Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
v.p turbo (giannis) Νέος χρήστης

pug 207 rallye
Ένταξη: 11 Μάϊ 2011 Δημοσιεύσεις: 72
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2014, 22:38:54 Θέμα δημοσίευσης: πωληση κ αρση |
|
|
συγνωμη για το νεο τοπικ..εχω το εξης θεμα. αγορασα το αμαξι μου καινουριο απο την αντιπροσωπεια penteli car center.τωρα ηρθε η ωρα να το πουλησω αλλα το χρωσταω ακομα κ υπαρχει αρση παρακρατησης.ο αγοραστης το γνωριζει κ ειναι σχετικα προθυμος να συνεχισει με αυτο.αλλα εχω το εξης θεμα.αφου δωσει τα λεφτα κ αποπληρωσω κ παρουμε το χαρτι απο την τραπεζα μετα τι κανω αφου εκλεισε η αντιπροσωπεια αυτη κ απ οτι ακουσα κ η lion???μπορει να κανει το κεπ την υπολοιπη δουλεια η να βγαλω ακρη στο υπουργειο κατευθειαν?η πρεπει με καθε τροπο να καταληξω σε ''αντιπροσωπεια''??τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?
Άντε γειά!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2014, 01:07:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αδεια σου απο πισω γραφει το ατομο που σου εχει κανει την παρακρατηση. Το ονομα του υπαλληλου και νομιζω και το υποκαταστημα που δουλευει. Εσυ εξοφλεις τα γραμματεια και μετα πρεπει νομιζω να παρεις ενα χαρτι απο αντιπροσωπεια αν θυμαμαι καλα.. Και μετα πας στην αρμοδια διευθυνση για να παρεις και την αρση. Ειμαι κατα 95% σιγουρος. Και στην lion παντως εχουν ακομα αρχειο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
OnyX (Γιωργος) Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T
Ένταξη: 26 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 223 Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2014, 04:57:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χωρις να ειμαι σιγουρος 100% η παρακρατηση δεν γινεται απο την αντιπροσωπεια αλλα απο την τραπεζα οπου και πηρες το δανειο για την αγορα
Μετα την εξοφληση πηγαινεις στην τραπεζα και ζητας τα χαρτια για την αρση της παρακρατησης και σου στελνουν καποια χαρτια οπου καποιοι υπαλληλοι συνεδριασαν και παρθηκε η αποφαση οτι εχεις πληρωσει το τιμημα κτλ κτλ και μπορει να γινει αρση παρακρατησης
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|