Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
smpokos (γιωργος) Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: SALONIKA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 20:12:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια βαλτε λιγη σαμπρελα σε ολες τις βιδες οπου κρατανε καπακια,πλαστικα και γενικα οτι τριζει και θα δειτε μεγαλη διαφορα! εγω το εκανα στο συνεργειο της citroen και βρηκα την υγεια μου! επισης τα πλαστικα του c3-c2 μου φαινονται μακραν καλυτερα απο του 206 και σε ποιοτητα και σε συναρμογη. αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να μην συμφωνουμε αλλα με την μεχρι τωρα συμβιωση μου και με τα 2 αυτοκινητα αυτο πιστευω!
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teodor_v (Στο καλο...) Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V
Ένταξη: 20 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 02:39:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | παιδια βαλτε λιγη σαμπρελα σε ολες τις βιδες οπου κρατανε καπακια,πλαστικα και γενικα οτι τριζει και θα δειτε μεγαλη διαφορα! εγω το εκανα στο συνεργειο της citroen και βρηκα την υγεια μου! επισης τα πλαστικα του c3-c2 μου φαινονται μακραν καλυτερα απο του 206 και σε ποιοτητα και σε συναρμογη. αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να μην συμφωνουμε αλλα με την μεχρι τωρα συμβιωση μου και με τα 2 αυτοκινητα αυτο πιστευω! |
E οχι και ετσι....Ειμαι ο πρωτος που κραζω τα πλαστικα του 206 αλλα οχι οτι και το C2 εχει καλυτερα.... Πας να κλεισεις την πορτα και νομιζεις οτι θα σου μεινει το χερουλι στο χερι.... Οτι και να ναι και τα 2 εχουν παρομοια πλαστικα....
McLaren Mercedes!
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:32:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η εικονα του ταμπλω του C3 ειναι πολυ πιθο φτωχη (ποιοτικα) απο αυτη του 206!!! Εντωμεταξυ, αυτα τα "μπιμπικακια" που εχουν τα πλαστικα στο C3 ειναι πολυ μπλιαχ...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 12:31:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Toν τελευταιο καιρο εχει αρχισει ενας ενοχλητικος τριγμος απ΄το παραθηρο του οδηγου. Οταν ειναι κλειστο το κανει λιγοτερο αλλα οταν ειναι μισανοιχτο, ε τοτε δεν παλευεται, μου σπαει τα νευρα !!! Μονο οταν ειναι τελειως ανοιχτο δεν τριζει. Οποτε συμπεραινω οτι φταιει η τριβη με τη τσιμουχα που ειναι απ'εξω στο κατω μερος του τζαμιου και πανω στη πορτα. Για να αλλαχτει αυτη ειναι ευκολο ή θελει ταρζανιες ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 15:53:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμενα το εκανε αυτο πηγα στην peugeot μου ερηξε ενα sprey δεν ξερω τι ηταν και σταματησε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 15:56:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω στην πισω πορτα φορ μπαγαζ οπως λεγετε τελος παντον... το πλαστικο που εχει???γιατι τριζη κατι απο εκει μεσα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Δεκ 2005, 11:57:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σηκώνεις την πόρτα του πορτ-μπαγκάζ και τραβάς το πλαστικό. Κουμπωτό είναι, δεν θα σου σπάσει τίποτα.
Αν τρίζει κάτι από εκεί πίσω, είναι η κλειδαριά. Προχθές την άλλαξα και ηρέμησα 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2005, 00:50:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προς καθε τριγμο-παθή:
αυτη την εποχη τριζουν τα ακολουθα:
1.καθισμα οδηγου : ολοκληρο και πολυ! (μαλλον θελω διαιτα γιατι ειναι σαν ξεχαρβαλομενο)
2.το σημειο του ουρανου κοντα στη βαση του καθρεφτη (και της πλαφονιερας) : "παιζει" και συντονιζει σε καποιες στροφες
3.η εταζερα πισω σε καθε ανωμαλια αν και εχω επιλληφθει με την μεθοδο Μπομπ Σφουγκαρακης
4.οι ζωνες ασφαλιας ή μαλλον τα σημεια των βασεων τους.
αυτα !
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pug206gti (george) Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005
Ένταξη: 26 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 18:03:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω ακουω τριξημο αριστερα πισω απο τον οδηγο στους συνεπειβατες.μιλαμε γιατερλο τριξημο οταν πηγαινω σε ανωμαλο εδαφος.βεβεα τα εχω βγαλει τα πλαστικα 2-φορες για να βαλω ηχεια.
3fast3furious |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ilias83 Μόλις έγραψα

Citroen C3 1.1
Ένταξη: 03 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 18:10:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πλάκα έχει εδώ πέρα...
Παιδιά αρχικά να πω οτι παρακολουθώ το forum σας πολύ καιρό τώρα, απλά δεν παρεμβαίνω μιας και δεν έχω 206.
Απλά το θέμα είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό...
Και εξηγώ:
Έχω ένα C3 1.1
Από την ίδια μαμά βγαίνουν δηλαδή τα αυτοκινητάκια μας (Καθ'ότι Γαλλόφιλος χρόνια τώρα είτε Citroen θα έπαιρνα είτε Peugeot)
Αρχικά επειδή τα αυτοκίνητα τα ξέρω και τα 2 από πρώτο χέρι, να πω για αυτό που συζητάτε, οτι μάλλον τα πλαστικά του C3 είναι καλύτερα από του 206. Ωστόσο αυτό που είναι σίγουρα τραγικά χειρότερο είναι το το δέσιμό τους.
Γελάω πάντως γιατί καθώς τα αυτοκίνητά μας λίγο ως πολύ έχουν τα ίδια ανταλακτικά, τρίζουν και ακριβώς στα ίδια σημεία...
Οπότε να αναφέρω και από το μέχρι τώρα τρέξιμό μου για να κόψω τους τριγμούς, ότι:
-Θόρυβοι τα παράθυρα (τσικ τσικ) οφείλονται στους γρύλους των παραθύρων.
- Θόρυβοι στα καθίσματα πίσω (εμένα μόνο στο μεγάλο) δεν φαίνεται να λύνεται.
-Θόρυβους από την εταζιέρα εσεις έχετε; (Εμείς έχουμε και από αυτούς...) [Κατα πάσα πιθανότητα στο δικό μου τουλάχιστον πρέπει να οφείλονται όχι τόσο στην εταζιέρα καθαρά, αλλά στο χτύπημα που κάνει το πλαστικό κάλυμμα της πόρτας του πορτ παγκάζ]
-Από εκεί και πέρα το χειρότερο απ'όλα είναι οι θόρυβοι από τα κολωνάκια και μάλλον προέρχονται από το σημείο που πιάνουν οι ζώνες.
-Φυσικά ξέχασα να αναφέρω τις κολώνες πίσω (τα πλαστικά ψιλοτρίζουν στα άσχημα πεσίματα στις λακούβες)
Μακριά από τα σπρέυ σιλικόνης....
Κάνουν τα πάντα χάλια και δεν σταματάνε τους θορύβους παρα για 2 εβδομάδες...
Αυτά προς το παρόν "αδέρφια"
No one told you when to run
you miseed the starting gun |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2005, 00:44:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | εμενα εδω κα ιλιγεσ μερεσ αρχισα να ακουω αραια και που κατι ψιλογρατζοθνισματα/τριγμοθσ στουσ γατζουσ του cc μου..η αληθεια εινα ιοτι με ξενερωσανε λιγο αλλα οκ...τουσ ανοιξα τουσ εκλεισα+σταματαε ιο θορυβοσ για καποιο χ χρονικο διαστημα..αυριο παω το αμαξι στην lion για service..ελπιζω να μου το λυσουνε  |
τελικά στο λύσανε το πρόβλημα των τριγμών στην οροφή ???
Γιατί το πάω και εγώ αυριο στην λιον το του-του και τριζει πολύ έντονα το λάστιχο στο κλείστρο του συνοδηγού....
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2005, 01:01:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν το πηγα ακομα..βλακεια μου βασικα εκτος απο γαντζους ακουγεται και τριξιμο(σαν κουδουνισμα)στο πισω μερος της καμπινας..αρα θα το παω μια και καλη... Παντως εχω καταλαβει οτι η μονη λυση για τριγμους σε ολα τα αμαξακια μας ειναι η δυνατη μουσικη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
corey (Kostas) Μέλος

207 Rallye 2009
Ένταξη: 03 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Αν. Salonika
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 23:13:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ είχα ένα Punto (μοντ 2001) μέχρι πριν ένα μήνα, κ μου φαίνεται πως είχε καλύτερα πλαστικά αλλά κ καλύτερο δέσιμο. Το όχημα μου ειναι ίδιας ηλικίας ώστε να το συγκρίνω σωστά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΙΑΚΩΒΟΣ Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 10:47:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχοντας εμπειρία από Πούντο (1999-2002) και περίπου 100Κ χιλιόμετρα, κι εγώ κάτι παρόμοιο πιστεύω.
Ποιότητα πλαστικών, συναρμολόγηση, τριγμοί, αλλά και η γενικότερη αίσθηση ποιότητας είναι λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο με το 206. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 11:09:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
corey έγραψε: | Εγώ είχα ένα Punto (μοντ 2001) μέχρι πριν ένα μήνα, κ μου φαίνεται πως είχε καλύτερα πλαστικά αλλά κ καλύτερο δέσιμο. Το όχημα μου ειναι ίδιας ηλικίας ώστε να το συγκρίνω σωστά. |
Θα συνφωνησω. Εχουμε κ’εμεις ενα Punto MKII το οποιο εχει γραψει καμοια 60-70.000 χλμ. Ειδικα τον τελευταιο εναμιση χρονο εκτελει χρεη μεταφορων καθος εξοπλίζουμε το εξοχικο μας. Απο τριγμους στο εσωτερικο εχω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερο απ΄το 206 μου. Το μονο που ακουγεται ειναι οι καποιο τριξιμο απ’το πισω καθησμα, εκει που κουμπωνουν οι ασφαλειες που ριχνουν τις πλατες του καθησματος. Και βασικα αυτο οφηλεται στο οτι οι πλατες του πισω καθησματος ανεβοκατεβαινουν συνεχεια για φορτοτικους λογους.
Απο ταμπλο, πορτες, παραθηρα δεν ακουγεται κιχχχ...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
corey (Kostas) Μέλος

207 Rallye 2009
Ένταξη: 03 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Αν. Salonika
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 01:25:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πουντάκι μου ανακάλυψα πριν λίγο καιρό από τον "μαντρα" που το πήρα, οτι είχε περιπου 110.000χλμ (το αγορασα με 60.000χλμ ), κ στα χέρια μου μετά απο 5-6 μήνες άρχισε να τρίζει λίγο η ασφαλιοθήκη κάτω από το τιμόνι, έτριζε κ το κάθισμα του συνοδηγού, αλλά απλώς είχαν χαλαρώσει η βίδες.
Υ.Γ. Είχα κ στημένο "ήχο" στο πούντο.........
αντε να παίρνει σειρά κ το λιονταράκι......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 18:28:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει εναν θορυβο απο τη δεξια μερια της ηλιοροφης οταν πεφτω σε λακκουβες!!! Το κανει και οταν ειναι κλειστη, αλλα και οταν ειναι ανοιχτη!!! Εριξα λιγο σπρεϊ σιλικονης, αλλα τιποτα!!! Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο???
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo1st487 (Γιώργος) Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp
Ένταξη: 04 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 151
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 14:14:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Paladin (Tomas) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2005)
Ένταξη: 16 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 128 Τόπος: Στυλίδα (Φθιώτιδα)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 15:50:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo1st487 έγραψε: | Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα; |
Φίλε μου, υπάρχει πραγματικά διαφορά ανάμεσα στο 206 μας και στα μοντέλα που προανέφερες. Ενδεικτικά, στην πρώτη ευκαιρία προσπαθησε να "ζουλήξεις" τα πλαστικά ενός 206 και ενός 307, 407. Θα διαπιστώσεις ότι του 206 είναι σκληρά και ακαμπτα, ενώ των 307 και 407, μαλακά και εύκαμπτα (κυρίως στο ταμπλώ). Εξ' ου και οι περισσότεροι τριγμοί.
Go fast......, or go home....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 16:14:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo1st487 έγραψε: | Μεχρι τωρα κανεις με 307,407,607 δεν εγραψε οτι εχει τριγμους. Τι εγινε ρε παιδια; Μονο τα 206 τριζουν; Τα 307 και 407 εχουν καλυτερα πλαστικα και δεσιματα απο τα 206 και αν ναι ποσο καλυτερα; |
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει αλλο topic για τους τριγμους στα 307.
Για τα 407 εγω δεν θα περιμενα να εχουν αφου ειναι εντελως διαφορετικη κατηγορια αυτοκινητου, πολητελεστερη και ακριβωτερη. Εκτως αυτου εδω εχουμε βασικα ενα μελος (που σηχναζει) με 407 (Mr Vinman) και αυτο ειναι καινουριο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|