PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Turbo ή ατμόσφαιρα?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 17:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
Τι σκοτιζεστε ρε παιδια!Οταν μιλαμε για τετοια ποσα υπαρχει και καλυτερη λυση που θα εφαρμοσω και εγω σε λιγο καιρο , πετας πανω εναν RC 180 βαρβατα αλογατα με 6000 ευροπουλα (μεσα και η εργασια) πασαρεις και τον παλιο οποτε τσιμπας και απο εκει καποια χρηματα και ησυχαζεις!Ουτε εκκεντροφορους ουτε πλεξουδες ουτε ουτε ουτε .....και με το καινουριο μοτερ σου δινουν και εγγυηση κινητηρα !!!Σκεφθητε το!

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 2 ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 1200
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10000 ΜΕ 12000 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΕΙ 6000 ΜΕ 7000 ΕΥΡΩ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 17:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LEFT έγραψε:
Φιλε παναγιωτη και μενα στην αρχη απιστευτο μου φανηκε μεχρι που πηγα εκει που αγορασα το δικο μου και ρωταγα το παλικαρι στις πωλησεις(γνωστος μου)περι τουρμπινας και λοιπα(ειναι ψαγμενος) και μου λεει μην κανεις μαλ***ες κατσε να ρωτησω κατι και σου λεω....παιρνει μπροστα μπροστα μου τηλ και ρωταει τον δικο του μηχανικο (εξουσιοδοτημενο της Peugeot) ποσο κοστιζει να ριξει καποιος το RC μοτερ επανω μαζι με εργασια και λοιπα κομπλε!Κλεινει το τηλ και μου λεει γυρω στα 6000 χιλιαρικα!Τωρα τι να σου πω!Αν θες το πιστευεις!Στο κατω κατω κατσε και βαλε κατω τις διαφορες τιμων μεταξυ 1,6 και RC σε καποιο μοντελο, και υπολογισε βεβαια οτι στο μοντελο RC παιζουν και αλλα ακριβα προγματα οπως καλυτερα φρενα ,αναρτησεις και λοιπα!εγω που το εκανα τα εβγαλα οκ!Και πιστευω ατμοσφαιρα με χιλια καλυτερη απο τουρμπινα!

ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ(ΦΡΕΝΑ...... Κ.Λ) ΡΕ Γ@Μ©Τ© ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΙΑΣΤΟ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΨΑΧΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕΣ ΜΑΣ ΚΙ'ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 18:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε παιδια πεσατε να με φατε !Εκανα λαθος πληροφορια !Η μαλλον δεν μου το διευκρινησανε καλα!Για μεταχειρισμενο μιλαμε!Οκ !Παντως θα πληροφορηθω εκτενεστερα και θα σας ενημερωσω ....!!αν ενδιαφερεστε και για τον παππου σας πειτε μου!!!(χουμορ ,χουμορ)
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 12:01:20    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν Ξεκινάμε ένα καινούργιο topic με Θέμα αλλαγής από 1.6 σε 2.0 180ps...Συλλέγοντας όλοι πληροφορίες γύρω από το θέμα????
Εγω ήδη έχω βρει μια πηγή που μπορείς να εντοπίσεις στην Ευρώπη οποιον κινητήρα της Peugeot θέλεις....με τιμές κ.λ.π.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 12:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμ μου φαινεται οτι έχεις βρει την .... "πηγή του κακού".
Πλάκα πλάκα Από 1,6 σε 2,0 180 είναι κάτι διαφορετικό από τον τίτλο αυτολυ του τόπικ, οπότε για να εντρυφήσετε πάνω σε αυτή την μετατροπη ανοίξτε ένα νέο θέμα. Idea

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 12:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω μεσα!!Και επειδη στην βραση κολλαει το σιδερο , σε λιγο θα ειμαι κοντα στην peugeotsport οποτε θα περασω να μαζεψω τιποτα πληροφοριες!
Αντε να δουμε την ατμοσφαιρα...και μετα βλεπουμε και τα αλλα χεχεχεχε Cool
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 13:14:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αλλο με το τοτο το ξερετε???????????????????

θα κανετε πολυυυυυυυ καιρο να βρειτε μοτερ 180αρι που να ειναι οκ και απο κατασταση και απο χαρτια και να ειναι και σε νορμαλ τιμη.....
δεν το λεω ειρωνικα αλλα μην ελπιζετε σε θαυμετα........

απλα δεστε για παραδειγμα τι γινοταν μεχρι πριν λιγα χρονια για να βρεις 1.8τουρμπο της vw.....η σφαγη της σφαγης γιατι το ηθελαν ολοι. και απο τιμες....στο θεο....χαλαρωστε οι ολυμπιακοι του πεκινο ειναι κοντα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 13:43:22    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και δεν μου λες volvo...
Laughing
Εσυ τρακαρισμένο με καθόλου ή λίγο πειραγμένη την μηχανή δεν έχεις δει καθόλου....? Ή περίπτωση από σωστό άτομο - που κάνει εισαγωγές και έχει άκρες,...και μπορεί να βρει από Ευρώπη τέτοιο μοτέρ δεν υπάρχει???
Άμα την ψάξεις και βρείς άκρη και του Σπανού οι τρίχες γίνονται πλεξούδες...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 10:01:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:

σε αυτο επαυξανω... Laughing Laughing Laughing

εχω απο το δαρα τεχνικες πληροφοριες και φωτο απο τουρμπισια 206 που εχει φτιαξει...

θα μου πειτε γιατι μαζευω τις πληροφοριες αυτες εε??? Silent Silent απλα για την ενημερωση μου... Wink Wink

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 10:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
...θα μου πειτε γιατι μαζευω τις πληροφοριες αυτες εε??? Silent Silent απλα για την ενημερωση μου...

εμένα γιατί δεν με πείθεις...??? Cool Twisted evil Wink @@@ βββτσσσσ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 17:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
307Lucifer έγραψε:

σε αυτο επαυξανω... Laughing Laughing Laughing

εχω απο το δαρα τεχνικες πληροφοριες και φωτο απο τουρμπισια 206 που εχει φτιαξει...

θα μου πειτε γιατι μαζευω τις πληροφοριες αυτες εε??? Silent Silent απλα για την ενημερωση μου... Wink Wink

παντως ο δάρας έχει τουρμπίσει πάρα πολλά. είχα πάει και εγώ και μου δειχνε, μου δειχνε ....

κοντευε να με πείσει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 10:03:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα φυσικα δεν με επεισε ομως ηταν καλο να δεις δουλειες επανω στο αμαξι μας... παντως οι "υποκλοπες" καλες ηταν... μας εδωσαν μια γενικη ιδεα για το τι πρεπει να γινει...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης