PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα 2005
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 19:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Αν βρεθεί κάποιος να με φέρει εκεί χωρίς να πρέπει να οδηγήσω θα σου πω εγω "γιαγιά"! Twisted evil

θέλεις να σου γράψω και διάφορους αριθμούς τηλεφώνων ραδιοταξί εδώ ή μπορείς να τους βρεις και μόνος σου??? Razz Razz

ρε όλο λόγια είστε και από πράξεις..... Sleeping

εγώ πάντως τα έχω κανονίσει μια χαρά Laughing

αντε beer μας!!
χοχο

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 03:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην ρωτατε απο που γραφω τετοια ωρα...!
Λοιπον η ολη φαση στην κοπη της πιτας ηταν πολυ ωραια.
Εμαθα βεβαια οτι περσι ειχε περισσοτερο λαο αλλα τι να λεει..!
Μια χαρα ηταν φετος!
Αντε και του χρονου...!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 03:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαρηκα που ειδα αρκετο κοσμο και φετος.
Αν και καθυστερημενος λογω δουλειας , ηρθα και εγω για να συναντησω τους παλιους που ειχαν ψιλο-χαθει αλλα και αρκετες νεες φατσες που ομολογουμενως δεν αναγνωριζα οπως και αυτοι.
πολυ καλη επιλογη το στεκι μας!
πιστευω πως γινονται ανετα εκει και οι διαδικασιες των εκλογων του club.

φλουρι δεν βρηκα ουτε φετος Crying or Very sad

και του χρονου!

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 11:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δεύτερο φλουρί το βρήκε κανείς ????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 13:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από νωρίς είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος...

Και αφού ο πρόεδρος έβγαλε λόγο (κ' φάγαμε και τη βασιλόπιτά μας)...

Το party άναψε!!!

Υπό τη μουσική του DJ kanelj Wink

Και περνάγαμε πολύ καλά!!!

Κάποια "παράνομα" ζευγαράκια επιτέλους εκδήλωσαν τον έρωτά τους.. Shocked Very happy Very happy

Συγκέντρωση Γιγάντων ή αλλιώς το.. Jurassic Park!!!

..και οι γνωστοί-άγνωστοι που μάταια παρακαλάγαμε τον dj να βάλει καμιά ροκιά.. Laughing

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 15:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν πρώτη εμπειρια συναντήσεων με το club ήταν πολύ καλή , γνωρίζεις εύκολα μέλη και όλοι ήμαστε πολύ ανοικτοί .
Πιστεύω πως θα είναι μια δημιουργική χρονιά ... Wink
Όποιος δεν ήρθε έχασε !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 17:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο παιδιά! Και του χρόνου καλύτερα!!! Laughing
Δυστυχώς εγω δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ λόγο υποχρεώσεων.. αλλα ο ''φωτορεπόρτερ'' εκεί που είχατε μου τα είπε όλα!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 18:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε το φλουρί το βρήκε κανείς ???

αα!! και για όσους δεν πήρανε αδιαβροχο, σήμερα το δοκίμασα και είναι οντως καλόόόό !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 23:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα περάσαμε όμορφα όμορφα όμορφα.... Razz
Πολύ καλά ήταν και όσοι δεν ήρθαν, απλά έχασαν!
Άντε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να περάσουμε ακόμα καλύτερα!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Wink

παρεπιπτώντος..... δεν είδα τους επίσημους προσκεκλημένους (βλέπε Ζήνα Μαριάντα κλπ κλπ.... Γιωργάκη στο φτύσιμο σε είχαν? Razz )

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Ιαν 2005, 23:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ρε το φλουρί το βρήκε κανείς ???

αα!! και για όσους δεν πήρανε αδιαβροχο, σήμερα το δοκίμασα και είναι οντως καλόόόό !!!!!

Αφού το δοκίμασες τότε όλα καλά!Γιατί είχαμε και μία αμφιβολία......Τελικά με το δεύτερο φλουρί τι έγινε ωρε παιδιά;;;
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 00:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:

παρεπιπτώντος..... δεν είδα τους επίσημους προσκεκλημένους (βλέπε Ζήνα Μαριάντα κλπ κλπ.... Γιωργάκη στο φτύσιμο σε είχαν? Razz )

Aναστασια...ΗΡΘΑΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ!!! Razz

Κριμα που δεν τους προλαβες! και εκτος απο αυτους που ανεφερες τελικα ο Αρης επεισε και τη Παπαριζου να ερθει!!! Laughing Cool

Ηταν πολυ ωραια εχθες.....παρα πολυ ωραια! Αν και η ψυχολογια μου δεν ηταν και στα υψη στην αρχη (σκεψου να ηταν),για να μην ριξω την παρεα εβαλα τη ''μασκα'' του χαρουμενου ,οπως ειπα και σε καποιον που με ρωτησε! Wink

Περιμενα και πιο πολυ τζερτζελε,απο θεμα μουσικης (kanelj μου ειπες να περιμενω.........περιμενα...............περιμενα......μαλλον δεν με επιασες για τι ελληνικη μουσικη περιμενα! Wink και τελικα δεν μου απαντησες ''ποσα ελληνικα κομματια εχεις?''. Εχω αρκετα εγω αλλα......ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ!)

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 04:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ωραια ηταν και φετος παρα το οτι ειχε οντως λιγοτερο κοσμο απο περισυ... τα ειπαμε,τα ηπιαμε,ριξαμε και μια γυροβολιά και κατα τις 1.30 αναχωρησαμε!! πολυ ωραια ολα παιδες,χαρηκα που ειδα φατσες που μου 'χαν λειψει οπως ο Ζαχαρίας και ο θεότρελος ΘΒ (Hail Mick), που παρεβρεθησαν οι "δεινοσαυροι" (κωνσταντινε,χρηστο,ανδριανε Wink ), που ηταν εκει ολη η παλιοπαρεα και μερικοι "νέοι" στην παρέα αλλα πρωταγωνιστες!!! και του χρονου παιδες...

ΥΓ ΣΠΥΡΟ I LOVE YOU
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 09:01:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
πολυ ωραια ηταν και φετος παρα το οτι ειχε οντως λιγοτερο κοσμο απο περισυ... τα ειπαμε,τα ηπιαμε,ριξαμε και μια γυροβολιά και κατα τις 1.30 αναχωρησαμε!! πολυ ωραια ολα παιδες,χαρηκα που ειδα φατσες που μου 'χαν λειψει οπως ο Ζαχαρίας και ο θεότρελος ΘΒ (Hail Mick), που παρεβρεθησαν οι "δεινοσαυροι" (κωνσταντινε,χρηστο,ανδριανε Wink ), που ηταν εκει ολη η παλιοπαρεα και μερικοι "νέοι" στην παρέα αλλα πρωταγωνιστες!!! και του χρονου παιδες...

ΥΓ ΣΠΥΡΟ I LOVE YOU
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

και εμεις χαρικαμε πολυυυυυ πετρακι που σε ειδαμε, αλλα να μην ξαναχαθεις, να μας ερχεσε και καμια πεμπτη.... Wink Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 09:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ καλές οι Φώτο σου crusader - Σπύρο αλλά ακόμα καλύτερα τα σχόλια τους...χιχιχι

λοιπόν η όλη υπόθεση της πίτας ήταν αρκετά καλή, ναι μεν λιγότερα άτομα από πέρυσι αλλά μας τίμησαν με την παρουσία του οι γυναίκες του club...επιστροφή στην βάση λοιπόν και εύχομαι στην επόμενη εκδρομή μας (στα χιονιά πλέον) να ξανά δούμε όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους του club... Onfire Onfire Onfire

p.s: καλα τα αδιαβροχα ειναι super... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 10:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως φετος δεν μπορεσα να παρεβρεθω... Crying or Very sad Crying or Very sad

Ωστοσο ελπιζω μια απο τις ερχομενες Πεμπτες να καταφερω να ερθω στο στεκι του club μιας και οι συναντησουλες μου εχουν λειψει...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 15:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Κριμα που δεν τους προλαβες! και εκτος απο αυτους που ανεφερες τελικα ο Αρης επεισε και τη Παπαριζου να ερθει!!! Laughing Cool
Αυτο ελλειπε να μην ερχοντουσαν Αναστασια μου απο τη στιγμη που τους καναμε την τιμη....Εμεις! (τις ντοματες με ρεγουλα,ετσι? Splat ειμαι τοοοσες μερες τελειως αυπνος Mad )
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 15:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια ηταν και αυτη η κοπη της πιτας, αν και (προσωπικη μου αποψη) η περσινη ηταν πιο....καληηη, κεφααατη να το πω... Rolling eyes (και η προπερσινη ακομα καλυτερη!!!)
Τεσπα χαρηκα που γνωρισα αρκετα νεα μελη (οπως τον tsiki και την παρεα του,κτλ ) αλλα και που τα ξαναειπα με παιδια που ειχα καιρο να δω (οπως τον rastaviper απο τις καλες tfrcομερες, τον lordcypher, tomcat, dimip, vaggelis και αλλα παιδια που αν αρχισω να τους αναφερω αναλυτικα με κοβω να τελειωνω στην επομενη κοπη!)
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά περάσαμε και πάλι …..!
Very happy Όντως δεν είχε των περσινό κόσμο αλλά δεν πειράζει ήταν όλα ωραία !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 17:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Εσύ την έκανες νωρίς όμως! Bluegrab Very happy

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 17:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Touristas έγραψε:

Εσύ την έκανες νωρίς όμως! Bluegrab Very happy

Εεεεε χχμμμ …….τι να κάνω δεν γινόταν αλλιώς Smile Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης