PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πληροφορίες για αγορά Η/Υ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 14:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Τα homemade είναι μέχρι να αρχίζουν να στάζουν Razz

Σε αυτό το θέμα είμαι υπέρ κάποιου επώνυμου και ακριβού προϊόντος (~300άρα και βάλε)! Όπου θα ψύχεις: επεξεργαστή, γραφικά, τροφοδοσία, σκληρούς, ραμ, μητρική και όλα αθόρυβα!!! Βέβαια η όλη φάση θέλει φροντίδα και προδέρμ, άσε ότι χρειάζεται αλλαγή παραφλού (που λέει ο λόγος) κάθε σύντομο χρονικό διάστημα...

Μου θυμιζουν καποιες αποψεις κατι παλιες εποχες που οι ανθρωποι οταν δε γνωριζαν κατι και τους φαινοντα περιεργο, το ξορκιζανε, το καταριοντουσαν και γενικα το θαβανε.. Twisted evil Twisted evil
Λοιπον δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα με το νερακι...
Καταρχην δε λεει τιποτα να ειναι ακριβο το επωνυμο σετακι, γιατι με 200 ευρω θα κανει μια χαρα δουλεια.Αλλα μη περιμενεις με 300 ευρω να ψυχει ολα αυτα που λεει πιο πανω (επεξεργαστή, γραφικά, τροφοδοσία, σκληρούς, ραμ, μητρική) καθως το καθενα θελει το δικο του εξαρτημα και θα ειναι στανταρ πιο ακριβο σα πακετο.Παντως με 120 ευρω φτιαχνεις πολυ καλο συστηματακι (για ψυξη cpu) με υλικα που θα διαλεξεις απο μονος σου και με πολυ καλη αποδοση.
Επειτα το να κανεις παπαρια κατα τη συναρμολογηση, μπορει να συμβει ειτε ειναι επωνυμο προιον ειτε το εχεις φτιαξει μονος κομματι κομματι.Οποτε γενικα θελει καλο σφιξιμο παντου.
Τελος επειδη ακουω κατι για παραφλου και ψαρακια να κυκλοφορουν, να ενημερωσω οτι απλα θελει λιγο συμπληρωμα με αποιονισμενο νερο 1 φορα το μηνα και αυτο ειναι oλο.. Wink Wink

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2006, 16:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
manosm3 έγραψε:
Θελει και 190 ευρω αν δεν κανω λαθος; Τελικα δε γινεται να τα εχω ολα.... Αν αλλαξω ανεμιστηρακι γινεται τιποτα; Τροφοδοτικα τι προτεινετε για Ρ4 3.2;

Ότι CPU και να βάλεις εγώ σου προτείνω να βάλεις ένα ΚΑΛΟ τροφοδοτικό >475W.

Δες τροφοδοτικά Heroichi, Thermaltake, Enermax κλπ.

Με τα τροφοδοτικά δεν υπάρχει στάνταρ κανόνας σήμερα. Εξαρτάται από τι μηχάνημα θα έχεις και τι απαιτήσεις ενέργειας θα έχει. Ένας βαρβάτος Athlon με 2 κάρτες γραφικών σε SLI mode, βάσει πρότασης του κατασκευαστή, θέλει 580W! Πιστεύω κάτι στα 400-450W θα ήταν μια χαρά για εσένα.. Έχω απλό τροφοδοτικό (350W), αυτό που είχε το κουτί (ένα της σειράς, όχι κάτι εξεζητημένο) και δεν έχω κανένα πρόβλημα (Athlon 64 3000+). Το motherboard υποστηρίζει κατέβασμα στροφών της ψήκτρας του CPU όταν δε ζορίζεται και τότε γίνεται πραγματικά αθόρυβο! Βέβαια, εγώ την έχω να δουλεύει στο φουλ, γιατί καμιά φορά αυτά τα προγραμματάκια τρώνε φλασιά και αποκτάς έναν ξεροψημένο επεξεργαστή!

Τέλος, θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στα ανεμιστηράκια (τροφοδοτικό και ψύκτρας cpu). Ένα καλό ξεσκόνισμα (δυνατό φύσημα με κομπρεσέρ ή σπρέι) και λίγο λευκό γράσο μετά, προσεκτικά με οδοντογλυφίδα, μπορούν να κάνουν θαύματα! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης