PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αναζήτηση μικρομεσαίου οικογενειακού πετρέλη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2014, 23:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
Steve έγραψε:
Η σύγκριση 308 με C4 δεν υφίσταται... Rolling eyes

Γιατί ρε? Για το νέο 308 μιλάμε που δεν έχει έρθει ακόμα...

Αυτό εδώ δε λέμε;

http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=1231266231

Τί να συγκρίνουμε τώρα... Rolling eyes

To 308 mk2 πάντως έχει την καινούρια πλατφόρμα (EMP2, ελαφρύτερη κλπ) ενώ το C4 mk2 έχει την παλιότερη PF2.

Oπότε ναι, τι να συγκρίνουμε. Laughing

+ IMHO το 308 έχει τρομερό εσωτερικό το οποίο κρίμα που δεν συνοδεύεται από ανάλογο εξωτερικό.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2014, 09:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη, σκέψου και τα παρακάτω πριν επιλέξεις:

Renault / Nissan - κατά πάσα πιθανότητα όμιλος Θεοχαράκη
Peugeot / Citroen - όμιλος Συγγελίδη

με ό,τι μπορεί να σημαίνουν...

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η νέα σειρά στην οποία ανήκει το 308 μοιάζει υπερβολικά με Golf 7, aka εμετικό στην όψη και πλαστικό στο εσωτερικό.
Εντάξει, μπορεί να έχουν πετάξει και μια οθόνη μέσα για τις περισσότερες λειτουργίες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι απέκτησε χαρακτήρα.
Το Pack Connectivité άστο καλύτερα, ένα USB box και μισό είναι δηλαδή 50Ε από το ebay. Το μάρκετινγκ ανακαλύπτει τρόπους να μας πασάρει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και το έμαθα με τον κακό τρόπο (τα έχω πληρώσει από την τσέπη μου με την ελπίδα να είναι εργοστασιακά ανταλλακτικά και το χιλιομετάνιωσα).

Στο Megane δεν ξέρω πως θα χωράς καλά καλά γιατί σε χώρο είναι σαφώς μικρότερο από τα προηγούμενα που γράφεις.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2014, 15:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Γιάννη, σκέψου και τα παρακάτω πριν επιλέξεις:

Renault / Nissan - κατά πάσα πιθανότητα όμιλος Θεοχαράκη
Peugeot / Citroen - όμιλος Συγγελίδη

με ό,τι μπορεί να σημαίνουν...

Καλησπέρα Στέλιο Smile
Επειδή -απόλυτα ειλικρινά- δεν έχω καμία εμπειρία με τους 2 αυτούς εισαγωγείς, μπορείς να μου πεις εν ολίγοις τι εννοείς; Στείλε μου πμ αν δε θέλεις δημόσια. Και βασικά, τώρα που το θυμάμαι είχα διαβάσει κάπου για Συγγελίδη ότι από τότε που άρχισε τα πάρε-δώσε με το δημόσιο (βλ xsara αστυνομίας κλπ) απέκτησε μια "σαρακακίστικη" πολιτική. Το μόνο πάρε-δώσε που είχα ποτέ με citroen ήταν για ένα μπροστινό μουαγιέ για το 106 που δεν υπήρχε στο στοκ της Lion, το χρειαζόμουν άμεσα και τελικά πήρα για Saxo πληρώνοντάς το 10€ ακριβότερα.

Παράθεση:
Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι η νέα σειρά στην οποία ανήκει το 308 μοιάζει υπερβολικά με Golf 7, aka εμετικό στην όψη και πλαστικό στο εσωτερικό.
Εντάξει, κομμάτι υποκειμενικό αυτό αλλά σκέψου ότι είναι λίγο πολύ αναπόφευκτο, προκειμένου να είναι μέσα στη μόδα που προστάζει η εποχή. Και συμβαίνει σχεδόν παντού (βλ. κωλοφάναρα Clio και Leon...).
Παράθεση:
Εντάξει, μπορεί να έχουν πετάξει και μια οθόνη μέσα για τις περισσότερες λειτουργίες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι απέκτησε χαρακτήρα.

Βασικά πέραν των multimedia που θεωρώ + να υπάρχει οθόνη, το να αντικαθιστάς διακόπτες (πχ του κλιματιστικού) που σε μικρό χρονικό διάστημα θα μάθαινες να τους πατάς με κλειστά μάτια (ή με τα μάτια στο δρόμο πιό ρεαλιστικά) ενώ στην touch οθόνη θέλει μιά ματιά για να δεις που πρέπει να αγγίξεις και άλλη μιά για να επιβεβαιώσεις πως όντως πατήθηκε, είναι epic fail.

Παράθεση:
Το Pack Connectivité άστο καλύτερα, ένα USB box και μισό είναι δηλαδή 50Ε από το ebay. Το μάρκετινγκ ανακαλύπτει τρόπους να μας πασάρει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και το έμαθα με τον κακό τρόπο (τα έχω πληρώσει από την τσέπη μου με την ελπίδα να είναι εργοστασιακά ανταλλακτικά και το χιλιομετάνιωσα).

Μιλώντας για C4, καλώς ή κακώς, συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο εξοπλισμού "Attraction" οπότε θες δεν θες το πλερώ!

Παράθεση:
Στο Megane δεν ξέρω πως θα χωράς καλά καλά γιατί σε χώρο είναι σαφώς μικρότερο από τα προηγούμενα που γράφεις.

Εχμμ υπονοείς κάτι για τα κιλά μου??? Laughing
Σε όσα τεστ του Megane έχω διαβάσει, το μοναδικό (σχεδόν πάντα) μειονέκτημα είναι ο "μειωμένος χώρος πίσω επιβατών". Επειδή δεν είμαι και το πρώτο μπόι κι επειδή μπήκα κι έκατσα στη θέση του GTline, μου ήταν "γάντι". Από την άλλη, δεν έκατσα πίσω αλλά και δεν πήρα τη γυναίκα μαζί όταν πήγα στην έκθεση. Δεδομένου βέβαια ότι πίσω 9 στις 10 θα κάθεται παιδί/ιά, δεν είναι κάτι που με προβληματίζει ιδιαίτερα.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 19:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Εν τέλει :

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 20:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο, καλοταξιδο.. Και καλοδιαλυτο
Απο τα μικρα μελη της οικογενειας!!

Πλακα κανω φυσικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 20:45:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους, έγινες άνθρωπος Laughing Laughing Laughing

Άμα σου πώ που έχει την OBD... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2014, 21:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ! Smile

Steve έγραψε:
Άμα σου πώ που έχει την OBD... Rolling eyes

Ωχ Scratch ... για πε

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 01:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο Τζον! Very happy

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 01:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή είχα λίγη ώρα για σκότωμα, κατάφερα και είδα σήμερα ότι φυσάει στα 1.6 bar ... Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 14:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Πετρή!

Σταύρο, σαν πολλή μου φαίνεται... για δεδομένα νορμάλ βενζινοκίνητου μοτέρ. Για diesel δεν ξέρω. Σε τι φορτίο τη μέτρησες? Η οβδ που είναι τελικά?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 14:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρη κοψοκωλα ειχαμε δικιο τελικα που χωναμε να ανεβεις κατηγορια? Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 15:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μωρη κοψοκωλα ειχαμε δικιο τελικα που χωναμε να ανεβεις κατηγορια? Laughing Laughing Laughing

Εσείς αν θυμάσαι καλά, μου προτείνατε να ανέβω κατηγορίΕΣ. Κάνε ένα τσεκ, οι 9 στις 10 προτάσεις για SW είναι... Smile

Απ'το να έδινα 15κάτι για Clio, έδωσα 3 παραπάνω και πήγα σε κάτι αρκετά μεγαλύτερο και με καλύτερο εξοπλισμό Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 15:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοταξιδοοοοςς.

Για δωσε ινφο. Με τα 90 ειναι αυτο? Καινουργιο/μεταχ? Ποσο πηγε, ποια εκδοση ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 19:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε μετά από διόδια να ξαναβάλεις το cruise και κρατήσου... Πόλεμος!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 19:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Σταύρο, σαν πολλή μου φαίνεται... για δεδομένα νορμάλ βενζινοκίνητου μοτέρ. Για diesel δεν ξέρω. Σε τι φορτίο τη μέτρησες? Η οβδ που είναι τελικά?
Και εμένα μου φαίνεται μπόλικια Laughing

3η-4η-5η-6η για 15 sec τη κάθε μια... και κρατούσε σταθερή Shocked

Η obd είναι πάνω από τον αναπτήρα... κρυφή Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 20:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα diseel δουλεύουν με πολύ πίεση κ το corsa σηκώνει 1.5 γιαυτό βγάζουν κ άλογα κ δεν έχουν σχέση με τους βενζινοκινητήρες λογο θερμοδυναμικής..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 21:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Καλοταξιδοοοοςς.

Για δωσε ινφο. Με τα 90 ειναι αυτο? Καινουργιο/μεταχ? Ποσο πηγε, ποια εκδοση ειναι?

Ευχαριστωωωώ!

Είναι με τα 115 και τα 27κιλά ροπής Very happy

Πήρα την έκδοση Attraction 115eHdi STT MCP δηλαδή με start&stop και αυτοματοποιημένο 6ρι σασμάν. Πήγε 17.777 τελική + 300 επειδή δεν είχα όχημα για απόσυρση με δώρο φυμέ και αισθ.παρκ..

Αλέξη, ακόμα στρώνω οπότε δεν θέλω να το μαστιγώσω... Το πάω μέχρι 2.000-2.200σαλ χωρίς ιδιαίτερη πίεση στο γκάζι. Χθες πάτησα μιά απότομα που χρειάστηκε να προσπεράσω, είχε 6η, κατέβασε 4η και μ'άφησε μαλ**α!

Γενικά, τη μεγαλύτερη εντύπωση μου την έχει κάνει η ΑΠΕΙΡΗ ροπή! Ερχόμενος σπίτι, έχω ν'ανέβω αρκετή ανηφορική βουνίσια στροφοδιαδρομή που στο 106 (16/63) τη βγάζω με φορτωμένη 2α και σε κάποια κομμάτια κουμπώνω και 3η. Μ'αυτό, πρώτη μέρα, χωρίς πολύ γκάζι βλέπω από 3η να κουμπώνει 4η... σκέφτομαι "ναι οκ... θα θελες...", την οποία φορτώνει κανονικά κουμπώνοντας προκλητικά ΚΑΙ 5η! Laughing

Σταύρο, θα ψάξω αύριο για obd στο σημείο που λες αν και εμένα έχει άλλη κεντρική κονσόλα και τον αναπτήρα τον έχει μέσα στο ψυχόμενο ντουλαπάκι (εκεί που είναι ο λεβιές ταχυτήτων σ'εσένα).

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 22:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δύο σενάρια:

1) Δε σου δώσανε Attraction

2) Το MCP με το αυτοματοποιημένο σασμάν αφήνει περισσότερο χώρο και βάλανε ψυχόμενο ντουλαπάκι (το οποίο γλυκοκοίταζα όταν ήταν να πάρω το δικό μου Embarassed )

Εσένα λογικά η κεντρική κονσόλα είναι κάπως έτσι

Επειδή έχω πλακώσει μπύρες και βαριέμαι να κατεβαίνω στο αμάξι τώρα, η OBD II βρίσκεται εδώ

βάζεις ένα κατσαβιδάκι σα μοχλό στην απόσταση που είναι τα 2 άσπρα clips και σμπρώχνεις προς τα κάτω το πλαστικό!

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2014, 22:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To σενάριο 1 από που το συμπέρανες ρε μάστορη??? Άστο ξέρω... μιλάει η μπύρα Laughing

Σαν τη φωτό είναι το δικό μου.

Θα τσεκάρω αύριο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2014, 08:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη καλοριζικο και καλοταξιδο !
Χωρις MCP ποσο βγαινει η attraction?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης