PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2012, 22:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή τύχη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2012, 22:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα αρχην ολα τα μοτερ παραγωγης ερχονται στην αντιπροσωπεια με στρωμενα μοτερ οποτε οπως γραφει ο φιλος παραπανω δεν εχει καμια σχεση εκεινο το στρωσιμο με αυτο που κανεις εσυ.Δευτερον ποιος σου ειπε οτι μεσα σε 1500 χλμ (σε λιγοτερο απο 15 ωρες λειτουγριας δηλαδη) στρωνει ενα μοτερ?Θες το λιγοτερο 5000 χλμ για να πεις οτι πατησαν τα ελατηρια σωστα που και παλι τελεια δεν θα ειναι γιατι μεχρι τα 50000 περιπου με νορμαλ χρηση ενα φρεσκο μοτερ ακομα ανοιγει...Το στρωσιμο ειναι το Α και Ω και δεν χωραει παιχνιδια.Σπας μοτερ για πλακα αν δεν προσεξεις και λες γιατι αφου ηταν καινουργια(2 φορες εσπασα μοτερ με λιγοτερα απο 500 χλμ)Οποτε σκουπισε τη λαδουρα βαλε ενα τακο κατω απ το γκαζι και αν δεν προκυψει κατι σε 4000 χλμ τα ξαναλεμε...
ασχετο απο γκαζι πως το ειδες τωρα παει οπως πριν?

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RCparania (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC

Ένταξη: 04 Νοέ 2011
Τόπος: ioannina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2012, 23:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην φανταστείς ότι τέντωσα και ποιος ξέρει..Από εδώ και πέρα κότα.
Είναι και το 13/59 μείον για το στρώσιμο γα**το στην εθνική παω με 90 χλμ για να είμαι κοντά στις 3000 στροφές με 5η.

Κοίταξε από γκάζι τώρα δείχνει ότι τραβάει πολύ καλά.
Στην αρχή μέχρι τα 300 χλμ έβλεπα ότι έκαιγε αρκετή βενζίνη σε σχέση με το συνηθισμένο(τώρα πλέον έγινε όπως ήταν)και παράλληλα ήταν και πολύ σφιχτό.
Τώρα πλέον το νιώθω πιο άνετο και όχι τόσο σφιχτό(καταλαβαίνεις σε ανηφόρες με δευτερα τώρα πχ το νιώθω πιο άνετο με μεγάλη διαφορα)
Σήμερα που το άνοιξα 8200 μου έδειξε ότι έχει πιο πολύ δύναμη από κάθε άλλη φορα που το θυμάμαι.Ειδικά πάνω από τις 6500 δεν το θυμάμαι να κατέβαζε ποτε έτσι.
Μονο στις μεσαίες στροφές νιώθω ότι δεν έχει το παλιό μπαμ εκείνο το νεύρο όταν πατούσα απότομα και τέρμα γκάζι(τώρα βεβαια είμαι και χαμηλά σε συμπίεση όμως)από την αλλη θα αλλάξει πολύ το μοτέρ αφού κάνει χιλιόμετρα σίγουρα.

Οποτε εσείς τι λέτε?Του αφήνω χρόνο να πατήσουν τα ελατήρια και μετά βλέπουμε για τα λάδια που πετούσε?
Αν και στην τελευταία βόλτα δεν είδα σταγόνα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2012, 14:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10.9 συμπιεση δεν ειναι καθολου χαμηλα για μαμα μοτερ μια χαρα ειναι...κανατε ογκομετρηση?

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2012, 09:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
10.9 συμπιεση δεν ειναι καθολου χαμηλα για μαμα μοτερ μια χαρα ειναι...κανατε ογκομετρηση?

τα μαμα 1.6 206 εχουν 10.2:1 συμπίεση? αν θυμαμαι καλα?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2012, 11:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

11:1 νομιζω οτι εχουν οι TU5JP4 αν μιλας για αυτους και 10.8:1 οι TU5J4
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2012, 12:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τους JP4 μιλάω , τους 206 16V

, ξερω οτι δεν προτεινουν και πολλοι αυξηση συμπίεσης σε αυτόν τον κινητήρα. ισχύει οτι δεν παιρνεις τιποτα ιδιαίτερο αν την πας ΠΧ. 11.4 - 11.5?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
gorilas 2O7 (stavros)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 03 Φεβ 2012
Τόπος: χαλκιδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2012, 20:00:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας ρε παιδια.εχω παρει ενα 13αρι εδω και 4μηνες το οποιο παει πολυ καλα αλλα δν ξερω τι φοραει.εγω ειδα οτι εχει χταποδι προγραμα σκουπα και προπορεια στα εκκεντρα που δν γνωριζω αν ειναι μαμα.μετρησα συμπιεση και ειχε 10,5 1ος 2ος 3ος και 9,9 4ος.πως γινεται να πηγαινει και τι πρεπει να φτιαξω.το θελω για πιστα
Επιστροφή στην κορυφή
gorilas 2O7 (stavros)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 03 Φεβ 2012
Τόπος: χαλκιδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2012, 20:04:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης εσπασα 2αρα σε 16 63 και εβαλα 13 59.πριν ο λεβιες ηταν quick shift και τωρα κολυμπαει γιατι.φταινε τα ντιζακια.τα ιδια εβαλα.σωστε με
Επιστροφή στην κορυφή
hlias303 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 20 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Νοέ 2013, 22:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RCparania έγραψε:
Μην φανταστείς ότι τέντωσα και ποιος ξέρει..Από εδώ και πέρα κότα.
Είναι και το 13/59 μείον για το στρώσιμο γα**το στην εθνική παω με 90 χλμ για να είμαι κοντά στις 3000 στροφές με 5η.

Κοίταξε από γκάζι τώρα δείχνει ότι τραβάει πολύ καλά.
Στην αρχή μέχρι τα 300 χλμ έβλεπα ότι έκαιγε αρκετή βενζίνη σε σχέση με το συνηθισμένο(τώρα πλέον έγινε όπως ήταν)και παράλληλα ήταν και πολύ σφιχτό.
Τώρα πλέον το νιώθω πιο άνετο και όχι τόσο σφιχτό(καταλαβαίνεις σε ανηφόρες με δευτερα τώρα πχ το νιώθω πιο άνετο με μεγάλη διαφορα)
Σήμερα που το άνοιξα 8200 μου έδειξε ότι έχει πιο πολύ δύναμη από κάθε άλλη φορα που το θυμάμαι.Ειδικά πάνω από τις 6500 δεν το θυμάμαι να κατέβαζε ποτε έτσι.
Μονο στις μεσαίες στροφές νιώθω ότι δεν έχει το παλιό μπαμ εκείνο το νεύρο όταν πατούσα απότομα και τέρμα γκάζι(τώρα βεβαια είμαι και χαμηλά σε συμπίεση όμως)από την αλλη θα αλλάξει πολύ το μοτέρ αφού κάνει χιλιόμετρα σίγουρα.

Οποτε εσείς τι λέτε?Του αφήνω χρόνο να πατήσουν τα ελατήρια και μετά βλέπουμε για τα λάδια που πετούσε?
Αν και στην τελευταία βόλτα δεν είδα σταγόνα.

RCparania τι έγινε τελικά με αυτό το μοτέρ που έστρωνες? για πες γιατί έχω ένα αντίστοιχο θεματάκι!
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

Ένταξη: 11 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2016, 15:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα μετρισαμε την συμπεση και η τιμες ηταν 12-10-9-7 ειναι καλες η τιμες
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2016, 23:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη,εισαι σιγουρος οτι η μετρηση εγινε σωστα και το οργανο ηταν αξιοπιστο; Γιατι αν συμβαινουν τα παραπανω,τοτε ο κινητηρας σου ή ειναι ταλαιπωρημενος και κακοσυντηρημενος ή οι βαλβιδες κακορυθμισμενες! Η αποκλιση μεταξυ τους ειναι τεραστια,ειδικα αν παρουμε σαν σημειο αναφορας τα δυο ακραια νουμερα!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2016, 14:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως ετσι μου τα ειπε τωρα δεν ξερω .τ ακριβως φταιει η τη σημαινουν αυτοι η αριθμη δεν ξερω καθολου.αυτο τ επιπτωσεις εχει
Επιστροφή στην κορυφή
johnis (johhis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pegeot 106 1.4 (8v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Δεκ 2016, 15:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτες η ριθμησεις πως διορθονονται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης