PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1.6lt (16v 158 PS) με κινητήρα από Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bebis206vts (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206XS 1.6 16ν 120hp mod

Ένταξη: 25 Αύγ 2003
Τόπος: ΝΑΞΟΣ!!!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 15:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκιαδιο, αυτοκολητο, οπως θελεις πες το..
Παντως μου αρεσε πολυ!! Θα κανω παλι και γα** τις διαφημησεις για το club στη Ναξο!!

206 πυραυλος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 18:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bebis206vts έγραψε:
......και τα 900 κιλα που ειμαι θα εχω καλες αρκετα καλες επιδοσεις.

Πως κατεβηκες στα 900 Shocked κιλα απο τα 1025 που υποτιθεται οτι ειναι το 206 1.6 ?? Ειναι δηλαδη ο κινητηρας/κιβωτιο του Rallye τοσο πιο ελαφρύς απο τον αντιστοιχο του 206 Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Σεπ 2004, 20:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
φιλε speedy100...μην κολλας στον χαρακτηρισμο 1ο σταδιο... υπαρχουν εργοστασιακοι εγκεφαλοι που πραγματι εχουν σταδια βελτιωσης αναλογα τα υπολοιπα του μοτερ αλλα δεν βρισκονται σε μοτερ των peugeot...

Καλησπέρα και πάλι Smile

Ναι έχεις δίκιο για μερικούς εργοστασιακούς εγκέφαλους (Alfa Romeo, Mercedes, BMW κλπ.) αλλά μια φορά που χρειάστηκε να ρωτήσω τιμή για ένα Mercedes 350, αν θυμάμαι καλά, η τιμή ήταν πολύ περισσότερο από τους DTA, EMERALD, Walbro TDD κλπ. οπότε δεν συμφέρει αφού όπως πολύ σωστά λες και εσύ με τον άγραφο κάνεις ότι θέλεις…

Φιλικά Smile

Speedy100

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bebis206vts (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206XS 1.6 16ν 120hp mod

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 20:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
bebis206vts έγραψε:
......και τα 900 κιλα που ειμαι θα εχω καλες αρκετα καλες επιδοσεις.

Πως κατεβηκες στα 900 Shocked κιλα απο τα 1025 που υποτιθεται οτι ειναι το 206 1.6 ?? Ειναι δηλαδη ο κινητηρας/κιβωτιο του Rallye τοσο πιο ελαφρύς απο τον αντιστοιχο του 206 Question

Μαλλον δεν εχεις δει τις Φωτο που ειχα στο gallery... Αν τις παρατηρησεις θα δεις οτι εχω κανει αρκετες "ελαφρυνσεις".... Κοινως τα εχω πεταξει ολα εξω!!!

206 πυραυλος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bebis206vts (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206XS 1.6 16ν 120hp mod

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Σεπ 2004, 20:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ιδου τα αποτελεσματα!!!! Για να λεμε και την αληθεια τα 160 ηταν λιγο πολλα.. Δυναμομετρο δεν προλαβα να παω τελικα λογο φορτου εργασιας αφου βεβαια πρεπει να κατεβω και στο νησι συντομα.. Η γνωμη η δικια μου οσο αφορα την υποδυναμη πιστευω πως πεζει γυρω στα 150.. Οποσδηποτε ομως ειναι απαρετιτη και η συνδρομη απο δυο 52αρια εκεντροφορια της ΚΕΝΤ!! Η ροπη δεν παιζετε.. Αλλαζω τις ταχυτιτες σαν φορμουλα 1!! Το μοτερ αφινιαζει μεχρι τις 8300 λες και ειναι τουρμπισιο!! Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με το μοτερ και επιτελους μαζευτικε και αυτο το σασμαν!!

206 πυραυλος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Σεπ 2004, 11:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bebis206vts έγραψε:
Μαλλον δεν εχεις δει τις Φωτο που ειχα στο gallery... Αν τις παρατηρησεις θα δεις οτι εχω κανει αρκετες "ελαφρυνσεις".... Κοινως τα εχω πεταξει ολα εξω!!!

Και κλασικά από το πουθενά πάλι, το φάντασμα της BTT (εγώ δηλαδή Embarassed ) ξαναχτυπά! Very happy

Νίκο οι φωτογραφίες που έλεγες...

Από τις λίγες που είχα σε back-up cd. Very happy Wink

Νίκο καλή συνέχεια με το project! Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
bebis206vts (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206XS 1.6 16ν 120hp mod

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Σεπ 2004, 15:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω Χρηστο!!! Αυτες οι φωτο ειναι παλιες ομως.. Σε λιγες ημερες θα δημοσιευσω τις καινουργιες.. Περιμενω μια καλη μερα εδω στο νησι για να γινει η φωτογραφηση..

206 πυραυλος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 11:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι φρυδάκια είναι αυτά?
από πού και πόσο αν επιτρέπεται?

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 00:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bebis206vts έγραψε:
Ευχαριστω Χρηστο!!! Αυτες οι φωτο ειναι παλιες ομως.. Σε λιγες ημερες θα δημοσιευσω τις καινουργιες.. Περιμενω μια καλη μερα εδω στο νησι για να γινει η φωτογραφηση..

και οι παλιες (φωτο)ειναι καλες...αλλα βαλε και τις καινουργιες.... Arrow

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης