Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Οκτ 2002, 16:20:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
γιατια αν ειναι να παρω 200 χιλιαρικα να φτιαξω π.χ. τις πορτες μου στο 206 (παλια οχι τωρα ...μην ανυσηχειτε) και δωσω 150 η και παραπανω στα δικαστηρια.......
ξερει κανεις τιποτα ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 07:55:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
γιατια αν ειναι να παρω 200 χιλιαρικα να φτιαξω π.χ. τις πορτες μου στο 206 (παλια οχι τωρα ...μην ανυσηχειτε) και δωσω 150 η και παραπανω στα δικαστηρια.......
ξερει κανεις τιποτα ; |
Εχω την εντύπωση οτι αν έχεις νομική προστασία με την ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία του χώρου, τότε τρέχουν αυτοί για σένα, όπως επίσης εσύ δεν πληρώνεις τίποτα, γιατί τους πληρώνεις ήδη κάθε εξάμηνο ή χρόνο.
Ασφαλής πληροφορίες θα έχω εντός της ημέρας από ένα φιλαράκι ασφαλιστή.
Αναμείνατε εις την οθόνη σας......... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 10:10:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | καλο ακουγεται αυτο ρε παιδια, αλλα επειδη ακουσα για δικαστηριο, τα εξοδα της δικης , και τους δικηγορους ποιος τα πληρωνει;
ξερει κανεις τιποτα ; |
Aπό αγωγή που έκανε η μητέρα μου για τροχαίο και για την νομιμοποιηση του club το πόσο είναι ίδιο. 60.000. Δικηγόροι ταρίφες. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 10:16:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξερει κανεις τιποτα ; |
Εφόσον το δικαστήριο αποφασίσει ότι δεν φταις εσύ,ΔΕΝ πληρώνεις εσύ αυτά τα έξοδα.Πρέπει λοιπόν να είσαι σίγουρος πριν προχωρήσεις νομικά.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 10:40:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | .........για την νομιμοποιηση του club το πόσο είναι ίδιο. 60.000. Δικηγόροι ταρίφες.  |
Οπα, μάθαμε και την ταρίφα του δικηγόρου για τη νομιμοποίηση του club !! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2002, 12:13:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ady έγραψε: |
Εχω την εντύπωση οτι αν έχεις νομική προστασία με την ασφαλιστική σου ή με κάποια άλλη εταιρία του χώρου, τότε τρέχουν αυτοί για σένα, όπως επίσης εσύ δεν πληρώνεις τίποτα, γιατί τους πληρώνεις ήδη κάθε εξάμηνο ή χρόνο.
Ασφαλής πληροφορίες θα έχω εντός της ημέρας από ένα φιλαράκι ασφαλιστή.
Αναμείνατε εις την οθόνη σας......... |
Πράγματι αν έχεις νομική προστασία δεν πληρώνεις φράγκο, αλλά όσον αφορά το Επικουρικό Ταμείο, το φιλαράκι μού είπε ότι δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου.
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
afterlife (Giannis) Μόλις έγραψα

206 GTI 1.6 (04')
Ένταξη: 07 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Καμινια,Πειραιας
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:09:32 Θέμα δημοσίευσης: Προσοχη στα μηχανακια |
|
|
Χτες το βραδυ που λετε μολις εχω βγει απο το σπιτι να πας μια βολτα με τον πεζουλα.Λεω κατσε να παω απο την πλατεια να παρω καρτα για το κινητο και φευγω μετα.(Ρεντη).Μολις φτανω στην εισοδο της πλατειας μπροστα μου ενα μηχανακι 125 με δυο ατομα πανω.Σε καποια στιγμη πριν μια αριστερη στροφη (κατω ειχε νερα γιατι εβρεχε...) μου βγαζει δεξι χερι αυτος που καθοταν πισω στο μηχανακι σαν φλας ας πουμε οτι θα παει δεξια.Εγω το πολυ με 30χλμ να πηγαινω.Και εκει που εχω αρχισει να στριβω κανει αποτομα το μηχανακι αριστερα γιατι μαλλον αλλακσε γνωμη και παιρνει την στροφη αριστερα.Αν δεν εκοβα το τιμονι θα τον ειχα παρει απο κατω.Το κοβω δεξια αλλα επειδη ειχε νερα κατς γλιστραει προσπαθω να το μαζεψω αλλα ματαια.Πανω σε μια κολωνα.Απολογισμος:Προφυλακτηρας,ψυγεια μετεωπη καπω και οτι αλλο.Ευτυχως τέλευταια στιγμη εκοψα το τιμονι αριστερα γιατι αλλιςσ θα εσκαγα σε τοιχο.Και ευτυχως επισης πουδεν πηρε ουτε φαναρια ουτε φτερα.Εσκασε κεντρο ακριβως.Τωρα για ζημια υπολογιζω γυρω στα 2000 στην Lion παντα.Το μηχανακι βεβαια μην ρωτησετε αν εμεινε εκει εξαφανιστηκε αλλα για καλη μου τυχη πηρε ενας τυπος το νουμερο και μαλλον θα βγαλω ακρη.Θα δειξει απο δευτερα.Σορρυ για το μεγαλο post. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:17:40 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχη στα μηχανακια |
|
|
afterlife έγραψε: | .....Τωρα για ζημια υπολογιζω γυρω στα 2000 στην Lion παντα.Το μηχανακι βεβαια μην ρωτησετε αν εμεινε εκει εξαφανιστηκε αλλα για καλη μου τυχη πηρε ενας τυπος το νουμερο και μαλλον θα βγαλω ακρη.Θα δειξει απο δευτερα.Σορρυ για το μεγαλο post. |
Τυχερος εισαι κ'εσυ. Κανενας αλλος παιδια που να τρακαρε χθες? Ελατε μη ντρεπεστε, μια παρεα ειμαστε ολοι.
Τελος παντων, αν εχεις και μαρτυρα εισαι καλος, κυνιγισε το δικαστικα δεν ειναι και μικρη η ζημια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GTI 1.6 (04')
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 13:19:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγουρα θα το κυνηγισω.2000 ευρω ειναι αυτα περιπου απο οτι λεωεγω παντα.Απο δευτερα θα παρω την λυπητερη. Τελος παντων.Και ειχα αλλα σχεδια για αυτα τα λεφτα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:30:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου ρωτανε πρωτα.....
απο τη στιγμη που δεν εχει σταματησει ο τυπος πρακτικα παπαλλα....
κοινως μπορει να πει οτι δε περασε ποτε απο εκει.
θα μου πεις εχω μαρτυρα...εεε και αυτος θα μαζεψει 5 φιλους του και θα πει οτι εκεινη την ωρα επαιζε μπιριμπα!
επιπλεον απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επαφη ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!
σου λεει το εφευρατε απο το μυαλο σας...δεν θα εχουν και αδικο πολλοι το προσπαθουν.
τι επρεπε να κανεις.
η τραβηγμενη αλλα εγγυημενη λυση---- επρεπε να πας και να...............χτυπησεις το κεφαλι σου στη κολωνα!!!!!πριν απο αυτο λες στο μαρτυρα οτι πονα το κεφαλι σου και πας νοσοκομειο και παιρνεις στοιχεια του.φευγεις χτυπας σε μια κολωνα -λιγο ε-πας νοσοκομειο
λες και στο γιατρο τι επαθες για να σε λυπηθει. εχεις λοιπον στο τσεπακι μια διασειση εστω και ελαφρια απο το τρακαρισμα.
και μετα βουρ αστυνομια με τα χαρτια-εξετασεις για εγκαταλειψη τραυματια!!!!!!!!!!!!!!!!!! το τελειο βεβαια θα ηταν να φωναξεις επιτοπου ασυνομια..
μονο ετσι τον εχεις στο χερι για να αναγκαστει να κανει δηλωση και βεβαια απο τη στιγμη που θα τον παρει μπατσος να δωσει καταθεση
θα τρεμουν τα ποδια του κωλοπαιδου που νομιζει οτι ειναι ο μαγκας της περιοχης και αυτην την ωρα θα κοκορευεται σε φιλους του.
ασε που αν τον βρουν αμεσως παει αυτοφωρο ολο το σκ το τσογλανι για εγκαταλειψη τραυματια.μιλαμε πλεον νομιζω οτι ειναι κακουργημα!!!!!!!!!
λυση δευτερη αφου δεν ηξερες πρωτη........
. προφανως σαν καινουργιο το τουτου θα εχει νομικη προστασια...
απο πινακιδα ο ασφαλιστης σου μπορει να σου πει τον ιδιοκτητη του οχηματος...
τον παιρνεις τον αρχιζεις στα..@#$@ χωρις ομως στην αρχη να δωσεις τα στοιχεια σου...ωστε αν σε κλασει και σου κλεισει
το τηλ. που ειναι το πθανοτερο να τον περιποιηθεις καταλληλα χωρις αυτος να μαθει ποτε ποιος εισαι! το καλυτερο θα ηταν
να μιλησεις με το πατερα του που πιθανων να σηκωσει το τηλ. κλαιγοντας λιγο για να σε συμπονεσει καινα στειλει το μαλακισμενο
να κανει μια δηλωση...και παλι στο λεω οτι δεν εναι απαραιτητο οτι θα πληρωθεις ....
πας επομενη πρωι πρωι και κανεις μια αρνητικη δηλωση στηνασφλαιστικη με το πως εγινε συμβαν...αφου μιλησεις με κωλοπαιδο που λεω παρακατω για το τι θα δηλωσεις...
αυτοι ετσι ειναι αναγκασμενοι - πρεπει να βοηθησει και ασφαλιστης εδω...- να κυνηγησουν ασφαλιστικη του κωλοπαιδου να κανει και αυτο
δηλωση. αν μπει στο τριπακι το μικρο να κανει δηλωση το πιθανοτερο ειναι να κανει θετικη μετα δεν εχει νοημα αφου το μπονους του θα ανεβει
ειτε κανει θετικη ειτε αρνητικη 2 μοναδες........
λυση τριτη και καλυτερη........
αφου συνενοηθεις με πατερα βλαμενου και εφοσον σε συμπονεσουν κανονιζεις με κωλοπαιδο ερχεται εκει που εχεις αυτοκινητο και
τραβας μια γρατζουνια το παπι στο αριστερο φτερο σου ετσι ωστε να πεις οτι σε εκλεισε απο αριστερα-αρα σε εχει δεξια- και το εριξες
δεξια στη κολωνα.......του πληρωνεις το βαψιμο του παπιου και ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ για να καλυφθεις σιγουρα....
αν δε εχει φιλικο διακανονισμο κανεις εσυ μια αρνητικη δηλωση και αυτος μια θετικη στις εταιρειες σας και πληρωνεσαι απο τη δικια σου
οποτε γλυτωνεις απειρη ταλαιπωρια και επιπλεον και επαφη να μην υπαρχει αλλιως θα σε αντιμετωπισει η δικια σου ετιαρεια -εαν εχεις
καμια σοβαρη και εχεις και γνωστο ασφαλιστη που θελει να καει μαζι σου.....
το να καει κολλαει οτι σε τετοιες καταστασεις ο ασφαλιστης μπορει να κανει οτι θελει αλλα ισως χρειαστει να καψει καποιο κονε του
στην εταιρεια για παρτη σου πραγμα χλωμο συνηθως....
κουραγιο σε περιμενει γολγοθας....
