PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλείδωσε ο εγκέφαλος στο 307??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v) quicksilver (B2002)

Ένταξη: 03 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 10:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Κλείδωσε ο εγκέφαλος στο 307?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα! Λοιπόν πριν από λίγο ο πατέρας μου γύρισε σπιτι και μου έιπε οτι το 307 δεν έπαιρνε μπρος. Δεν γύρναγε καν η μίζα.. Δοκίμασε και με την μπαταρία από το δικό μου αμάξι αλλα και πάλι τπτ.. Πήγε στον μηχανικό και ρώτησε και του ειπε οτι κλείδωσε ο εγκέφαλος.. Είναι δυνατόν?? Τόσο άθλια ηλεκτρικά έχουν αυτά τα peugeot??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 10:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι δεν γυρνάει η μίζα με τον εγκέφαλο τι δουλειά έχει Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 10:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που να ξέρω κ εγω αρχηγέ μου... σου λέω τι είπε ο μηχανικός στον πατέρα μου... κ εμένα απίθανο μου φαίνεται αλλα τέσπα... επειδή πάω στην σχολή θα ξαναμπώ το απόγευμα.. αα και 5 λεπτα πριν το κάνει αυτό δούλευε κανονικά!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 10:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες το τι ακριβώς κάνει για να σου πω τι μπορεί να έχει.
Επιστροφή στην κορυφή
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 10:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχε πάει μια διαδρομή 3χλμ περίπου σταματησε εκέι, έκανε κάτι δουλειές, μετα το πήρε κ ήρθε σπίτι και περίμενε την μάνα μου στο αμάξι με σβηστή μηχανή.. Ε όταν κατέβηκε και πήγε να βάλει μπρός έκανε τπτ.. Αυτα είναι όλα.. και δεν κάνει απολύτως τπτ... σα να μην γυρνάς το κλειδί ενα πράγμα!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 11:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν να έχει μείνει από μπαταρία δηλαδή?
Και από ότι λες ακόμα και με καλώδια που το κάνατε δεν έκανε τίποτα.
Είχαν καλή επαφή τα καλώδια στην μπαταρία του 307 γιατί είναι λίγο δύσκολο εκεί που είναι ο αρνητικός πόλος.
Επιστροφή στην κορυφή
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 14:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν.. περισσότερες λεπτομέρειες... οταν γυρνάς το κλειδί στο on έχει μηδενίσει τα χιλιόμετρα, αλλά οι ενδείξεις ανάβουν.. μόλις πας να βάλεις μπρός σβήνουν όλα! επίσης δεν κλειδώνουν οι πόρτες με τηλεχειρισμό, παρα μόνο η μία με το κλειδί!! αρχίζω κ εγώ να πιστευω ότι είναι ο εγκέφαλος...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 14:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανε κατι απλο και βασικο...
βγαλε τους πολους της μπαταριας...
αστο ετσι κανα μισαωρο και ξαναβαλε μπρος να δεις τι κανει!
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 16:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μάλλον από μπαταρία έμεινε.

μόλις πέσει η τάση κάτω από κάποιο όριο τέλος.

νεκρώνει το αμάξι...

Πάρε ένα πολύμετρο και μέτρα τα ρεύματα της μπαταρίας Wink .

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 16:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επαναλαμβάνω ότι άλλαξα και μπαταρία, έβαλα από το δικό μου αυτοκίνητο, το οποίο δουλεύει κανονικά... αλλα και πάλι τπτ...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 17:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα συμπτώματα είναι BSI ο εγκέφαλος των αυτοματισμών που έχει μέσα στην καμπίνα.
Επιστροφή στην κορυφή
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 17:38:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλάξαμε μπαταρία, και βάλαμε μια πιο δυνατή που έφερε ο μηχανικός και η μιζα δούλεψε.. αλλα δεν πήρε μπρός και έκανε έναν ξερό θόρυβο, σαν να μην είχε βενζίνη.. Τα χιλιόμετρα επανήλθαν μετα από 2-3 φορες που προσπαθήσαμε να το βάλουμε μπρός όμως το αυτοκίνητο παραμένει ξεκλείδωτο.. ( άτιμα ηλεκτρονικά!! ) Idea αύριο μάλλον θα έρθει γερανός να το πάρει να το πάει στην πεζό.. θα το πάνε για επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου, ή τουλάχιστον έτσι είπε ο μηχανικός!! μπορεί κανείς να μου πει αν ξέρει πόσο πάει το μαμά πρόγραμμα της πεζο?? ευχαριστω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 18:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει να κάνει με των εγκέφαλο του μοτέρ.
Το ότι έδειξε ξανά τα χιλιόμετρα είναι γιατί από τις μιζιές βγήκε από economy mode.
Βενζίνη το είδε εάν φέρνει ?
Αν και μάλλον θα πάει για BSI το οποίο έχει κοντά στα 300+ αν θυμάμαι καλά.
Πάντως με την μπαταρία δεν μου τα λες καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 19:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πολλά 307 ιδίως της πρώτης 2ετίας 2001-2003 μετά από αποφόρτιση της μπαταρίας δημιουργείτε μηδενισμός του BSI που σημαίνει ότι χάνετε από την μνήμη του ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου, ξεπρογραμματίζονται τα κλειδιά και γενικά στην μνήμη του είναι ολα σε κατάσταση παρθένα.
Στέλνεις στην αντιπροσωπέια το αυτοκίνητο μαζί με τα 2 κλειδιά και την κάρτα ιμμομπιλίζερ με τον κωδικό και γίνετε διαμόρφωση του BSI και προγραμματισμός των κλειδιών από την αρχή.
Καμία άλλη βλάβη. Κανονικά θα σου χρεώσουν μόνο επανναπρογραμματισμό BSI και διάβασμα κλειδιών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 20:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παίδες.. θα σας πω νεότερα αύριο, μόλις γυρίσω από την peugeot! οσο για την μπαταρία τι δεν στα λέω καλα?? τι είπα??
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 06:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
Σε πολλά 307 ιδίως της πρώτης 2ετίας 2001-2003 μετά από αποφόρτιση της μπαταρίας δημιουργείτε μηδενισμός του BSI που σημαίνει ότι χάνετε από την μνήμη του ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου, ξεπρογραμματίζονται τα κλειδιά και γενικά στην μνήμη του είναι ολα σε κατάσταση παρθένα.
Στέλνεις στην αντιπροσωπέια το αυτοκίνητο μαζί με τα 2 κλειδιά και την κάρτα ιμμομπιλίζερ με τον κωδικό και γίνετε διαμόρφωση του BSI και προγραμματισμός των κλειδιών από την αρχή.
Καμία άλλη βλάβη. Κανονικά θα σου χρεώσουν μόνο επανναπρογραμματισμό BSI και διάβασμα κλειδιών.

