PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 20:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και τα Dunlop Fast response τα ειχα μονο 3κ πριν δοσω το 207 1.4 που εχει περίπου ιδιο βάρος και ειχα βάλει 195/60/15 μπορώ να πω οτι ίσως να μην κράταγαν καλλίτερα απο τα κουρασμένα goodyear που ειχε απο το εργοστάσιο .

Γενικές εντυπώσεις
1) Ζεσταίνονταν ποιο δύσκολα απο τα goodyear και μεχρι να ζεσταθούν ... μαμα μου , μια φορα τα χρειάσθηκα κρύα (πετάχτηκε ενας @@ απο στενό και έκοψα απότομα αριστερά) και αν και ηταν απόλυτα ελεγχόμενο το αμάξι σύρθηκαν ώσπου ξαφνικά πιάσανε Rolling eyes.

2) Ξεκίνημα δεν σπινιαρε πια εκτός και αν προσπαθούσα πολύ ενω με τα Goodyear με πρώτη ήταν εύκολο (ίσως να φταιει οτι από 185/65/15 πήγα σε 195/60/15 .

3)Χωρίς να περνω και ορκο εχω την εντύπωση οτι αν τα σύγκρινα σε μια καλή στροφή τα έχαναν σε σχέση με τα goodyear αλλα στα εσακια ήμουν πάντα ποιο γρήγορος Rolling eyes (ισως φοβόμουν λιγο πρωτη και έμπαινα ποιο σωστά στην δεύτερη τι να πω)

4) φρέναρα αισθητά καλλίτερα ιδικά στα πολλά .

5) βροχή ηταν καλλίτερα απο τα good αλλά τα good είχαν φυγη μερικά τακουνάκια απο τα πλαϊνά στα 2κ αλλά καθώς κρατάγανε δεν τα άλλαξα μέχρι τα 25κ .

6) Γενικότερα επιτάχυνση-επιβράδυνση ειναι καλλίτερα , σε ξαφνική αλλαγή ποριας χειρότερα και σε συνεχές σκίσιμο καλλίτερα .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 10:04:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τα goodyear δε τα εχω φορεσει/δοκιμασει οποτε δε ξερω...

για τα dunlop ομως επειδη τα αγορασα για παλιο μου αυτοκινητο αλλα και επειδη συνεργαζομουνα με την εταιρια (χορηγια) δε με ικανοποιησαν καθολου ειδικα σε βρεγμενο αλλα και οπως ειπε και ο φιλος σε ακραια συμπεριφορα....στην αρχη ειχα χαζοσπινιαρισματα αλλα μετα εστρωσε (και δε μιλαω για ενα μοντελο αλλα 3-4) απο την αλλη ειναι οικονομικα και σιγουρα κρατανε αρκετα (σε σχεση με ακριβοτερα)....

michelen κατα τη γνωμη μου ειναι οτι πρεπει για ενα οικογενειακο αυτοκινητο με λιγους σπορτιφ προσανατολισμους:δυσκολα το λαστιχο αυτο καταπονειται ενω ειναι αρκετα οικονομικο (αναφερομαι στην κυλιση οχι στην αποκτηση)

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 20:11:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει βαλει κανεις 225 πλατους σε 307;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 20:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαλα την τρίτη τα Dunlop sp fastresponse σε διάσταση 195/65/15 91Η.Έκανα 650χλμ συνολικά,και ιδίως σήμερα αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα,διαπίστωσα ότι κρατάνε πολύ καλά,στις στροφές της Μεγαλόπολης.Ελπίζω να είναι συνέχεια έτσι!

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Σεπ 2009, 21:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Εχει βαλει κανεις 225 πλατους σε 307;
O 307 S16 από Πτολεμαϊδα αν θυμάμαι καλά στο meeting που είχαμε κάνει στο Cosmos

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 11:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τι οφφσετ άραγε. Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Σεπ 2009, 11:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Με τι οφφσετ άραγε. Rolling eyes
30cm

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 21:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολη τη παρεα της κοινοτητας! αυτο ειναι το 1ο μου ποστ ως ιδιωκτητης peugeot αφου την δευτερα αγορασα απο το μελος 307 ARMY το....307!
απο αυτοκινητα δε γνωριζω πολλα, παρα μονο τα πολυ βασικα αλλα διαβαζω στο ιντερνετ και ρωταω φιλους και γνωστους που ξερουν κατι παραπανω για να αρχισω να μαθαινω και γω 5-10 πραγματα.
χθες λοιπον παρατηρησα πως οταν κινειται το αυτοκινητο(σε οποιαδηποτε ταχυτητα) εχει μια μετατοπιση προς τα δεξια και ρωτησα ενα φιλο και μου λεει μαλλον θα θελει ευθυγραμμιση και αυτος με εστειλε στον ξαδερφο του που δουλευει σε ενα συνεργειο που εχει μονο ελαστικα ο οποιος ειναι κατοχος 206. πηγα εκει τον ρωταω τι μπορει να φταιει, βλεπει τα ελαστικα και μου λεει πρεπει να τα αλλαξεις οπωσδηποτε γτ εχουν φτασει στο κατωτατο οριο φθορας. (βεβαια ολοι οσοι εχουν δει τα λαστιχα μου εχουν πει οτι εχουν λιγο καιρο ζωης ακομα). anyway μου λεει πως επειδη ειμαι φιλος του ξαδερφου μου θα μου βαλει ελαστικα Michelen pilot V 205/55/16 και δωρο την ευθυγραμμιση. λεω οκ θα το συζητησω και θα ερθω απο βδομαδα αν ειναι. μου λεει "ανεβασε το πανω να στο κανω μια ευθυγραμμιση τωρα". ε λεω και γω οκ γνωστος ειναι! και στο τελος μου λεει 30 ευρω!!! τεσπα μετα ειχα μια αλλη δουλεια και γυρναω στο σπιτι το μεσημερι το συζηταω με τον πατερα μου και μου λεει 30 ευρω ειναι πολλα και αλλωστε το αμαξι ηταν ευθυγραμμισμενο! και πραγματι γτ ακομα συνεχιζει να στριβει δεξια απο μονο του.
τα Michelen μου τα δινει 390 ευρω. το θεμα ειναι ομως αν οντως τελικα τα λαστχα εχουν προβλημα ή παιζει κατι αλλο και εδω θελω να με βοηθησετε.
εχω ηδη ζοριστει παρα πολυ οικονομικα με την αγορα και δεν ειμαι για να δινω απο δω και απο κει 30ευρα χωρις λογο!

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 21:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περίπου τόσο έχει η ευθυγράμμιση.25-30€.Για τα λάστιχα που σου είπαν δεν έχω άποψη αλλά εγώ έβαλα Dunlop sp fast response 195/65/R15 με 300€ σε δόσεις.Μετρητοίς έχουν 280€.Μπορεί να έχουν τα λάστιχα σου αυλάκι αλλά να είναι στραβοφαγωμένα και να τραβάει.Μπορεί όμως και να έχει τρακάρει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.Και τα δικά μου τα λάστιχα φαίνονταν καλά,όμως δεν ήταν.Είχε φανεί ο δείκτης φθοράς και έπρεπε να τα αλλάξω.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 22:27:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι το αμαξι δεν ειναι τρακαρισμενο. γιαυτο ειμαι σιγουρος για τα λαστιχα μαλλον παιζει αυτο που λες οτι ειναι στραβοφαγωμενα γτ ειναι αρκετα παλια λαστιχα(2005!!!!) και εχει αλλαξει τα πισω με τα μπροστα. αυτο μου το ειχε πει ο ιδιος πριν το αγορασω.

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 10:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα pilot exalto2 σου δίνει με 390; Συμπαθητική τιμή, όχι τπτ το φοβερό. Στην Θεσσαλονίκη παίζουν 20-30 ευρώ πιο κάτω...

Για την ευθυγράμμιση, η τιμή είναι νορμάλ.

Επιστροφή στην κορυφή
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 20:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλιστα. το γεγονος ομως οτι πληρωσα αδικα 30ευρω για την ευθυγραμμιση σημαινει οτι θα παω και θα του πω -30ευρω αυτοματως. αν ομως τα παρω απο αλλου τα 30ευρω που εχω ηδη δωσει θα τα χασω οποτε παμε στην ιδια τιμη!

για το 307 τι λαστιχα μου προτεινεις να βαλω? σε τιμη γυρω στα 350ευρο (300-400 δλδ) σε διαστασεις 205χ55χR16 ?

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 20:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ εκπλήσσομαι κάθε ημέρα με τα Dunlop Sp Fast Response που έβαλα.Έχω κάνει βέβαια 1100χλμ μόνο αλλά αν κρατηθούν έτσι,τα λάστιχα είναι ωραία.Δεν είναι δυνατό το αμάξι αλλά μου εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα και όταν στρίβω με περισσότερα χιλιόμετρα από αυτά που θα έπρεπε.
Δεν δουλεύω στην Dunlop!!!! Laughing

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 01:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mufcpavlos έγραψε:
μαλιστα. το γεγονος ομως οτι πληρωσα αδικα 30ευρω για την ευθυγραμμιση σημαινει οτι θα παω και θα του πω -30ευρω αυτοματως. αν ομως τα παρω απο αλλου τα 30ευρω που εχω ηδη δωσει θα τα χασω οποτε παμε στην ιδια τιμη!

για το 307 τι λαστιχα μου προτεινεις να βαλω? σε τιμη γυρω στα 350ευρο (300-400 δλδ) σε διαστασεις 205χ55χR16 ?

michelin pilot exalto2 επέλεξα εγώ, και έχω ξαναερωτευτεί τον κουβαδάκο μου. Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

Ένταξη: 09 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 11:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GOODYEAR EFFICIENTGRIP 195/65/15Η σε 307 2006
Όποιος θέλει πιο sport οδήγηση να μην τα προτιμήσει! Το λάστιχο είναι μαλακό και άνετο, πολύ καλό στη βροχή και τίμιο στα φρεναρίσματα – επιταχύνσεις στο στεγνό.
Δεν δίνει καθόλου καλή πληροφορία στο τιμόνι όμως κατά τη διάρκεια της στροφής(στο στεγνό πάντα), ούτε το όριο γλιστρήματος του το οποίο έρχεται αρκετά νωρίς!!Αν το ζητούμενο είναι να ευχαριστηθούμε την οδική συμπεριφορά του
Peugeot μας δεν τα προτείνω με τίποτα.(κόστος 280)
Να και ένα συγκριτικό από την ιδία τη GOODYEAR που λογικά θα είναι κάπως ευνοημένο..
http://eu.goodyear.com/gr_el/efficientgrip/testandresults/index.jsp
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 11:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανταγωνιστής του saver είναι, οπότε λίγο-πολύ αναμενόμενα αυτά που αναφέρεις...

Βέβαια στην κατηγορία των 195/65/15 δεν υπάρχει και τίποτα φοβερά σπορ.

Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 13:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από 8000χλμ με τα Dunlop Sp Fast Response σε διάσταση 195/65/15 και σε αμάξι Peugeot 307 1400cc 8v οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής:

Στεγνό οδόστρωμα:Εξαιρετικό.Στρίβει χωρίς κανένα πρόβλημα και δε γλυστράει εφόσον έχει ζεσταθεί.Έχει "δοκιμαστεί" στις στροφές της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης και σε ορεινό δίκτυο της Μεσσηνίας.
Φρενάρισμα σε στεγνο:Πολύ καλό.
Βροχή:Καλό.Δεν με τρελαίνει όμως.
Φρένο στη βροχή:Πρέπει να έχεις πολλή απόσταση από τον προπορευόμενο.Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη
Χιόνο/Πάγος:Δοκιμάστηκε στο δρόμο προς το Χ.Κ Παρνασσού.Απαράδεκτο!Αναμενόμενο φυσικά.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

Ένταξη: 09 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 13:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς έχεις δίκιο και στα 2 που λες!!
Πάντως το μαμά Turanza είχε πολύ πιο sport χαρακτήρα..
Στη συγκεκριμένη διάσταση και με κυριότερο παράγοντα το στριβειν πιο θα μπορούσε να αποτελεί την καλύτερη λύση? Τα Continental ίσως?
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 13:19:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το turanza το μόνο σπορ που είχε είναι ότι δεν έπιανε κρύο. Κατά τα άλλα, μια μπούρδα και αυτό.

Sport χαρακτήρα με τέτοιο πλαϊνό ψιλοχλωμό... Από κει και πέρα από er30, er300, energy, saver κλπ που έχω δοκιμάσει, το καλύτερο overall είναι το premiumcontact2. Δουλεύει καλά κρύο, ΦΟΒΕΡΟ στη βροχή, αλλά το καλοκαίρι άμα δαγκώσεις ταυτότητα σαπουνιάζει αρκετά εύκολα.

Λύση είναι να βάλεις ένα σετ 16αρες... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 13:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα εχω αναφερει και παλιοτερα (ως δοκιμες)

dunlop sp στο βρεγμενο....γεια σου Laughing στο στεγνο καλη προσφυση (αν και παιζουν χαζοσπινιαρισματα)
για τα πιο πολλα με καλυψε ο κων/νος. Sport επιλογη τα toyo και λογικη τα michelen (προσοχη χωρα προελευσης απο ολα, μακρια απο κατι κινες ταιβαν)

ολα αυτα για 16"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης