Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:11:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ε οχι κ τα μπακετ του rc αβολα σε πολυωρο ταξιδι....δεν ειναι ενα απλο σταθερο αγωνιστικο μπακετ...
απο την στιγμη που θελει 207 πρεπει να ξερει οτι δεν κοπαναει γι αυτο που ειναι...αν ειχες κανα μαμα ιαπωνεζικο πριν θα σου φανει θεοσκηρο παντως  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:21:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:01:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη |
Εγώ σήμερα έκατσα πρώτη φορά σε rc που πήρε φίλος και το κάθισμα είναι απλά κορυφή... 
Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:42:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη |
Σύμφωνα με το ποπόμετρό μου όντως είναι. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207GT (KOSTAS) Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic
Ένταξη: 11 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 70 Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 01:45:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim_207GT έγραψε: | Φωτα ΧENON 170 ευρω δεν χρειαζονται ανταπτορες ουτε αναβει ενδειξη για καμενη λαμπα τα φοραω στο δικο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα! | Εγω παιδια εβαλα στο GT μου και ηθελε τους ανταπτορες να το πω ετσι.μου κοστισαν 200 ευρω και εβαλα 8000kw ειναι γαματα!!Με τα φωτα στροφης δεν εχεις κανενα προβλημα αλλα επειδη μου χριπουσε ασχημα το διαφορετικο πλεον στις λαμπες τα απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις της οθονης!!!
PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 01:49:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
animalinstict έγραψε: | Κακά τα ψέματα, το RC δεν έχει καμία διαφορά εξωτερικά από ένα GT / Rallye η ακόμα και απλό 207 Μόνο οι 17άρες και η διπλή εξάτμιση αλλάζουν. Συνεπώς πάντα μπορείς να δεις ένα μαύρο 207 και να καταλάβεις πως θα είναι το δικό σου. Σε αντίθεση όμως το γκρι sark βγαίνει μόνο στο RC οπότε αν δε δεις δε μπορείς να φανταστείς…. | Eχει διαφορα το Rallye απο τα αλλα δυο στον μπροστινο προφυλακτιρα τα γρυλλια!!ειμαι μαυρα ενω στα αλλα δυο ειναι ασημι....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 11:44:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια μετα απο 3 ταξιδια (μεχρι τωρα) οφειλω να παραδεχτω οτι τα μπακετ του rc ειναι πολυ αναπαυτικα και βολικα τωρα οσων αφορα το κοπανημα, ναι το rc ειναι σκληρο και ειδικα στους κολοδρομους μας κοπαναη αρκετα, ειδικα οσοι καθονται πισω το καταλαβαινουν περισσοτερο, φανταστειται οτι μεχρι στιγμης οσοι εχουν κατσει στο δικο μου πισω το πρωτο που αναφερουν ειναι οτι κοπαναει. αλλα ειναι λογικο εαν θελειες στησιμο και κρατημα θα.........κοπανιεσαι 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 11:46:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 17:18:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc  |
για μαμα οχι...ειναι σχεδον οτι πρεπει για ελλαδα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
myth (Γιαννης) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT
Ένταξη: 25 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 382 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 19:33:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ασχετο αλλα μιας και λεγατε για τα καθισματα του rc...ξερετε τι τιμη εχουν μπρος και πισω???Ειναι οντως φοβερα...και με ψηνουν πολυ ασχημα αλλα σιγουρα θα ειναι πανακριβα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:00:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
του 206 RC τα εμπρός έχουν 1500ε το ένα...
δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος του 207 RC να ειναι φθηνότερα...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:51:06 Θέμα δημοσίευσης: rc forever |
|
|
παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 21:43:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: rc forever |
|
|
kostas207rc έγραψε: | παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις! | Εγω το εβαλα στο GT μου αλλο αυτοκινητο καμια σχεση εχω παθει πλακα τα 200 για την πλακα του και τελικη σε ευθεια 230 με το κοντερ του!!!!(κοντερ του RC εχω )
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:39:11 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT H 207 RC ??? |
|
|
nOkpos έγραψε: | 207 GT η 207 RC πηρα την μεγαλη αποφαση το χειμωνα θα παρω το 207 το θεμα ειναι να παρω το GT η το RC? η διαφορα ειναι στα 2500.. το rc εχει τα αλογα... το gt εχει εξοπλισμο...