υ.γ αστυνομια δε φανταζομαι να σου εκοψε να καλεσεις επιτοπου να καταγραψει συμβαν οποτε σε συνδιασμο με μαρτυρα και το......
κεφαλι που ποναει να του κλεισεις το σπιτι του μαλακισμενου..............................................
ελπιζω τουλαχιστον απο αυτα που εγραψα να τη γλυτωσει καποιος αλλος απο εσας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:40:22, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 17:33:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
....Τα λεφτα και τα "σιδερα"μαζευονται......οι ζωες οχι.......ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσες να παθεις(για σκεψου οτι χωρις δικη σου υπαιτιοτητα θα μπορουσες να τους ειχες χτυπησει....και αντε βρες το δικιο σου μετα....)παντως νομικα και εφοσον εχεις τον αριθμο απο το μηχανακι μπορεις να τον κυνηγησεις και να δικαιωθεις..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 GTI 1.6 (04')
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:01:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:06:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπραβο που βρηκες ακρη γιατι ηταν κριμα να παρεις το κοστος πανω σου...οσο για την lion λογικα πρεπει να δινει γιατι απο οτι ξερω οι αλλες επισημες αντιπροσωπειες της peugeot στην Αθηνα δινουν αυτοκινητο αντικαταστασης για επισκευες που διαρκουν ανω των δυο ημερων. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:10:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
afterlife έγραψε: | ...Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες? |
Aν εχει διαθεσιμο θα σου δωσει.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 18:24:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | afterlife έγραψε: | ...Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες? |
Aν εχει διαθεσιμο θα σου δωσει. |
Το καλυτερο ειναι να προγραμματισεις την επισκευη σου να την κανεις σε συννενοηση με την lion ωστε να εχεις κλεισει απο πριν ημερομηνια για να σου δωσουν και σιγουρα αυτοκινητο αντικαταστασης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ) Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )
Ένταξη: 16 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 342 Τόπος: Παραλία πλευρά !!!
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 19:12:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΘΕΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΑ 400 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΡΙΑ.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FIAT BRAVO ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΚΑΣΤΟΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ BRAVO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ BRAVO ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛ©Σ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 6-7 ΑΜΑΞΙΑ.ΚΡΙΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ BRAVO ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΕΝΙΟ(ΖΑΝΤΙΚΟ, ΣΠΟΙΛΕΡ Κ.Λ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 19:21:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ROM206 έγραψε: | ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΧΘΕΣ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.
ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 140 ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΝΑ 400 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΡΙΑ.
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΜΕΣΑΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FIAT BRAVO ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΚΑΣΤΟΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3 Μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ BRAVO,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ BRAVO ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛ©Σ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ 6-7 ΑΜΑΞΙΑ.ΚΡΙΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ BRAVO ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΕΝΙΟ(ΖΑΝΤΙΚΟ, ΣΠΟΙΛΕΡ Κ.Λ) |
Πολυ τυχερος.....ηταν κατι που θα μπορουσε να συμβει σε ολους μας χωρις απαραιτητα να το γλιτωναμε οπως εσυ...!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 23:33:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
afterlife έγραψε: | Σιγουρα θα το κυνηγισω.2000 ευρω ειναι αυτα περιπου απο οτι λεωεγω παντα.Απο δευτερα θα παρω την λυπητερη. Τελος παντων.Και ειχα αλλα σχεδια για αυτα τα λεφτα.... |
περαστικα για το ατυχημα, καπου εκει να υπολογιζεις τα λεφτα που θα χρειαστεις -δικιο εχεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Φεβ 2005, 23:40:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | φιλε μου ρωτανε πρωτα.....
απο τη στιγμη που δεν εχει σταματησει ο τυπος πρακτικα παπαλλα....
κοινως μπορει να πει οτι δε περασε ποτε απο εκει.
θα μου πεις εχω μαρτυρα...εεε και αυτος θα μαζεψει 5 φιλους του και θα πει οτι εκεινη την ωρα επαιζε μπιριμπα!
επιπλεον απο τη στιγμη που δεν υπαρχει επαφη ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!
σου λεει το εφευρατε απο το μυαλο σας...δεν θα εχουν και αδικο πολλοι το προσπαθουν.
τι επρεπε να κανεις.
η τραβηγμενη αλλα εγγυημενη λυση---- επρεπε να πας και να...............χτυπησεις το κεφαλι σου στη κολωνα!!!!!πριν απο αυτο λες στο μαρτυρα οτι πονα το κεφαλι σου και πας νοσοκομειο και παιρνεις στοιχεια του.φευγεις χτυπας σε μια κολωνα -λιγο ε-πας νοσοκομειο
λες και στο γιατρο τι επαθες για να σε λυπηθει. εχεις λοιπον στο τσεπακι μια διασειση εστω και ελαφρια απο το τρακαρισμα.
και μετα βουρ αστυνομια με τα χαρτια-εξετασεις για εγκαταλειψη τραυματια!!!!!!!!!!!!!!!!!! το τελειο βεβαια θα ηταν να φωναξεις επιτοπου ασυνομια..
μονο ετσι τον εχεις στο χερι για να αναγκαστει να κανει δηλωση και βεβαια απο τη στιγμη που θα τον παρει μπατσος να δωσει καταθεση
θα τρεμουν τα ποδια του κωλοπαιδου που νομιζει οτι ειναι ο μαγκας της περιοχης και αυτην την ωρα θα κοκορευεται σε φιλους του.
ασε που αν τον βρουν αμεσως παει αυτοφωρο ολο το σκ το τσογλανι για εγκαταλειψη τραυματια.μιλαμε πλεον νομιζω οτι ειναι κακουργημα!!!!!!!!!
λυση δευτερη αφου δεν ηξερες πρωτη........
. προφανως σαν καινουργιο το τουτου θα εχει νομικη προστασια...
απο πινακιδα ο ασφαλιστης σου μπορει να σου πει τον ιδιοκτητη του οχηματος...
τον παιρνεις τον αρχιζεις στα..@#$@ χωρις ομως στην αρχη να δωσεις τα στοιχεια σου...ωστε αν σε κλασει και σου κλεισει
το τηλ. που ειναι το πθανοτερο να τον περιποιηθεις καταλληλα χωρις αυτος να μαθει ποτε ποιος εισαι! το καλυτερο θα ηταν
να μιλησεις με το πατερα του που πιθανων να σηκωσει το τηλ. κλαιγοντας λιγο για να σε συμπονεσει καινα στειλει το μαλακισμενο
να κανει μια δηλωση...και παλι στο λεω οτι δεν εναι απαραιτητο οτι θα πληρωθεις ....
πας επομενη πρωι πρωι και κανεις μια αρνητικη δηλωση στηνασφλαιστικη με το πως εγινε συμβαν...αφου μιλησεις με κωλοπαιδο που λεω παρακατω για το τι θα δηλωσεις...
αυτοι ετσι ειναι αναγκασμενοι - πρεπει να βοηθησει και ασφαλιστης εδω...- να κυνηγησουν ασφαλιστικη του κωλοπαιδου να κανει και αυτο
δηλωση. αν μπει στο τριπακι το μικρο να κανει δηλωση το πιθανοτερο ειναι να κανει θετικη μετα δεν εχει νοημα αφου το μπονους του θα ανεβει
ειτε κανει θετικη ειτε αρνητικη 2 μοναδες........
λυση τριτη και καλυτερη........
αφου συνενοηθεις με πατερα βλαμενου και εφοσον σε συμπονεσουν κανονιζεις με κωλοπαιδο ερχεται εκει που εχεις αυτοκινητο και
τραβας μια γρατζουνια το παπι στο αριστερο φτερο σου ετσι ωστε να πεις οτι σε εκλεισε απο αριστερα-αρα σε εχει δεξια- και το εριξες
δεξια στη κολωνα.......του πληρωνεις το βαψιμο του παπιου και ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
ΟΧΗΜΑΤΩΝ για να καλυφθεις σιγουρα....
αν δε εχει φιλικο διακανονισμο κανεις εσυ μια αρνητικη δηλωση και αυτος μια θετικη στις εταιρειες σας και πληρωνεσαι απο τη δικια σου
οποτε γλυτωνεις απειρη ταλαιπωρια και επιπλεον και επαφη να μην υπαρχει αλλιως θα σε αντιμετωπισει η δικια σου ετιαρεια -εαν εχεις
καμια σοβαρη και εχεις και γνωστο ασφαλιστη που θελει να καει μαζι σου.....
το να καει κολλαει οτι σε τετοιες καταστασεις ο ασφαλιστης μπορει να κανει οτι θελει αλλα ισως χρειαστει να καψει καποιο κονε του
στην εταιρεια για παρτη σου πραγμα χλωμο συνηθως....
κουραγιο σε περιμενει γολγοθας....
υ.γ αστυνομια δε φανταζομαι να σου εκοψε να καλεσεις επιτοπου να καταγραψει συμβαν οποτε σε συνδιασμο με μαρτυρα και το......
κεφαλι που ποναει να του κλεισεις το σπιτι του μαλακισμενου..............................................
ελπιζω τουλαχιστον απο αυτα που εγραψα να τη γλυτωσει καποιος αλλος απο εσας |
ή εισαι ασφαλιστης, ή έχεις γνωστό που δουλευει ασφαλιστής ή έχεις εμπλακει σε καμποσα ατυχηματα ή εχεις μεγαλη...φαντασια.
καλα ρε συ, πως τα σκεφτηκες ολα αυτα τα σεναρια;
μπραβο παντως που ξερεις τοσα για το θεμα.
να πως την αληθεια , πανω στον πανικο και το 1ο σοκ του ατυχηματος δεν σκεφτομαστε ολα αυτα, πολλες φορες για μικροζημιες τα κανονιζουμε οπως οπως και φευγουμε.
μακαρι να ειχαμε το μυαλο να τα κανονισουμε οπως πρεπει αλλα αυτο μαλλον προυποθετει πολλα ατυχηματα που φερνουν καποια ανεση χειρισμων και συνηθεια στο τι κανεις , ποτε και που. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 02:06:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimip ολα που ειπες ισχυουν συν το οτι σα μηχ. μηχανικος εχω δουλεψει πραγματογνωμονας και εχω δει 5 πραγματα παραπανω ....
αυτο δε για φαντασια σκεψου μονο οτι οταν περιεγραφα πριν χρονια στον υπευθυνο των πραγματογνωμωνων μιας εταιρειας τη 1η περιπτωση και του τι να κανεις για να του κλεισεις το σπιτι του αλλουνου αναψε τσιγαρο και μου μιλησε την αλλη μερα
φιλε afterlife στο ξαναλεω προσεχε γιατι αν δεν υπαρχει επαφη αναμεσα στους εμπλεκομενους και η ασφαλιστικη του αλλου ειναι καμια κουκουρουκου θα μπλεξεις.μην επαναπαυθεις αν σου πουν ολα οκ. μετα θα στη φερουν.ποια εταιρεια ειναι By the way?..εχουν ξυπνησει παιδια οι ασφαλιστικες δε μασανε κουτοχορτο πια....
θα πω ενα αλλο απλο παραδειγμα...bmw 318 πηρε 3 παρκαρισμενα σβαρνα πριν 1χρονο... ο τυπος περιμενε και πριν λιγο καιρο δηλωσε κλοπη και πηγε και το εθαψε στη θηβα......
το που πως και γιατι δεν ειναι προς συζητηση αλλα το αυτοκινητο βρεθηκε και ο τυπος τωρα τρεχειιιιιιιιιιιιι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|