PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

NFS Underground 2!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 08:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Χεχεχεχε!
Το θεμα ειναι να το τερματισεις με 206!
Το NFS 1 το καταφερα!
Το 2 δεν ξερω αν θα τα καταφερω!
Θα δειξει!

Γίνεται χαλαράαα... Twisted evil Δέρνει τους πάντες το 206 Wink

MEMsound. έγραψε:

αααα και το mx5 εχει τελειως ανεξελγτο κωλο οταν το φτιαξεις....!
στριβεις και εισαι μονιμως με αναποδο!

Και τι το κακό έχει αυτό; Twisted evil

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 10:21:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Γίνεται χαλαράαα... Twisted evil Δέρνει τους πάντες το 206 Wink

Αφου γινεται θα το κανω! Laughing
zzzleepy έγραψε:
Και τι το κακό έχει αυτό; Twisted evil

Τιποτα το κακο!
Απλα χανεις χρονο! Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 20:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα ψηλε αληταμπουρα μην προσπαθεις να μου την πεις κ ασε τα σαπια...οταν σου ελεγα για 4ο σταδιο εσυ μου ελεγες cheat.
Και επειδη μου την εδωσες κ εγω εχω το 4ο σταδιο σε τουρμπο κ νιτρο κ εχει μεγαλη διαφορα....απλα το καλυτερο αμαξι εκτος του s2000 που ακομα δεν ειναι το skyline πραγμα που μου την σπαει γιατι ειναι απαισιο.
Εγω προτιμω κατι σε tt η rx-8

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 22:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν λέτε 4ο στάδιο εννοείται τα unique upgrades που παίρνεις από τις κόντρες; ή κανονικό φτιάξιμο σε shop;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 23:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω που τα λεμε ομως... οκ ειμαι πορομενος με το 206... αλλα να μου σιγρινει το 206 ή το corsa με RX8 και S2000 ειναι λιο ιεροσυλεια Wink
να μου πειτε οτι τερμα τουμπανιασμενο το 206 οτι κανει κοντρα με μαμα S2000 να πω οκ Smile
ασχετο αρχισα παλι απο την αρχη το παιχνιδι και κανω ακριβως οτι λενε 4 διαφορετικοι οδηγοι (οι οποιοι βεβαια λενε ΟΛΟΙ οτι αν δεν πηγαινεις στην ωρα σου στα αστερια και στους "κρυφους" αγωνες οτι χανονται....) για εσενα παει αυτο stevako Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 14:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χάνονται από το χάρτη, αλλά αν περάσεις αργότερα απο εκεί, μπορείς να τα δεις επάνω στο δρόμο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 18:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσου Smile χανονται εντελως... μολις το τεσταρα... εφατα το παιχνιδι σε μια φαση που ειχα παρατησει ολα τα αστερια μονο... πηγα εβγαλα δυο φωτογραφιες και ενω ειχα σταμπαρει ενα αστερι στο αεροδρομειο μετα δεν το εβλεπα στον χαρτη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 21:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ego pantos pedia to termatisa kai exo stin katoxi mou ena evo VIII me 10stars, ena 206 toumpano,ena H2,ena 350Z kai telos ena RX8 ola me 10stars kai telefteo stadio veltiosis se ola... milame to pexnidi velazei ... tora pou to evgala pezo to half life 2 kai to Rome Total War ta opia exo edo kai enamisi mina kai den eixa prolavei na pekso........

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 22:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rome total war ?
ειναι real time strategy οπως το παλιο age of empires ? η ειναι οπως το ceazar 3 ? με λιγα λογια καλο ειναι ? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 11:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

den mporo na sto perigrapso....
mporo na sto doso na to pekseis...
to pexnidi isos bgei apo ta kalitera strategy tis xronias...
exei ta panta......

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Δεκ 2004, 00:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207,102 το ρεκορ μου σε συνεχομενο Drift οποιος ειναι δεν πιστευει να μου πει να του στειλω φωτο

απιστοι θομαδες Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Δεκ 2004, 13:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
207,102 το ρεκορ μου σε συνεχομενο Drift οποιος ειναι δεν πιστευει να μου πει να του στειλω φωτο
απιστοι θομαδες Razz Razz Razz

Δεν μπαίνω στον κόπο να σου δείξω το screenshot με το 260.000 με την μία drift που είδαν άλλοι στο netcafe και τραβούσαν τα... μαλλιά τους Cool

Καλή η προσπάθεια σου πάντως! Wink

(Βασικά στις καταβάσεις drift, το 206 θέλει να το κάνεις κούτσουρο με τις αναρτήσεις... Αν το έχεις με ρύθμιση πίστας, πάει χειρότερα κι από πισωκίνητο! Mad )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Δεκ 2004, 23:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα δεν δω φωτο δεν πιστευω τιποτα !!!! ειμαι αθεος εγω μεχρι νατον δω μπροστα μου Razz
βασικα αυτο ηταν την πρωτη φορα που το τελιωσα... τωρα παμε να το τελειωσουμε ξανα και μεταθα κανουμε κοντρα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Δεκ 2004, 23:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Όταν λέτε 4ο στάδιο εννοείται τα unique upgrades που παίρνεις από τις κόντρες; ή κανονικό φτιάξιμο σε shop;

answer me plz!!!! να μην το ξαναξεκινήσω τζάμπα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 01:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια, βαρεθηκα να περιμενο ενα φιλαρακι να μου κανει copy το NFSU2 . Μηπως ξερει κανενας σας καπου να το κατεβασω? με την DSL δεν με χαλα να το κατεβασω οσο μεγαλο και να ειναι...
Ευχαριστω και καλα Χριστουγεννα σε ολους...

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 16:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpug206 έγραψε:
Ρε παιδια, βαρεθηκα να περιμενο ενα φιλαρακι να μου κανει copy το NFSU2 . Μηπως ξερει κανενας σας καπου να το κατεβασω? με την DSL δεν με χαλα να το κατεβασω οσο μεγαλο και να ειναι...

Για DSL δεν ξερω αλλα αν θες για κοπια και μενεις Αθηνα, κατεβαινεις λιμς τη Δευτερα με 2 αδεια δισκακια και Τεταρτη στο εχω γραμμενο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 17:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θωμα να εισαι καλα για την προσφορα, αλλα κοβει λιγο μακρια απο Λευκωσια που μενω.... Laughing Laughing Laughing
Ευχαριστω και Καλα χριστουγεννα..

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 18:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

www.supernova.org
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 14:07:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpug206 έγραψε:

DC++ Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 14:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

proton den einai supernova alla suprnova kai pleon ekleise giati tous kanane minisi.. gia psakse sto google na deis..
episis sta tipou kazaa opos kai sto dc++ mporei afou to katevaseis na exeis prob(koinos na einai gia ano ton 18) to mono pou aftin tin epoxi einai katharo einai to ARES kai an thes mporo na sto steilo se ena DVD me allo ena pexnidaki to mono pou tha ithela na mou peis poso einai ta metaforika gia enan fakelo stin kipro apo ellada... ama einai polla den aksizei alla ama einai kana pentaevro sto stelno asiziti... aaa re ga**to kai efige extes enas simfititis mou filos mou gia lefkosia...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης