Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
peristeriotis (giorgos) Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)
Ένταξη: 28 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 66
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιαν 2009, 18:25:12 Θέμα δημοσίευσης: 206CC ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ |
|
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΜΕ 50.000 ΧΛΜ.ΤΟ ΕΙΔΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LION OPOU ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟ .ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ.
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΨΑΛΙΔΗ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΗΓΕΝΕΙ ΠΕΡΑΔΟΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΕΥΓΕΙ ΛΙΓΟ.ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?!
ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕι!
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 280 .ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝΕ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΟΡΥΒΟ!ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΚ ΤΙΚ ΤΙΚ ΤΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sod (BASILHS) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
 PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2079 Τόπος: athina - peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 00:52:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Γιωργο καλωs ηρθεs αλλα θα σε παρακαλουσα συμφωνα με τουs κανονεs του fοrum να γραφειs με μικρα.Eυχαριστω....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 02:47:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sod έγραψε: | Φιλε Γιωργο καλωs ηρθεs αλλα θα σε παρακαλουσα συμφωνα με τουs κανονεs του fοrum να γραφειs με μικρα.Eυχαριστω.... |
Εκ της SOD team.....!!!
Φιλε ολα αυτα που ρωτας υπαρχουν μεσα στο φορουμ.....κανε μαι αναζητηση...!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|