θελω γνωμες σας παρακαλω  |
Μητσο αν μπορεις να διαθεσεις την διαφορα,RC με κλειστα ματια.
Αν θελεις βαλε και την panorama οροφη(600E) και εισαι jet.
Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης...
Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC.
Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις.
Εκτος απο το σαφως καλυτερο μοτερ(και μην μου πειτε για ΦΠΕ Rallye/GT καθως το ιδιο ΦΠΕ μπαινει και σε RC που παει σχεδον 200) παιρνεις πολλα ακομα τα οποια δεν μπορεις να τα πληρωσεις σε ενα Rallye/GT(υπολογιστε κοστος αναρτησης και πισω αξονα χωρις τα επιπλεον περιφερειακα).
Επισης βγηκε και μια συλλεκτικη εκδοση Le Mans με αυτοκολλητα σαν του Super 2000,λευκα οργανα και αριθμηση(περιορισμενη παραγωγη).
Μπες στο peugeot.com και ψαξε να βρεις 207 Le Mans.
Αναλυτικα παιρνεις επιπλεον:
-Cruise control
-Σαλονι με Recaro
-Αλουμινενια πενταλ & επενδυσεις
-Μεγαλυτερα φρενα
-Αλλη αναρτηση(γεωμετρια-πισω αξονα-αμορτισερ & ελατηρια)
-Αλλη κλιμακωση σασμαν(μακρια 1η)
-Αεροτομη(που δεν εχει το GT!)
Η διαφορα ειναι σεβαστη μεν (GT 20.500E / RC 23.200E) αλλα στα 2700Ε υπολογισε ολα τα παραπανω και σκεψου αν αξιζει ή οχι.Για ΦΠΕ μονο στο GT,θελεις 2000Ε.
Ε,βγαζοντας αναρτηση,κλπ πες οτι με τα υπολοιπα 700Ε παιρνεις τα Recaro και τα φρενα.
Οποτε οικονομοτεχνικα τουλαχιστον το RC συμφερει σαφως περισσοτερο...
Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει στον standard εξοπλισμο την panorama οροφη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:58:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
times leman exoyme? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:04:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT H 207 RC ??? |
|
|
Pughell έγραψε: |
Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης...
Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC.
Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις. |
υπάρχουν πάντως και ανθρωποι που του αρέσει το 207 σαν αμάξι
δεν τους ενδιαφέρουν σώνει και καλά τα 170 αλογα μιας και με τα 150 το 207 κινείται αξιοπρεπέστατα, ενώ με τα 120+ ειναι λιγο πιο νωχελικό και γουστάρουν τα μπλιμπλικια του εξοπλισμου του gt εναντι του rallye... και προτιμουν λιγο πιο ανετη ανάρτηση απ του rc.
απ την άλλη όπως ειπες ο σκληροπυρινικός θα πάρει το ραλλυε
ο σκληροπυρινικος "εχων το μαρουλι" το rc...
για τους υπόλοιπους υπάρχει η ενδιάμεση λύση 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:10:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο
ΤΕΛΟΣ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
soler (Παναγιω-Τάκης) Moderator
Τροπέτο 206 GTI
Ένταξη: 20 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 604
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:16:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο
ΤΕΛΟΣ |
Σωστός ο Πάνος!

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:17:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σωστό κι αυτό αλλα ξεχνάς το παράγοντα εμφάνιση που ειναι κάτι υποκειμενικό και σε άλλους κάτι αρέσει και κάτι άλλο οχι.
εγω αναφερόμουν σε όσους ειναι "αποφασισμένοι" να πάρουν 207... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:26:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σχετικα με το Clio,θα συμφωνησω οτι σε αναρτηση ειναι αλλου αναλογικα με το 207 αλλα απο εκει και περα ειναι σαφως υπερτιμολογημενο οταν εξω κοστιζει μολις 19.000Ε.
Γενικα οι λογοι που δεν θα επαιρνα Clio θα ηταν τα τελη κυκλοφοριας,το κοστος αγορας φυσικα και η προβληματικη μεταδοση.
Το 207 ειναι πιο mild και δεδομενου οτι βελτιωνεται ευκολοτερα(τουρμπο γαρ) θα προσελκυσει μεγαλυτερες μαζες.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα...
Πανο για τιμες Le Mans δεν ξερω,ακομα δεν εχω ενημερωση και δεν ξερω καν αν θα γινει εισαγωγη δεδομενου οτι ειναι limited edition.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|