PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Την είδα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 12:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα μια απαστράπτουσα SLR στην Cosmart με πλήθος ελαφροντυμένων αιθέριων υπάρξεων γύρω της Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 18:37:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω χτεσ ειδα στην γλυφαδα ενα mitsubishi cabrio...επαθα πλακα εννοειται..υπαρχει gto?ουτε καν σε περιοδικα δεν εχω δει αυτο το εργαλειο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:11:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω μπει σε GTO (το παλιο ομως)
Οσοι εχουν παει Κυπρο πρεπει να εχουν δει πολλα Exclamation Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθες εφερα στο μαγαζι μια Ferrari 360 Modena!Στο δρομο πηγαινει αρκετα καλα αν και δεν αρπαζει χαμηλα οποτε χρειαζεται μια σκουπα!Αχαχαχαχααχαααα!Απλως τελεια!Ανηκει σε αλλη κατηγορια αυτοκινητων!!!Απιστευτη Εμπειρια!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2005, 00:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
!

Στο θέμα μας τώρα γυρνώντας βράδυ από Σαλαμίνα έχω πετύχει σε ένα στενό στο Πέραμα παρκαρισμένη κίτρινη DIABLO με τις δυο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, λες και είχε παρκάρει Seicento.
Τι να πεις?!?!?!?!!!

χααχχχαχαχα Μανθο που να δεις και ιδια μπλε παρκαρισμενη διπλα ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο Βασιλοπουλο στα Βριλησσια!
Εχει πετυχει κανεις την murcielago και την shelby cobra που κυκλοφορουν Εκαλη; Το 2ο ειναι φιλου!! Laughing
Το πιο ωραιο, το απολυτο, το μοναδικο, το θεϊκο ειναι M3 csl!!!!!! Ειδα ενα στα Βριλησσια και εκμεταλλλευτηκα την ευκαιρια του οτι δεν μπορουσε να τρεξει και του κολλουσα για να τον κανω κομπλεξικο που εγω δεν μπορω να εχω μια τετοια!!! Μολις φτασαμε σε ενα φαναρι..... ΧΑΘΗΚΕ ο τυπος!

Τελικα ισχυει το παρακατω: Ειμαστε φτωχη χωρα με πλουσιους υπηκοους!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούλ 2005, 14:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχουν 25 σε όλο των κόσμο
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455238/0/carDD90-1.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455239/0/car5DD90-27.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455240/0/car3DD90-19.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455241/0/car2DD90-16.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιούλ 2005, 08:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές το βράδυ γυρω στις 12:00 ...και κάτι... στην Μεσογείων ύψος ΕΡΤ ,
κόκκινη 360Modena έκανε κανα δύο ανοίγματα στα φανάρια που είχε....
εκκοφαντικός θόρυβος... Shocked Shocked

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 10:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.rsportscars.com/eng/articles/ferrari_gate.asp

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 10:48:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το βράδυ λίγο πριν βγω Παραλιακή από Βουλιαγμένης παρακολούθησα "φιλικό" άνοιγμα ενός "πλοίου της γραμμής" (Volvo 850) με την τελευταία Cabrio Μ3....
κατάσταση άντε γεια....

απλά έβαλα 5η και συνέχησα να ρολάρω με 60km/h.....

και στα καπάκια με το που φτάνω στο παραπάνω στο φανάρι τσουπ σκάει μια F360 Modena και με αφήνει με το στόμα κρεμάμμενο!
Μερικά αμάξια όσο και να τα βλέπεις δεν τα χορταίνεις!!!

Φυσικά μιλάω για το 206 που καθρεφτιζόταν στην πόρτα της Ferrari!

χιχιχχιχιχιχχιχι Laughing Laughing Laughing Silly Tease

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 11:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
..........Μερικά αμάξια όσο και να τα βλέπεις δεν τα χορταίνεις!!!
Φυσικά μιλάω για το 206 που καθρεφτιζόταν στην πόρτα της Ferrari!
χιχιχχιχιχιχχιχι Laughing Laughing Laughing Silly Tease

Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Ha Ha Rotfl Tease Tease
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 23:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ειναι γεγονος! Μια πανεμορφη Ε39 Μ5 estoril blue, στα Βριλησσια. Το καλυτερο??? Δεν μπορουσε να μου ξεφυγει με την καμια! Να 'ναι καλα η θειτσα με το κορολλα που πηγαινε με 60 στην Πεντελης!
Μετα εσκασε μια προσπεραση η ΘΕΑ κι εφυγε σαν κυρια, με το πλάι!!!! Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Εφυγε απο κοντα μου....
Cussing out Pale Pale Pale Cussing out
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ Μ5 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΒΕΝΖΙΝΗ???!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Legendary (Muscle) Cars !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και μας ενώνει η αγάπη μας για τα αμάξια, είπα να κάνω αυτό το τόπικ για να δείχνουμε φώτο απο πραγματικά σπάνια, ακριβά, δυνατά και απλησίαστα αμάξια που θα τυχαίνει να πετυχαίνουμε στον δρόμο !!! Twisted evil Twisted evil

( Ή γενικότερα αυτοκίνητα των ονείρων μας !!! Cool Cool )

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:57:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Corvette - Sting Ray ( αν θυμάμαι καλά)

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 18:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέτε να καίει πολλά????

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 19:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε παραπέμψω εδώ:

Την είδα

(μήπως οι Mod να μεταφέρουν το τόπικ "την είδα" εδώ...) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 19:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το είχα ξεστραβωθεί αυτό το τόπικ.... Sad Sad Sad

My Baby !!!!!
MY PEUG 206 DID!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2005, 21:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
1.Corvette - Sting Ray ( αν θυμάμαι καλά)

Mια τετοια εχει ο Αρης ο Λουμιδης σε ασπρο και ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! Αν ηταν στο μαυρο θα ηταν ακομη πιο τελεια!

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Οκτ 2005, 10:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε και την πίσω "ανάρτηση" του.

Έχει και σασί τύπου σκάλας εκεί που τα Ευρωπαϊκά σπορ αυτοκίνητα είχαν πολύ πιο εξελιγμένους monocoque ή σωληνωτούς ή Χ-Frame σκελετούς!

Τέλος πάντων..... Τη γνώμη μου για ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα την ξέρετε...... Puke right Puke right Puke right Puke right Puke right

------------------------------------------------------------------------------------------------

1000 Φορές θα προτιμούσα ένα:

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 17:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι το θυμήθηκα....τώρα........ τρελαίνομαι.....

Δευτέρα βράδυ...αλλά βράδυ-βράδυ λέμε (12+) νταλικά αυτοκινήτων κινείται στην παραλιακή μεταξύ ΣΕΦ-Καλλιθεας ....

Το εμπόρευμα...... 4 πορ(ν)σίδια 3-CAYMAN S [Μπλε -ασιμί-μαύρο] + 1-911 GT3 [ασιμί] και 2 FORD TRANSIT ( Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked)

Η Cayman από κοντά είναι Κ_Α_Υ_Λ_Α ............(ανέβηκαν και τα επιτόκια καταθέσεων σήμερα...έρχονται και τα κάλαντα......ααααα τρέλα τα Χριστούγεννα φέτος!!@$#%^*&)
Επιστροφή στην κορυφή
........pug306 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 17:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Oι παλιοτεροι θα θημουντε τις κοντρες στη πλατεια της Πολητειας (τοτε που ηταν ακομη στρογκηλη) οπου μεταξη Μercedes BMW και Porsche συχνα πηκνα εβλεπες και Ferrari να φερνουν την πλατεια σβουρες με αναποδα. Αυτα ηταν κοντρες !!! Καθομασταν απεναντι στον Αλεκο (εκει που τωρα ειναι τo Best Friends) και στηναμε κερκιδα.

AYTA EINAI Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης