PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθέτηση Δοχείου Αναθυμιάσεων σε peugeot 207 GT/RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 14:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Οι απόψεις διίστανται σε αυτο το θεμα, άλλοι ταπωνουν τις πισω και τις μπροστα σε δοχειο, άλλοι και τις δυο σε δοχειο, αλλοι τις εχουν οπως ειναι (σαν εμενα) και οι επικαθισεις εχουν φτιαξει βουνο........απλα κάτι μου λέει οτι έχουμε τον ίδιο μάστορα Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing κατι μου λεει οτι και εγώ εκεί θα καταλήξω και ανα 50000χλμ θα ρίχνω ενα τσεκ στο χρονισμα και ενα καθαρισμό στους αυλους... Razz Razz

τι μπουρδέλο ειναι αυτός ο THP ρε γμτ! μηχανικός θα γίνω στα 35 μου?

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 14:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τάπες πιστεύω επιβαρύνουν την κατανάλωση λαδιού γενικότερα, τώρα εξαρτάται και από την κατάσταση του κινητήρα το πόσο. Το ίδιο και για το θέμα της καπνας, άλλωστε κάποιοι έχουν ξαναλυσει εισαγωγή μετά από τάπες και είχε μαζέψει πάλι.
Και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να σιγουρευομαστε πάντα ότι η τουρμπινα δεν περνάει λάδια στην εισαγωγή οπότε τα κάνει πάλι όλα κωλος.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 21:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα..άμεσου ψεκασμού δεν θέλαμε??? Πάντος τα βαγγ δεν έχουν τόσο θέμα όσο τα δικά μας. Φίλος έχει τσι 140ρι γκολφ με 150.000 κ δεν έχει βάλει κατσαβίδι ποτε κ είναι stage 1 revo.. Κ μην σου πω τι κάνει ψηλά....

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάρ 2013, 22:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο τα βαγκ ίδια κ χειρότερα, φιλαράκι μου που δουλεύει στη Volkswagen μου λέει τους ρίχνουν αβέρτα σπρέι καπρμπυρατερ και αν δεν στρώσουν τα σφάζουν για καθάρισμα κεφαλής...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 08:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως αν ανοίξει κεφαλή στο golf με τα 150000 χλμ θα πάθει εγκεφαλικό....

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάρ 2013, 07:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:
Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα..άμεσου ψεκασμού δεν θέλαμε??? Πάντος τα βαγγ δεν έχουν τόσο θέμα όσο τα δικά μας. Φίλος έχει τσι 140ρι γκολφ με 150.000 κ δεν έχει βάλει κατσαβίδι ποτε κ είναι stage 1 revo.. Κ μην σου πω τι κάνει ψηλά....

για ρίξε μια ματια εδώ φωτό

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=324

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάρ 2013, 13:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον, δεν ξέρω αν μπορώ να το βαλω αυτό το λίνκ γιατί αφορά άλλο (αδελφό) φόρουμ αλλα βρήκα ένα αρκετά αναλυτικό λίνκ σχετικα με το θέμα "αναθυμιάσεις¨". Ο καθένας διαβάζει και κάνει...

http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=8435

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάρ 2013, 14:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα ολα αυτα εχουν ειπωθει και εδω. το τοπικ εχει γραφτει την ιδια περιοδο που το ψαχναμε και εδω, και ο Γιαννης που εχει ανοιξει εκει το θεμα γραφει και εδω.
Νομιζω οτι απο τοτε (2011) εχουμε βγαλει ακομη περισσότερα συμπερασματα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάρ 2013, 14:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ειδα οτι παιδία απο εδώ μεσα γραφετε και εκεί απλά εκει ειναι συμπυκνωμένα.

Ωστόσο ακρη δεν βγάζω. αλλοι λενε τάπωσε, αλλοι λενε οτι αν ταπώσω τις πίσω θα κάνω μπάμ, αλλοι λένε για δοχεία (εγώ μοος μου δεν πάιζει να βγαλω ακρη με δοχεία).

το ερώτημά μου ειναι το εξής:
αυτή τη στιγμή ειμαι με τις πίσω ταπωμένες. ξεταπώνω άμεσα γιατί κινδυνεύει το μοτέρ ή απλά υπαρχουν και καλύτερες λύσεις που κάαααποια στιγμή καλό ειναι να τις κάνω?

δεν εχω καταλάβει δηλαδή ποιο σεταπ ειναι το προτιμότερο στην τελική(εκτός απο το δικό σου ίσως που πρεπει να σου κουβαληθώ για να μου το κάνεις ο ίδιος Laughing Laughing Laughing ) και ποσο επιτακτικό ειναι να γίνει...

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάρ 2013, 14:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και επαναλαμβανόμαστε, ξαναλέω οτι καθε περιπτωση εχει τα θετικα και τα αρνητικα της. Σε καμια περιπτωση απο αυτες που εχουν γραφει εδω περα το μοτερ δεν θα κανει μπουμ! υπαρχουν ασφαλειστικές δικλειδες. Το θεμα ειναι πιο απο αυτα ειναι πιο αποδοτικο, και δε λεω οτι το δικο μου ειναι το καλυτερο, απλα για μενα ειναι το πιο αποδοτικο, για καποιον αλλο μπορει να ειναι μαπα.
Για μενα αν εισαι οκ απο καταναλωση λαδιου, αφησε τις πισω ταπωμενες.
Αν οχι, ξαναλεω το πιο σωστο (για μενα) ειναι ειτε 2 δοχεια, ειτε αυτο που εφτιαξα.

Η τουρμπινα μου πχ οπως διαπιστωθηκε εχει φαει κουζινετα και θελει αλλαγη. Με τις ταπες εβγαζε τρελο λαδι ο συμπιεστης, παρ'ολα αυτα με το που αλλαξα το συστημα, δεν βγαζει σταγονα! οποτε γλιτωσα απο καταναλωση λαδιου, λερωμα σωληνωσεων κ τετοια, αρα σε μενα εκανε δουλεια. Σε καποιον που ειναι η τουρμπίνα του σωστη πιθανον να μην εχει θεμα με καταναλωση λαδιου, αλλα να ξερεις οτι η σωστη αναρόφηση του λαδιου απο την τουρμπίνα επιβάλλει και τις 2 αναθυμιασεις σε λειτουργία. Επισης κατανάλωση με τις ταπες μπορει να αυξηθει και απο κακη κατασταση των οδηγων βαλβίδων.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Μάρ 2013, 14:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ τώρα ήσουν πολύ ξεκάθαρος!

ευχαριστώ πολυ!

Επιστροφή στην κορυφή
Sorento7 (Μανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 11 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάρ 2013, 12:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω αν εκανα βλακια αφαιρεσα το σωληνακι τον αναθιμιασεον γιατι μου λαδονε τι πεταλουδα το αφισα σκετο να βγαζει ευχαριστω πολη. Question Question

Peugeot ( WRC )
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάρ 2013, 14:04:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 207?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 15:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Σκεφτομαι να βάλω δοχείο αναθυμιάσεων στην πίσω έξοδο που πάει στη πολλαπλή αφού βέβαια βάλω μια επιπλέον βαλβίδα pcv κοντά στην υποδοχή της πολλαπλής. Με προβληματίζει το ποια βαλβίδα να χρησιμοποιήσω. Οι αντεπίστροφες νερού κάνουν για αυτή τη δουλειά? Επίσης παρόλο που είχα προμηθευτεί παλιότερα ένα δοχείο αναθυμιάσεων από το ebay αναρωτιέμαι κατά πόσο αποτελεσματικό είναι ένα κενό δοχείο στο να συγκρατεί τα λάδια και την υγρασία.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 23:08:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις αντεπιστροφη που να κάνει. Εκτός απ το ότι πρέπει να κάνει για αέρα, πρέπει να αντέχει θερμοκρασίες και πρέπει να έχει πολύ χαμηλή πίεση λειτουργίας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην μπορεί να την ανοίξει η υποπιεση και να μένει πάντα κλειστή.
Επίσης και ένα κενό δοχείο μπορεί να κάνει τη δουλειά.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2013, 16:37:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά μετα απο αρκετές σελίδες διάβασμα...δεν έχω καταλήξει ακόμα εαν κάναμε καλά που βγάλαμε έξω τις αναθυμιάσεις..
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2013, 16:37:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά μετα απο αρκετές σελίδες διάβασμα...δεν έχω καταλήξει ακόμα εαν κάναμε καλά που βγάλαμε έξω τις αναθυμιάσεις..
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2013, 18:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mεγαλο προβλημα..τι να λεμε τωρα:roll:.!!!!!

Βαλτες παλι μεσα..και καθε 30.000 χλμ καθαριζε αυλους ..σιγα το θεμα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2013, 20:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχετε καθαρισει μοτερ και εχετε water injection τοτε αφηστε τες μεσα,αλλιως εξω.
Με τα νερα γινεται πολυ καλος καθαρισμος,αρκει να το πατατε και λιγο,μην πηγαινετε συνεχεια υποπιεση.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Νοέ 2017, 16:19:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι διάμετρο έχει η σωλήνα των αναθυμιάσεων που πάει στην αγελάδα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  Επόμενη
Σελίδα 31 από 32

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης