PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εγγύηση σε 407

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
igi (ignatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 407

Ένταξη: 13 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 22:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Εγγύηση σε 407 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο Club σας.

Έχω ένα 407 και έχει πρόβλημα στο Βολάν. Ο τεχνικός λέει ότι χρειάζεται αλλαγή δίσκος πλατώ ρουλεμάν μαζί με το βολάν και δεν μου τα καλύπτουν στην εγγύηση. Έχετε κανείς καμιά ιδέα που να απευθυνθώ. Εϊμαι τόσο αρπαγμένος που θέλω να στείλω γράμμα στην Γαλλία. Έχει κανείς καμιά ιδέα κανένα mail να τους τα γράψω? κάτι να με βοηθήσετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 23:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσων χρονών είναι το αμάξι, πόσα χιλιόμετρα έχεις και τι πρόβλημα ακριβώς σου εμφανίζει;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
igi (ignatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 407

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 23:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι είναι ταξί. Έχει 100000 km και το έχω ένα χρόνο

Αλλά το αμάξι είναι τρομερά προσεγμένο. Να μην σου πω την ανάρτηση που φοράει και την βελτίωση που του έχω κάνει στο κινητήρα. 170 άλογα έχει φτάσει
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 23:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

igi έγραψε:

Αλλά το αμάξι είναι τρομερά προσεγμένο. Να μην σου πω την ανάρτηση που φοράει και την βελτίωση που του έχω κάνει στο κινητήρα. 170 άλογα έχει φτάσει

Εχεις σκεφτει οτι με τη βελτιωση που του εχεις κανει ειναι λιγο φυσικο να χασεις και την εγγυση ?
Επισης εχεις σκεφτει πως με 170 αλογα και 100.000χλμ ισως ηταν ωρα να τα παιξει και ο συμπλεκτης και το ρουλεμαν ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 00:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

igi έγραψε:

Tι μοτέρ φοράς; Πάντως 100k χλμ δεν είναι λίγα. Δεν ξέρω βέβαια τι συνθήκες έχετε στην Μυτιλήνη, αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα είναι και χλμ εθνικής. Cool Εμένα μου φαίνεται λογικό να μην στο περνάνε σε εγγύηση, αφενός γιατί τα χιλιόμετρα είναι πολλά, αφετέρου γιατί το έχεις βελτιώσει. Το βολάν πάντως γιατί θέλει άλλαγμα; Έχεις φάει εδώ και καιρό τον δίσκο και το αμέλησες;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να στο περάσουν εγγύηση από την στιγμή που έχεις πειράξει των κινητήρα με συνέπεια την επιβάρυνση της μετάδοσης + ότι έχεις και 100000χλμ και μάλιστα επαγγελματικής χρήσης.
Ξέρω θα μου πεις πως είναι λίγα αλλά είναι και πολλά για να περαστή εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
igi (ignatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 407

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δεν έχει σχέση. Το βολάν έιναι θέμα εγγύησης και το λέει και ο τεχνικός της Peugeot. Για να αλλάξεις βολάν πρέπει να αλλάξεις αναγγαστηκά δίσκο πλατώ. Πραγματικά ξέρει κανείς που να απευθυνθώ στην Γαλλία
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στείλε γράμμα στο εργοστάσιο αλλά να τους πεις πως έχεις πειράξει και το μοτέρ με συνέπεια την αύξηση τις ιπποδύναμης και να δεις τι θα σου απαντήσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
igi (ignatis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 407

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις ιδέα που να το στείλω
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε εδώ μιας και είναι το international site
http://www.peugeot.com/en/default.htm
Βέβαια μπορείς να απευθυνθείς και στη LION εάν δεν το έχει κάνει είδη.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

igi έγραψε:
Παιδιά δεν έχει σχέση. Το βολάν έιναι θέμα εγγύησης και το λέει και ο τεχνικός της Peugeot. Για να αλλάξεις βολάν πρέπει να αλλάξεις αναγγαστηκά δίσκο πλατώ. Πραγματικά ξέρει κανείς που να απευθυνθώ στην Γαλλία

Γιατί το βολάν είναι θέμα εγγύησης; Και βασικά, τι πρόβλημα έχει; Έχετε κατεβάζει σαζμάν;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης