PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγωνιστικό 207 RC Rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 21:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Αγωνιστικό 207 RC Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://peugeot-media.com/IMG/pdf/PK_207RCRALLYE_GB.pdf
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 22:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ω θεε μου!!! ασε που ειναι και ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!!

Οποτε εν αναμονή λοιπόν.Απλα εχω μια απορια.Πως ειναι δυνατον να μπαινει στην R3 και να ειναι "μαμα" σε θεμα ιπποδύναμης?
(εκτος και αν δεν "επιασα" κατι στο διαβασμα Confused ).

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 22:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta 28 κιλα ροπης τα προσεξες χαιβανι?

αν κρατηθει στα 30- ολο το πακετο κομπλε θα ειναι καλη πιλογη για εννιαια στην ευρωπη....
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 23:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stayro, κι εγω περιμενα 220 αλογα και σειριακο, αλλα ο γαλλος σιγουρα ξερει κατι περισσοτερο.
Μην ξεχναμε οτι ειναι εμπροσθιοκινητο και τουρμπο,οποτε η μπαριερα και ο γκρεμος θα καραδοκουν!
Παντως φαση θα εχει!
Θα μας θυμισει εποχες renault 5 GT!

Στην κατηγορια R3 παιζει λογω του οτι ειναι τουρμπο, αρα πολλαπαλασιαζεται επι 1,7(οποτε απο Ρ2 παει Ρ3)

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 23:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας το δουμε κι'αυτο, πλακα θα εχει! Very happy
Αν και φοβαμαι οτι θα φαει αρκετο ξυλο απο το clio.... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 01:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτοι οι γαλλοι ειναι κωμικοτραγικοι ωρες ωρες.
Πρωτα εβγαλαν 106 rallye, μετα 206 rc και στο τελος τα πεταξανε στο μπλεντερ και βγηκε το 207 που ειναι και rc και rallye!
ΕΛΕΟΣ! Laughing
Παντως 20.500 με πινακιδες εθεα ειναι τρελλο δελεαρ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 08:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα ειναι... Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 09:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε νομιζω οτι εχει νοημα να το παρει καποιος με πινακιδες εθεα

ελεω 1.600 κυβικων το κοστος εκτελωνισμου (αφου θα ειναι και γυμνο απο εξοπλισμο κλπ) θα ειναι αστεια μικρο..... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 10:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παιρνεις με κανονικα νουμερα,του βγαζεις μετα ΕΘΕΑ και εισαι και νομιμος οσο αφορα τελωνειο,κλπ,κλπ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 11:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Akoma kai ετσι ασε....
προτιμω το westfield Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 20:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H κατηγορία R3 όλο και μεγαλώνει.
Στο μέλλον θα παιχτούν τρελλές μάχες, αλλά φοβάμαι όχι ακόμα στην Ελλάδα.

Πρόσφατα πήρε ομολογκασιόν και Corsa OPC οπότε έχουμε αρκετά 1,6Τ που θα "φαγωθούν" μεταξύ τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που φιάχθηκε και το 207 RC Rallye. Η R3 αποτελεί το μέλλον των "φτηνών" αγωνιστικών.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Νοέ 2008, 23:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μάλλον θα ηταν πιο σωστο πως η R3 ειναι το μελλον ΚΑΙ καποιοων φτηνών αγωνιστικών,γιατι το κλιο κοστιζει οσο μισο διαμέρισμα.
Ομολογκασιον και το κορσάκι? ε ρε γλέντια...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 09:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα η R3 μονο φτηνα αγωνιστικα δεν εχει αλλα λεμε τωρα... Laughing
Το Clio R3 Maxi κοστιζει πανω απο 80.000Ε και η φτηνη version του η Access κοστιζει κανενα 60αρι.
Το RC μεχρι στιγμης ειναι σε λογικα πλαισια αλλα δεν εχει και τον εξοπλισμο του R3 Maxi(Clio) αφου οσο να΄ναι το σειριακο,ο σπαστος πισω αξονας,κλπ,κλπ κανουν μεγαλες διαφορες σε στησιμο αλλα και σε χρονους.

Τωρα για το Corsa,μακαρι να βγει αρκετα ανταγωνιστικο αλλα αν κρινω απο τα παλιοτερα Astra G/Corsa C Kit Car,ψιλοαποτυχια το πραγμα παρα το πολυ καλο μοτερ. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 10:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ μοτερ ειναι δικοπο μαχαιρι

στο μεν κορσα αν το αφηνουν μαμα δε παιρνει αλογα ελεω μπιελων
στο δε 207 δε παιρνει αλογα ελεω τουρμπινας-ιντερκουλερ

παντως τα 30 κιλα τους ουτε με σφαιρες δε τα κυνηγαει το κλιο Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 10:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κλού της υπόθεσης είναι πότε θα βγούν τα πεζοσπορίσια αντ/κα και για μας τα φτωχά....χεχεχε άντε για να κάνουμε και μεις οι 207αριδες κανα σεφτέ στο Βελιμεζάκη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 13:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=g-kNXOLoIjA

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 14:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
...

παντως τα 30 κιλα τους ουτε με σφαιρες δε τα κυνηγαει το κλιο Crying or Very sad

Για αυτο κραταω μια επιφυλαξη... Confused
Ναι μεν το μοτερ του ειναι ανεκδοτο μπροστα στα αλλα δυο αλλα απο στησιμο ειναι αλλου...
Και μιας και εχω εμπειρια απο το ΙΙαρι που σε καλα χερια(βλεπε Ζαχος) κανει οχι απλως θαυματα αλλα ειναι μεσα-εξω στην πρωτη 5αδα,διατηρω τις επιφυλαξεις μου μεχρι να δω καποιον αξιολογο οδηγο να παρει στα χερια του το 207. Wink

Μην ξεχναμε οτι το IIIαρι εχει και διαστασεις Super 1600 οσο αφορα μεταξονια-μετατροχια. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 15:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stelio Μιλαω για το μοτερ και μονο

ως προς το υπολοιπο συνολο οτι πληρωνεις παιρνεις.... Cool
το ειπες και πιο πανω ειδικα στο θεμα μεταδοσης και πισω αξονα
το κλιο ειναι αλλου
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Νοέ 2008, 17:20:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ναι ενώ το εμπρός συστημα του κλιο ειναι ακρως συμβατικό... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Φεβ 2009, 22:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λεει με αυτο το εγκατελειψαν λογω οικονομικης κρισης;; εχει ακουσει κανεις τιποτα; οχι τιποτα αλλο απλα δεν βλεπω να βγαινουν ανταλακτικα για ταπεινα 207RC..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης