PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αποχή...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 02:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΒΟΑ: ημερίδα για την ασφάλεια των αγώνων

Αυτο....
Καλα παντος αντιρηση για το ξυλο δεν εφερες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 09:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα μοιραζω τριανταφυλλα και στεφανια στην επομενη εκκινηση ντυμενος μαυρα..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 10:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bαρύγδουπη δήλωση: Οταν απεμπλέξετε τον οικονομικό παράγοντα στο θέμα της ασφάλειας, ευχαρίστως να συζητήσουμε. Wink

Αυτό θεωρώ είναι και το λάθος της όλης αποχής/διαμαρτυρίας. Ενώ υπάρχουν σημαντικότατα θέματα με λύσεις σε όλα, το πρώτο θέμα που τίθεται κάθε φορά είναι το οικονομικό. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Υ.Γ. Εύγε στον ΣΒΟΑ! Οι μεγάλοι ξέρουν πάντα και μια άλλη οδό εκτός από το να χτυπάνε το κεφάλι στο ντουβάρι. Μακάρι να γενικευτεί αυτό ο κλίμα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 11:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι, είναι η μόνη διέξοδος...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 14:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
ΣΒΟΑ: ημερίδα για την ασφάλεια των αγώνων

Αυτο....
Καλα παντος αντιρηση για το ξυλο δεν εφερες

οτι πεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 14:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Bαρύγδουπη δήλωση: Οταν απεμπλέξετε τον οικονομικό παράγοντα στο θέμα της ασφάλειας, ευχαρίστως να συζητήσουμε. Wink

Αυτό θεωρώ είναι και το λάθος της όλης αποχής/διαμαρτυρίας. Ενώ υπάρχουν σημαντικότατα θέματα με λύσεις σε όλα, το πρώτο θέμα που τίθεται κάθε φορά είναι το οικονομικό. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Υ.Γ. Εύγε στον ΣΒΟΑ! Οι μεγάλοι ξέρουν πάντα και μια άλλη οδό εκτός από το να χτυπάνε το κεφάλι στο ντουβάρι. Μακάρι να γενικευτεί αυτό ο κλίμα.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος τασο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 15:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή την στιγμή μέσα στα πλαίσια της αποχής, έχουν μπερδευτεί τρείς διαφορετικοί λόγοι:
1. Αυτός του Οικονομικού (του στυλ που πάνε τα εκατομμύρα ευρώ που μας τρώνε)
2. Η ασφάλεια (Τί πρέπει να γίνει για την ασφάλεια..... που πάνε τα εκατομμύρα ευρώ που μας τρώνε)
3. Η δημιουργία ομοσπονδίας (για να δουλέψει κάτι σωστα και που πάνε τα εκατομμύρα ευρώ που μας τρώνε)

Λοιπόν, επειδή στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι σχετικά με την ομοσπονδία αλλά και για τα ευρώ που πάνε, θέματα που είναι εντελώς άσχετα με την ασφάλεια των αγώνων που έχει γίνει τόσο θέμα, θα πρέπει να μείνουν στην άκρη για χάρη της ασφάλειας. Και επειδή τα μάτια μου αλλά και τα αυτιά μου έχουν πιάσει διάφορα πράγματα (που ένα ανοικτό φόρουμ δεν μου επιτρέπει να τα κατανομάσω) η άποψή μου είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το παιχνίδι με την γάτα τον ποντίκι και το κακό συναπάτημα....

- ΑΛΛΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- ΑΛΛΟ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
- ΑΛΛΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ

Μπορεί το ΚΕΨΑ να μην είναι η λύση, τα σεμινάρια που ετοιμάζονται να μην είναι τα καλύτερα (πάντα κάτι καινούργιο δεν είναι τέλειο) οι λύσεις που έχουν προταθεί ή πρόκειται να εφαρμοστούν, δεν είναι καλύτερες (που ενδεχομένως να βλάπτουν συμφέρονται μερικών)

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Η νοοτροπία της ανούσιας γκρίνιας που όλα μας ξινίζουν κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Αυτή την στιγμή τα "παπούδια" έβαλαν τα γυαλιά στους υπόλοιπους δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κάποια πράγματα προς σκέψη: Τον έλληνα αγωνιζόμενο που βάζει νεροσωλήνα για κλουβί ποιός θα τον επαιδεύσει ότι ο ίδιος θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο και δεν του φταίνε οι άλλοι; Γιατί ο ίδιος με την νεροσωλήνα απέχει από τους αγώνες; Γιατί πρέπει ο άλλος να του πει ότι δεν τρέχει επειδή έχει νεροκλουβί αντί να πλοιρεί τις ποδιαγραφές ασφαλείας; Γιατί ο ίδιος με το κλουβί μετά ζητάει αποζημίωση ενώ έφταιγε ο ίδιος; (το κλουβί μπορείς να το αλλάξεις με άλλον εξοπλισμό ασφαλείας αν θες).

Εντάξει οι Λέσχες ορισμένες φορές το παρακάνουνε, και έχουν "εκπτώσεις" σε μέτρα ασφαλείας, αλλά την κίνηση που είδα με τους παρατηρητές ασφαλείας μου άρεσε. Και δεν περιμένω ότι από τον επόμενο αγώνα θα έχουμε ασφαλείς συνθήκες, αλλά αν τους βοηθήσουμε μπορεί το 07 να δούμε τον πρώτο....

Και οι Λέσχες δεν φταίνε για όλους τους κριτές, (κάπου αναφέρθηκε και αυτό) επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν πολλοί -πόσο ακόμα καλοί- κριτές γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρονται... Και ούτε πρόκεται άλλωστε....

Μέχρι να αλλάξουμε μυαλά και σουβλάκια θα τρώνε και μπύρες θα πίνουνε και θα μιλάνε με την ευγένεια νταλικιέρη, αφού δεν ειδα ποτέ κανένα κριτή με μεταπτυχιακό και master....

Και με αυτά που γράφω δεν ελαφρύνω την θέση της αρχής του Σπορ για τον τρόπο που διαχειρίζεται την ασφάλεια. Πρόσεξε, την ασφάλεια, όχι τα χρήματα! Εφ'όσον είναι η αρχή του σπορ, θα έπρεπε πρώτη να βάλει στις λέσχες που διοργανώνουν ημιαγώνες τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι. Αλλά αυτό ακόμα δεν το έχει ζητήσει κανείς.... όλοι ζητάνε να μάθουν που πάνε τα χρήματα που δίνουν! Κανείς μέχρι στιγμής δεν είπε ότι η τάδε Λέσχη στον αγώνα που διοργανώνει χρειάζεται 10 άτομα ακόμα, 10 χλμ πλέγμα και 10.000 μπάτζετ. Αν'αυτού η ανακοίνωση λέει ότι δεν συμμετέχουμε γιατί δεν κάνει καλό αγώνα, ο μπουφές βρωμάει, η μασατζούδες δεν τρίβουν καλά και του υπεύθυνου βρωμάνε τα πόδια του... ΡΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ

Θέλω 1., 2., 3., ..... 00 πράγματα! Αυτό αυτό και αυτό. Από την πλευρά μου θα κάνω αυτό αυτό και αυτό. Μπορείς; Ναι/Οχι... Γιατί δεν μπορείς; Ποιός είναι ο ουσιαστικός σου λόγος; Τον έχει ρωτήσει κανείς;

Αλλά δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ μεριές, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ δεν γίνεται. Αυτή είναι και η κακή μας πραγματικότητα... Και θα συνεχίσει να είναι γιατί έτσι είμαστε.

Και απ'όλη αυτή την ιστορία ούτε οι Λέσχες χάνουν, ούτε η Αρχή, ούτε οι Αγωνιζόμενοι. ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΝΕΙ. Οχι τίποτα άλλο ήταν ήδη βεβαρυμένο τα τελευταία χρόνια και τώρα θα γίνει ακόμα χειρότερο. Θα δούμε κάποια στιγμή Ριτσώνα με 500 άτομα! Αυτοκίνητα που τα μόνα αυτοκόλλητα θα είναι τα ονόματα στα τζάμια. Και ξέρεις τί με στεναχωρεί; Οτι αυτή η κατάσταση ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Και φτάνω στο τελευταίο...

Τάσο εσύ είσαι ένας Πρόεδρος (τρομάρα σου) μιας Λέσχης. Μπορείς να κάνεις ασφαλή αγώνα;

Ξέρεις τί θα σου απαντούσα; Σήμερα ΟΧΙ. Γιατί για να κάνω ασφαλή αγώνα θέλω να μελετήσω τον χώρο (χχχχ ευρώ), θέλω να ρίξω άσφαλτο ή να στρώσω χώμα (χχχχ ευρώ), θέλω να πληρώσω τα στελέχη, τον εξοπλισμό τα ελικόπτερα, τους ιατρούς, τα συστήματα χρονομέτρησης (χχχχ ευρώ), θέλω να βάλω πλέγματα, κυγκλιδώματα, κορδέλες, φιόγκους, λάστιχα (χχχ ευρώ), θέλω να έχω την συνεργασία των αρχών (ανεκτίμητο και ανέλπιστο!) θέλω θέλω θέλω θέλω.... ούτε το Θέλατο της ΤΙΜ δεν θα μου φτάσει (κάνω και διαφήμιση τρομάρα μου)...

Αυτά τα χρήματα νομίζεις ότι θα καλυφθούν από τις συμμετοχές; Αμ πρίτς! Ούτε για τον πασατέμπο που θα πάρω σε κάθε κριτή δεν φτάνουν. Θα πρέπει να έχω Marketing πουλώντας το "προϊόν" μου σε εταιρίες να με πατρονάρουν. Ποιές θα είναι αυτές που θα δώσουν ένα τσουβάλι χρήματα για να διαφημιστεί ο αγώνας σε 100 θεατές που θα βρίσκονται σαν τις μαϊμούδες στα δέντρα; Αλλά ποιόν θα πρέπει να κατηγορίσω για αυτό; Εμένα; Πιθανόν, αλλά δεν θα φταίω μόνο εγώ. Το προϊόν το ίδιο δεν πουλάει γιατί το τσίρκο προσπαθεί να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου και όχι να συνεργαστούν για να φέρουν κόσμο στην αρένα... Γιατί η νοοτροπία μας είναι τέτοια που προσπαθώ να "καρφώσω" τον άλλο για να γλυτώσω εγώ και χέστηκα για την προβολή...

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΦΛΑΤΖΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....
ΑΝ'ΑΥΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ.... ΝΤΡΟΠΗ!

Τί θα έκανες εσύ Τάσο; Πιθανό ότι εκαναν και τα "παπούδια" (ας με συγχωρήσουν, μόνο παπούδια δεν είναι). Ολοι σε ένα σκαμνί να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να κατεβάζουμε ιδέες και να τις υλοποιούμε. Να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλο (και ας γκρινιάζουμε από μέσα μας). Αλλά να έχουμε αποτελέσματα! Με το να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο δεν κερδίζουμε τίποτα!

Εχω κι'άλλα στο μυαλό μου αλλά δεν νομίζω ότι είναι ώρα... Ισως κάποια άλλη εποχή....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 16:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο μου πολυ σωστα τα λες,απλα καποιοι δεν θελουν συνεργασια . . .
Αρχησε μια προσπαθεια και αυτη τη στιγμη μελη σοαα και εθεα ετοιμαζουν καινουργιο ασφαλιστηριο συμβολαιο, απο την αλλη ομως καποιοι μιλανε για συνεργασιες και τελικα κανουν του κεφαλιου τους και μαλιστα με πληρη αποτυχια.
Οσο για το που μπλεκονται τα χρηματα, οπως ειπες και εσυ για τη διοργανωση ενος αγωνα χρειαζονται λεφτα πως γινεται λοιπον να σου λενε οτι δεν υπαρχουν οταν κανεις δεν ξερει ενα μεγαλο ποσο χρηματων που δινουμε στη εθεα, που παει.
η αρχη του σπορ δεν την συμφερει να κοψει αγωνες απο τις λεσχες που κανουν ημιαγωνες γιατι παιρνει χρηματα, εστω αρρωστημενα.
Οσο για το οτι "αυτη η κατασταση μας αξιζει" ειναι σιγουρα δεδομενο.
Το ξερεις οτι στον τελευταιο αγωνα εντουρο ο αντιπροσωπος της ΚΤΜ δηλωσε παρουσια του "αρχοντα" του σπορ οτι η ομαδα του (πανω απο 10 μηχανες) του χδρονου θα συμμετεχει στο πρωταθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και οχι της ΕΘΕΑ.
Εντελως τυχαια την επομενη μερα το ΚΕΨΑ δεν ειναι υποχρεωτικο για τους εντουραδες μειωνονται παραβολα κλπ.
Εδω λεμε για αποχη και ο καθενας κανει τα δικα του και μαλιστα οχι μονο του φαινεται παραλογη η αποχη αλλα σου τη λεει απο πανω.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 16:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ερωτημα που προκυπτει λοιπον ειναι:
Με 500 ευρω (μινιμουμ) κανεις μια αναβαση υπο αρρωστημενες συνθηκες.
Με 300 περνας ενα 2ημερο στην πιστα των Σερρων Πασσας.
Τι επιλεγεις τελικα?

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Δεκ 2006, 20:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
το ερωτημα που προκυπτει λοιπον ειναι:
Με 500 ευρω (μινιμουμ) κανεις μια αναβαση υπο αρρωστημενες συνθηκες.
Με 300 περνας ενα 2ημερο στην πιστα των Σερρων Πασσας.
Τι επιλεγεις τελικα?

Έτσι όπως είναι τα πράγματα φυσικά τις Σέρρες....
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 09:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Το ξερεις οτι στον τελευταιο αγωνα εντουρο ο αντιπροσωπος της ΚΤΜ δηλωσε παρουσια του "αρχοντα" του σπορ οτι η ομαδα του (πανω απο 10 μηχανες) του χδρονου θα συμμετεχει στο πρωταθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και οχι της ΕΘΕΑ.
Εντελως τυχαια την επομενη μερα το ΚΕΨΑ δεν ειναι υποχρεωτικο για τους εντουραδες μειωνονται παραβολα κλπ.

ε τι γίνεται άμα υπάρχει και άλλο μαγαζάκι να ψωνίσεις ε? χεχεχε
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=1&CPiD=1380

να και τι βρίσκει κανείς με λιγο ψάξιμο..
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=1&CPiD=1379

για να πάνε οι εντουράδες στους αγώνες της ΕΘΕΑΜ, αυτή μείωσε τα παράβολα και έκανε προαιρετικό το ΚΕΨΑ!!!

εμείς επειδή δεν έχει άλλο μαγαζάκι, ή τρέχουμε ή... όχι Smile
(o Τάσος λέει να τα βάλουμε κάτω και να ζητήσουμε ότι και οι εντουράδες)

τέλος να και ένα ακόμα διαφωτιστικό κείμενο, από τους... μοτοκροσάδες αυτή τη φορά.
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=2&CPiD=1369

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 13:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που λέτε με την ΜΟΤΟΕ [η ΑΜΟΤΟΕ είναι το αγωνιστικό κομμάτι της], είναι ένας "αγώνας" που έχει ξεκινήσει χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα μόλις φέτος.

Η οποία ΜΟΤΟΕ υποστηρίζει ότι το άρθρο 49 του ΚΟΚ που ορίζει την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ είναι αντισυνταγματικό. Φυσικά δεν αποδέχεται την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ και "κυνηγά" το θέμα νομικά και λογικά κάποια στιγμή θα το κερδίσει, στην χειρότερη μέσω Ε.Ε. και θ' αλλάξει όλος ο χάρτης των ελληνικών αγώνων.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 13:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Αυτό που λέτε με την ΜΟΤΟΕ [η ΑΜΟΤΟΕ είναι το αγωνιστικό κομμάτι της], είναι ένας "αγώνας" που έχει ξεκινήσει χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα μόλις φέτος.

Η οποία ΜΟΤΟΕ υποστηρίζει ότι το άρθρο 49 του ΚΟΚ που ορίζει την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ είναι αντισυνταγματικό. Φυσικά δεν αποδέχεται την ΕΛΠΑ σαν αρχή του σπορ και "κυνηγά" το θέμα νομικά και λογικά κάποια στιγμή θα το κερδίσει, στην χειρότερη μέσω Ε.Ε. και θ' αλλάξει όλος ο χάρτης των ελληνικών αγώνων.

Ακιβως ετσι ειναι χρηστο.
Με τη μονη διαφορα οτι αυτοι το καταφεραν οντας ενωμενοι κατι που δυστυχως εδω δεν υπαρχει . . .

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 13:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χεχε για δύο χρόνια ήμουν μέλος της ΓΣ της ΜΟΤΟΕ, εκπρόσωπος Κοζάνης...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 13:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:

Νικο αληθευει οτι ειχατε ζητησει και απο εμας να συνεργαστουμε για την ομοσπονδια αλλα κανεις μας δεν ειχε συνεργαστει? Evil

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 14:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λευτερη εχεις μιλησει με εντουραδες? οχι απαραιτητα μελη του συνδεσμου?αλλα και απλους αγωνιζομενους...

χωρις να γενικευω το επιπεδο τους δεν εχει καμια σχεση με το μαστρομανωλη, το σακη τον εξατμισα, το μπαμπη το μηχανουργο, το βαγγελα το προγραμματιστη, το γιωργαρο το σουγια που κανει εμποριο ναρκωτικων Question , το κουλη με τα μαγαζα που κανει εμποριο οπλων Question
οι οποιοι λημαινονται το χωρο της αγωνιστικης αυτοκινησης χρονια τωρα...

και απο την αλλη ποιον εχουμε? το μανιατοπουλο?
εναν ανθρωπο που πολλοι απο εμας μικροι ειχαμε σε εκτιμηση και τωρα..... (edited by pugsang)

αρα αυτοι που πρεπει να συζητησουν και αυτοι που πρεπει να εφαρμοσουν τις αποφασεις ειναι το λιγοτερο για τα μπαζα...και μη μου πειτε για αξια και σοβαρα στελεχη που παλευουν και προσπαθουν κλπ κλπ κλπ...

παντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα...

ποια ειναι η δικια μου εκτιμηση?
οτι απλα δεν εχουμε πιασει πατο ακομα... οπως εγινε στο χωρο των μοτοσυκλετων γενικα και ειδικα...
οποτε απλα ακομα φως στο τουνελ δεν υπαρχει για αρκετο δυστηχως διαστημα οτι και να λενε ή να αφηνουν να εννοηθει οι φωστηρες...

οποτε λευτερακη μου κοιτα να μαζεψεις το αμαξι σωστα κανα φραγκο στην ακρη για ιταλια-σκοπια-πιστες-αντε και κανα ελπα που μας βλεπουν και οι ξενοι....και αστα τα υπολοιπα για μετα το δισεκτο...............
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 14:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
glf έγραψε:

Νικο αληθευει οτι ειχατε ζητησει και απο εμας να συνεργαστουμε για την ομοσπονδια αλλα κανεις μας δεν ειχε συνεργαστει? Evil

Nαι Λευτέρη, για όλα τα θέματα. Και πάντα είναι ανοιχτοί. Τυχαίνει να είμαι παιδικός φίλος με κάποιους απ' την ΜΟΤΟΕ και το συζητάμε συνέχεια.

Φέτος το καλοκαίρι σε μια συζήτηση με ρώτησαν γιατί οι λέσχες αυτοκινήτου δεν βοηθάτε την προσπαθειά μας ή γιατί δεν έρχεστε τουλάχιστον ν΄ακούσετε αυτά που λέμε και να κάνετε αντιπροτάσεις αν διαφωνείτε.

Απάντα εσύ... Ποιός ή καλύτερα ποιο απ' τα συλλογικά όργανα του αυτοκινήτου [λέσχες και σύνδεσμοι] έχει την σοβαρότητα να μπει σε τέτοιες διαδικασίες...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 14:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
λευτερη εχεις μιλησει με εντουραδες? οχι απαραιτητα μελη του συνδεσμου?αλλα και απλους αγωνιζομενους...

χωρις να γενικευω το επιπεδο τους δεν εχει καμια σχεση με το μαστρομανωλη, το σακη τον εξατμισα, το μπαμπη το μηχανουργο, το βαγγελα το προγραμματιστη, το γιωργαρο το σουγια που κανει εμποριο ναρκωτικων Question , το κουλη με τα μαγαζα που κανει εμποριο οπλων Question
οι οποιοι λημαινονται το χωρο της αγωνιστικης αυτοκινησης χρονια τωρα...

και απο την αλλη ποιον εχουμε? το μανιατοπουλο?
εναν ανθρωπο που πολλοι απο εμας μικροι ειχαμε σε εκτιμηση και τωρα.....

αρα αυτοι που πρεπει να συζητησουν και αυτοι που πρεπει να εφαρμοσουν τις αποφασεις ειναι το λιγοτερο για τα μπαζα...και μη μου πειτε για αξια και σοβαρα στελεχη που παλευουν και προσπαθουν κλπ κλπ κλπ...

παντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα...

ποια ειναι η δικια μου εκτιμηση?
οτι απλα δεν εχουμε πιασει πατο ακομα... οπως εγινε στο χωρο των μοτοσυκλετων γενικα και ειδικα...
οποτε απλα ακομα φως στο τουνελ δεν υπαρχει για αρκετο δυστηχως διαστημα οτι και να λενε ή να αφηνουν να εννοηθει οι φωστηρες...

οποτε λευτερακη μου κοιτα να μαζεψεις το αμαξι σωστα κανα φραγκο στην ακρη για ιταλια-σκοπια-πιστες-αντε και κανα ελπα που μας βλεπουν και οι ξενοι....και αστα τα υπολοιπα για μετα το δισεκτο................

Ξερεις τι φοβαμαι ρε συ Παναγιωτη?
Οτι εχουμε ηδη πιασει πατο και επειδη δεν παει πιο κατω εχουμε επαναπαυθει.
Για Ιταλια μετα τις γιορτες θα εχουμε νεα απο τον ανταποκριτη κουλαλεξιο για τα τι και πως.
Ο μονος λογος για να τρεξω ετσι οπως εχουν τα πραματα αυτη τη στιγμη ειναι το καπ που λεμε και αυτο γιατι πιστευω οτι θα ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τα Ελληνικα.
Κατα τα αλλα . . . Τσιβο πακεταριζε για Ιταλια!

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Δεκ 2006, 18:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Μωρε αυτα τα ετοιμαζω σε χρονο dt! Shocked (εεεελα δεν θελω σχολια! Razz )
Αντε γιατι μου ελειψε λιγη δραση! Rambo
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Δεκ 2006, 01:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Μωρε αυτα τα ετοιμαζω σε χρονο dt! Shocked (εεεελα δεν θελω σχολια! Razz )
Αντε γιατι μου ελειψε λιγη δραση! Rambo

Και για Βουλγαρία καλά είναι.......

Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης