PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργασίες-Συμφωνίες-Τιμές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 17:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
pezomania έγραψε:
Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές!

Αν θες οποτε πας παρε τηλεφωνο να παμε μαζι . δεν με χαλανε μερικες συμβουλες. περιμενω τηλεφ.

ΟΚ! Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιαν 2003, 04:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως πλεον θα γνωριζετε τουρμπισα το 206 μου στον κ. Δαρα. Ο λογος που γραφω την επωνυμια (δεν ειναι διαφημιση) ειναι μονο και μονο γιατι ενδιαφερθηκε για το club (που φυσικα και του ανεφερα) και προτιθεται να κανει προσφορες σε εμας σε εξελιξεις τουρμπο αλλα και πολυ καλες τιμες για οτιδηποτε αξεσουαρ και ανταλλακτικα πουλαει. Ειναι πολυ συνεργασιμος, απο τους λιγους που ξερει το αντικειμενο του (πιστεψτε με απο 2 περασε το cc μου και τελικα στον Δαρα γιατρευτηκε) και προπαντων εχει ανοιχτο μυαλο τοσο που προτεινε ακομη και την δικη του στηριξη και προωθηση του club μεσα απο περιοδικα αυτοκινησης και tuning. Η επωνυμια του μαγαζιου ειναι Daras Developments και για να μαθετε που βρισκεται και τι εμπορευεται αρκει να ανοιξετε αποιοδηποτε Power και σιγουρα θα τον βρειτε μεσα!

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 13:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.

Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάρ 2003, 14:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.

Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. Wink

Μπράβο Στέφανε !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 08:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
...MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. Wink

Τιμή ΑΠΑΙΧΤΗ!! Μπράβο Στούκα παληκάρι μου!!! Άξιος! Very happy Wink Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 17:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα κόσμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Έεεεεεεεεεεελα παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε !!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Εεεεεεεεεεδώ τα καλα τα λάδιααααααααα!!!!!!
Μπράβο ρε Στέφανε.Πολύ καλή τιμή!!!!! Wink Wink Wink
Μόνο που προβληματίζομαι βλέποντας τις τιμές ποιό λάδι να πάρω!!!
Λέτε να κάνω κανένα τρελό κοκτέϊλ με TOTAL,ELF και MOTUL;; Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Έ ρε πως θα πηγαίνει το 1,1!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
ΣΦΑΙΡΑ Ο ΛΕΩΝ!!!!!!

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάρ 2003, 03:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...

Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει Smile

Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 00:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...

Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει Smile

Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ... Shocked

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι, φίλε μου, σε όλο το forum.

Για προσωπικούς λόγους δεν ανακατεύομαι με αγορά ή πώληση οποιουδήποτε πράγματος, όσο κι αν αυτό ακούγεται "σκληρό".

Δεν είναι ότι δεν θέλω να σε βοηθήσω ή να σε εξυπηρετήσω, είναι απλώς ένας κανόνας που έχω θέσει στη ζωή μου για να παραμείνουν οι φίλοι μου φίλοι.

Εγώ κάνω κάποιες κινήσεις, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί αν θέλει κάνοντας μια βόλτα στο Αιγάλεω. Αλλά εγώ να ανακατευτώ ως μεσάζων στην αγορά οποιουδήποτε πράγματος δεν γίνεται.

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις.

Φιλικά, Στέφανος

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάρ 2003, 04:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και δεν σε παρεξηγω και μαλιστα κατανοω σε πολυ μεγαλο βαθμο τους λογους που σε οδηγουν να εχεις αυτην την αρχη...

Οποτε, αν κατεβει κανεις απο δω πανω (β. προαστεια) για να παρει λαδακι απ'το φιλο μας στο Αιγαλεω και -δεν εχει προβλημα- ας μου παρει και ενα διλιτρο 8100 5w40 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Έχουμε και λέεεμεεε", που λέει και η Άντζελα.....

Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( Rambo ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ ( 2gunfire ) Mr. Green Mr. Green ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.

Τιμή (κατά 99%) : 9,20 ευρώ (από 10,5) Wink

Όταν έρθουν και βεβαιωθώ 100% για την τιμή, θα σας ξαναενημερώσω. Wink

Shell Helix Ultra 5W/40 : 9,5 ευρώ (από 10,5) κι αυτό, για όσους θέλουν Shell.

206MafiaClub.gr Mr. Green Mr. Green

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:25:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( Rambo ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ....

Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......

Svstouk έγραψε:

Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω....Smile Smile

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( Rambo ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ....

Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......

Svstouk έγραψε:

Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω....Smile Smile

Λυπήσου τον τον άνθρωπο βρε Αδριανέ! Rolling eyes

Κατάλαβα, πρέπει να επιστρατεύσω άλλες μεθόδους! Sniper

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 22:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
"ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.

Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul.... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 23:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτησω κατι στον Μιλτο...Βεβαια δεν το διαβασα ολο το τοπικ αλλα λιγο στην αρχη.

Μιλτο περιμενα και ενα ονομα αλλα δεν το ειδα γραμμενο.Τι εγινε με την περιπτωση αυτην Question Question Question Πηγε κατι στραβα Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 11:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN& έγραψε:
Svstouk έγραψε:
"ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.

Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul.... Sad

Για δοκίμασε πάλι να δεις! Wink

Κρίμα, γιατί πήγα και το κανόνισα την Παρασκευή... Sad

Η Total έχει κάνει σύμπραξη με την Elf και τη Fina και είναι πλέον ένας όμιλος, αλλά εξακολουθεί η κάθε μία να βγάζει τα δικά της.

Τέλος πάντων, είναι ευκαιρία να μας πεις τις εντυπώσεις σου από τα Elf. Αλήθεια, ποιον τύπο και ρευστότητα πήρες; Του είπες για το club; Πόσο τα πήρες; Question

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 12:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα......... Shocked Wink

Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.

Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.

Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.

Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της. Wink

Συμπληρώνω για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 14:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ανακοινώνω ότι όποιος ενδιαφέρεται για ELF full Synthetic 5/40 μπορούμε να τα πάρουμε στην τιμή των 9 euro/lit. Θα προσπαθήσω να ρίξω την τιμή ακόμα λίγο πιο κάτω αν και είναι δύσκολο.

Βελτιώνοντας το........"ΑΒΕΛΤΙΩΤΟ"

ANOTHER MEMBER OF K.R.T
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 01:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα......... Shocked Wink

Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.

Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.

Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.

Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της. Wink

Συμπληρώνω για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Wink

ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 02:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;

Εσείς καλά κάνετε... Wink

Svstouk έγραψε:
Συμπληρώνα για τους νεότερους :

Αχ Στέφανε... Sad
Μακάρι να είχες εσύ το όφελος. Μακάρι να είχες εσύ τα TOTAL (ή ό,τι άλλο λάδι θα πουλούσες). Να σου παραγγέλναμε κάθε μήνα, τα κιβωτιάκια μας, να κονομούσε και ένας του 206Club. Αλλίμονο, να πρέπει να εξηγούμε ότι δεν κερδίζει το 206Club για να πείσουμε σε ενωτικές κινήσεις. Μακάρι τα κέρδη να πήγαιναν σε οποιονδήποτε από την παρέα μας. Να έβγαζε κανά φράγκο, μπας κι έπαιρνε και το 206RC που οι περισσότεροι θα το κοιτάμε και θα σκάμε!!
Εμείς ήδη εδώ στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, μαθαίνουμε τη δουλειά που κάνει και όσο μπορούμε θα κοιτάμε να στηρίζουμε καί οικονομικά ο ένας τον άλλο (η αρχή ήδη έγινε και μάλιστα χωρίς να προσυζητηθεί, συμβαίνει αυθόρμητα). Αν πχ εγώ πουλάω καλής ποιότητος ομπρέλες, θα είναι τόσο κακό να αγοράσει μία ομπρέλα από μένα ένας του Club; Θα πρέπει να παρεξηγηθώ; Αν ο Σλάσης πχ πουλάει καλά ροδάκινα, γιατί να μην αγοράσω από τα δικά του; Και λέω "καλά" γιατί όλοι εδώ της παρέας την γουστάρουμε την ποιότητα. Wink
Αν ο φίλος μου ευημερεί τότε θα ευημερήσω κι εγώ!
Το 206Club δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, μπορεί να είναι πολλά άλλα πράγματα, εφόσον απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέληση για ΖΩΗ. Θέλει τόση εξυπνάδα για να το δει κάποιος αυτό;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 07:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και έχω ήδη 4 λίτρα Total από τον Πουλάκη, θα είμαι από τους πρώτους που θα πάει στο Αιγάλεω......

Λαδάκι είναι, άστο να υπάρχει.......

Ας στηρίξουμε πάνω απ'όλα τον Στέφανο που τρέχει από κι απο 'κει για να παίρνουμε όλοι εμείς φτηνό λαδάκι......

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης