PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Bridgestone vs Yokohama
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 12:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ξερω και εγω ρε Μιλτο.Απο Pirelli δεν εμεινα και πολυ ευχαρηστημενος.Εχω ακουσει για το ασημετρο το Pzero καλα λογια αλλα...
Δεν μου λες για τα Dunlop sp 9000 τι γνωμη εχεις Question

Φιλε Νικο μπορω να σου πω για τα Dunlop sp9000 αφου τα 'φοραω' εδω και τρεις μηνες περιπου.
Κατα την γνωμη μου πολυ καλα λαστιχα,
στην βροχη νιωθεις 'βιδωμενος' στο δρομο και στο στεγνο ειναι επισης αξιοπρεπεστατα.
Ζεσταινονται αρκετα γρηγορα και στις μεγαλες ταχυτητες αποδιδουν εξισου καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον κατα εκει παει η δουλεια.Η Dunlop Sp 9000 ή A539.Θα δειξει...Μεχρι να φαω τα 720 βλεπουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 03:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα P7000 θα αναφέρω κάτι ευκολονόητο.
Έχουν άριστη ελκτική πρόσφυση όταν ζεσταθούν (κρύα συμπεριφέρονται σαν νορμάλ ελαστικά). Σε επιταχύνσεις από στάση επιπέδου κόντρας σε συνήθη οδοστρώματα δεν κάνει τσικ! Με 206 1.6 16V 118PS.
Έχω "φάει" Punto GT σε απόσταση χιλιομέτρου (!) από στάση γι αυτόν ακριβώς το λόγο: Ελκτική πρόσφυση! Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 14:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι εκκίνηση που έκανες Μιλτάκο!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Ο ΜΙλτος........με ενεργωποιημενο το LAUNCH CONTROL Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:32:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα Χα ΧΑ καλο!
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλτο να ρωτησω κατι Question Question

Στις ποσες στροφες αφηνεις τον συμπλεκτη στην εκινηση μιας κοντρας (για να γινω πιο συγκεκριμενος, στην κοντρα με το Punto) Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 03:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα συγκεκριμένα λάστιχα, στήσιμο, μοτέρ, αφήνω στις 3000σαλ και σανιδώνω αμέσως. Εάν κάνεις εκκίνηση με τραβηγμένο το χειρόφρενο που το απελευθερώνεις πάνω στο "μπαμ", κερδίζεις πιθανότατα κάποια δέκατα, ανάλογα με την σκληρότητα της ανάρτησης.
Έτσι ξεκολλάω χωρίς περιττό σπινάρισμα, και αφήνω το Punto GT να λιώνει τα λάστιχά του μόνος του κάπου πίσω. Βέβαια αν το Punto διαθέτει σωστό στήσιμο και έξυπνο οδηγό, λογικά δεν θα έχω ελπίδες... Αλλά κάτι τέτοια σπανίζουν. Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 03:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ΝΙΚΟΣ"]Απο εκει και περα για 15 αρα και εγω πιστευω οτι η καλυτερη διασταση ειναι 195-45-15.Εβαλε φιλος εδω 195-50-15 S03 και εβρισκε συνεχεια στο φτερο.Ασε που μετα απο στρηψιμο μαπα....[quote]

Γιατί ρε φίλε από στρίψιμο ήταν μάπα ???? Very happy Very happy Very happy
Ρώτα και τον περιπτερά της γειτονιάς σου να δεις στρίψιμο το S-03 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2003, 03:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανως αυτο εγινε λογω λαθους στην επιλογη της διαστασης η οποια και αλλιωσε το στησιμο, δεν εξηγειται αλλιως...

Εξ'αλλου δεν ειναι φυσιολογικο η ροδα να βρισκει στο φτερο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Φεβ 2003, 23:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου glf,τιποτα δεν παραδεχεστε τελικα Laughing Γιατι ο Λαζος και στο Αιγινιο που ειχε αλλαξει απο την αλουμινιου την 14 αρα που φοραει απο την μανα του το gti και εβαλε την 14 αρα την σιδερενια ειπε οτι ειναι η μερα με την νυχτα Question Question Question Και μην μου πεις οτι του φανηκε Question .........Μην ξεχναμε οτι εχει τον γυρο πιστας με 1:54...και κατι... Wink Και εσυ ο ιδιος ειπες οτι με τα μανισια φορτωνει καλυτερα. Wink Αν το δειτε και ποιο περα θα δειτε οτι στριβει και καλυτερα.Ετσι και αλλιως τα ειπαν αλλοι πριν απο εμας και ποιο καταξιωμενοι στον χωρο του αυτοκινητου και με πειρα ετων οτι το 106 ειναι τοσο απολυτο και ισσοροπημενο αυτοκινητο ως προς το στυσημο που και μια απλη αλλαγη διαστασεων ελαστηκων,(φαντασου να αλλαξεις και σε μεγαλυτερη ζαντα),μπορει να το χαλασει παρα να το καλυτερεψει ως προς το κρατημα. Wink

Με το Rollcage τι εκανες τελικα Question Question Question

Πηγα το ειδα το αμαξι......Ποτε θα το βαψεις Question Question Απο τον Κωστα μαλλον ετοιμο ειναι.

Αντε Νικο ο καιρος περναει και θα τρεχεις τελευτεα ωρα πριν τον τεχνικο.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 03:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε το πήρα σήμερα χωρίς να το τελειώσουμε γιατί είμαι Θεσσ/νίκη και το θέλω το αμάξι. Αλλά τουλάχιστο μπήκα στο ρυθμό. Μαζί με το βάψιμο θα βάλω και μεμβράνες στα παράθυρα. Το πιο ήπιο καθρέφτη που βρήκα.

Για τη ζάντα πρέπει να το ξεχωρίσεις ότι άλλο στριψιμο κάνει μια 15αρα με φαρδύτερο λάστιχο και άλλο η 14αρα.
Στο ότι το αμάξι φορτώνει καλύτερα με τις 14αρες συμφωνώ, αλλά αυτό έχει να κάνει με την επιτάχυνση κυρίως που λες και συ. Ένα μειον ακόμα είναι το αναρτώμενο βάρος και η γραμμική επιτάχυνση. Αυτά τα καταλαβαίνουμε σε ανώμαλο οδόστρωμα, αλλά στην Καστανιά όχι και τόσο.
Το γμτ είναι ότι από δώ και μπρος τις ξεχνάω τις 15αρες... Αλλά πρέπει να βρούμε λάστιχα σωστά αυτή τη φορά. Πάμε χαλαρά για τα Γιόκο Smile)

Αργότερα θα ψάξω για αλουμινένιες 14αρες για να αερίζονται και οι δίσκοι.

Α ναι, είχα μετρήσει βάρος για τη σιδερένια 14αρα και 15αρα!!
14αρα με τα 720 : 14 κιλά
15αρα με τα F1 : 17 κιλά
και τα S-03 ήταν σχεδόν ένα κιλό βαρύτερα από τα F1 !!
πόσο να ζυγίζει η σιδερένια με τα slick 45/14 ? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 10:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο κιλα μην με ρωτας...

Παντος ετσι που πας δεν σε βλεπω να τρεχεις.....

Ασε το αμαξι να το τελειωνουν γιατι δεν σε βλεπω καλα....

Δεν μου λες τωρα με τα χιονια κυκλοφορεις με τα 15αρια Laughing Laughing

Τα παιδια παιζει φανταζωμαι Νικο ετσι Question Question Laughing Laughing Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 10:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον νικολιο και qlf θελω τη γνωμη σας γιατι σημερα παω για αλλαγη ζαντων.να εξηγηθω.συμφωνω και παλι απολυτοτατα μαζι σου νικο περι σωστου στησιματος του ραλλυ απο 'μαμα'.εβαλα τον οκτωβρη 15αρες ζαντες αλουμινιου (τις kosei που πουλαω τωρα) με λαστιχο 195/45-15 και το αυτοκινητο εχει γινει πολυ δυστροπο οχι μονο στις στροφες αλλα και στην ευθεια(τα διαβαζει ολα λες και εχω μπλοκε).
στο θεμα μου τωρα.σημερα παω και βαζω τις πανεμορφες 14αρες σιδερενιες ζαντες της μαμας πεζο και γυρναω σε διασταση παλι 185/55-14.
η ερωτηση ειναι :
1)επειδη τα λαστιχα που εχω πανω στις σιδερενιες ειναι φαγωμενα και θα αλλαξω μεσα στις επομενες δυο εβδομαδες τι θα μου προτεινες να βαλω??δεδομενου οτι και σε στροφες μπαινω και στην ευθεια δεν το παω με 30 χιλιομετρα.δηλαδη οχι κατι σε michelin που ειναι καλο λαστιχο αλλα πολυ μαλακο για μενα!!!
2)να βαλω τις σιδερενιες τελικα ή 14ρες αλουμινιου??για τα φρενα δεν πιστευω να εχω προβλημα γιατι ειναι εργοστασιακης διαστασης και αεριζονται απο μονα τους (πολυχαρακτα της TAROX) αλλα οσο να ναι θα ψιλοπνιγουν απο ελλειψη αερα εκει μεσα!!
περιμενω τις απαντησεις σας παιδες!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 10:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kuhmo Ecsta V700

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 10:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Kuhmo Ecsta V700

δεν μου ειπες ομως ρε pugsang τι να βαλω??τις σιδερενιες ή αλουμινιου 14ρες???

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 10:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την καλυτεη δουλεια εκανες με τις ζαντες Ντανι.Για τα φρενα δεν εχεις προβλημα διοτι αεριζωντε μια χαρα.Δεν θα πας και Ριτσωνα......
Απο Λαστιχο τι να πω......Ρωτα τα παιδια που εχουν βαλει διαφορα και δες ποιο σου ταιριαζει.

Glf για πες τον ΝΤΑΝΙ για τα λαστιχα που ελεγε ο Λαζος.Εκεινα τα ιμιRaicing που κανου και για δρομο......Yokohama αλλα ποια ειπε ο Λαζος Question Α039 αν δεν κανω λαθος Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 10:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αγαπητέ φίλε είχα βαλει για 1 φεγγάρι τις αλουμινένιες του gti.Μου φάνηκε οτι το αμάξι είχε χάσει σε αίσθηση και σε στρίψιμο λόγω μικρότερου φερόμενου βάρους της ζάντας.Ασε που μια φορά για να μην τις χτυπήσω σε λακούβα που εμφανίστηκε επάνω σε στροφή έκανε μια τέτοια τιμονια που παραλίγο να αγοράσω ενα ωραιότατο κατα τ αλλα οικόπεδο με φοβερή θέα στη Χαλκίδα.Αρα σιδερένιες ετσι ωστε και να τις χτυπήσεις να μην σε νοιάζει τίποτα για όσο υπάρχουν σφυριά.Επίσης μπορείς με 45 Ευρά έκαστη να αγοράσεις ωραιότατες καινούριες άσπρες σιδερένιες ζάντες απο την Peugeot

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 11:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Εγω αγαπητέ φίλε είχα βαλει για 1 φεγγάρι τις αλουμινένιες του gti.Μου φάνηκε οτι το αμάξι είχε χάσει σε αίσθηση και σε στρίψιμο λόγω μικρότερου φερόμενου βάρους της ζάντας.Ασε που μια φορά για να μην τις χτυπήσω σε λακούβα που εμφανίστηκε επάνω σε στροφή έκανε μια τέτοια τιμονια που παραλίγο να αγοράσω ενα ωραιότατο κατα τ αλλα οικόπεδο με φοβερή θέα στη Χαλκίδα.Αρα σιδερένιες ετσι ωστε και να τις χτυπήσεις να μην σε νοιάζει τίποτα για όσο υπάρχουν σφυριά.Επίσης μπορείς με 45 Ευρά έκαστη να αγοράσεις ωραιότατες καινούριες άσπρες σιδερένιες ζάντες απο την Peugeot

δηλαδη οσο μικροτερο φερομενο βαρος εχουμε απο τη ροδα τοσο χειροτερη αισθηση εχει το τιμονι????για τις λακουβες συμφωνω και επισης οτι η τιμη των σιδερενιων ειναι της πλακας.οσο για τις σιδερενιες δεν περιμενα να μου πεις να βαλω ασπρες σε κιτρινο αυτοκινητο(μπλιαχχ).εχω κρατησει τις δικες μου με τα μπουλονακια τους και με τα ολα τους.αρα να μην βαλω αλουμινιου ε???και εγω αυτο σκεφτομαι!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2003, 14:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf τι θες να πεις αλλο στριψιμο η 15 αρα και αλλο η 14 αρα Question Question Question

Στα περισοτερα αυτοκινητα θα συμφωνισω οτι με τα 15 αρια κραταει καλυτερα,αλλα για το 106 ειμαι αντιθετος.Μπορει με 15 αρα να δειχνει φοβερα αλλα δεν στριβει οπως με την 14 αρα.Το 106 ειναι ετσι στυμενο για να πεταει κ@λο και να βαζει την μουρη μεσα στην στροφη.Δεν χρειαζετε ουτε καν αναποδο σε πολλες περιπτωσεις.Αν καποιος βαλει 15 αρα,τοτε αυτο το στοιχειο εξαφανιζετε,(γι αυτο λες οτι κραταει καλυτερα?),πραγμα κακο γιατι αλλαζει το σοφιστικε του αυτοκινητου.

Ετσι το φτιαξανε για να στριβει και ετσι τουλαχιστον εγω το αποδεχωμαι και παω συμφωνα με αυτον τον χαρακτιρα που ειναι το αμαξι.Αν τωρα καποιους τους βολευει να ειναι ποιο προβλεψημο τοτε ας βαλουν 15 αρα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης