Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 21:05:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γενικά:
Διαρροή στο σωληνάκι επιστροφής λαδιών απο τη τουρμπίνα (κάτω απο τουρμπο)
Διαρροή απο άλλη τσιμούχα πχ στα ψευτοκάπακα
Διαρροή απο τις πίσω αναθυμιάσεις
κάψιμο λόγω τουρμπίνας
Κάψιμο λόγω ελατηρίων
Κάψιμο λόγω οδηγών/τσιμουχακίων βαλβίδων
Τα παραπάνω είναι τα πιο "λογικά"
Εγώ έχω περάσει κατα καιρούς απο όλα
Γενικά και μπακαλίστικα (προχειροδιάγνωση του κώλου δηλαδής):
α.Βγάλε τη σωλήνα μετά τη τουρμπίνα και καθάρισε την καλά. Εάν μετά απο λίγες μέρες και κάποια πατήματα δείς οτι έχει μπόλικα λάδια εσωτερικά τότε έχεις θέμα τουρμπίνα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια οτι έχεις μόνο με τουρμπίνα.
β. Δές κάτω απο τη τουρμπίνα για λάδια και στο πάτωμα όπου παρκάρεις
γ. βάλε το χέρι σου πίσω απο το ψευτοκάπακο , πάνω απο την εισαγωγή και δές αν έχει λάδια
δ. τράβα το σωλήνα των αναθυμιάσεων και ρίξτες προχειρα σε ένα πλαστικό μπουκάλι (μακρυά απο καυτές επφάνειες) Δές μετά απο κανα 2-5-10 πατήματα αν βγάζει λάδια απο εκεί. και γενικά αν καπνίζει έντονα
δ. Δές με το που το βάζεις μπρος αν καπνίζει έντονα απο πίσω (γαλάζιος βαρύς καπνός) και βάλε ένα φίλο σου απο πίσω να σε ακολουθεί στο δρόμο. κανε κανα 2 πατήματα και πές του φίλου να κοιτάει για κάπνα μπλέ...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Atmovat (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T
Ένταξη: 30 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 135 Τόπος: Στοκχόλμη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2014, 22:00:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ για την απάντηση,λάδια δεν τρέχουν στο πάτωμα αλλά γύρω από την μπούκα έχει μαυρίλα...
Τα υπόλοιπα θα τα ψάξω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|