Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 17:47:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | pezomania έγραψε: | Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές! |
Αν θες οποτε πας παρε τηλεφωνο να παμε μαζι . δεν με χαλανε μερικες συμβουλες. περιμενω τηλεφ. |
ΟΚ! 
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 04:57:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οπως πλεον θα γνωριζετε τουρμπισα το 206 μου στον κ. Δαρα. Ο λογος που γραφω την επωνυμια (δεν ειναι διαφημιση) ειναι μονο και μονο γιατι ενδιαφερθηκε για το club (που φυσικα και του ανεφερα) και προτιθεται να κανει προσφορες σε εμας σε εξελιξεις τουρμπο αλλα και πολυ καλες τιμες για οτιδηποτε αξεσουαρ και ανταλλακτικα πουλαει. Ειναι πολυ συνεργασιμος, απο τους λιγους που ξερει το αντικειμενο του (πιστεψτε με απο 2 περασε το cc μου και τελικα στον Δαρα γιατρευτηκε) και προπαντων εχει ανοιχτο μυαλο τοσο που προτεινε ακομη και την δικη του στηριξη και προωθηση του club μεσα απο περιοδικα αυτοκινησης και tuning. Η επωνυμια του μαγαζιου ειναι Daras Developments και για να μαθετε που βρισκεται και τι εμπορευεται αρκει να ανοιξετε αποιοδηποτε Power και σιγουρα θα τον βρειτε μεσα!
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 13:45:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.
Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 14:08:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.
Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς.  |
Μπράβο Στέφανε !! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 17:27:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έλα κόσμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Έεεεεεεεεεεελα παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε !!!!!!!!!!
Εεεεεεεεεεδώ τα καλα τα λάδιααααααααα!!!!!!
Μπράβο ρε Στέφανε.Πολύ καλή τιμή!!!!!
Μόνο που προβληματίζομαι βλέποντας τις τιμές ποιό λάδι να πάρω!!!
Λέτε να κάνω κανένα τρελό κοκτέϊλ με TOTAL,ELF και MOTUL;;
Έ ρε πως θα πηγαίνει το 1,1!!!!!!!!!
ΣΦΑΙΡΑ Ο ΛΕΩΝ!!!!!!
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 03:03:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...
Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει
Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 00:40:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...
Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει
Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ...  |
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι, φίλε μου, σε όλο το forum.
Για προσωπικούς λόγους δεν ανακατεύομαι με αγορά ή πώληση οποιουδήποτε πράγματος, όσο κι αν αυτό ακούγεται "σκληρό".
Δεν είναι ότι δεν θέλω να σε βοηθήσω ή να σε εξυπηρετήσω, είναι απλώς ένας κανόνας που έχω θέσει στη ζωή μου για να παραμείνουν οι φίλοι μου φίλοι.
Εγώ κάνω κάποιες κινήσεις, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί αν θέλει κάνοντας μια βόλτα στο Αιγάλεω. Αλλά εγώ να ανακατευτώ ως μεσάζων στην αγορά οποιουδήποτε πράγματος δεν γίνεται.
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις.
Φιλικά, Στέφανος
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 04:32:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φυσικα και δεν σε παρεξηγω και μαλιστα κατανοω σε πολυ μεγαλο βαθμο τους λογους που σε οδηγουν να εχεις αυτην την αρχη...
Οποτε, αν κατεβει κανεις απο δω πανω (β. προαστεια) για να παρει λαδακι απ'το φιλο μας στο Αιγαλεω και -δεν εχει προβλημα- ας μου παρει και ενα διλιτρο 8100 5w40  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:18:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"Έχουμε και λέεεμεεε", που λέει και η Άντζελα.....
Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ ( ) ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.
Τιμή (κατά 99%) : 9,20 ευρώ (από 10,5)
Όταν έρθουν και βεβαιωθώ 100% για την τιμή, θα σας ξαναενημερώσω.
Shell Helix Ultra 5W/40 : 9,5 ευρώ (από 10,5) κι αυτό, για όσους θέλουν Shell.
206MafiaClub.gr 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:25:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ.... |
Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......
Svstouk έγραψε: | Τιμή (κατά 99%) : 9,20 ευρώ (από 10,5) |
Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω.... 
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:32:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ady έγραψε: | Svstouk έγραψε: | Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ.... |
Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......
Svstouk έγραψε: | Τιμή (κατά 99%) : 9,20 ευρώ (από 10,5) |
Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω....  |
Λυπήσου τον τον άνθρωπο βρε Αδριανέ!
Κατάλαβα, πρέπει να επιστρατεύσω άλλες μεθόδους! 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 22:52:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | "ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας. |
Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 23:16:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτησω κατι στον Μιλτο...Βεβαια δεν το διαβασα ολο το τοπικ αλλα λιγο στην αρχη.
Μιλτο περιμενα και ενα ονομα αλλα δεν το ειδα γραμμενο.Τι εγινε με την περιπτωση αυτην Πηγε κατι στραβα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 11:12:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoiSoN& έγραψε: | Svstouk έγραψε: | "ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας. |
Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul....  |
Για δοκίμασε πάλι να δεις!
Κρίμα, γιατί πήγα και το κανόνισα την Παρασκευή...
Η Total έχει κάνει σύμπραξη με την Elf και τη Fina και είναι πλέον ένας όμιλος, αλλά εξακολουθεί η κάθε μία να βγάζει τα δικά της.
Τέλος πάντων, είναι ευκαιρία να μας πεις τις εντυπώσεις σου από τα Elf. Αλήθεια, ποιον τύπο και ρευστότητα πήρες; Του είπες για το club; Πόσο τα πήρες; 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 12:27:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα.........
Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.
Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.
Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.
Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της.
Συμπληρώνω για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)
Ένταξη: 31 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 290 Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 14:53:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σας ανακοινώνω ότι όποιος ενδιαφέρεται για ELF full Synthetic 5/40 μπορούμε να τα πάρουμε στην τιμή των 9 euro/lit. Θα προσπαθήσω να ρίξω την τιμή ακόμα λίγο πιο κάτω αν και είναι δύσκολο.
Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"
ANOTHER MEMBER OF K.R.T |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 01:08:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα.........
Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.
Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.
Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.
Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της.
Συμπληρώνω για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης.  |
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 02:23:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;; |
Εσείς καλά κάνετε...
Svstouk έγραψε: | Συμπληρώνα για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης.  |
Αχ Στέφανε...
Μακάρι να είχες εσύ το όφελος. Μακάρι να είχες εσύ τα TOTAL (ή ό,τι άλλο λάδι θα πουλούσες). Να σου παραγγέλναμε κάθε μήνα, τα κιβωτιάκια μας, να κονομούσε και ένας του 206Club. Αλλίμονο, να πρέπει να εξηγούμε ότι δεν κερδίζει το 206Club για να πείσουμε σε ενωτικές κινήσεις. Μακάρι τα κέρδη να πήγαιναν σε οποιονδήποτε από την παρέα μας. Να έβγαζε κανά φράγκο, μπας κι έπαιρνε και το 206RC που οι περισσότεροι θα το κοιτάμε και θα σκάμε!!
Εμείς ήδη εδώ στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, μαθαίνουμε τη δουλειά που κάνει και όσο μπορούμε θα κοιτάμε να στηρίζουμε καί οικονομικά ο ένας τον άλλο (η αρχή ήδη έγινε και μάλιστα χωρίς να προσυζητηθεί, συμβαίνει αυθόρμητα). Αν πχ εγώ πουλάω καλής ποιότητος ομπρέλες, θα είναι τόσο κακό να αγοράσει μία ομπρέλα από μένα ένας του Club; Θα πρέπει να παρεξηγηθώ; Αν ο Σλάσης πχ πουλάει καλά ροδάκινα, γιατί να μην αγοράσω από τα δικά του; Και λέω "καλά" γιατί όλοι εδώ της παρέας την γουστάρουμε την ποιότητα.
Αν ο φίλος μου ευημερεί τότε θα ευημερήσω κι εγώ!
Το 206Club δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, μπορεί να είναι πολλά άλλα πράγματα, εφόσον απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέληση για ΖΩΗ. Θέλει τόση εξυπνάδα για να το δει κάποιος αυτό;
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 07:25:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και έχω ήδη 4 λίτρα Total από τον Πουλάκη, θα είμαι από τους πρώτους που θα πάει στο Αιγάλεω......
Λαδάκι είναι, άστο να υπάρχει.......
Ας στηρίξουμε πάνω απ'όλα τον Στέφανο που τρέχει από κι απο 'κει για να παίρνουμε όλοι εμείς φτηνό λαδάκι......
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|