Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 18:52:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: |
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα |
Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα. |
Μακαρι να ειχε τελειωσει το γαμωμετρό που δε θα τελειωσει ποτε
Μακαρι να μην ηταν το 30% των θεσεων παρκινγκ για κομματα τραπεζες εφημεριδες διπλωματες και αλλα διαφορα
Μακαρι τα μεσα μεταφορας να μην εκαναν απεργια οποτε τους καβλωνε
Μακαρι ο δημος να εκανε ενα παρκινγκ στο κεντρο που να χρεωνε 20cents την ωρα και θα εβγαζε τα κερατα του γιατι θα ηταν πιτα καθημερινα αφου το ποσο ειναι αστειο
Μακαρι να ειχαμε σε καθε δρομο και καθε στενο απο τη μοναστηριου μεχρι τη Καλαμαρια ποδηλατοδρομους και οχι αυτες τις παπαρογραμμες που ειναι μισο μετρο πλατος και ρισκαρεις τη ζωη σου καθε φορα που σκεφτεσαι να παρεις ποδηλατο
Μακαρι να μην εδιναν 15 εκατομμυρια αδειες για ταξι και να υπηρχαν οσα χρειαζονταν
Μακαρι να υπηρχαν ειδικοι χωροι για πιατσες ταξι και οχι πιατσες που δημιουργησαν (και δημιουργουν ακομα με το ετσι θελω) οι ταριφες
Μακαρι να μη βαριομουνα να γραψω κι αλλα γιατι θελω κανα 2ωρο στο πληκτρολογιο
Οταν λοιπον εστω και ενα απο ολα αυτα τα μακαρι διορθωθουν,τοτε μιλαμε
Μακαρι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 18:59:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτά δεν διορθώνονται από την μια μέρα στην αλλη, γι αυτο χρειάζεται να υπάρχει αλληλοκατανόηση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 01:22:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δικαιολογίες
[
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 02:10:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | [πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.
πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο.
Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων.
|
Κολωνακι ειναι ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ το ζω λιγο τωρα τελευταια και ειναι ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ολη η αθηνα.Ο λογος που ειναι ετσι πιστεω οτι εινα κατανοητος προς ολους.
Συγκεκριμενα το προηγουμενο Σαββατο ενα αυτοκινητο ειχε καβαλησει γωνια και δεν εστριβε τιποτα, οχι σε πολυσυχναστο δρομο.
Απο τη στιγμη που τηλεφωνισα στο 100 -εκτος του οτι μολις ακουσαν κολωνακι αρχησαν ευγενειες και πληθυντικοι- σε 10' ειχε ερθει περιπολικο και ξηλωνει πινακιδες ενω μετα απο μια ωρα που ξαναπερασα το αυτοκινητο ειχε κανει φτερα.Μαλλον το ειχαν σηκωσει.
Λιγα χλμ πιο κατω στην Σολωνος που συνορευει με Πατησιων τα πραγματα θυμιζουν παλι Ελλαδα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 03:06:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | αν δεν ησουν πιωμενος
αν δεν ανεβαινες σα μαλ**ας τη γουναρη
τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του πεις οτι θες
αλλα οταν εχεις ΚΑΝΕΙ ΤΗ μαλ***α ΣΟΥ
και προφανως βρωμας και ποτο απο χλμ
αλλα δε σε γραφουν
και κανεις και θεμα
ξερεις τι καταφερες??????????
ενω εχεις αδικο βγηκες και απο πανω
και αυτο το κομπλεξικο μαλακιστηρι το μπατσακι θα ξεσπασει στον επομενο.......
αν θελουμε να αλλαξουν καποια πραγματα σε αυτη τη γαμωχωρα πρεπει να ειμαστε εμεις πρωτα απο ολα σωστοι. ή τουλαχιστον εκει που ξερουμε οτι μπορουμε |
εχω αδικο ρε βολβε? ας με εγραφε για υπερβολικη ταχυτητα (50 μαξ με δευτερα το 1.1)η ηχορυπανση τι μαλ***α την εκανα και το πα κιολας το θεμα ειναι οτι ειχα εγγραφα μαζι μου και ειδικα απο γιατρο.εκει τσατιστηκα...
συν απο οτι ειδα στο νομοσχεδιο για τα φιμε δεν δικαιουνται να μου παρουν πινακιδες και αδεια
και οσο για το ποτο ηταν ενα haig kola και ενα υποβρυχιο και τους το πα οταν με ρωτησαν τι εχω πιει....κανονικα επρεπε να μαι πανω απο το οριο αλλα εδειξε μηδεν.
οσο για το κομπλεξικο μπατσακι ας κανουν οτι θελουν εξω ηταν ειχα μπλοκο τωρα που πηγα εβερεστ να παρω καφε 3 το πρωι ηταν οι ιδιοι αλλα δεν με γραψαν τυπικοτατοι σημερα.καποιος πρεπει να τους ταρακουναει γιατι αυτοι αν και στην ηλικια μ 23 24 νομιζουν οτι με ενα μπλοκ κλησεων ειναι αρχοντες τις ασφαλτου. ε σορρυ αλλα να πανε να μαμηθουν...
ας ξεσπασει οπου θελει εγω το δικιο μου το βρηκα :ΡΡΡΡΡΡ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 03:34:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kατι παιζει με τα μηχανακια του αλκοτεστ παντως.
χαρακτηριστικα πριν 4-5 χρονια με φιλη αφου εχουμε παει για φαγητο παμε για ποτο και γινομαστε σκνιπα τελειως.
Χτυπαμε δυο εσπρεσσακια και φευγουμε, εγω μπροστα αυτη πισω.Μπλοκο μας σταματανε και τους δυο, ενω σε εμενα εδειξε το απολυτο μηδεν ενω ημουν φανερα πιωμενος στη φιλη μου εδειξε κανονικα καιο πηρε κλιση.
Μαλιστα σε εμενα εκαναν δευτερη μετρηση και κοιτιοντουσαν αφου το δευτερο αποτελεσμα ηταν παλι μηδεν.
Αλλξ περιπτωση να εχω πιει ενα μικρο ποτηρι μπυρα, φαγωμενος παλι και με εδειξει οριακα το μηχανημα.
Θοδωρη μαλλον λογω του οτι και στη δικη σου περιπτωση κατι ειχε το μμηχανημα και επρεπε να σε γραψουν σε εγραψαν για αυτο. Θυμαμαι οταν ειχα το gti μου (αχ!) ηταν καραμαμα με τα παντα μεσα,ακομη και φοσφωριζε γιλεκακι ειχα οταν με σταματουσαν ψαχνοντουσαν για τι θα με γραψουν.
Ειδες πως ενθαρρυνει το συστημα να πεις ψεμα?
Αντι να αφησουν τον πιτσιρικα να φυγει και να στειλουν το μηχανημα στα σκουπιδια αφου ουτως ή αλλως αληθεια ειπε, επεκρατησε η λογικη "αφου ομολογησε κατσε να τον μαμησουμε, καποιο τροπο θα βρουμε"
Σκεψου να τους ελεγες "οχι εγω ουτε σταγονα ολο στα γυμναστηρια ειμαι μονο πορτοκαλαδα πινω" και σε συνδυασμο με το αποτελεσμα του μηχανηματος θα εφευγες κυριος.και που σε εγραψαν τι καλο εκαναν?οδηγωντας γυρισες παλι.
Δεν θυμαμαι οταν ημουν στην ηλικια 18-24 ποσες μα ποσες φορες ειχα οδηγησει πιωμενος, στουπι χαλια. Οταν σκεφτομαι εκ των υστερων βεβαια τι θα μπορουσε να ειχε συμβει το μονο που εχω να σου πω ειναι "κλειδωσε το το γ@μημενο και οταν συνελθεις πηγαινε παρτο, πιο ασφαλες ειναι εκεινη τη στιγμη να στο γδαρουν εκει που το αφησες παρα να το οδηγησεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 08:17:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και οφτοπικ
Με 2-3 ποτα ΔΕΝ εισαι πανω απο το επιτρεπτο οριο εκτος αν αρμεξες τιποτα τσικουδιες που εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε αλκοολ
Επισης απο ατομο σε ατομο οι τιμες διαφερουν
Αλλο μια κοπελιτσα 1.60 45 κιλα και αλλο ενα νταγλαρι 1.90 100 κιλα
Εμενα με γραψανε με 3 ποτα και 3-4 σφηνακια πρωτη μετρηση 0,28 και δευτερη 0,26 ενω το οριο ειναι 0,25
Και μαλιστα με σταματησαν 100μετρα(μπορει και λιγοτερο) απο το μαγαζι που καθομουν και μεχρι τη δευτερη μετρηση μου ειπαν να πιω ενα μπουκαλι ολοκληρο νερο μπας και τη γλιτωσω..βεβαια τους μιλησα καλα ειμουν και με κοπελα και ηταν και αυτοι οκ μαζι μου
Εχω πετυχει βεβαια και αλλο μετρητη αλκοολ που απλα λεει αν περνας το αλκοτεστ η οχι και δεν εγραφε ακριβες νουμερο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 08:35:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | Αν και οφτοπικ
Με 2-3 ποτα ΔΕΝ εισαι πανω απο το επιτρεπτο οριο εκτος αν αρμεξες τιποτα τσικουδιες που εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε αλκοολ
Επισης απο ατομο σε ατομο οι τιμες διαφερουν
Αλλο μια κοπελιτσα 1.60 45 κιλα και αλλο ενα νταγλαρι 1.90 100 κιλα
Εμενα με γραψανε με 3 ποτα και 3-4 σφηνακια πρωτη μετρηση 0,28 και δευτερη 0,26 ενω το οριο ειναι 0,25
Και μαλιστα με σταματησαν 100μετρα(μπορει και λιγοτερο) απο το μαγαζι που καθομουν και μεχρι τη δευτερη μετρηση μου ειπαν να πιω ενα μπουκαλι ολοκληρο νερο μπας και τη γλιτωσω..βεβαια τους μιλησα καλα ειμουν και με κοπελα και ηταν και αυτοι οκ μαζι μου
Εχω πετυχει βεβαια και αλλο μετρητη αλκοολ που απλα λεει αν περνας το αλκοτεστ η οχι και δεν εγραφε ακριβες νουμερο |
1,83 97 κιλα με λιγο ανοιγμενες πλατεσ ο σιναναι και ο σταθης και γενικα οι πατρινοι μπορουν να το επιβεβαιωσουν οτι ειμαι λιγο γιδι δουλευα και 2 χρονια πορτα..... :Ρ και ο φιλος μου ο γιαννης που ηταν μαζι αυτο μ ειπε παιζουν ρολο και τα κιλα μ οτι δεν με επιασε τι να πω....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 08:57:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kορυφαια ατακα φιλου, που τον σταματησαν για αλκοτεστ!
-Τι εχετε πιει?
-Τιποτα, τωρα παμε να πιουμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 14:34:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παραμονη πρωτοχρονιας στο τροχονομο κηφισιας εχει ειπωθει η ατακα αυτη 8 το βραδυ τον σταματησανε για αλκοτεστ ελεος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 15:11:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το Κολωνάκι είναι οντως μια "άλλη Αθήνα".
Ο δήμος σκαταθηναίων έχει 7 δημοτικά διαμερίσματα κι οχι 2 δρομους, την πατριάρχου και την σκουφά. Αυτό ειναι καλό για μερικούς και κακό για αλλους.
Εχω ζήσει τα περισσότερα απο τα 27 μου χρόνια στο κέντρο της αθήνας (καλλιμάρμαρο) και δυστυχώς έχω δει και τον τρόπο με τον οποιο λειτουργεί η δημοτική αστυνομία. Οι κλησεις δεν πέφτουν μονο στο κολωνακι, πέφτουν παντου κι ετσι πρέπει να γίνεται.
Όμως ειναι αλλο να βγαίνεις για να γράψεις κι αλλο να βγαίνεις για να επιβάλλεις την τάξη.
Οταν οπως λεει ο Λεφ παρκαρισμενο εμποδιζει την στροφή να τον γράψουν, οπως οταν εμποδιζει διελευση ΑΜΕΑ κτλ κτλ. Οταν εχεις παρκαρει 10μ απο το φανάρι και σε γράφουν ειναι αλλο πράγμα ομως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 17:45:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | παραμονη πρωτοχρονιας στο τροχονομο κηφισιας εχει ειπωθει η ατακα αυτη 8 το βραδυ τον σταματησανε για αλκοτεστ ελεος  |
ναι,αυτο που αναφερω εγω ειναι καλοκαιρι '98 στην καλαματα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 19:19:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | Kορυφαια ατακα φιλου, που τον σταματησαν για αλκοτεστ!
-Τι εχετε πιει?
-Τιποτα, τωρα παμε να πιουμε  |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ) Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 21:49:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αλλη επικη στιγμη ειναι,γνωστο στρουμφακι στην περιοχη Τριπολης,ο οποιος εκανε αλκοτεστ χωρις να χει μηχανημα.
κατεβαζε τον κοσμο και τον εβαζε να περπαταει,να δει αν πηγαινει ευθεια ή παραπαταει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Blue Cub (Δημοσθενης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002
Ένταξη: 27 Νοέ 2015 Δημοσιεύσεις: 460 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2016, 10:18:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια φορα εχω τρακαρει επειδή περασα στοπ και βρηκα αμαξι με αλλοδαπούς. Ευτυχως καλεσανε μονο ασφαλιστικες και όχι τροχαια.
Μια φορα που με σταματησαν φοραγα κοφτα γαντια οδηγησης, μου λενε ανοιξε το πορτ μπαγκαζ, το ανοιγω και κανω πισω, όχι μου λενε ψαξτο εσυ και δειξε μας τι εχεις, τους δειχνω όλα καλα, με ρωτάνε γιατι φοραω γαντια, τους λεω είναι οδηγησης και εχω σιδερενιο λεβιε και παγωνει και τοτε με ρωτάει αν εχω πτυσσομενο γκλοπ στο αμαξι... Τον κοιταω στραβωμένος και του λεω αν αυτό κολλαει επειδή φοραω κοφτα γαντια και το οργανο δαγκωθηκε και δικαιολογηθηκε απολογητικα.
Κληση τροχαιας δεν εχω φαει ποτε, μονο μια κληση επειδή ειχα παρκαρει μπροστα σε καδο και εμποδισα το σκουπιδιαρικο να τον αδειασει. Μετα κοιταγα την κληση σα χαζος και προσπαθουσα να καταλαβω την αρμοδιοτητα του ατομου που την εγραψε... Δεν ειχε υπογραφη, δεν ειχε σφραγιδα, ειχε ονομα. Τι διαλο, ο σκουπιδιάρης μου γραψε κληση; Περιττο να πω πως εμεινε απληρωτη.
Ασχετο, υπαρχει προστιμο για εσωτερικο φωτισμο στο σαλονι;
4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2016, 11:41:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue Cub έγραψε: |
Ασχετο, υπαρχει προστιμο για εσωτερικο φωτισμο στο σαλονι; |
υπαρχει απο την αστυνομια μοδας!!
υ.γ. πλακα κανω εννοειται... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2016, 11:50:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodorisls (thodoris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)
Ένταξη: 01 Μάϊ 2015 Δημοσιεύσεις: 270 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2016, 12:04:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........) |
σε βλεπω για ευχελαιο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kostaswannabe (Κωστας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L
Ένταξη: 02 Νοέ 2013 Δημοσιεύσεις: 408 Τόπος: νοτια προαστια περιξ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιαν 2016, 13:48:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | εγώ πάντως πιστεύω οτι κατέχω τη πρωτιά σε γκαντεμιά! μου πήρανε πινακίδες για φιμέ , πλήρωσα , έβγαλα τα φιμέ για να ελεγχθεί το αυτοκίνητο μετά το 10ήμερο, πήρα πινακίδες και την ίδια ημέρα το απόγευμα μου τις ξαναπήρανε πάλι για φιμέ για άλλες 10 μέρες ενώ δεν είχα χαχαχαχαχ (τα πίσω τζάμια στο 207 RC είνα σκούρα απο το εργοστάσιο.........) |
Δεν τα χες πάρει πίσω με τα χαρτιά τη 2η φορά με το πιστοποιητικό??
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas205 (Κωνσταντίνος) Μέλος

Peugeot 205 1.1 ---> 1.3
Ένταξη: 21 Αύγ 2013 Δημοσιεύσεις: 179
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιαν 2016, 15:24:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σώμα Δίωξης ναρκωτικών σας έχει σταματήσει ποτέ;
Ούτε σε ταινία..
Κυριακή βράδυ, είχε βρέξει, και βγήκα να χαρώ το ολισθηρό οδόστρωμα.
Κάποια στιγμή, μετα απο κάποιο σπινιάρισμα, βλέπω στο καθρεύτη ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει γρήγορα, ξανακοιτάω βλέπω περιπολικό (εδώ στην Κρήτη τα περιπολικά είναι NAVARA). Δεν με σταματάνε αμέσως αλλα με ακολουθουν. Μετα απο κανα 2λεπτο, που ο δρόμος άνοιγε, ανάβει σειρήνα και λέει ενας απο την καραμουζα , σταματήστε το όχημα και βγείτε με τα χέρια ψηλά τελος παντων βγαίνω εγώ, και βλέπω 6 αστυνομικούς ντυμένους απο το μύτη μέχρι το παπούτσι (αλεξισφαιρα, μπότες και κατι όπλα νααα). Μην τα πολυλογώ μου εκάναν σωματικό ελεγχο, έλεγχο στο αμάξι, ζητήσαν ταυτότητα, με ρωτησαν αν είναι γνησιο rallye το 205 μου, τους είπα ότι έχω αρχίσει μετατροπή αλλα δεν εχω αλλάξει μοτερ είμαι νόμιμος και έφυγα.
"If in doubt, flat out" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|