Δεν ισχύει αυτό που λες με την μπαταρία.
Επίσης το να προγραμματίσεις και πάλη το BSI δεν είναι και πολύ σίγουρο για πόσο καιρό θα δουλέψει. Έχει τύχη αμάξι να έχει αυτό το πρόβλημα (χωρίς άδεια μπαταρία έτσι απλά έκανε delete το bsi) και για να μην πληρώσει το προγραμμάτισαν και μετά από μια βδομάδα έμεινε και πάλι.

mixalis13 έγραψε:
Ευχαριστώ παίδες.. θα σας πω νεότερα αύριο, μόλις γυρίσω από την peugeot! οσο για την μπαταρία τι δεν στα λέω καλα?? τι είπα??

Το ότι έβαλες την δικιά σου και δεν έκανε τίποτα και όταν έβαλε ο μηχανικός άλλη δούλεψε.
Αν την δικιά σου την δοκίμασες με καλώδια όπως έγραψα και ποιο πάνω μπορεί να μην έκαναν καλή επαφή.
Επιστροφή στην κορυφή
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 08:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ο μηχανικός όταν απλά σύνδεσε την άλλη μπαταρία πανω από αυτη δεν δούλευε κ τελεια, οπως και με την δικιά μου.. αλλά οταν την έβαλε κανονικά πάνω, χωρίς την άλλη μπαταρία δουλεψε! δεν αποκλείεται να μην έκανε καλή επαφή.. απ'ότι είπε ο μηχανικός όλο αυτό με τον εγκέφαλο προκληθηκε από την άδεια μπαταρία κ επειδή προσπάθησε να 3-4 φορές ο πατέρας μου να βάλει μπρος και δεν γύρναγε η μίζα.. γι αυτό να τα προσέχετε τα 307 σας σ'αυτό το θέμα!! σε λιγάκι περιμένω τον γερανό για να το πάμε στην peugeot.. θα σας στείλω μετά να σας πω
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 08:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φταίει η μπαταρία που το έπαθε αυτό το BSI.
Απλά για κάποιο λόγω διαγράφεται ότι έχει περασμένο μέσα.
Εξάλλου το αμάξι δούλευε κανονικά πριν των αφήσει των πατέρα σου σωστά ?
Το έσβησε πήγε να το βάλλει μετά μπροστά αλλά τίποτα και στο τέλος άδειασε την μπαταρία από της μηζιές
Επιστροφή στην κορυφή
mixalis13 (mixalis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 09:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήταν αδύναμη η μπαταρία και την πίεσε 1 φορά και μετά εσβησαν όλα!! ο μηχανικός είπε ότι το είχε ξαναπάθει ενα 307 πριν απο λίγο καιρο, και αυτο λόγω μπαταρίας! και ναι δούλευε κανονικότατα πριν!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 12:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή εάν βγάλεις την μπαταρία η πέσει η τάση της τότε αντίο BSI αυτό μου λέτε τώρα …….!!!!??!?!?!?!
Λοιπών από μπαταρία δεν είναι μιας και αρκετά 307 έχουν μείνει από αυτή αλλά χωρίς να πάθει κάτι το BSI.
Είναι καθαρά θέμα BSI για κάποιο λόγω όπως είπα κάνει erase σε ότι έχει γραμμένο μέσα στην μνήμη του ακόμα και με καινούργια μπαταρία (έχει γίνει αυτό).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης