PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

+3 Χρονια επεκταση εγγυησης!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 00:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:

αυτο που είπες οτι δεν είναι για καθημερινη χρήση αν το κάνεις 200 hp ανερεί τα περί αξιοπιστίας του 207! δλδ αν βάλεις πρόγραμμα κ π.χ. ένα intercooler δεν θα είναι για καθημερινή χρήση?

βαγγελη,εαν προσεξες μιλησα για 200 αλογα στο σαξο...Εαν εχεις μπει σε ενα αναλογο σαξοραλλο,θα γνωριζες πως με ΤΠΤ δν ειναι καθημερινο.

Φυσικα το 207 με 200αλογα ειναι και παραειναι καθημερινο...μιας και ελεω σχεδιασης,ουτε καιει,εχει κανονικο ρελαντι,βγαζει καρτα κτλ κτλ κτλ.

Vini έγραψε:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου...

Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις.

ok. Κανένα πρόβλημα...

Τωρα εαν σε αποκαλέσω γραφικό θα γινω κακεντρεχής και απότομος...? μάλλον οχι...Μηπως θελουμε να διαβαζουμε οτι μας βολευει για να ευλογουμε τα γένια μας?

Εσυ δηλ εισαι ικανος,να θεωρεις και μαλ**ες τους 1000 αγωνιζόμενους που εχει η ελλαδα,γιατι και αυτα αποτελεσμα tuning ειναι.

Τεσπα,οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Και ας μεταφερθουν αυτα σε καποιο άλλο τοπικ ωστε να μεινουν.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 01:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
king207cc έγραψε:

αυτο που είπες οτι δεν είναι για καθημερινη χρήση αν το κάνεις 200 hp ανερεί τα περί αξιοπιστίας του 207! δλδ αν βάλεις πρόγραμμα κ π.χ. ένα intercooler δεν θα είναι για καθημερινή χρήση?

βαγγελη,εαν προσεξες μιλησα για 200 αλογα στο σαξο...Εαν εχεις μπει σε ενα αναλογο σαξοραλλο,θα γνωριζες πως με ΤΠΤ δν ειναι καθημερινο.

Φυσικα το 207 με 200αλογα ειναι και παραειναι καθημερινο...μιας και ελεω σχεδιασης,ουτε καιει,εχει κανονικο ρελαντι,βγαζει καρτα κτλ κτλ κτλ.

Vini έγραψε:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου...

Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις.

ok. Κανένα πρόβλημα...

Τωρα εαν σε αποκαλέσω γραφικό θα γινω κακεντρεχής και απότομος...? μάλλον οχι...Μηπως θελουμε να διαβαζουμε οτι μας βολευει για να ευλογουμε τα γένια μας?

Εσυ δηλ εισαι ικανος,να θεωρεις και μαλ**ες τους 1000 αγωνιζόμενους που εχει η ελλαδα,γιατι και αυτα αποτελεσμα tuning ειναι.

Τεσπα,οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Και ας μεταφερθουν αυτα σε καποιο άλλο τοπικ ωστε να μεινουν.
Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ayto το τροπαρι με την εγγυηση και τα προγραμματα καλο ειναι να το ξεχασετε...
πλεον απο οσο συζηταγαμε με ...πηγη αν εχω καταλαβει καλα
αυτο που κανουν ολοι ειναι οτι σου σφραγιζουν το βιβλιαρακι γραφοντας οτι φοραει προγραμμα το αμαξι. αυτο αυτοματα σε αναγκαζει να πηγαινεις μονο εκει το αμαξι για σερβις (ολοι οι αλλοι θα κανουν τη παπια στη ζημια) και γενικα εχει αρχισει και βρομαει το πραγμα καθως οπως αποδειχτηκε και εδωοταν ηρθε η ωρα της λυπητερης κανανε τη παπια...

οποτε κλειστε πρωτα 2 χρονια με το 207 σας μαμα μεχρι να τελειωσει η εγγυηση και μετα το ξανασυζηταμε ... ως τοτε θα εχουν φανει και τα πρωτα σοβαρα προβληματα νεοτητας των 07 πειργαμενων και μη.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι στο τελος καποιος mod θα τη σβησει σαν οφ τοπικ και θα παει αχρηστη

Aυτά λέω και εγώ τόσες σελίδες αλλά ... τέλος πάντων.

Απλά ας σημειώσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι με 4 χρόνια εγγύηση και πλέον κάποιοι με 5 χρόνια εγγύηση ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

Ακόμη και ένας γραφικός (όπως εσύ τον αποκαλείς) δικαιούται να έχει απόψεις.

ή όχι;

Τα υπόλοιπα είναι δικές σου υποθέσεις ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
...ενω εμεις σου δινουμε τοσα παραδειγματα τα οποια στα αποδεικνυουμε..ουτε μαθηματικοι να ημασταν τοσες αποδειξεις πια!!
Laughing Laughing

Επιμένεις;
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 09:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ιδια γινονται και σε αλλες αντιπροσωπειες χροοοονια τωρα γιατι προσπαθειτε να ανακαλυψετε το τροχο της εξτρα εγγυησης...

ειλικρινα η μονη εταιρεια που εχω δει να σεβεται τις πολυετεις εγγυησεις στο συνολο των καταστηματων της ειναι η τογιοτα και για αυτο δικαιως ειναι νο.1 σε αφτερ σειλ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Δευ 04 Μάϊ 2009, 22:06:29, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 10:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ειλικρινα η μονη εταιρεια που εχω δει να σεβεται τις πολυετεις εγγυησεις στο συνολο των καταστηματων της ειναι η τογιοτα και για αυτο δικαιως ειναι νο.1 σε αφτερ σειλ...

Συμφωνώ για την τογιότα, την οποία όμως συμφέρει κιόλας αυτή η πολυετής εγγύηση, αφού τογιότα = "δε σπάω, δε χαλάω", και επιπλέον για τα 7 χρόνια αυτής της εγγυησης, στα service, σου πιάνουν τον κώλο κανονικότατα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 10:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Toyota δεν είναι χαζοί. Τα αυτοκίνητα τους σπάνιο να βγάλουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Άσε για τα άπειρα φράγκα που σκάνε για service σε εξουσιοδοτημένο για να ισχύει η 6ετή εγγύηση. Η αδερφή μου είχε παλαιότερα ένα yaris... 7 χρόνια το πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο, είχε σκάσει τα άπειρα λεφτά για να είναι εντός εγγύησης, παρόλο ότι δεν την χρειάστηκε ΠΟΤΕ! Εγώ απ την άλλη, είχα μόνο 1 χρόνο και μετά μου έβγαινε η συντήρηση στο 1/3 της εξουσιοδοτημένης τιμής.

bottom line: Η επέκταση εγγύησης είναι πεταμένα λεφτά για 2 λόγους:
- Το πιο λογικό είναι να μην την χρειαστείς ποτέ.
- Αν την χρειαστείς και είναι για κάτι ακριβό, τότε γά**σε τα. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 23:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Έχετε όλα αυτά τα στοιχεία που ζήτησα στο σύλλογο και δεν τα παρουσιάζετε στο ευρύ κοινό;...; Shocked

Κακώς... Θεωρώ πως αυτά αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η βελτίωση για την οποία αναφέρεστε έχει πραγματικά βάση...

Γιατί βρε φίλε (για να μην αρχίσω να στολίζω πάλι), πολύ απλά, όσες σελίδες και να γράψουμε, αν δεν πας μια βόλτα στον "σύλλογο" για να σε πάει βόλτα ένας Jim207GT ή κάποιος παρόμοιος με 1ο στάδιο 207, ΔΕΝ πρόκεται να υπάρξει κανένας άλλος τρόπος να σου περάσουν τις αισθήσεις αυτές στο Κεντρικό Νευρικό σου Σύστημα για να μπορέσεις να τις αντιληφθείς.

Όπως επίσης βρε φίλε, αν δεν πας μια από Ο.Χ. να φας μια κολώνα από άλλον με 30% παραπάνω δύναμη από εσένα, και μόνο με 800 ευρώ (την στιγμή που το 2002-2003 μας ζητούσαν τα ίδια λεφτά αλλά για 10 και ΙΣΩΣ άλογα, ενώ τώρα τα ζητάνε για 50 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ άλογα και με όλα τα προτερήματα που ανέφερε ο kane), ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβεις με τίποτα, πάλι όσες σελίδες και να αφιερώσουμε.

SnakeMJK έγραψε:
bottom line: Η επέκταση εγγύησης είναι πεταμένα λεφτά για 2 λόγους:
- Το πιο λογικό είναι να μην την χρειαστείς ποτέ.
- Αν την χρειαστείς και είναι για κάτι ακριβό, τότε γά**σε τα. Razz
+69

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 19:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον να κανω μια παρενθεση λιγακι οφ τοπικ με αυτα που διαβαζω κ μετα θα επανελθω στο θεμα μας.το 207 τωρα μου ειπαν οτι εχει πεσει στα 16000 ευρω.πιο αλλο αμαξι με 16000 σου δινει 200 αλογα(γιατι καπου διαβασα οτι αν θεραμε αμαξι 200 αλογα τετοιο θα περναμε).το αλλο ειναι σχετικα με την αγγελια τα 205 αλογα του rx8 εγω ξερω 2 μοτερ ενα με 193 κ ενα με 223 που κανενα δε βγαζει αυτα που υποσχετε κ βγαζουν παρακατω.κ κανω δηλωση οτι ανοιγω με ιποιοδηποτε rx8 ατμοσφαιρκο με οτι μπορει να φοραει αυτο ειτε εξατμησεις,εισαγωγες κ ακομα κ τροχαλιες να δεις τα αλογα που βγαζει Laughing
τωρα ον τοπικ Laughing η τοyota επειδη δουλευει η γυναικα κ εχω αρκετους φιλους μηχανικους εκει μεσα,εχει τυχει 4 auris να καρφωσουν βαλβιδες κ να μη τα καλυψει η εγγυηση επειδη λεει δεν ηταν σωστη η χρηση.ακομα μου εχουν πει περιπτωσεις που δεν εχουν καλυψει ζημιες σε εγγυηση επειδη λεει φορουσανε αλλες ζαντες(μεγαλυτερες) κ δεν ηταν στα εργοστασιακα πλαισια Shocked εγω παντως παιδια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την peugeot κ ας ειναι το αμαξι μου οπως ειναι... Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 18:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αν γνωριζες 5 πραματα απο την αγορα θα ηξερες οτι αυτη η +2-3 χρονια εγγυηση που σου ταζουν στις κατα τοπους αντιπροσωπειες ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ.... αυτο θα φανει σε κανα χρονο οταν σκανε χοντρες βλαβες και δε τις αποζημιωνουν ή βαρεσουν λουκετο (βλεπε απεργης) και εσυ μεινεις με το χαρτακι της εγγυησης στο χερι. και σε καμια κα σε καμια περιπτωση δεν ισχυουν για ολο το δικτυο της πεζο.... ισχυουν μονο για το καταστημα που την εκανες

τα ιδια γινονται και σε αλλες αντιπροσωπειες χροοοονια τωρα γιατι προσπαθειτε να ανακαλυψετε το τροχο της εξτρα εγγυησης...

Eσύ φαίνεται πως δεν ξέρεις την αγορά καλά.

Γιατί προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει ήδη τις πολυετής εγγύησεις των Opel, Mitsubishi, Hyundai.

Δύο φορές είχα αυτοκίνητα με δύο χρόνια εγγύηση (Suzuki , Peugeot) και τις δύο έτρεχα. Ειδικά με το suzuki μου είχε βγάλει τα απίστευτα κουφα προβλήματα και πλήρωνα βλακείες.

Ακόμα θυμάμαι που μου χρέωσαν ενα μηνα μετά τη λήξη της εγγύησης το μοτέρ των καθαριστήρων 100.000euro ... δηλ. 300euro και περίμενα και δύο μήνες να έρθει...

Τώρα το τι θα γίνει σε ένα χρόνο, δεν το ξέρω...
Αν κλείσουν ή αν ανοίξουν αυτό μάλλον θα το δείξει ο χρόνος...

Σημείωσε μόνο ότι η επέκταση εγγύησης δεν έχει καμιά σχέση με τον έμπορο. Είναι ανεξάρτητη ασφαλιστική και ασφαλίζει τεχνικά το αυτοκίνητο για χρήση σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο. Δεν σε περιορίζει να πας εκεί που το αγόρασες.

Τώρα αν κλείσει και η ασφαλιστική, τι να κάνουμε;
Και αυτά στο παιχνίδι είναι.

Με αυτή τη λογική και η Peugeot μπορεί να κλείσει...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 08:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο σιγουρος εισαι οτι ειναι για ολο τοδικτυο????????
γιατι το ιδιο λεγανε για το προγραμμα του κονδωρα οτι ειναι μεσω λαιον και ισχυει εγγυηση σε ολα τα εξουσιοδωτημενα και τελικα ισχυει μονο για το κονδωρα πλεον (Για αυτο και σταματησαν)

αργυρης ειναι ο καταλληλος να μας πει

και vini ξεκολλα πια. βλεπεις οτι καποιοι ειναι κολλημενοι με τις αποψεις τους. το να εκνευριζεσαι και να απαντας στα παντα με τετοιο επιθετικο ηφος οχι απλα δε σε δικαιωνει αλλα στο τελος εισαι και απο κατω...
δε σου επιτιθεται κανενας (ε ενταξει λεμε τωρα) οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις . δεν εχουμε πολεμο γνωμες ανταλλασουμε.
ολοι κανουμε λαθη και ολοι λεμε μαλ***ες οπως και σε μια κουβεντα σε μια καφετερια.

υ.γ. οπελ εχω 2 φιλους που τους κρεμασαν ασχημα στη 4ετια σε σοβαρα θεματα ( εγεκφαλο ο ενας του ειπαν απο νερα πληντυριο ενω δε το ειχε πλυνει ποτε και ο αλλος σαζμαν και κακη χρηση ενω ηταν αυτοματο!!!!) και μιτσουμπισι μη το ξαναπεις ουτε του παπα. εχω βολβο και ξερω καλυτερα απο το καθε ενα τι εστι σαρακακης....
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 11:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

...
και vini ξεκολλα πια. βλεπεις οτι καποιοι ειναι κολλημενοι με τις αποψεις τους. το να εκνευριζεσαι και να απαντας στα παντα με τετοιο επιθετικο ηφος οχι απλα δε σε δικαιωνει αλλα στο τελος εισαι και απο κατω...
δε σου επιτιθεται κανενας (ε ενταξει λεμε τωρα) οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις . δεν εχουμε πολεμο γνωμες ανταλλασουμε.
ολοι κανουμε λαθη και ολοι λεμε μαλ***ες οπως και σε μια κουβεντα σε μια καφετερια.
...

Επιθετικό ύφος εγώ;

ok... πάω πάσο.

Αποχωρώ
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 12:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε όχι!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2009, 18:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Ok. αυτό μου αρκεί.
Θα το επιβεβαιώσω με την Peugeot στα Γιαννιτσά και την LION εδώ στην Αθήνα... Smile

Αν και ξέρω πάνω κάτω τις αντιδράσεις σας, οφείλω να δώσω στη δημοσιότητα την απάντηση της LION για τις εγκεφαλικές επεμβάσεις που γίνονται από κάποιους επίσημους εμπόρους.

Αγαπητέ κ. Νικ....,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η LION ΕΛΛΑΣ A.E, ως Γενική Αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων PEUGEOT στην Ελλάδα, δεν συνιστά επεμβάσεις οποιασδήποτε μορφής οι οποίες αλλοιώνουν τις εργοστασιακές προδιαγραφές των αυτοκινήτων PEUGEOT.
Οι όποιες επεμβάσεις πραγματοποιούνται, γίνονται με την ευθύνη της εταιρείας που τις πραγματοποιεί και του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι αυτές οι επεμβάσεις, υπήρξαν η αιτία δυσλειτουργίας του οχήματος, το κόστος αποκατάστασης της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας θα εξαιρεθεί από την κάλυψη της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το φυλλάδιο «ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ» του κατασκευαστή, όπου αναφέρονται οι όροι ισχύος, της εργοστασιακής εγγύησης.

Με εκτίμηση,
Τεχνικό Τμήμα
LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Αυτά όσο αφορά την εγγύηση του οχήματος και τις εγκεφαλικές επεμβάσεις από κάποιους εμπόρους με δική τους ευθύνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2009, 19:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε Νίκο και έπρεπε να σου απαντήσει η Peugeot για αυτό????
Άμα διάβαζες λίγο θα ήξερες ότι το λέμε εδώ και πολύυυυυυυυυυυυ καιρό...
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2009, 20:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Καλά ρε Νίκο και έπρεπε να σου απαντήσει η Peugeot για αυτό????
Άμα διάβαζες λίγο θα ήξερες ότι το λέμε εδώ και πολύυυυυυυυυυυυ καιρό...

+1 Laughing
εγω παντως πιστευω οτι αμα δε τους το παιζεις ξερολας κ πας με τα νερα τους,θα κανουν κ τα "στραβα ματια" σε κατι που μπορουν.αλλα αν εισαι ο Κος ξερολιδης αναγκαστικα θα πρεπει να βαζεις κ τον αερα στα λαστιχα που θελουν αυτοι αλλιως....βρισκουν τροπο να μη σου καλυψουν εγγυηση Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2009, 20:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Δημήτρη εσύ μου είπες αυτό:

Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:

Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ...

Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... Smile

Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς Wink (χωρίς πλάκα και ειρωνεία)
....

Και το άλλο το παληκάρι αυτό:

recife_rallye έγραψε:
Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο?

Αυτά αμέσως-αμέσως δεν είναι σαν να μου λέτε ότι όλα είναι επίσημα και πιστοποιημένα;

Όταν μίλησα με την LION για την Peugeot στην περιοχή Α μου είπαν ότι ο τύπος επεμβαίνει μηχανικά στα αυτοκίνητα χωρίς την ΑΔΕΙΑ της Peugeot. Εσύ αυτό το βλέπεις Δημήτρη, ως επίσημη βελτίωση;

Όταν είπα στην LION ότι στην περιοχή Α μπορεί κάποιος να παραγγείλει επίσημα το 207GT με 175 άλογα έβαλαν τα γέλια. Αυτό μου είπαν αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο και υποχρεωτικά στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου και ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορεί να μεταπουληθεί ως 175 άλογα.
Ξανά ισχυρίστηκαν ότι ο έμπορας στην περιοχή Α παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς επίσημη άδεια με δικό του ρίσκο.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αισθάνομαι ότι ζω σε άλλη χώρα...

Και πάλι ζητώ συγνώμη αν οι απόψεις μου προκαλούν, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι στην ευχή είναι επίσημο και τι όχι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vini στις Τετ 06 Μάϊ 2009, 08:19:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2009, 21:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Νίκο μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε.

Σου είπα αγόρι μου οτι έχεις εγγύηση από την μαμά Peugeot ή οτι απλά η μετατροπή αξίζει και μάλιστα σε πολλά σημεία είναι και καλύτερη από το μαμά πρόγραμμα του αυτ/του (και για αυτό πέρνα να στα εξηγήσω γιατί βαριέμαι να γράφω).
Τα στοιχεία υπάρχουν και με μετρήσεις και με απ΄ολα απλά εσύ θες να μηδενίζεις τα πάντα. Και 1μιση χρόνο τώρα και 30.000χλμ με πρόγραμμα με 2 Μέγαρα σε ένα μήνα(που βγήκα και ξαναγέμισα γιατί άδειασε από βενζίνη) και όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο "χαλαρά" το πάω το κακόμοιρο, μου έχει αποδείξει πολύ παραπάνω από τα λεγόμενα της κάθε αντ/πιας την αντοχή του(και μερικών άλλων εδω μέσα ονόματα δεν λέμε Laughing ). Να μην αναφέρω καν το κακόμοιρο του Salex που άμα είχε χέρι θα μας μούτζωνε όλη την ώρα, αλλά όπως είπα θες να τα μηδενίζεις όλα.

Και όπως είπα και πιο πρίν δεν σε υποχρεώνει κανείς να πειράξεις βίδα πάνω στο αμάξι σου.

Όσο για τα της εγγύησης είναι καθαρά στο θέμα του αντ/που αν θα σου καλύψει το οτιδήποτε, και τι σχέσεις έχεις μαζί τους. Έχω δει και ακούσει τα άπειρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2009, 22:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Αυτό μου είπαν αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο και υποχρεωτικά στην άδεια κυκλοφορίας αναφέρονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου και ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορεί να μεταπουληθεί ως 175 άλογα.
Ξανά ισχυρίστηκαν ότι ο έμπορας στα Γιαννιτσά παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς επίσημη άδεια με δικό του ρίσκο.
Κύριε Νίκο, θα κάνετε σας παρακαλώ πολύ έναν κόπο να ανατρέξετε στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος σας, και να μας υποδείξετε σε ποιά σειρά αναγράφονται τα 150 άλογα του επίσημου καταλόγου?

Είναι απορίας άξιο, γιατί και στις 4 άδειες κυκλοφορίας από τα Peugeot που είχα, δεν αναγράφεται πουθενά κάτι τέτοιο, και απορώ μήπως αποτελείτε εξαίρεση.

Με σεβασμό,

Σταύρος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης