Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 13:39:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: |
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι λάθος έκανες και δεν μπορούσες να κρατηθείς στο εσωτερικό του κάτω πέταλου. |
Επαιρνα λάθος την αριστερή και δεν ανοιγόμουνα και μετά δεν είχα την ροπή να με "μαζέψει" το μπλοκέ. Εκεί πρέπει να έχανα πάνω από δευτερόλεπτο.
Επίσης στην δεξια μετά την ευθεία έκοβα πολύ ενώ το αμάξι με κρατούσε. Δεν ήθελα να ρισκάρω. Το συγκεκριμένο στήσιμο πρώτη φορά το δοκιμάζω και το αμάξι μου φαίνεται καινούργιο (αχχχ είμαι ερωτευμένος με το στήσιμό του... Οδηγικά το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει...) Ηδη με το που βγήκα από την πίστα είχα συνειδητοποιήσει σε πια σημεία δεν πήγαινα σωστά και σε ποιά σημεία μπορώ να κερδίσω κάτι. Το σημαντικότερο για εμένα (και αυτό θέλω να δω στην "προπόνηση" που θα κάνουμε) είναι να κρατάω σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο σε ροπή γιατί κάτω από τις 4.000 ΔΕΝ. Μπορεί αφού ακόμα και στο πάνω πέταλο -αυτό το πήγα καλά...- στη έξοδο του έβγαινα με αρκετές στροφές
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 13:48:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και απ' έξω αυτό ακριβώς φαίνεται.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πάμε Σεπτέμβριο για "μάθημα"....
Πάντως δεν ξέρω τι έκανε ο Μιχάλης στο κάτω πέταλο και είναι κολλήμενος στο έσω κερμπ αλλά πρέπει να το κάνουμε και 'μεις.
Παρεπιπτόντως Μιχάλης, Πάνος κλπ κλπ 2λιτροι πότε παραγγέλνουμε μπλοκέ???
Σκεφτείτε με την ροπή του 2λιτρου για πότε θα δουλεύει το μπλοκέ και πως θα βγαίνουμε από τις στροφές...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 13:51:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Και απ' έξω αυτό ακριβώς φαίνεται.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πάμε Σεπτέμβριο για "μάθημα"....
Πάντως δεν ξέρω τι έκανε ο Μιχάλης στο κάτω πέταλο και είναι κολλήμενος στο έσω κερμπ αλλά πρέπει να το κάνουμε και 'μεις.
Παρεπιπτόντως Μιχάλης, Πάνος κλπ κλπ 2λιτροι πότε παραγγέλνουμε μπλοκέ???
Σκεφτείτε με την ροπή του 2λιτρου για πότε θα δουλεύει το μπλοκέ και πως θα βγαίνουμε από τις στροφές... |
Ο Μιχάλης πολύ απλά έκανε αυτό που είχαμε πεί στην αρχή.Πούλησε την αριστερή για να μπεί καλά στην παρατεταμένη δεξιά.
Αν το έκανε και ο Τάσος,θα παραμίλαγαν τα χρονόμετρα...
Όσο για το μπλοκέ...Μπαααα Πολυτέλειες...
Εγώ με 2 καινούργια Nero είμαι έτοιμος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 13:56:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ronin έγραψε: | Αν το έκανε και ο Τάσος,θα παραμίλαγαν τα χρονόμετρα...
Όσο για το μπλοκέ...Μπαααα Πολυτέλειες...
Εγώ με 2 καινούργια Nero είμαι έτοιμος  |
Όντως....
Πάντως η φράση σου την Κυριακή το πρωί ήταν όλα τα λεφτά...
"που πάω τώρα εγώ..."
Αναμονή μέχρι το Σεπτέμβρη.
Επίσης μπορείς να μην μου θυμίζεις ότι δεν έχω Nero.... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 14:56:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Από οτι διάβασα, η πίστα βγήκε με 2α στο κιβώτιο, οπότε σε συνδυασμό με το κοντό μεταξόνιο του 206 και με ένα σωστό-καλό στήσιμο και ένα καλό σετάκι λάστιχα, ακόμα και τα 1400 έχουν δικαίωμα στο "όνειρο", λόγω της ικανοποιητικής τους ροπής..........
Λές;;;;;;;;; |
Εγώ λέω....να μην το σκέφτεσαι άλλο!
Απλά να έρθεις!  |
Aν φτάσει και το κόστος συμμετοχής σε ένα λογικό επίπεδο.......
......ε, λοιπόν....... θα το σκεφτώ.....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 15:52:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | (Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ το 0:59) |
Ετσι οπως σε ειδαμε Τασο και εσυ μπορεις για μενα χαλαρα τα 0.59 αλλα και ο Μιχαλης να κατεβει κατω απο 1....
Αποδειξατε και οι δυο οτι οδηγικες ικανοτητες εχετε..... αρα μετα παιζουν οι λεπτομερειες... λιγο να μαθετε καλυτερα την πιστα και οι χρονοι ειναι απολυτα εφικτοι....
Παντως τον Σεπτεμβρη ειμαι και εγω μεσα... εστω και για βολτα...
παντως μεσα θα μπω...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 16:29:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Παντως τον Σεπτεμβρη ειμαι και εγω μεσα... εστω και για βολτα...
παντως μεσα θα μπω...  |
κρουαζιέρα εννοείς....
χιχιχιχιχιχιχι
Σοβαρά τώρα θεωρώ ότι μπορείς να γυρήσεις γύρω στο 1:08 χαλαρά.
Αρκεί να εκμεταλευτείς την ροπή σου σωστά καθώς και το πολύ καλό πάτημα του 407.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 17:16:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Επαιρνα λάθος την αριστερή και δεν ανοιγόμουνα και μετά δεν είχα την ροπή να με "μαζέψει" το μπλοκέ. Εκεί πρέπει να έχανα πάνω από δευτερόλεπτο. |
Τότε εγώ με το 60-70% της συνολικής σου ιπποδύναμης, τί να πώ?
Όσο για αυτό το "κάτω από τις 4.000, ΔΕΝ", έχεις κάνει μια στοιχειώδη δυναμομέτρηση να δείς αν είναι όντως 4.000 ή κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο?
Anyway, για 10/7, πάλι χλωμό να δώσω το παρόν. Μάλλον θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο... και ίσως
Μέχρι τότε όμως...
Η μαμά ανάρτηση, μετράει
---EDIT---
Μάνο, λόγω του ότι κάναμε ταυτόχρονα το post, σε μπριζώνω λίγο δείχνοντας σου αυτό:
Ε, αν δε σου κάνει το PS Club Challenge, θα κάνουμε ένα PSTCC (Peugeot Sport Touring Car Championship) να γουστάρεις 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 17:16:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | vinman έγραψε: | Παντως τον Σεπτεμβρη ειμαι και εγω μεσα... εστω και για βολτα...
παντως μεσα θα μπω...  |
κρουαζιέρα εννοείς....
χιχιχιχιχιχιχι
Σοβαρά τώρα θεωρώ ότι μπορείς να γυρήσεις γύρω στο 1:08 χαλαρά.
Αρκεί να εκμεταλευτείς την ροπή σου σωστά καθώς και το πολύ καλό πάτημα του 407. |
Δεν ξερω ποσο πισω θα με κρατησει το μη απενεργοποιουμενο esp...
Οσο για τον χρονο...ειλικρινα δεν με νοιαζει....αρκει που θα παρω την χαρα και την ικανοποιηση οτι θα πατησω πιστα.....
Για μενα που δεν εχω ενα αυτοκινητο με την ευελιξια και τις δυνατοτητες των δικων σας πιστευω οτι και μονο που θα ''μυρισω'' πιστα μου φτανει...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 17:45:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
...και για την ιστορια.....
...οι ''θρυλικοι''πλεον αριθμοι των αγωνιζωμενων...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:52:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Δεν ξερω ποσο πισω θα με κρατησει το μη απενεργοποιουμενο esp...
Οσο για τον χρονο...ειλικρινα δεν με νοιαζει....αρκει που θα παρω την χαρα και την ικανοποιηση οτι θα πατησω πιστα.....
Για μενα που δεν εχω ενα αυτοκινητο με την ευελιξια και τις δυνατοτητες των δικων σας πιστευω οτι και μονο που θα ''μυρισω'' πιστα μου φτανει...  |
Δεν ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το δικό σου ESP αλλά το δικό μου από το λίγο που το έχω δοκιμάσει δεν είναι εκνευριστικό (βέβαια το δικό απενεργοποιείται τελείως αν θέλω, που θα θέλω...)
Παρόλα αυτά και μόνο η εμπειρία αξίζει.
Εξάλλου δεν πάς για να κάνεις το καλύτερο χρόνο της μέρας αλλά για να μπορέσεις να κάνεις όσο καλύτερο χρόνο μπορείς για τον εαυτό σου προσπαθώντας να βελτιώσεις τις οδηγικές σου ικανότητες.
Όσο για το.....
Steve, ο τρελο1400μπλοκαδουρας... έγραψε: | ......Ε, αν δε σου κάνει το PS Club Challenge, θα κάνουμε ένα PSTCC (Peugeot Sport Touring Car Championship) να γουστάρεις |
...ότι και να πω είναι λίγο...
Μακάρι να μαζευτούν πολλοί 407άρηδες και γω σας το οργανώνω...!
....ενώ για το (επίσης του ιδίου) Steve, ο τρελο1400μπλοκαδουρας... έγραψε: | ......Τότε εγώ με το 60-70% της συνολικής σου ιπποδύναμης, τί να πώ? |
....θα σου πω ότι την απάντηση την ξέρεις ήδη...:
"εμπρός καλή μου 1η...."
Σοβαρά τώρα επειδή η πίστα των Αφίδνων είναι πολύ κλειστή η ιπποδύναμη παίζει δευτερεύοντα ρόλο σε σχέση με την τεχνική αλλά και το στήσιμο.
Θεωρώ ότι για τα 14αρια το χαμηλό 1:06 είναι εφικτό τουλάχιστον και όταν την μάθεις και πιο κάτω.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:00:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα παντως μου αρεσε η ασπρη ζαντα του Tασου. Τελικα παει πολυ με το Sidobre αυτο το στιλ ζαντας. Αστα... ψηνωμαι τωρα κ'εγω παλι....

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:22:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Δεν ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το δικό σου ESP αλλά το δικό μου από το λίγο που το έχω δοκιμάσει δεν είναι εκνευριστικό (βέβαια το δικό απενεργοποιείται τελείως αν θέλω, που θα θέλω...)
|
Ουτε εμενα ειναι εκνευριστικο και ενοχλητικο....μοναδικες μου ενστασεις οτι οταν ενεργοποιηθει επειμβαινει λιγο ατσαλα και φυσικα που δεν απενεργοποιητε τελειως...(μετα τα 50χλμ/ωρα ενεργοποιειται αυτοματα...) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:26:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακάρι να μαζευτούν πολλοί 407άρηδες και γω σας το οργανώνω...!
|
Προς το παρον μπορω να υπερηφανευομαι οτι ειμαι ο μοναδικος επισημος τρελοκαγκουρο407ας στο club..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:28:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: |
Μάνο, λόγω του ότι κάναμε ταυτόχρονα το post, σε μπριζώνω λίγο δείχνοντας σου αυτό:
|
Κακε ανθρωπε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:32:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Εμενα παντως μου αρεσε η ασπρη ζαντα του Tασου. Τελικα παει πολυ με το Sidobre αυτο το στιλ ζαντας. Αστα... ψηνωμαι τωρα κ'εγω παλι....
|
Δεν διαφωνώ αρκεί να βάψετε τα πλαστικά των προφυλακτήρων και τα πλαινά προστατευτικά στο χρώμα του αυτοκινήτου!
Την Κυριακή στον αγώνα 1 τελείως ασημί Saxo VTS (με βαμμένα ασημί όλα τα μαυρα πλαστικά γύρω γύρω) που βρισκόταν εκεί σαν αυτοκίνητο υποστήριξης φόραγε λευκές 16αρες σχεδόν σαν τις Ouragan και ήταν απλά τέλειο! 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:41:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε δικό μας trial-προπόνηση; Δηλαδή κλείνουμε την πίστα κ τα λιώνουμε για όσο θέλουμε;
Είμαι φυσικά μέσα κ για προπόνηση κ για κανονικό αγώνα αν το κόστος συμμετοχής είναι φυσιολογικό. Τα 80 ευρώ είναι πάρα πολλά για 6-7 γύρους, την στιγμή που παρόμοιες συγκινήσεις μπορώ να έχω σε μια βόλτα μέχρι Ν.Μάκρη με μοναδικό κόστος την βενζίνη! Εγώ δεν θα μπω για να λέω ότι μπήκα σε πίστα, αλλά για να δω που βρίσκομαι σε σχέση με τους υπόλοιπους της κατηγορίας μου. Αλλά κ παρά το μεγάλο (για έναν φοιτητή, τεράστιο) κόστος αν το αμάξι μου ήταν κομπλέ σε ανάρτηση κ λάστιχα (μαμά ανάρτηση κ φρέσκα λάστιχα μου είναι υπεραρκετά!) θα ήμουν η τρίτη συμμετοχή του PSC. Αυτά θα διορθωθούν εντός του καλοκαιριού, οπότε την επόμενη φορά...... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 20:31:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | By the way, where exactly is "Αιφίδνες"? |
Η πίστα των Αφιδνών (και ουχί των ΑΙφιδνών ) βρίσκεται exactly δίπλα στα τελευταία διόδια που συναντάς πριν μπεις Αθήνα, αλλά στο ρεύμα προς Λάρισα
Δεν γνωρίζω αν μπορείς να μπεις σε καποιο παραπλευρο δρόμο πριν περασεις τα διοδια ή αν πρεπει να περασεις τα διοδια και μετα να γυρισεις στην επομενη εξοδο....
Θα το εξετασω όταν μπορέσω και θα σε ενημερώσω (εκτος αν στο μεταξύ σε ενημερωσει καποιος άλλος .... ίσως ο Μάνος που την Κυριακή ήρθε από Χαλκίδα και μας βρήκε)
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 20:32:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Την 1η μου να την αφήσεις εκεί που είναι Καραμήτρο... Ε Καραμήτρο
Σου ξηγηθώ και σένα ένα Armani...
By the way, where exactly is "Αιφίδνες"? |
Δεν ξέρω αν σου έχω πει ότι έχω προτίμιση στα Trussardi...
χιχιχιχι
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|