PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανακοίνωση για το 206 CC μου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 18:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
Προς ενημερώση των απανταχού 206άρηδων του συλλόγου:

Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος Shocked Shocked Shocked Shocked

Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον....

Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... Shocked Shocked Shocked

ποσο μικρης ηλικιας ρε Νικο;; μας "παιρνει" η .....

Σας "παίρνει"...σας "παίρνει".... Wink Wink
Και είναι και ξετρελλαμένη με το 206VV.... Wink Wink Wink Shocked Shocked Shocked
Λες να την φέρω σε καμιά συνάντηση??? Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 19:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

Το 206 μου έχει πλέον ιδιοκτήτη θηλυκού γένους & μικρής ηλικίας και με απαιτήσεις σε γκάζια, οδηγική συμπεριφορά...και ομορφιά αμαξώματος Shocked Shocked Shocked Shocked

Φυσικά έχει ενημερωθεί για το σύλλογο (από το αυτοκόλλητο) οπότε ίσως και να παρουσιαστεί το 206 με άλλο ιδιοκτήτη πλέον....

Κάποιος άλλο πιθανός αγοραστής έκανε πέρα μπροστά στην ορμητική νέα που το έκλεισε μόλις το έδωσα στην εμπορία.... Shocked Shocked Shocked

Και είναι και ξετρελλαμένη με το 206VV.... Wink Wink Wink Shocked Shocked Shocked

ΤΙ συναντηση και βλακειες;;; δωσε της το τηλεφωνο μου αμεσως και θα αναλαβω εγω απο κει και περα. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 20:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:

ΤΙ συναντηση και βλακειες;;; δωσε της το τηλεφωνο μου αμεσως και θα αναλαβω εγω απο κει και περα. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim....

Και πού είστε ρε σεις! Ακούτε??? Στο touring θα έρθει και ο Dimip????
Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιαν 2003, 23:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim....

Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά το touring τι σχέση έχει με τον Dimip και την κοπέλα που αγόρασε το 206ViniVersion Question Question Question Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εάν θέλει η κοπέλα καλώς να ορίσει...

Όσο για τον Dimip, μαύρο φίδι που τον έφαγε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 17:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:
χα! χα! χα! καλό!
ώπα! ώπα μεγάλε Jim....

Καλά το touring τι σχέση έχει με τον Dimip και την κοπέλα που αγόρασε το 206ViniVersion Question Question Question Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Εάν θέλει η κοπέλα καλώς να ορίσει...

Όσο για τον Dimip, μαύρο φίδι που τον έφαγε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

νιωθω Crying or Very sad παραμελημενος Crying or Very sad και αποκλεισμενος Crying or Very sad απο την παρεα των touringακηδων.. Embarassed Crying or Very sad ..γιατι δε με θελετε ρε ;;;; φοβαστε Twisted evil Twisted evil οτι το ηχοσυστημα μου θα βαλει κατω τα τουμπερλεκια και τους ζουρναδες που θα παιζετε; Evil ;; η μηπως τις αγριοφωναρες του κακοφωνιξ-christhehealer-ιξ ;;;; Evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

οσο για τη κοπελα ενα θα της πω!

Εχω και εγω 206 ! παμε μια βολτα ;;;;
Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 17:56:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
νιωθω Crying or Very sad παραμελημενος Crying or Very sad και αποκλεισμενος Crying or Very sad απο την παρεα των touringακηδων.. Embarassed Crying or Very sad ..γιατι δε με θελετε ρε ;;;; φοβαστε Twisted evil Twisted evil οτι το ηχοσυστημα μου θα βαλει κατω τα τουμπερλεκια και τους ζουρναδες που θα παιζετε; Evil ;; η μηπως τις αγριοφωναρες του κακοφωνιξ-christhehealer-ιξ ;;;; Evil

Mαύρο φίδι που σε έφαγε έτσι και δεν έρθεις. Eίπαμε η κοπέλα αποφασίζει μόνη της, για σένα αποφασίζουμε εμείς με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες

DimiP έγραψε:

Mήπως το δικό της είναι μια κλάση πάνω από το δικό σου; Mήπως ξέχασες ήδη, ότι είναι το 206 του Vini; Έλα μην στεναχωριέσαι. Eάν είσαι καλό παιδί θα της πω να σε πάει μια βόλτα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιαν 2003, 17:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Mαύρο φίδι που σε έφαγε έτσι και δεν έρθεις. Eίπαμε η κοπέλα αποφασίζει μόνη της, για σένα αποφασίζουμε εμείς με τελείως δημοκρατικές διαδικασίες

DimiP έγραψε:

Mήπως το δικό της είναι μια κλάση πάνω από το δικό σου; Mήπως ξέχασες ήδη, ότι είναι το 206 του Vini; Έλα μην στεναχωριέσαι. Eάν είσαι καλό παιδί θα της πω να σε πάει μια βόλτα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η σιωπη μου προς απαντηση σου παλιο-τγοβαδουγε Evil Very happy Very happy (τροβαδουρε στα Σεφερληδικα).

κατσε να βγει το 206 απο το Service και θα δεις.

Επιστροφή στην κορυφή
christopher 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 13:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....

Ασε που το καινούριο θα είναι πανάκριβο....και καθόλου σπορτιφ....

Και για του λόγου το αληθές να το νέο Astra...

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...
http://automoto.flash.gr/news/models/2002/12/31/3314id/
Επιστροφή στην κορυφή
christopher 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 14:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos_Vita έγραψε:
Alexandros έγραψε:

Σοβαρα βρε Νικο σου εδωσαν το Agila? 8-O
E ναι σ'αυτο τον τομεα ειμαστε λιγο :roll: χμμμμ πισω :oops: :oops:
Εδω δεν εχουμε After sales θελουμε και Pre sales?Μην τρελλαθουμε... :x

Agila! Πολύ γέλιο... Μια σταλιά αυτοκίνητο με χώρους τεράστιους σαν πούλμαν....αισθάνομαι σαν να οδηγώ τζιπ....
Καλό αυτοκίνητο, ιδιαίτερα ευκολοδήγητο, πολύ οικονομικό με καλή ποιότητα κατασκευής...και είναι και άστρωτο....έχει 2700χιλιόμετρα... 8-O

Το μόνο που με ξενίζει είναι ο θόρυβος του κινητήρα....ακούγεται σαν "ντεσεβώ".... προοοουυυυ-πρααααα-προυυυυυυ..... Αλλά λίγο με απασχολεί αυτό.... άλλωστε δικό μου είναι???

Από οδηγική συμπεριφορά τί λέει το AGila, δεδομένου ότι είναι ψηλό, (πολύ)μικρά λάστιχα...τα μισώ αυτά τα αυτοκίνητα να τα βλέπω, όχι να τα οδηγάω κιόλας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 04:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christopher έγραψε:
Παράθεση:

....και επειδή σε μερικούς μήνες αλλάζει και βγαίνει μία βλακεία και μισή....

Ασε που το καινούριο θα είναι πανάκριβο....και καθόλου σπορτιφ....

Και για του λόγου το αληθές να το νέο Astra...

Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...
http://automoto.flash.gr/news/models/2002/12/31/3314id/

Όμορφο το νέο Peugeot Astra!! Πολύ καλόγουστο!
Αυτοί οι Γάλλοι... Shocked ξέρουν να σχεδιάζουν αυτοκίνητα! Shocked Shocked Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christopher 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Όμορφο το νέο Peugeot Astra!! Πολύ καλόγουστο!
Αυτοί οι Γάλλοι... 8-O ξέρουν να σχεδιάζουν αυτοκίνητα! 8-O 8-O :lol: :lol:

Και να ταν και ςραίο το 307 πάει στο καλό. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει. Από προφίλ κάτι λέει-ειδικά χαμηλωμένο- αλλά η μούρη του δε βλέπεται!!![/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης