PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eπιδότηση εξοπλισμού 250 εκ. για ελεύθερους επαγγελματίες.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 08:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με το Άρθρο 8, Δεύτερο στάδιο της Υ.Α. Προκήρυξης, οι αιτήσεις έναρξης/ επέκτασης/ μεταβολής δραστηριότητας, όπως είναι η μεταβολή του ΚΑΔ, πρέπει να έχουν γίνει πριν την 1/1/2009 ώστε να υπάρχει δυνατότητα υποβολής πρότασης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Από τον παραπάνω περιορισμό εξαιρούνται οι διαδικασίες εξειδίκευσης ΚΑΔ οι οποίοι προκύπτουν μετά από προσθήκη στην οικεία ΔΟΥ.
Παράδειγμα: Δικηγόρος ο οποίος έχει πάρει με αντιστοίχηση τον Γενικό ΚΑΔ 69.10.1, προκειμένου να υποβάλλει πρόταση στο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνει εξειδίκευση και προσθήκη ΚΑΔ υπηρεσιών δικηγόρου, ενός ή περισσοτέρων, από τους ΚΑΔ που είναι επιλέξιμοι στο Παράρτημα Β της Υ.Α. προκήρυξης για την κατηγορία 3 «Δικηγόροι» (69.10.11, 69.10.12, 69.10.13, 69.10.14, 69.10.15) στην οικεία ΔΟΥ.

Τακη αλλαγη επρεπε να εχεις κανει πριν την 01-01-2009.

Το παραδειγμα πιο πανω τι σημαινει.
Εαν εχεις κανει αλλαγη ΚΑΔ πριν την 01-01-2009 εχοντας επιλεξει εναν γενικο εχεις τη δυνατοτητα τωρα να το εξειδικευσεις κανοντας τροποποιηση τωρα και προσθετωντας νεους δε δευτερευουσα μορφη.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 09:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

diabasa nomo και λεει οτι οσοι υπαγονται στην ΠΟΛ 1133/2008 για αλλαγη καδ 1997 σε καδ2008 μποριουν να κανουν αιτηση

με βαση αυτη τη πολ το 2008 πρεπε να αλλαξουμε ολοι τα καδ μας στη νεα λιστα που ισχυει Ε.Ε οποτε να εχεις το ιδιο κωδικο παντου.

αυτο δηλαδη που εκανα. ιδια δραστηριοτητα αλλα ΔΙΟΡΘΩΣΑ το καδ μου με το νεο που ισχυει τωρα...

μακαρι να ειναι ετσι θα γλυτωσω το εμφραγμα....
δευτερα θα ξερω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 10:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως, αν καταλαβαινω καλα, προβλημα με τους καδ πρεπει να εχουν αυτοι που θελουν να κανουν αλλαγη δραστηριοτητας (οι αιτήσεις έναρξης/ επέκτασης/ μεταβολής δραστηριότητας... (αρθρο 8...)). Αυτοι που απλα θα κανουν αντιστοιχηση των παλιων κωδικων που ειχαν με τους νεους καδ δε νομιζω να εχουν προβλημα. Αλλωστε στο gsis.gr που εκανα την αντιστοιχηση, αφου εγκριθηκε απο την εφορια, εχει δηλωθει ημ/νια εναρξης 01/12/2008, ενω την αλλαγη την εκανα πριν μερικες μερες.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 12:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως αυτο ειδα και εγω. αλλα στη μεταβολη λεει αριστερα οτι εγινε ταδε του μηνα η μεταβολη. λογικα δεν εχουμε θεμα εμεις που αλλαξαμε τα καδ μας τα παλια να αντιστοιχουν στα νεα...μακαρι γιατι ειναι καλα τα λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 10:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι οκ εγω Laughing Laughing Laughing

αυτο που εκανα λεγεται αντιστοιχιση παλιων με νεους καδ και μπορω να κανω αιτηση...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Σεπ 2009, 10:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ατο που δε μου αρεσει ειναι οτι παω τιμολογια τραπεζα και τα τσεκαρει
δηλαδη ρε μεγαλε αν μου το κοψουν το πληρωνω απο τη τσεπη μου?
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 07:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

13. Μπορώ να προχωρήσω στην αγορά του εξοπλισμού από τώρα; Τι ημερομηνία πρέπει να έχουν τα τιμολόγια, ώστε σε περίπτωση έγκρισης του σχεδίου μου, αυτά να θεωρηθούν έγκυρα;

Η επιλεξιμότητα των δαπανών της κάθε πρότασης ξεκινά από την ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων, όπως αυτή ορίζεται στο Άρθρο 7 της σχετικής Υ.Α. Προκήρυξης (ήτοι 01/09/2009). Ωστόσο, συνιστάται στους υποψήφιους επενδυτές να μην προχωρούν στην πραγματοποίηση δαπανών πριν από την κοινοποίηση προς αυτούς του εγγράφου για τη χρηματοδότηση ή μη της πρότασής τους (όταν η χρηματοδότηση αυτής αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τον επενδυτή, για την υλοποίηση της επένδυσης.)

15. Τι θα συμβεί εάν αλλάξω προμηθευτή ή εξοπλισμό μετά την υποβολή της πρότασης; Θα είναι επιλέξιμα ή δεν θα επιχορηγηθούν;

Σύμφωνα με το άρθρο 11, παράγραφος 8 της Υπουργικής Απόφασης, είναι δυνατόν να περιλαμβάνονται στην βεβαίωση ολοκλήρωσης αποκλίσεις μικρής κλίμακας (π.χ. αλλαγή προμηθευτή) στο φυσικό αντικείμενο της εγκεκριμένης πρότασης, όπως αυτές περιγράφονται στη σχετική έκθεση ελέγχου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται αύξηση του οικονομικού αντικειμένου της πρότασης και δεν επιτρέπεται η αλλαγή εξοπλισμού από την υποβολή της πρότασης στην υλοποίηση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 09:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η βλαμενη μου ειπε οτι αφου εγκριθει προταση
αγοραζω τιμολογια και παω τραπεζα για ελεγχο

μα της λεω αμα μου τα κοψει η τραπεζα γιατι δεν ειναι προς εγκριση τα πραματα που πηρα?

προφανως τους παω προσφορες εγκρινουν και τραπεζα που κανει ελεγχο και μετα παω τιμολογια αγορας για να παρω τα λεφτα? ή καπως ετσι?
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 09:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 09:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γινεται ελεγχος στο χωρο σου μετα οτι παρελαβες τα πραματα? (απο την τραπεζα περα απο εφοριες)
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Σεπ 2009, 09:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκοπευεις να παρεις το ραλλυ του tammy ρε γι αυτο ρωτας; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 21:58:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.taxheaven.gr/news/index.php?id=5135

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 23:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ειναι για τη δικη μας επιδοτηση πανο?

Επειδή βλεπω οτι αναφερει για τα μικρες και πολυ μικρες επιχειρησεις υπηρεσιων εμποριου μεταποιησης κτλ κτλ κτλ...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 07:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιξες το παραπανω λινκ και δεν λεει για ελευθερους επαγγελματιες;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 07:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Αρχ^@ια άνοιξε, αφού μέσα σε ΟΛΟ το κείμενο δεν αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ για επιχειρήσεις. Άρα, βαριέται ως συνήθως Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 09:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:

Oταν ανοιξα το λινκ,μου βγαλε για την αλλη επιδοτηση (υπηρεσιες,εμποριου-μεταποιηση,τουρισμο), εξου κι ερωτηση.

Τωρα ομως στο λινκ,γραφει ακριβως τον τιτλο για την δικη μας.

@ Σταυρε εισαι επιεικώς για το πεος... Cool

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Οκτ 2009, 09:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Πάνος έγραψε:

Oταν ανοιξα το λινκ,μου βγαλε για την αλλη επιδοτηση (υπηρεσιες,εμποριου-μεταποιηση,τουρισμο), εξου κι ερωτηση.

Τωρα ομως στο λινκ,γραφει ακριβως τον τιτλο για την δικη μας.

@ Σταυρε εισαι επιεικώς για το πεος... Cool

Μπορει να ανοιξες κατι λαθος μιας και δεν αλλαξα κατι εγω.
Τεσπα.

Τελικα τι εκανες ρε τα εφτιαξες τα δικα σου;
Ο αλλος τα εστειλε.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 12:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mas ga**se Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 13:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι?? Rolling eyes Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 13:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον η παραταση γιατι θα αργησει να παρει τα λεφτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης