PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έχω νέο θέμα...PEUGEOT 207 Rallye/GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 15:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τα πραγματα που βρηκες στο configurator,σχετικα με το υποβραχιονιο νομιζω πως δεν υπαρχει εξτρα αλλα η 5θυρη εκδοση το εχει στανταρ στα μπροστινα καθισματα..για το 3θυρο ψαχνω και γω μια καλη λυση...

1)η πανοραμικη ειναι σκουρα αρκετα και εχει και σκιαδο που κλεινει και δεν περναει καθολου φως αρα κανενεα προβλημα.τριγμους κανει σε καποιους,σε μενα τιποτα..

2)το jbl ηχοσυστημα ειναι με εξτρα χρεωση 400 ευρω.εγω αν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο θα το επαιρνα αλλα....παντως μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι και με το μαμα!

3)αεροτομη δεν εχει αλλα ζητα την δωρο.ειναι τα κλασσικα δωρα αεροτομη και συναγερμος στο gt.

4)να εχεις στο νου σου οτι αγοραζεις ενα αμαξι που σε ταξιδευει απιστευτα,δεν ειναι killer σε δυναμη αλλα θα σε ικανοποιησει με την δυναμη του μια χαρα και οποιος μπαινει μεσα θα σου λεει πως ειναι σαν γερμανικο σε ποιοτητα κατασκευης!

επισης αν τυχει να εχεις δει το rallye και οχι το gt(οπως εγω που δεν ειχα βρει σε καμια αντιπροσωπια το gt)να ξερεις οτι το gt χανει λιγο στο υψος οροφης πισω λογο της πανοραμικης...

αν θες κανονιζουμε να το δεις και απο κοντα μας και το δικο μου ειναι μαλλον αυτο που θες(γκρι με αεροτομη) αλλα σε 3θυρο.

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 15:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
για τα πραγματα που βρηκες στο configurator,σχετικα με το υποβραχιονιο νομιζω πως δεν υπαρχει εξτρα αλλα η 5θυρη εκδοση το εχει στανταρ στα μπροστινα καθισματα..για το 3θυρο ψαχνω και γω μια καλη λυση...

1)η πανοραμικη ειναι σκουρα αρκετα και εχει και σκιαδο που κλεινει και δεν περναει καθολου φως αρα κανενεα προβλημα.τριγμους κανει σε καποιους,σε μενα τιποτα..

2)το jbl ηχοσυστημα ειναι με εξτρα χρεωση 400 ευρω.εγω αν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο θα το επαιρνα αλλα....παντως μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι και με το μαμα!

3)αεροτομη δεν εχει αλλα ζητα την δωρο.ειναι τα κλασσικα δωρα αεροτομη και συναγερμος στο gt.

4)να εχεις στο νου σου οτι αγοραζεις ενα αμαξι που σε ταξιδευει απιστευτα,δεν ειναι killer σε δυναμη αλλα θα σε ικανοποιησει με την δυναμη του μια χαρα και οποιος μπαινει μεσα θα σου λεει πως ειναι σαν γερμανικο σε ποιοτητα κατασκευης!

Στο Configurator βγάζει στάνταρ εξοπλισμό το JBL. Λάθος είναι;

Θες να πεις ότι το 5θυρο έχει υποβραχιόνιο στάνταρ; Question

Η πανοραμική βγάζει τριγμούς;; Περίεργο... Confused

Δώρα λοιπόν αεροτομή και συναγερμό; Καλή φάση... Exclamation Confused

Το χρώμα γκρι/ανθρακί πως σας φαίνεται καλό είναι να να δω και τίποτα άλλο; (ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!.. Evil )

Μήπως το κόκκινο είναι και αυτό καλό;
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 16:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω την εντυπωση πως ειναι λαθος.στο 3θυρο δεν το αναφερει καν εκτος και αν το εχει το 5θυρο που δεν το νομιζω...ισως και να του το προσθεσαν παντως..
πχ νομιζω πως υπαρχουν 207 gt που δεν εχουν ενσωματωμενο το αρωματικο χωρου ενω εμενα το εχει..

για το υποβραχιονιο τουλ στο μανουαλ του αυτοκινητου λεει πως το 5θυρο εχει στανταρ ξεχωριστο υποβραχιονιο οδηγου συνοδηγου που ειναι στα καθισματα ενσωματωμενο...

τριγμους δεν βγαζει η πανοραμικη αλλα το σκιαδο της απο κατω!! Laughing
λευκο ελεγα και γω αλλα υπηρχε μονο σε 5θυρο(τον Δεκεμβριο που το εκλεισα)
τελικα δεν το μετανιωσα γιατι φοβαμαι μην ξεφουσκωσει η μοδα του ασπρου και γινει παλι το κλασικο αντιεμπορικο χρωμα...οτι χρωμα και να το παρεις θα σε ικανοποιησει!ετσι κι αλλιως ειναι τελειως υποκειμενικο!!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 16:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mano ποιο γκρι έχεις πάρει εσύ;

Aluminium, το Cendre το Fer ή το Manitoba;

Το ανθρακί μάλλον πρέπει να είναι το FER. Μάλλον ... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
207.Rallye (Chronis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 16:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα με το υποβραχιονιο μπορει να μπει στην Ελλαδα χωρις παραγγελια. Δεν εννοω το διπλο που ειναι ενσωματωμενο στα εμπρος καθισματα και που δινει αερα πολυμορφικου. Εγω εχω βαλει το γερμανικου τυπου που εχει βαση στην κεντρικη κονσολα πισω απο το χειροφρενο. Μειονεκτημα οτι καταργουνται οι δυο ποτηροθηκες πισε απο το χειροφρενο. Κερδιζεις ομως εκτος απο πρακτικοτητα αφου ριθμιζεται σε κλιση και σε αποθηκευτικο χωρο μιας και διαθετει κρυφη θηκη απο κατω. Το υφασμα ειναι ιδιο με το υφασμα στο καθισμα του Rallye. Επειδη το πρωτοειδα σε GT δεν μου αρεσε τοσο γιατι δεν ταιριαζει με τα δερματινα καθισματα. Αξιζει παντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 17:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207.Rallye έγραψε:
Σχετικα με το υποβραχιονιο μπορει να μπει στην Ελλαδα χωρις παραγγελια. Δεν εννοω το διπλο που ειναι ενσωματωμενο στα εμπρος καθισματα και που δινει αερα πολυμορφικου. Εγω εχω βαλει το γερμανικου τυπου που εχει βαση στην κεντρικη κονσολα πισω απο το χειροφρενο. Μειονεκτημα οτι καταργουνται οι δυο ποτηροθηκες πισε απο το χειροφρενο. Κερδιζεις ομως εκτος απο πρακτικοτητα αφου ριθμιζεται σε κλιση και σε αποθηκευτικο χωρο μιας και διαθετει κρυφη θηκη απο κατω. Το υφασμα ειναι ιδιο με το υφασμα στο καθισμα του Rallye. Επειδη το πρωτοειδα σε GT δεν μου αρεσε τοσο γιατι δεν ταιριαζει με τα δερματινα καθισματα. Αξιζει παντως.

Eυχαριστώ πολύ. Αν το παραγείλω θα μπει στάνταρ.
Φαντάζομαι ότι μιλάς για αυτό ε;

http://www.peugeot.com.au/PEUGEOT/AU/me.get?site.home&FFFF2258
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 17:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το γκρι thorium εχω! δεν το εχει καθολου σαν επιλογη χρωματος η ελληνικη αντιπροσωπια στο gt...

για το υποβραχιονιο δυστυχως γι αυτο δεν το πηρα...η μονη λυση ειναι να το παω για ντυσιμο σε δερματα....

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 18:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα πάω για ανθρακί ... κάτι σε ψιλοσκούρο δηλαδή αλλά όχι μαύρο. Δηλαδή ή το γκρι Fer ή το Manitoba...

Ευτυχώς από τέτοια έχει αρκετό στοκ... Cool

Και ίσως τελικά να μην βάλω την αεροτομή. Θα προτιμήσω κάτι άλλο...ποιο χρήσιμο. Αλλωστε για αυτό το θέλω και 5πορτο.

5πορτο και αεροτομή δεν πολυστέκει ... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
207.Rallye (Chronis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 18:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Eυχαριστώ πολύ. Αν το παραγείλω θα μπει στάνταρ.
Φαντάζομαι ότι μιλάς για αυτό ε;

http://www.peugeot.com.au/PEUGEOT/AU/me.get?site.home&FFFF2258

Aυτο ακριβως!! Αντε καλοριζικο!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 19:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πείτε μου ρε παιδιά,
τα πεντάλ αλουμινίου είναι στάνταρ;
και τα διακοσμητικά αλουμινίου/μασπιέ στην πόρτα είναι στον εξοπλισμό ή όχι; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 19:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι,τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στανταρ(στο Rallye).
Μονον στο GT.

Περι 48 ατοκων,προτιμησε τον εντοκο με 5,9 επιτοκιο και παρε την εκπτωση των 1300Ε. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Φεβ 2009, 19:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οχι,τιποτα απο τα δυο δεν ειναι στανταρ(στο Rallye).
Μονον στο GT.

Για το GT θα πάω... Θέλω 5θυρο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήγα Peugeot.
Ο πωλητής φίλος του Sid ( Τάσο ακούς; )... Smile Smile Smile ...
Δικός μας ο πωλητής...!!!!

Είχε και το Rallye και ένα 5θυρο Sport Pack....εκεί.

Eντυπώσεις:
1. Απίστευτη ποιότητα ρε παιδιά. Ανέβηκε πολύ η Peugeot.Εγώ προσωπικά έμεινα άφωνος με την ποιότητα του 207.
2. Αριστοι χώροι μπρος-πίσω και πορτμπαγκάζ. Ισως το καλύτερο από όσα έχω δει. Τα καθίσματα πολύ άνετα ρε παιδιά. Καμιά σχέση με τα υπόλοιπα που έχω δει.
3. Πολύ καλή ορατότητα παντού. Φοβερό.
4. Πολύ όμορφο εσωτερικό ρε παιδιά. Πολύ πλούσιο. Και πολύ καλή ποιότητα. Προσωπικά ενθουσιάστηκα.
5. Το αμάξωμα είναι μόλις 4 μέτρα και μέσα είναι σαν να είσαι σε πολύ μεγαλύτερο. Φοβερό. Χωράνε 5 άτομα μέσα άνετα!
6. Τα έχει όλα. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα.
7. Η πανοραμική πανέμορφη. Το σκούρο τζάμι δίνει μία περίεργη αίσθηση και χρώμα στο εσωτερικό. Πολύ καλή.
8. Εχει στάνταρ υποβραχιόνια δερμάτινα στα δύο καθίσματα επειδή είναι GT. Δεν μπαίνει το παραδοσιακό.
9. Εχει λεει SSP και οθόνη γραφικών που πραβάλει λέει και χάρτη (Wink των ανιχνευτών παρκαρίσματατος.
10. Εχει το χρώμα που θέλω (γκρι Cendre) και σε αρκετά κομμάτια!...!
11. Εχει πανέμορφες ζάντες που πάνε απίστευτα με το χρώμα.
12. Εχει USB Exclamation

13. Eχει 1300euro έκπτωση και ένα απιστευτο χρηματοδοτικό της Εθνικής με περίοδο χάριτος και άμεση εξώφληση στην λήξη της περιόδου χάριτος.

Για όσους αναρωτιούνται το γκρι FER έχει καταργηθεί. Πλέον έχει αντικατασταθεί από το Γκρι Thore.

Τα αρνητικά:
1. Δεν μπαίνει το παραδοσιακό υποβραχιόνιο με τον αποθηκευτικό χώρο. ( κάποιος είπε από εδώ μέσα, λέει το παλικάρι εκεί, ότι αυτό το θέλουν παπούδες... Laughing )
2. δεν έχει 2... Laughing

Αν μου πάρουν το κουπέ σε νορμάλ τιμή τότε Τρίτη απόγευμα ξαναγίνομαι Γάλλος ... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini μπορεις να μας πεις λιγο περισσοτερα για το χρηματοδοτικο?
Εχει προκαταβολη?
Τι εννοεις περιοδο χαριτος?
Ως προς τις δοσεις ή ως προς τον τοκο?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Vini μπορεις να μας πεις λιγο περισσοτερα για το χρηματοδοτικο?
Εχει προκαταβολη?
Τι εννοεις περιοδο χαριτος?
Ως προς τις δοσεις ή ως προς τον τοκο?
Ρε Σπύρο, τα έχει γράψει ήδη ο Pughell και τα έχουν ήδη κάνει και υπόμνημα Sad

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15529

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Φεβ 2009, 13:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτό δηλαδή:

Pughell έγραψε:
Περι τιμης,ναι,οντως ειναι τιμες μετρητοις αλλα η εκπτωση ισχυει και για χρηματοδοτησεις οποτε δεν χανει κατι ο υποψηφιος αγοραστης.
Αμα μαλιστα μπορει να δωσει και το 25% μπροστα(περιπου 4500Ε),τοτε εχει και ουσιαστικα εναν χρονο ατοκα(για αποπληρωμη εντος του 12μηνου εννοειται).

Το οποίο με βολεύει πολύ.

Αυτό αν και εφόσον μου παρουν το κουπέ σε μία νορμάλ τιμή.

Ευχαριστώ και το Club γιατί μου είπαν ότι ο Σύλλογος των Peugeot παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει και αυτούς η πώληση αλλά και η διαφήμιση... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάρ 2009, 20:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χε!χε! όλα Ok!...

Μπήκε παραγγελία!

Peugeot 207GT/5θυρο σε χρώμα Thorium με δωράκια πολλά κλπ... !...

Σε 10 μέρες θα μιλάω Γαλλικά ξανά... Exclamation ... Exclamation

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην PEUGEOT ΡΟΔΙΤΗΣ για την άψογη συνεργασία !...!
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 00:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε με το καλο να το παραλαβεις!!!!και Thorium ε;;χεχε,πολυ ωραιο χρωματακι!σου εκανε τα αναμενομενα δωρα τελικα;

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 00:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
χε!χε! όλα Ok!...

Μπήκε παραγγελία!

Peugeot 207GT/5θυρο σε χρώμα Thorium με δωράκια πολλά κλπ... !...

Σε 10 μέρες θα μιλάω Γαλλικά ξανά... Exclamation ... Exclamation

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην PEUGEOT ΡΟΔΙΤΗΣ για την άψογη συνεργασία !...!

Καλοριζικο!
Μεχρι να παραλαβεις το 207, για γραψε μας και τις εντυπωσεις σου απο το 308!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Μάρ 2009, 01:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini το παρήγγειλες ε... Καλορίζικο λοιπόν ! Very happy

( Τώρα είδα και το topic και δεν πρόλαβα και να σου βάλω φωτογραφία με το δικό μου centre GT για να δεις πώς είναι το χρώμα... Wink
Πώς είναι το thorium, δεν το έχω ξαναδεί... )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης