PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ανακατασκευή κινητήρα thp
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2014, 18:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1976 έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:
Γρηγορηηηηηηηηηηη πόσα km εχεις? Μάλλον έφτασα πρώτος στα 7500 και εχω να πω τα εξης. Μέχρι τα 5.000km ειχα καψει 200-250ml τωρα εχω 7500 και αυριο παω να τα αλλαξω. Τωρα στα 7500 εχω καψει 500ml. Συνεχιζω να λεω οτι σε ολα αυτα τα km το αμαξι σπανια παει χαλαρα και το λαδι μου ειναι Total 0W30. Περιμενουμε τον Γρηγορη με τα 5w30 να μας πει τα δικα του.

Γυρω στα 6000km μου αναψε check engine oil level, κοιταζω τα λαδια και ηταν μια χαρα, φαινεται οτι δεν ειμαι μονο εγω που δεν μπορω να συνηθισω το οτι δεν καιω πλεον λαδια αλλα και το ιδιο το αμαξι, εβγαλα μπαταρια, την ξανα εβαλα και ολα οκ.

Άρχοντας είσαι άρχοντας,5200 έχω κάνει και σταγόνα δεν έχει κάψει(όσο σκέφτομαι οτι πριν έκαιγε 500ml απο τα πρώτα κιόλας 1000 χλμ ανατριχιάζω),αυτήν την εβδομάδα θα πάω να τα αλλάξω κιόλας,προσωπικά δεν μου αρέσει να τα κρατάω πάνω απο 5k,εδω και 22 χρόνια που οδηγώ οσα αυτοκίνητα είχα στα 5k άλλαζα τα λάδια,όπως είπε και ο bagos να μην μείνουν και χωρίς δουλειά οι έμποροι λιπαντικών Laughing

Ρε συ γρηγορη και το να μην καιει σταγονα δεν ειναι κακο? Ερωτηση κανω δεν ξερω, μηπως επρεπε να πας κι εσυ στο 0w30? Εφοσον βλεπουμε οτι και το δικο μου μοτερ τα παει μια χαρα με το 0w30..... Confused Confused Confused

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
akis1976 (akis1976)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 27 Απρ 2012
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2014, 19:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
akis1976 έγραψε:
marios_207_GT έγραψε:
Γρηγορηηηηηηηηηηη πόσα km εχεις? Μάλλον έφτασα πρώτος στα 7500 και εχω να πω τα εξης. Μέχρι τα 5.000km ειχα καψει 200-250ml τωρα εχω 7500 και αυριο παω να τα αλλαξω. Τωρα στα 7500 εχω καψει 500ml. Συνεχιζω να λεω οτι σε ολα αυτα τα km το αμαξι σπανια παει χαλαρα και το λαδι μου ειναι Total 0W30. Περιμενουμε τον Γρηγορη με τα 5w30 να μας πει τα δικα του.

Γυρω στα 6000km μου αναψε check engine oil level, κοιταζω τα λαδια και ηταν μια χαρα, φαινεται οτι δεν ειμαι μονο εγω που δεν μπορω να συνηθισω το οτι δεν καιω πλεον λαδια αλλα και το ιδιο το αμαξι, εβγαλα μπαταρια, την ξανα εβαλα και ολα οκ.

Άρχοντας είσαι άρχοντας,5200 έχω κάνει και σταγόνα δεν έχει κάψει(όσο σκέφτομαι οτι πριν έκαιγε 500ml απο τα πρώτα κιόλας 1000 χλμ ανατριχιάζω),αυτήν την εβδομάδα θα πάω να τα αλλάξω κιόλας,προσωπικά δεν μου αρέσει να τα κρατάω πάνω απο 5k,εδω και 22 χρόνια που οδηγώ οσα αυτοκίνητα είχα στα 5k άλλαζα τα λάδια,όπως είπε και ο bagos να μην μείνουν και χωρίς δουλειά οι έμποροι λιπαντικών Laughing

Ρε συ γρηγορη και το να μην καιει σταγονα δεν ειναι κακο? Ερωτηση κανω δεν ξερω, μηπως επρεπε να πας κι εσυ στο 0w30? Εφοσον βλεπουμε οτι και το δικο μου μοτερ τα παει μια χαρα με το 0w30..... Confused Confused Confused

Να σου πω την αλήθεια και εμένα εντύπωση μου κάνει,ίσως να μην το έσκισα τόσο πολύ όσο εσύ,τι να πω...Το να παω στο 0w30 δεν εχω κανένα πρόβλημα,να κάνω μια νέα δοκιμή με τα νέα δεδομένα.

Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2014, 20:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως στα 2bar δε καιει σταγονα(δοξα το Θεο).παραφλου απο καπου μου σταζει αλλα σχετικα λιγο....αν συμπληρωσω 200μλ το μηνα...
κ ελυσα χταποδι τη προηγουμενη βδομαδα κ δε το κοιταξε ο μηχανικος(οποιος παει πρωτος στον τακη να του το πει,γτ αν του τα πω εγω θα τον στεναχωρησω Laughing )

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2014, 21:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Εμενα παντως στα 2bar δε καιει σταγονα(δοξα το Θεο).παραφλου απο καπου μου σταζει αλλα σχετικα λιγο....αν συμπληρωσω 200μλ το μηνα...
κ ελυσα χταποδι τη προηγουμενη βδομαδα κ δε το κοιταξε ο μηχανικος(οποιος παει πρωτος στον τακη να του το πει,γτ αν του τα πω εγω θα τον στεναχωρησω Laughing )

Θα παω εγω ή αυτο το μηνα ή τον άλλο να φορτώσουμε κανα μουλάρι του αμαξιού!!!

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2014, 11:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:

Ελυσες χταποδι?Το αγοραζω χαχαχαχαχα

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Σεπ 2014, 14:53:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξαναβαλα...χαχαχαχα
παντρευτηκε φιλος κοντρακιας κ βαραγα 10 λεπτα launch k ανοιξε το χταποδι...λυσιμο,κολημα κ ξανα δεδιμο....με αγχωσε λιγο μην εχω ραγισει κανενα μαντεμι αλλα ολα καλα,ευτυχως.τωρα κομμενο το λαουντς.το πατησα μαζεμενο στο γα**...χαχαχα

Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

Ένταξη: 30 Δεκ 2009
Τόπος: Στοκχόλμη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2014, 18:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,τα πιστόνια μάρκας CP τα έχει ακούσει/δοκιμάσει κανείς για ανακατασκευή;

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2014, 18:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες να βαλεις cp,βαλε τα oversize με ρεκτιφιε,γτ αυτα που δινουν για τις μαμα διαστασεις "κροταλιζουν" λιγο.

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2014, 21:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagos έγραψε:
Αν θες να βαλεις cp,βαλε τα oversize με ρεκτιφιε,γτ αυτα που δινουν για τις μαμα διαστασεις "κροταλιζουν" λιγο.

Δέν κροταλίζουν, τα πρώτης γενιάς CP κροτάλιζαν , τα νέα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα κ είναι κομπλέ

Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2014, 21:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εαν καποιος κανει ανακατασκευη το μοτερ...και δεν εχει σκοπο να το κανει bt κλπ....καλυτερα να μεινει στα στοκ πιστονια..ειναι πολυ καλυτερη λυση απο το σφυριλατο εμβολο..
Και το λεω γιατι αρκετοι θεωρουν οτι εαν βαλουν σφυριλατα..ελυσαν το προβλημα τους...

Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Οκτ 2014, 23:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα ζητάνε τρελά χρήματα για τα Peugeot,έχεις κάποιο aftermarket να προτείνεις;
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 01:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Atmovat έγραψε:
Μα ζητάνε τρελά χρήματα για τα Peugeot,έχεις κάποιο aftermarket να προτείνεις;

Δέν ζητάνε τρελά χρήματα αφού αν θυμάμαι καλά έχουν περι τα 120? ευρώ το ένα άρα βγαίνει οριακά φθηνότερα απο σφυριά

Τα σφυρήλατα είναι "συμβιβασμός" επιδόσεων και σίγουρα δεν είναι καλύτερα σε λειτουργία απο τα μαμά που έχουν σχεδιαστεί για το μπλόκ όσον αφορά σε συστολές διαστολές κτλπ...και βγαίνουν και σε 77,5μμ εάν κάποιος θέλει να κάνει επισκευή και ρεκτιφιέ.

αφτερ αμα είναι να πάς (αν βρείς) δεν αξίζει αφού είναι αμφίβολη η ποιότητα..

Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 13:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου είπαν 400+ το ενα μαμα και μου έπεσαν τα μαλλιά...

Υ.Γ. 650Ε το σετ από την dp και χρόνος παράδοσης 20 μέρες.
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 15:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα dp είναι καλά? Ξέρω ότι ελληνικά

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 16:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

327€ το ένα, τα πιστόνια για ΤΗΡ150. (απο servicebox)
Σαν να ακρίβιναν λίγο??? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ 2014, 18:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι...να ρωτησω κατι...γιατι να αλλαξεις πιστονια..???ποσα χλμ εχεις..? μετρησες τα πιστονια σου.?και εχουν κατι..???

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Οκτ 2014, 21:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Αυξηθηκε η ζήτηση Μακη, γι'αυτο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 09:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
makis106 έγραψε:

Αυξηθηκε η ζήτηση Μακη, γι'αυτο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολλά τα άλογα Αρη!!! Laughing Laughing Laughing Cool

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 09:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Ναι...να ρωτησω κατι...γιατι να αλλαξεις πιστονια..???ποσα χλμ εχεις..? μετρησες τα πιστονια σου.?και εχουν κατι..???

+1
Αν τα πιστόνια είναι σωστά, ενα σετάκι ελατήρια θα λύσει το πρόβλημα με πολύ μικρότερο κόστος. Άλλωστε η στεγανοποίηση είναι θέμα ελατηρίων.

etuned

Έχει επεξεργασθεί από τον/την makis106 στις Σαβ 01 Νοέ 2014, 09:58:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Νοέ 2014, 09:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Οικονομία μεγέθους. Οι κατασκευαστές ξέρουν ότι αντί να πουλάς αυτοκίνητα πουλάς ανταλλακτικά σε τιμές τέτοιες και πάλι βγάζεις πολλά χρήματα.
Βέβαια αν είναι να περιμένεις 20 ημέρες για ένα σετ πιστόνια...

Μεταξύ μας, με λίγα ακόμα χρήματα βρίσκεις ολόκληρο κινητήρα και όχι μόνο τα πιστόνια.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης