PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT vs Golf GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 00:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λετε???? Laughing Laughing Laughing ....με μαμα 207gt εχω ανοιξει....με golf gt ανοιξα πρωτη φορα την προηγουμενη πεμπτη με τριτες...αλλα ηταν 3καβαλος.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ...παντως γνωμη μου οτι golf gt θα ειναι ανετα μπροστα απο το 207....

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ignotic69 (Νίκος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Mongoose_Pro_Sniper(dirty edition)

Ένταξη: 28 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 01:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα γκόλφ πάντως έχουν αρκετούς λόγους για να μην πηγαίνουν όπως πρέπει.
Κουλούς οδηγούς με ανοιγμένα τα ηλεκτρονικά που κόβουν,είναι περίεργο στο να ξεκινήσεις καλά κι έχουν προβλήματα με τη σκάστρα...
Ο Αλεκούκος πρέπει να είναι μπροστά από GT.16V δεν είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 01:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι μωρε...απλα μια καλη σκουπα φοραει το αμαξι!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ναι 16ν 1600 μοτερ.... Wink

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 06:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Just lol... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 14:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 15:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο υπερβολικό νομίζω.
Μπας και ήταν κουλός? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 16:04:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ημουν μπροστα απλα η αποσταση που μου εριξε ηταν ελαχιστη για τα 20 αλογα + + το τουρμπο που εχει.........
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 16:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayta ta golf gt εχουν καταντησει σα τα 106

ολοι τα μισουν
ολοι στριβουν καλυτερ
ολοι βγαζουν λιγοτερα προβληματα
ολοι τα περνανε

αλλα αμα πετυχετε κανενα να σας ραψει το κωλο πατοκορφα ειναι ειτε με αναρτηση ειτε με προγραμμα ειτε λετε οτι ποσο μπροστα να ειναι αφου θα σπασει...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 16:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος Very happy , σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μαμά 207(οπως τα 106) και μετα κια από λίγο σας βλέπω να πέρνετε και εσείς ένα, αντε να δώ μετά τι θα γράφετε.
Επιστροφή στην κορυφή
ignotic69 (Νίκος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Mongoose_Pro_Sniper(dirty edition)

Ένταξη: 28 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 16:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε σεις,τα 2 αμάξια είναι σε άλλη κατηγορία ,δεν μπορείς να συγκρίνεις τιμές εξοπλισμούς κτλ..

Το 207 GT είναι στην κατηγορία Polo GTI.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό συγκριτικό! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 18:05:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Όλα ωραία και καλά ρε Volvo δωσε μου και 26Κ€ που κάνει το Golf με τον μισό εξοπλισμό απ΄το δικό μου και άλλα 400€ να κάνω την επέκταση εγγύησης στα 4χρόνια για να έχω αυτά τα 2δ στο 0-160. Και το ότι συγκρίνουμε αμάξι των 19.900 με αμάξι των 26.000+ είναι και αυτό μια νίκη για την Peugeot.( Άσε που κανονικά το VW είμαι μία κατηγορία πάνω από το 207 και θα πρεπε να συγκρίνετε μόνο με το γρήγορο 308). Μήν αναφέρω οτι αν πάρεις ένα Rallye και του ρίξεις πάνω την διαφορά(περιπου 10.000€!!!)........καλά ούτε να το σκέφτομαι. Όσο για το παράδειγμα με το 106, μάλλον όλοι εχετε φαγοθεί με τα 207 και όχι με τα Golf αφού λίγο η πολύ τα έχετε βγάλει από μούφα έως παπάντζες. Καιρός γαρ εγγυείς που λέει και ο Λιακόπουλος Very happy , σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί μαμά 207(οπως τα 106) και μετα κια από λίγο σας βλέπω να πέρνετε και εσείς ένα, αντε να δώ μετά τι θα γράφετε.

σωστοστ...που πας με την μουφα σου κ συ... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 18:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα ειναι οτι το golf gt θα ειναι μπροστα απο το 207....δεν ειμαι γκολφακιας και γενικα δεν παω μια τα γερμανικα.....αυτο που ειπε ο τακης εχει δικιο... Wink

www.apr.gr

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Απρ 2008, 18:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
το θεμα ειναι οτι το golf gt θα ειναι μπροστα απο το 207....δεν ειμαι γκολφακιας και γενικα δεν παω μια τα γερμανικα.....αυτο που ειπε ο τακης εχει δικιο... Wink

Ειδικά αν σκεφτείς και την παράμετρο ότι από το εργοστάσιο βγαίνουν στα 180+, τότε για τι μιλάμε...

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
c2turbo (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2008, 18:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσωπικα εχω δει 2 gt με 170 να βγαζουν 185 σε maha μαμα......περιεργο ε?
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 18:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω γιατι το θαβετε το golf gt αλλα με ενα σωστο οδηγο κανει παπαδες.
Στριβει με οσα στις καμπες και ταξιδευει με 180 συνεχως ατσαλακωτα.
Μπροστα του το 206 μου μου φανηκε ντενεκες!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 18:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς η κακώς είναι... Βέβαια αναλογίσου την διαφορά τιμής με το 206. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 19:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Καλώς η κακώς είναι... Βέβαια αναλογίσου την διαφορά τιμής με το 206. Wink

κοιτα δε συγκρινω το 206 με το γκολφ, απλα παρεπιπτοντως εκανα μια παρατηρηση.
Απλα μερικοι που το θαβουν πρεπει να ειναι λιγο πιο αντικειμενικοι.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 22:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
κοιτα δε συγκρινω το 206 με το γκολφ, απλα παρεπιπτοντως εκανα μια παρατηρηση.
Απλα μερικοι που το θαβουν πρεπει να ειναι λιγο πιο αντικειμενικοι.

Εμείς (εγώ δηλαδή) που το θάβω, έχω και κάτι χέρια ΝΑ που το γκολφ φαίνεται τενεκές μπροστά στο 206 Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 23:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi απλα εσυ εχεις οδηγησει γκολφ 5 μονο στο πλαιστασιον
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2008, 00:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
oxi απλα εσυ εχεις οδηγησει γκολφ 5 μονο στο πλαιστασιον

Χαίρομαι που ξέρεις εσύ τί έχω οδηγήσει και με ενημερώνεις και εμένα! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης