Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 01:44:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ......
οδηγός lef...
συνοδηγός μια κοπέλα...
o Σταυρος μια άλλη κοπέλα και εγώ...
μια χαρά σαρδελοποίηση...
να ταν και καλή η πίσω κοπέλα πάει στο διάολο αλλά δεν...
|
Τελικά ο Σταύρος την πλήρωσε...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 08:29:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ρεκορ παντως ειναι 7...3 ατομα πισω εγω και 2 συνοδηγοι(ο ενας κυριολεκτικα πανω στον αλλο)..αυτη την μερα ειχε γινει το cc ,αγροτικο με γυφτακια.χαχα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TiMoRiS (Argiris) Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56
Ένταξη: 06 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 420 Τόπος: Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 12:09:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | το ρεκορ παντως ειναι 7...3 ατομα πισω εγω και 2 συνοδηγοι(ο ενας κυριολεκτικα πανω στον αλλο)..αυτη την μερα ειχε γινει το cc ,αγροτικο με γυφτακια.χαχα |
Αυτά είναι 6! 
www.asfaleia365.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 13:32:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα μην μιλησω για το δικο μου ρεκορ θα με παρετε με τις τοματες ! 
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Φεβ 2007, 15:19:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σωστα 6...και να μετραω ξεχασα ελεος.. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panosm25 (Παναγιωτης) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 27 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάϊ 2007, 16:28:57 Θέμα δημοσίευσης: Αυτοματο used cabrio.Αξιζει η αγορα?? |
|
|
Στα πλαισια της ερευνας αγορας μου για αυτοματο αυτοκινητο μετα το καλοκαιρι:
ΘΕΜΑ??Αυτοματο cabrio.
Χρηματα που διαθετω??εως 15Κ με 17Κ(με πολυ προσπαθεια)
Επιλογες σε καινουρια??ΚΑΜΙΑ δυστηχως
Οποτε η ερωτηση μου ειναι η εξης??
Αξιζει η αγορα ενος μεταχειρισμενου cc (λογο χαμηλου budget) κ αυτοματου (ευκολια) ή οχι??
Επιλογες σε αυτην την περιπτωση
Opel tigra twintop 1.4 easytronic (θελει προσπαθεια να βρεις μεταχειρισμενο)
Peugeot 1.6 Auto (υπαρχουν μεταχειρισμενα)
Smart roadster coupe (υπαρχουν μεταχειρισμενα)
Αν υπαρχει καποιο αλλο αυτοματο μοντελο που μου διαφευγει ας το αναφερετε
οπως θα καταλαβατε με ενδιαφερει πιο πολυ η γνωμη σας για το 206cc ως αυτοκινητο κ γενικα κ για την αξιοπιστια του αλλα κ τις γνωμες σας για το αυτοματο.
Τhanks |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Demis (Demis) Μέλος

206cc
Ένταξη: 14 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: Peiraias
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 13:25:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα γιατί αυτοματο ????
Run bAbe Run...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 13:34:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γουστα ειναι αυτα.
Παντως τα αμαξια που παραθετεις ειναι λιγο διαφορετικου χαρακτηρα. Το 206 και το Tigra ειναι παρομια. Το Smart ειναι λιγο πιο sport ας πουμε.
Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν πολυ λιγα 206 cc αυτοματα, και ακομη πιο λιγα στην αγορα.
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για το Smart Roadster. Σπορ χαρακτηρας, ικανοποιητικες επιδωσεις, αψωγο στησιμο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 14:50:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας
Αυτοματο θα παρω λογο ευκολιας.
Παντως η λογικη δειχνει 206cc (χωροι,ανταλλακτικα) ενω το συναισθημα smart (πιο sport,οδηγικη αισθηση)
Εντυπωσεις απο το αυτοματο 206cc εχει καποιος απο σας?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάϊ 2007, 19:45:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το 206cc cabrio το ειχα οδηγησει εγω οταν ειχε πρωτοβγει στην αυτοματη εκδοση (9 μηνες παραδοση ειχε τοτε! Το ειχε παραγγειλει ενας φιλος!). Να σου πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε, αλλα αυτο γιατι ητανε αυτοματο! Τωρα εσενα αν σου αρεσει, ΟΚ, παντως δεν υπαρχει θεμα ευκολιας ή οχι, οι ταχυτητες δεν ειναι κατι το δυσκολο! Εκτος και αν το θες για οδηγηση μεσα στην πολη ολη την ωρα, οποτε καλυτερα να παρεις κανα μικρο αμαξακι να κανεις την δουλεια σου.
Α και κατι αλλο, να ξερεις το 206cc ειναι καθαρα 2θεσιο αυτοκινητο, μην περιμενεις να χωραει κανεις πισω εκτος και αν ειναι μικροκαμωμενος (οπως και αυτος που θα καθεται απο μπροστα του ωστε να παει την θεση πολυ μπροστα!). Εδω ισα ισα χωραμε στο 307cc...
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:25:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: | Το 206cc cabrio το ειχα οδηγησει εγω οταν ειχε πρωτοβγει στην αυτοματη εκδοση (9 μηνες παραδοση ειχε τοτε! Το ειχε παραγγειλει ενας φιλος!). Να σου πω την αληθεια δεν με ικανοποιησε, αλλα αυτο γιατι ητανε αυτοματο! Τωρα εσενα αν σου αρεσει, ΟΚ, παντως δεν υπαρχει θεμα ευκολιας ή οχι, οι ταχυτητες δεν ειναι κατι το δυσκολο! Εκτος και αν το θες για οδηγηση μεσα στην πολη ολη την ωρα, οποτε καλυτερα να παρεις κανα μικρο αμαξακι να κανεις την δουλεια σου.
Α και κατι αλλο, να ξερεις το 206cc ειναι καθαρα 2θεσιο αυτοκινητο, μην περιμενεις να χωραει κανεις πισω εκτος και αν ειναι μικροκαμωμενος (οπως και αυτος που θα καθεται απο μπροστα του ωστε να παει την θεση πολυ μπροστα!). Εδω ισα ισα χωραμε στο 307cc... |
Το ξερω οτι οι πισω θεσεις ειναι ψιλοδιακοσμητικες.Απλα για καμια μικρη διαδρομη μπορει να μεταφερθει κ κανα ατομο + οτι μπορω να ακουμπησω κ κανα αντικειμενο πισω χωρις να πρεπει να ανοιξω το πορτ μπαγκαζ.
Απο κει κ περα η αγορα του 206cc ειναι η πιο ρεαλιστικη τελικα.
Το opel tιgra 1.4 easytronic δεν υπαρχει μεταχειρισμενο κ καινουριο ειναι πανακριβο,με το smart roadster πρεπει να κανω πολλες παραχωρησεις κ ετσι το 206cc (που υπαρχουν μεταχειρισμενα με αυτοματο/σειριακο) ειναι το επικρατεστερο.
Ο λογος ομως ακομα που δεν το εχω αποφασισει 100% ειναι οτι εχω διαβασει οτι εχει τα περισσοτερα προβληματα στεγανοτητας σε σχεση με τα 2 πιο πανω κ οτι επειδη θα το αγορασω μεταχειρισμενο (οποτε λογικα χωρις εργοστασιακη εγγυηση)ετσι κ κανει κ παρουσιαστει προβλημα με το αυτοματο κ χρειαστει κ καμια αλλαγη κοστιζει(κρατηθητε) 2500-3000 euro |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nightmaire (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 306 cabrio 1.6
Ένταξη: 16 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 46 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 21:50:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου σχεδον ολα τα Cabrio εχουν προβλημα στεγανωτητας Ακομα και bmw kai mercedes!!!! Απλα οι περισοτεροι δεν το παραδεχονται !!! εχω πολλα φιλαρακια με cabrio και συγκεκριμενα με 306 και Bmw To Θεμα ειναι καθαρα θεμα συντηρησεις !!! Αν ασχολεισε εστω και λιγο ... Δεν θα εχεις προβλημα ποτε!!! Οσο για τα 3000 Χιλιαρικα που σου ειπαν ..... σε πολλα Μοντελα Φτανει ακομα και τα 6000!!!!!! Τα οποια με μια μικρη συντηρηση (που την κανεις και μονος σου) δεν θα τα δωσεις Ποτε !!!!
www.club306c.gr
http://www.youtube.com/watch?v=8R1w_Zv_pEE |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 13:57:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nightmaire έγραψε: | Οσο για τα 3000 Χιλιαρικα που σου ειπαν ..... σε πολλα Μοντελα Φτανει ακομα και τα 6000!!!!!! |
6000 euro για αντικατασταση αυτοματου κιβωτιου??Συγνωμη αλλα τελικα δεν θα παρω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nightmaire (ΧΡΗΣΤΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 306 cabrio 1.6
Ένταξη: 16 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 46 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάϊ 2007, 06:59:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατι αυτοματο ρε παιδια????Γυναικουλες ειμαστε??Η με κινητικα προβληματα???Και εκτος αυτο δεν εχουμε τις ατελιωτες ευθειες που βαζεις 5η και πας.Σε εναν επαρχιακο δρομο ολο κατεβασματα εισαι και προσπερασεις,οποτε τι αξια εχει.....ασε που θα καιει και παραπανω....
Οσο για την οροφη ειναι σιγουρα θεμα συντηρησης.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206xs (Χρήστος) Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)
Ένταξη: 13 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 259 Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2007, 11:10:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά ξεκολάτε από τους μύθους. Τα αυτόματα πλεον δεν είναι πιο ακριβά στη συντήρηση από τα χειροκίνητα και πλέον είναι συνήθως πιο οικονομική η οδήγηση με αυτόματο. Επίσης στην σπάνια περίπτωση που σου κρατήσει παραπάνω σχέση στη στροφή μπορείς πάντα να κατεβάσεις μάνουαλ (τα πεζό έχουν τιπτρόνικ αυτόματα). Εγώ πάντως από την εμπειρία που έχω απο το 607 του μπαμπά με αυτόματο πιστεύω πως είναι η καλύτερη φάση ειδικά αν ζεις στην Αθήνα με το μποτιλιάρισμα. Όσο για διαδρομές σε πιο σπορ μουντ το πρόγραμα Σ κρατά την ταχύτητα μέχρι το κόφτη.
Πάρε αυτόματο αγόρι μου και άς τους να λένε και εγώ το επόμενο αυτόματο λέω να το πάρω... (αν και θα αργήσει αυτή η ώρα γιατί ακόμη καινούριγο είναι) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ababapanos (panos) Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2008, 22:43:07 Θέμα δημοσίευσης: ανταλλαγη 206 με 206cc και ερωτησεις |
|
|
καλησπερα.
Εχω ενα 206 εκδοση x desin , μοντελο 2005 , 1100cc με μονο 16.000 kh/m και 5πορτο.
ποια ειναι η λογικη τιμη που μπορω να παρω απο εναν εμπορο η ιδιωτη?
χωρις να εχω ψαξει πολυ πιστευω πως 7500 με 7900 ειναι μια σωστη τιμη...
θελω να αγορασω ενα μεταχειρησμενο μαλοω 206cc
οποιοαδηποτε συμβουλη δεκτη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 01:32:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καμία βοήθεια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 13:33:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σημερα απο πεζο μου ειπαν 7000 για το δικο μου, ισως και 6.500 και εχουν ενα 206cc μοντελο 2001 με 55.000 κhm στα 10.500
ειναι καλες οι τιμες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2008, 15:41:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ababapanos έγραψε: | σημερα απο πεζο μου ειπαν 7000 για το δικο μου, ισως και 6.500 και εχουν ενα 206cc μοντελο 2001 με 55.000 κhm στα 10.500
ειναι καλες οι τιμες? |
Αν ανοιξεις μια χρυση ευκαιρια θα δεις οτι αμαξια σαν το δικο σου προσφερωνται σε αυτη περιπου τι τιμη, 7-8 χιλιαρικα. Βεβαια αυτη ειναι η τιμη προσφορας, η τιμη που πραγματικα θα παρεις θα ειναι κατι λιγο χαμηλοτερο, αφου ειναι λογικο και το παζαρι στην αγορα μεταχειρησμενου.
Αν το δωσεις στη Peugeot να εισαι ετοιμος να χαμηλωσεις τη τιμη σου γιατι σκεψου οτι αυτοι πρεπει να σου κανουν μια προσφορα που να εχει περιθοριο να προσθεσουν το δικο τους κερδος (οπως και ολες οι εκθεσεις), αλλιως δεν εχει καποιο νοημα να στο παρουν, σωστα ?
Βεβαια αυτη η επιλογη εχει το πλεονεκτημα οτι το αλλαζεις αμμεσα.
Αν εχεις χρονο και υπομονη βρε να το δωσεις κατευθειαν σε ιδιωτη, αν θες να παρεις κατι παραπανω.
Τωρα οσον αφορα το cc, πρεπει να το δεις απο κοντα για να κρινεις τη κατασταση του. 55.000χλμ ειναι λιγα για αμαξι 6 ετων.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|