PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεξί παράθυρο, αυτόματο?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2005, 14:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι διακόπτες για τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 00:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Οι διακόπτες για τα θερμαινόμενα καθίσματα είναι Wink

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
φωτιές ανάβεις...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 00:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα, τα θερμαινομενα ειναι σχεδον αχρειαστα για την Ελλαδα...

Για το παραθυρο υπαρχει καμια λυση??? Confused

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2005, 12:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Όπως είπα στο CC την δουλεία την κάνη ο εγκέφαλος τις κουκούλας !
Στα κλειστά θέλεις διακόπτη και τίποτα άλλο, το έχω κάνη και παίζει!
Παντος δα δοκιμασο και του CC και θα σας πω οκ?

αργύρη εγώ που έχω cc μπορώ να κάνω να ανεβαίνει αυτόατα και το παράθυρο του συνοδηγού ??? μπορώ να το κάνω στην lion που το πάω για service ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2005, 08:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Touristas έγραψε:
Όπως είπα στο CC την δουλεία την κάνη ο εγκέφαλος τις κουκούλας !
Στα κλειστά θέλεις διακόπτη και τίποτα άλλο, το έχω κάνη και παίζει!
Παντος δα δοκιμασο και του CC και θα σας πω οκ?

αργύρη εγώ που έχω cc μπορώ να κάνω να ανεβαίνει αυτόατα και το παράθυρο του συνοδηγού ??? μπορώ να το κάνω στην lion που το πάω για service ?

Kaλα ρε....5 σελιδες τι λεμε??? Tease

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 08:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

επείδη και ο τύπος στην Lion (φιλος είναι) τραβάει τα μαλλιά του αναρωτήθηκε ποιά μονάδα BSI φοράει το αμάξι σου.

μπάς και μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό πλαισίου σου ? (με ενα προσωπικό μήνυμα ίσως.)

Για την ακρίβεια μου λέει αύτη την ένδειξη την έχει βρεί περι αυτοματισμού των παραθύρων αλλα όταν την δοκίμασε σε άλλο CC το μόνο που κατάφερε είναι να τον γράψει στα @ρχίδι@ του το αμάξι και να μην αλλάξει τίποτα!

αλλιώς, ... έρχομαι Ροδο!

τελικα τα παραθυρά σου τα έκανες να ανεβαίνουν αυτόματα ??? γιατί θέλω να πάω για service όπότε να το κάνω και εγώ.

thanks.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:24:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

επείδη και ο τύπος στην Lion (φιλος είναι) τραβάει τα μαλλιά του αναρωτήθηκε ποιά μονάδα BSI φοράει το αμάξι σου.

μπάς και μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό πλαισίου σου ? (με ενα προσωπικό μήνυμα ίσως.)

Για την ακρίβεια μου λέει αύτη την ένδειξη την έχει βρεί περι αυτοματισμού των παραθύρων αλλα όταν την δοκίμασε σε άλλο CC το μόνο που κατάφερε είναι να τον γράψει στα @ρχίδι@ του το αμάξι και να μην αλλάξει τίποτα!

τελικα τα παραθυρά σου τα έκανες να ανεβαίνουν αυτόματα ??? γιατί θέλω να πάω για service όπότε να το κάνω και εγώ.

thanks.

Του CC – Gio είναι και το δεξί παράθυρο αυτόματο πλέων Wink
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
ROLAND GARROS έγραψε:
Κώστα,

thanks.

Του CC – Gio είναι και το δεξί παράθυρο αυτόματο πλέων Wink

HOW ? Question Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:54:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι τα ίδια θα λέμε .
Είναι κάμπριο και τα παράθυρα λειτουργούν μέσω του εγκεφάλου τις κουκούλας , από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θες να είναι και τα δύο παράθυρα αυτόματα.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον το βρηκα...
θα βαλω τον εγκεφαλο του καμπριο που ελεγχει τη κουκουλα και θα τον συνδεσω και με τη πορτα του πορτ παγκαζ να την ανοιγει ηλεκτρικα Thumbs Up Thumbs Up Splat Splat Splat
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τις χρειάζεσαι
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2005, 16:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Πάλι τα ίδια θα λέμε .
Είναι κάμπριο και τα παράθυρα λειτουργούν μέσω του εγκεφάλου τις κουκούλας , από εκεί μπορείς να επιλέξεις αν θες να είναι και τα δύο παράθυρα αυτόματα.

ρε γείτονα εσύ δουλεύεις στην lion ???
Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2005, 14:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
λοιπον το βρηκα...
θα βαλω τον εγκεφαλο του καμπριο που ελεγχει τη κουκουλα και θα τον συνδεσω και με τη πορτα του πορτ παγκαζ να την ανοιγει ηλεκτρικα Thumbs Up Thumbs Up Splat Splat Splat

Ναι ρε μάγκα... Αυτή είναι αντιμετώπιση... Άκου εκεί !!! Razz Razz Very happy

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης