Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307aris (Vangelis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 36 Τόπος: ATHINA
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 21:23:03 Θέμα δημοσίευσης: Έρευνα συχνής εμφάνισης βλαβων σε αυτοκίνητα-autotriti.gr |
|
|
Είδε κανείς την έρευνα στο autotriti.gr σχετικά με την συχνότερη εμφάνιση βλαβών σε αυτοκίνητα? Τα χωρίζει σε τρεις κατηγορίες (κόκκινα κίτρινα και πράσινα) και η Peugeot είναι σε όλες τις κατηγορίες στα κίτρινα δηλαδή μεσαία κατάσταση.... τα ιταλικά τα θάβει εντελώς ενώ στα πιο ανθεκτικά είναι εταιρίες όπως hyundai, chevrolet κλπ. Ρίξτε μια ματιά έχει ενδιαφέρον... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 07:07:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: Έρευνα συχνής εμφάνισης βλαβων σε αυτοκίνητα-autotriti.g |
|
|
307aris έγραψε: | Ρίξτε μια ματιά ... |
Aλλά μην τα πάρετε τις μετρητοίς ...
Πλέον ότι θέλουμε γράφουμε. 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostask (KΩΣΤΑΣ) Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER
Ένταξη: 26 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 338 Τόπος: .......................................
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 11:15:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα ποιο ανθεκτικά τα Hyundai???? Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρουν???
Όντως γράφουν οτι θέλουν........ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206xs (Χρήστος) Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)
Ένταξη: 13 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 259 Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούν 2007, 00:20:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου πες ότι θέλεις για τα Χιουντάι ότι δεν έχουν οδική συμπεριφορά , ότι έχουν φτηνιάρικο σαλόνι και αδιάφορη σχεδίαση αλλά μην πείς ότι δεν είναι αξιόπιστα.
Θυμάμαι και εγώ όταν δούλευα στην Νισσάν και βλέπαμε τις έρευνες αξιοπιστίας των γερμανικών κτέο, της αμερικάνικης εταιρίας για την οδική ασφάλεια, της ιταλικής ένωσης παροχών οδικής βοήθειας ότι η Χιουντάι ήταν μέσα στις 3-5 πρώτες θέσεις σταθερά. Και πολύ χαμηλά αντίθετα ήταν όλα τα τελευταία χρόνια η Μερσεντές.
Για αυτό μην βγάζεις βιαστικές κρίσεις. Γενικά οι γιαπωνέζοι και κορεάτες είναι πρώτοι μετά είναι πόρσε, μετά είναι η μπεεμβέ μετά με διαφορές ανακατατάξεις οι υπόλοιποι ευρωπαίοι. Πρώτη συνήθως είναι η τογιότα και η λέξους.
Αυτά όταν έβλεπα αυτές τις έρευνες το 2002-2004. Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά. Οι εκπλήξεις ήταν ότι κάποιοι κορεάτες όπως η χιουντάι ήταν πανω από αρκετούς γιαπωνέζους ότι η μερσεντές ήταν χειρότερη από όλους σχεδόν πλην λάντα (εκείνα τα χρόνια έπαιζε σταθερά στις θέσεις περί την 30άδα) και ότι η vw εκτός από την ¶ουντι ήταν πολύ χαμηλά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούν 2007, 01:10:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αμα το λες για μένα δεν εννοώ κατι συγκεκριμένο.
Αλλά όσο καλό και να είναι ένα περιοδικό τελευταία έχουν χαθεί καποια αξιοπιστα συμπεράσματα, μάλλον λόγω διαφημήσεων.
και για μένα η Χιουντάι (πλέον) παρέχει καλά αυτοκίνητα.
Απλά τέτοια συμπεράσματα βγαίνουν με ασφάλεια, μόνο από την τριβή με συνεργεία και καταστήματα ανταλλακτικών, κι όχι από αψυχους πίνακες
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούν 2007, 06:01:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostask έγραψε: | Τα ποιο ανθεκτικά τα Hyundai???? Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρουν???
Kώστα είχα δύο στο παρελθόν και ήταν σκυλιά.....Δεν παθαίνανε τίποτα...
Η συγκεκριμένη έρευνα πάντως έχει βασιστεί σε ερωτηματολόγιο πρός τους αναγνώστες του περιοδικού... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostask (KΩΣΤΑΣ) Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER
Ένταξη: 26 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 338 Τόπος: .......................................
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούν 2007, 09:26:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι ράτσα????
vinman έγραψε: | kostask έγραψε: | Τα ποιο ανθεκτικά τα Hyundai???? Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρουν???
Kώστα είχα δύο στο παρελθόν και ήταν σκυλιά.....Δεν παθαίνανε τίποτα...
Η συγκεκριμένη έρευνα πάντως έχει βασιστεί σε ερωτηματολόγιο πρός τους αναγνώστες του περιοδικού... |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Cobras (dgrjgfjgfhl) Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 86
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 22:59:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η bmw βγαινει απο τα τελευταια στη συγκεκριμενη ερευνα..Πηρα μερος και γω μερος και το αποτελεσμα με δικαιωσε αφου το 307 τοχω 5 χρονια με 123000 χμ το σκιζω και δεν εχει παθει τιποτα .. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 10:20:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως τα αποτελέσματα είναι καταπέλτης για κάποιες εταιρείες "Κύρους"....
Για την Alfa Romeo και τη Lancia που φιγουράρουν στις 2 χειρότερες θέσεις δεν μου προκαλεί έκπληξη.
Όμως αν σκεφτήτε ότι στις επόμενες χειρότερες θέσεις (με σειρά χειρότερο προς καλύτερο) έχουμε:
BMW
RENAULT
VOLKSWAGEN
SEAT
AUDI
OPEL
Βλέπουμε ότι σχεδόν ΟΛΑ τα Γερμανικά (εκτός FORD και ΜERCEDES) που τα αγοράζει ο κόσμος και καλά για την ποιότητα και "αξιοπιστία" τους, είναι για τα μπάζα!!!! Καλά να πάθουν για να μάθουν!!!!!
H PEUGEOT είναι στην 11η θέση (3 θέσεις μακριά από την MERCEDES) και η CITROEN στην 9η ΜΕΤΑ την OPEL.
H εμπειρία μου με Peugeot τα τελευταία 13 χρόνια πάντως μου έδειξε ότι τα Peugeot βγάζουν μικροπροβλήματα (με διακοπτάκια, ηλεκτρικά κλπ) αλλά ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ σε αφήνουν στο δρόμο.
Σπάω πάντως πολύ πλάκα όταν βλέπω VW, AUDI, BMW κλπ που έχουν μείνει, πάνω σε φορτηγά οδικής βοήθειας!!! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 21:40:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να συμφωνήσω με το παραπάνω, αλλά ένσταση σηκώνει μόνο στο θέμα του σασμάν, που έχουμε δει άπειρα Peugeot να μένουν.
Και νορμάλ.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|