PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207RC Vs 207GT/Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:11:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε οχι κ τα μπακετ του rc αβολα σε πολυωρο ταξιδι....δεν ειναι ενα απλο σταθερο αγωνιστικο μπακετ...
απο την στιγμη που θελει 207 πρεπει να ξερει οτι δεν κοπαναει γι αυτο που ειναι...αν ειχες κανα μαμα ιαπωνεζικο πριν θα σου φανει θεοσκηρο παντως Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
συμφωνα με τον ειδικο τυπο τα μπακετ του 207 ρουσου ειναι απο τα καλυτερα καθισματα που υπαρχουν σε αμαξι παραγωγης overall δηλαδη και ανεση και κρατημα και αισθητικη

Εγώ σήμερα έκατσα πρώτη φορά σε rc που πήρε φίλος και το κάθισμα είναι απλά κορυφή... Laughing

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 00:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Σύμφωνα με το ποπόμετρό μου όντως είναι. Very happy Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 01:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:
Φωτα ΧENON 170 ευρω δεν χρειαζονται ανταπτορες ουτε αναβει ενδειξη για καμενη λαμπα τα φοραω στο δικο μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το τελικο αποτελεσμα!
Εγω παιδια εβαλα στο GT μου και ηθελε τους ανταπτορες να το πω ετσι.μου κοστισαν 200 ευρω και εβαλα 8000kw ειναι γαματα!!Με τα φωτα στροφης δεν εχεις κανενα προβλημα αλλα επειδη μου χριπουσε ασχημα το διαφορετικο πλεον στις λαμπες τα απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις της οθονης!!!

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 01:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

animalinstict έγραψε:
Κακά τα ψέματα, το RC δεν έχει καμία διαφορά εξωτερικά από ένα GT / Rallye η ακόμα και απλό 207 Sad Μόνο οι 17άρες και η διπλή εξάτμιση αλλάζουν. Συνεπώς πάντα μπορείς να δεις ένα μαύρο 207 και να καταλάβεις πως θα είναι το δικό σου. Σε αντίθεση όμως το γκρι sark βγαίνει μόνο στο RC οπότε αν δε δεις δε μπορείς να φανταστείς….
Eχει διαφορα το Rallye απο τα αλλα δυο στον μπροστινο προφυλακτιρα τα γρυλλια!!ειμαι μαυρα ενω στα αλλα δυο ειναι ασημι....

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 11:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μετα απο 3 ταξιδια (μεχρι τωρα) οφειλω να παραδεχτω οτι τα μπακετ του rc ειναι πολυ αναπαυτικα και βολικα Laughing τωρα οσων αφορα το κοπανημα, ναι το rc ειναι σκληρο και ειδικα στους κολοδρομους μας κοπαναη αρκετα, ειδικα οσοι καθονται πισω το καταλαβαινουν περισσοτερο, φανταστειται οτι μεχρι στιγμης οσοι εχουν κατσει στο δικο μου πισω το πρωτο που αναφερουν ειναι οτι κοπαναει. αλλα ειναι λογικο εαν θελειες στησιμο και κρατημα θα.........κοπανιεσαι Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2008, 11:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 17:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εμενα παντως μου φαινεται μαλακο το rc Laughing

για μαμα οχι...ειναι σχεδον οτι πρεπει για ελλαδα
Επιστροφή στην κορυφή
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 19:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασχετο αλλα μιας και λεγατε για τα καθισματα του rc...ξερετε τι τιμη εχουν μπρος και πισω???Ειναι οντως φοβερα...και με ψηνουν πολυ ασχημα αλλα σιγουρα θα ειναι πανακριβα... Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

του 206 RC τα εμπρός έχουν 1500ε το ένα...
δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος του 207 RC να ειναι φθηνότερα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 20:51:06    Θέμα δημοσίευσης: rc forever Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούλ 2008, 21:43:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: rc forever Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
παιδιά πριν 20 μέρες αλλαξα τα ελατηρια του rc σε αντιπροσωπεία της peugeot και εβαλα eibach.Το αμάξι χαμήλωσε κατά 3 πόντους και οδηγικά εγινε απόλαυση!Σας πληροφορώ οτι το αμάξι έγινε πιο βατό οδηγικά και πολυ πιο καλό στις λακούβες....με τα παλιά ελατηρια όλοι οι κραδασμοί ερχόντουσαν μέσα στην καμπίνα τώρα καμία σχέση...Η απόλαυση όμως είναι στις στροφές...Έχει κάνεις τοποθετήσει το προγραμμα τιw peugeot σε rc?AΝ ναι ακούω εντυπώσεις!
Εγω το εβαλα στο GT μου αλλο αυτοκινητο καμια σχεση εχω παθει πλακα τα 200 για την πλακα του και τελικη σε ευθεια 230 με το κοντερ του!!!!(κοντερ του RC εχω Very happy )

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT H 207 RC ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
207 GT η 207 RC πηρα την μεγαλη αποφαση το χειμωνα θα παρω το 207 το θεμα ειναι να παρω το GT η το RC? η διαφορα ειναι στα 2500.. το rc εχει τα αλογα... το gt εχει εξοπλισμο...
θελω γνωμες σας παρακαλω Smile

Μητσο αν μπορεις να διαθεσεις την διαφορα,RC με κλειστα ματια.
Αν θελεις βαλε και την panorama οροφη(600E) και εισαι jet.

Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης...
Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC.

Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις. Wink
Εκτος απο το σαφως καλυτερο μοτερ(και μην μου πειτε για ΦΠΕ Rallye/GT καθως το ιδιο ΦΠΕ μπαινει και σε RC που παει σχεδον 200) παιρνεις πολλα ακομα τα οποια δεν μπορεις να τα πληρωσεις σε ενα Rallye/GT(υπολογιστε κοστος αναρτησης και πισω αξονα χωρις τα επιπλεον περιφερειακα).
Επισης βγηκε και μια συλλεκτικη εκδοση Le Mans με αυτοκολλητα σαν του Super 2000,λευκα οργανα και αριθμηση(περιορισμενη παραγωγη).
Μπες στο peugeot.com και ψαξε να βρεις 207 Le Mans.

Αναλυτικα παιρνεις επιπλεον:
-Cruise control
-Σαλονι με Recaro
-Αλουμινενια πενταλ & επενδυσεις
-Μεγαλυτερα φρενα
-Αλλη αναρτηση(γεωμετρια-πισω αξονα-αμορτισερ & ελατηρια)
-Αλλη κλιμακωση σασμαν(μακρια 1η)
-Αεροτομη(που δεν εχει το GT!)

Η διαφορα ειναι σεβαστη μεν (GT 20.500E / RC 23.200E) αλλα στα 2700Ε υπολογισε ολα τα παραπανω και σκεψου αν αξιζει ή οχι.Για ΦΠΕ μονο στο GT,θελεις 2000Ε. Rolling eyes
Ε,βγαζοντας αναρτηση,κλπ πες οτι με τα υπολοιπα 700Ε παιρνεις τα Recaro και τα φρενα. Wink
Οποτε οικονομοτεχνικα τουλαχιστον το RC συμφερει σαφως περισσοτερο...
Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει στον standard εξοπλισμο την panorama οροφη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 11:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

times leman exoyme?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT H 207 RC ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Καλο και το GT/Rallye αλλα για μενα η GT δεν εχει λογο υπαρξης...
Αν καποιος θελει εντελως "γυμνο" αμαξι,παιρνει το Rallye που εχει εξαιρετικο value for money αν και παλι σε στησιμο-στριψιμο δεν ειναι RC.

Αν τα εχεις,παιρνεις το RC και ξενοιαζεις. Wink

υπάρχουν πάντως και ανθρωποι που του αρέσει το 207 σαν αμάξι
δεν τους ενδιαφέρουν σώνει και καλά τα 170 αλογα μιας και με τα 150 το 207 κινείται αξιοπρεπέστατα, ενώ με τα 120+ ειναι λιγο πιο νωχελικό και γουστάρουν τα μπλιμπλικια του εξοπλισμου του gt εναντι του rallye... και προτιμουν λιγο πιο ανετη ανάρτηση απ του rc.
απ την άλλη όπως ειπες ο σκληροπυρινικός θα πάρει το ραλλυε
ο σκληροπυρινικος "εχων το μαρουλι" το rc...
για τους υπόλοιπους υπάρχει η ενδιάμεση λύση Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο

ΤΕΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ θα κανει το σκατο του παξιμαδι και θα παρει το κλιο

ΤΕΛΟΣ

Laughing Laughing Σωστός ο Πάνος!

Twisted evil

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστό κι αυτό αλλα ξεχνάς το παράγοντα εμφάνιση που ειναι κάτι υποκειμενικό και σε άλλους κάτι αρέσει και κάτι άλλο οχι.
εγω αναφερόμουν σε όσους ειναι "αποφασισμένοι" να πάρουν 207... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούλ 2008, 12:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα με το Clio,θα συμφωνησω οτι σε αναρτηση ειναι αλλου αναλογικα με το 207 αλλα απο εκει και περα ειναι σαφως υπερτιμολογημενο οταν εξω κοστιζει μολις 19.000Ε. Rolling eyes
Γενικα οι λογοι που δεν θα επαιρνα Clio θα ηταν τα τελη κυκλοφοριας,το κοστος αγορας φυσικα και η προβληματικη μεταδοση.

Το 207 ειναι πιο mild και δεδομενου οτι βελτιωνεται ευκολοτερα(τουρμπο γαρ) θα προσελκυσει μεγαλυτερες μαζες.
Βεβαια γουστα ειναι αυτα...

Πανο για τιμες Le Mans δεν ξερω,ακομα δεν εχω ενημερωση και δεν ξερω καν αν θα γινει εισαγωγη δεδομενου οτι ειναι limited edition. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης