PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πάμε Μουντιάλ και Πάμε Στοίχημα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2006, 11:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ με τη Βραζιλια χθες!

ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΝ!
ας πανε διακοπες κιας το δωσουν στους Αργεντίνους, τους Ισπανους ή τους Ολλανδους που φανηκε να εχουν μεγαλυτερη διαθεση.

κιοχι τιποταλλο αλλα παμε και στον κουβα κι εμεις μαζι τους που παιζουμε over. Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2006, 12:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο επικοδομητικό με τα λεφτά σας και τα "πετάτε" με τέτοιο τρόπο πραγματικά δεν το έχω καταλάβει?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2006, 15:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
κιοχι τιποταλλο αλλα παμε και στον κουβα κι εμεις μαζι τους που παιζουμε over. Evil Evil

Δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου... είχες διαβάσει την προϊστορία των ομάδων, είχες μελετήσει το στυλ του παιχνιδιού τους και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ματσάκι θα είναι over? Blink Black eye

Μία φορά που έχουν ξανασυναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας είχε κερδίσει η Αυστραλία 1-0 και συν τοις άλλοις το ματς μύριζε πολύ κλωτσιά από μακρυά... και 2-0 που έληξε πολλά ήταν...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούν 2006, 16:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Δεν μου λες Ντιμιπή παιδί μου... είχες διαβάσει την προϊστορία των ομάδων, είχες μελετήσει το στυλ του παιχνιδιού τους και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ματσάκι θα είναι over? Blink Black eye

Μία φορά που έχουν ξανασυναντηθεί σε φιλικό προετοιμασίας είχε κερδίσει η Αυστραλία 1-0 και συν τοις άλλοις το ματς μύριζε πολύ κλωτσιά από μακρυά... και 2-0 που έληξε πολλά ήταν...

+1 καραμπινάτο under ήταν από όλες τις απόψεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 12:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Γιατί δεν κάνετε κάτι πιο επικοδομητικό με τα λεφτά σας και τα "πετάτε" με τέτοιο τρόπο πραγματικά δεν το έχω καταλάβει?!?!?!?!? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Μάνθο έχεις δίκιο εν μέρη. Ξέρεις όμως κάτι. Είναι ένα άσχημο μικρόβιο. Εγώ προσωπικά το περνάω σε πολυ χαλαρή μορφή και πάιζω με σύνεση. Τι θέλω να πω με αυτό? Σήμερα π.χ μπορώ να διαθέσω 5 λεπτά για να πάιξω και να κάνω το κέφι μου. Αυτά τα 5 λεπτά δεν θα τα στερηθώ και ας ξέρω πως κατα 90% θα τα χάσω. Αυτό είναι η σύνεση στο στοίχημα, το να το βλέπεις σαν ένα απλό παιχνιδάκι και οχι σαν τζόγο. Άλλωστε επικρατεί ένα πολυ σοφό και μελετημένο ρητό που λέει " ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!"

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 12:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

οχι δασκαλε , ομολογω οτι δεν διαβασα την ιστορια των ομαδων , βασικα δεν ηξερα σε ποια βιβλιοθηκη να παω (στην Δημοτικη του Πειραια ή στη δανειστικη του Πα.Πει) ωστε να μαθω τα παντα περι των ομαδων.
παντως θα προσεχω στο μελλον και θα διαβαζω τα μαθηματα μου. Crying or Very sad
τωρα για να μελετησω το στυλ του παιχνιδιου τους η αληθεια εινια οτι μου καηκε το video και εμεινα με την κασσετα στο χερι Crying or Very sad
οπως και να χει , οταν παιζει μια Βραζιλια με μια ομαδα της ταξης της Aυστραλιας 95% ειναι over .
αυτα!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 12:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

μανθο , το στοιχημα ειναι και αυτο μια απασχοληση (μικροβιο για πολλους) και ενα ...χομπυ οπως ολα τα αλλα.
ειναι αρκετα πολυεξοδο (μηπως το σκι δεν ειναι;) κια δινει αρκετες συγκινησεις.
επειδη ομως κολλας αγρια ΜΑΚΡΥΑ κι ΑΛΛΑΡΓΑ οσοι δεν ασχολειστε!.
παρολαυτα, καποιοι θελουν να πετανε τα λεφτα τους στο στοπιχημα , την ιδια ωρα που αλοιι τα πετανε αγοραζοντας λαστιχα κια καιγοντας τα μεσα σε μια βδομαδα σε πιστες και δρομους, ή την ιδια στιγμη που αλλοι τα πετανε καπνιζοντας 2 πακετα τσιγαρα τη μερα και μαλιστα πεθαινοντας προωρα για ευνοητους λογους.
αλλοι τα τρωνε στα μπαρ και αλλοι στα μπ$$$$λα.
οποτε ας μην το φιλοσοφησουμε εδω.

Μολις τελειωσει το mundial στην καλυτερη των περιπτωσεων θα ειμαστε στα λεφτα μας και θα συνεχισουμε να τα "χωνουμε" στα αμαξια μας παρα στον Τορρες και τον Κλοσε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 15:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το στοίχημα είναι τόσο μικρόβιο όπως το περιγράφετε τότε δεν νομίζω πως σταματ'ωντας το μουντιάλ σταματάει και αυτό.. Confused
άλλωστε μπορείς να τζογάρεις με τα πάντα, οι Άγγλοι είναι ειδικοί σε αυτό Wink ... ακόμα και με το γάλα του παιδιού σου Cool

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούν 2006, 16:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εμείς οι Έλληνες μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τα περισσότερα λεφτά στην Ευρώπη...

***EDITED by crusader: Αλλαγή από greekglish σε ελληνικά

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 10:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλη μπάλα χθες...

Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping

το πήρε το Χ η αρζεντινάρα από τους ολλανδούς....

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 12:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Μεγάλη μπάλα χθες...

Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping

Τι να λέμε.. Hunter

Ψιλοαναμενόμενο,βέβαια, αφού δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούν οι δυνατοί παίχτες..

Αν είχες πιει πάντως και κανά δυο μπύρες.. beer beer
ότι έπρεπε.. Sleeping Sleeping
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 13:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έπαιξα στοίχημα, μη το γκαντεμιάσω...
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

Laughing Laughing Laughing Laughing
εδώ ο καλός κουβάααααααααας Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 14:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

Ναι 'σαι καλά που δίνεις προβλέψεις.Την περασμένη φορά πήγα ταμείο Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 16:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνοντας τα αντίθετα ε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η γκάνα θα το πάρει το ματς πιστεύω...1-1 στο ημίχρονο...
ο Polak πήρε κόκκινη και μας γ@μησε...θα το πάρει η ιταλία το ματς... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 17:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάλι
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2006, 22:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

ε ενταξει παραλιγο να το επιανες! Rotfl Laughing Rotfl Laughing Rotfl Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 08:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθές οι αιώνιοι Λούζερς (Ισπανοί) επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν κάτι. Είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ΓΚΑΝΑ-ΗΠΑ 1
ΤΣΕΧΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ Χ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Χ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ UNDER

ε ενταξει παραλιγο να το επιανες! Rotfl Laughing Rotfl Laughing Rotfl Laughing

To under καταλάθος το εγραψα...Over είχα παίξει κ έπιασα 3/4 Wink με πρόδωσε ο Nedved.

Η Γαλλία με πλήρωσε καλά σήμερα...

Στα προημιτελικά θα γίνει σφαγή...

Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 09:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλη μπάλα ο Ζινεντίν εχτές...

Afroman
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2006, 10:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Μεγάλη μπάλα ο Ζινεντίν εχτές...

Afroman

Τώρα να τον δω τι θα κάνει??????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης