Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Προβληματα του 207 thp |
καθολου προβληματα (εως και 1 προβλημα) |
|
28% |
[ 22 ] |
λιγα προβληματα (2-5) |
|
44% |
[ 34 ] |
αρκετα προβληματα (5-10) |
|
9% |
[ 7 ] |
πολλα προβληματα (πανω απο 10) |
|
18% |
[ 14 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 77 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SαλιγκαρAKIS (Σάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)
Ένταξη: 15 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 2534 Τόπος: Troll City
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 09:58:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρ'όλα αυτά όμως λές ότι μπορεί να έχω ίδιο κωδικό ανταλλακτικού με ένα 207 RC, αλλά επί της ουσίας διαφορετικό συμπλέκτη; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 12:15:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σάκη, δε ξέρω αν με κατάλαβες. Οπότε πάμε από την αρχή.
Τα 150άρια και τα 175άρια είχαν εξ' αρχής διαφορετικό κωδικό ανταλλακτικού. Η διαφορά των 175αριών ήταν (ως επί το πλείστον) τα σκληρότερα ελατήρια κραδασμών.
Από ένα σημείο και μετά, πολλά αμπραγιάζ 150αριών παρουσίασαν προβλήματα αστάθειας κατά τη σύμπλεξη. Τα 175άρια το παρουσίασαν ελάχιστα.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, μπορούσες ακόμη και εγγύηση να περάσεις ένα τέτοιο "προβληματικό" σετ και να γίνει δωρεάν αντικατάσταση με καινούριο. Όμως αν η αντικατάσταση γινόταν με σετάκι για 150άρι και παρουσίαζε πρόβλημα, ήταν σχεδόν αδύνατο να σου το ξαναπεράσουν εγγύηση οπότε έτρωγες το αγγούρι και το πλήρωνες κανονικά (έτσι την πάτησα εγώ και μάλιστα 2 φορές...). Αν ήξερες ή τύχαινε να ζητήσεις ή έπεφτες στην περίπτωση και σου βάζαν του 175αριού, το πιθανότερο ήταν να ξεγνοιάσεις μια και καλή.
Η επίσημη (ο Θεός να την κάνει...) αντιπροσωπία έχει καταργήσει τον κωδικό των 150αριών, που αποδεδειγμένα παρουσίαζε προβλήματα (ακόμη και στα εκτός Peugeot ανταλακτικά), με τον κωδικό των 175αριών, που σαν ανταλλακτικό είναι λίγο πιο ενισχυμένο. Αλλά παράλληλα έκοψε τις αντικαταστάσεις μέσω εγγύησης... Βέβαια, μέχρι να τα μάθουμε αυτά, είχαμε ήδη φάει στη μάπα 3 αμπραγιάζ και τα 2 τα πληρώσαμε κιόλας και χωρίς αποτέλεσμα... 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
N207r (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l
Ένταξη: 21 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 567 Τόπος: Xylokastro
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 12:59:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και προφανος αυτο που σου εκανε ηταν να σκορτσαρει οταν ξεκιναγες??
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 13:26:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για δευτερη φορά σε ένα χρόνο, κόλλησε το αριστερό φως στροφής αναμμένο. Μόνο αν βγάλω τον πόλο της μπαταρίας σβήνει. Ακόμα και χωρίς ασφάλεια, αναμμένο είναι!! Την πρώτη φορά περάσαμε στην εγγύηση την ασφαλειοθήκη και έφτιαξε. Τώρα θα δείξει τι είναι...εγγύηση πάντως δεν υπάρχει ούτε σαν ανταλλακτικό και ας είναι λιγότερο από χρόνο η αλλαγή...
Άλλα προβλήματα...μία βαλβίδα επιστροφής ανθυμιάσεων καυσίμου, ένα μοτεράκι στα πιτσιλιστήρια και πριν 2 εβδομάδες μία αντλία νερού. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 14:19:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω παντως την 3η αντλια νερου που εχω, δεν την ξαναλλαζω. Εδω και 2-3 μηνες στο σβησημο μου εκανε το κλασικο νιαουρισμα. Τις τελευταιες 2 βδομαδες σταματησε μονο του και μου το κανει 1 στα 10 σβησηματα και αν |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
N207r (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l
Ένταξη: 21 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 567 Τόπος: Xylokastro
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 15:20:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το δικό μ περιεργος ακόμη δεν έχει θέμα η αντλία νερού.. μια φορά το καλοκαίρι μου έκανε μετά από ταξίδι/ σκισημο το γνωστό κελαιδημα στο ρελαντί κ από τότε πότε ξανά.. κ εχω κ 49.000κμχ.
Άλλο πρόβλημα που εχω ειναι με την w/g που τρίζει αλλά όχι πάντα. Πέρνει τπτ αυτό?
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 15:28:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gotcha έγραψε: | Εγω παντως την 3η αντλια νερου που εχω, δεν την ξαναλλαζω. Εδω και 2-3 μηνες στο σβησημο μου εκανε το κλασικο νιαουρισμα. Τις τελευταιες 2 βδομαδες σταματησε μονο του και μου το κανει 1 στα 10 σβησηματα και αν |
έχει και κάτι ιταλικές, που δεν είναι ίδιες με της αντιπροσωπείας.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 15:37:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | Σάκη, δε ξέρω αν με κατάλαβες. Οπότε πάμε από την αρχή.
Τα 150άρια και τα 175άρια είχαν εξ' αρχής διαφορετικό κωδικό ανταλλακτικού. Η διαφορά των 175αριών ήταν (ως επί το πλείστον) τα σκληρότερα ελατήρια κραδασμών.
Από ένα σημείο και μετά, πολλά αμπραγιάζ 150αριών παρουσίασαν προβλήματα αστάθειας κατά τη σύμπλεξη. Τα 175άρια το παρουσίασαν ελάχιστα.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, μπορούσες ακόμη και εγγύηση να περάσεις ένα τέτοιο "προβληματικό" σετ και να γίνει δωρεάν αντικατάσταση με καινούριο. Όμως αν η αντικατάσταση γινόταν με σετάκι για 150άρι και παρουσίαζε πρόβλημα, ήταν σχεδόν αδύνατο να σου το ξαναπεράσουν εγγύηση οπότε έτρωγες το αγγούρι και το πλήρωνες κανονικά (έτσι την πάτησα εγώ και μάλιστα 2 φορές...). Αν ήξερες ή τύχαινε να ζητήσεις ή έπεφτες στην περίπτωση και σου βάζαν του 175αριού, το πιθανότερο ήταν να ξεγνοιάσεις μια και καλή.
Η επίσημη (ο Θεός να την κάνει...) αντιπροσωπία έχει καταργήσει τον κωδικό των 150αριών, που αποδεδειγμένα παρουσίαζε προβλήματα (ακόμη και στα εκτός Peugeot ανταλακτικά), με τον κωδικό των 175αριών, που σαν ανταλλακτικό είναι λίγο πιο ενισχυμένο. Αλλά παράλληλα έκοψε τις αντικαταστάσεις μέσω εγγύησης... Βέβαια, μέχρι να τα μάθουμε αυτά, είχαμε ήδη φάει στη μάπα 3 αμπραγιάζ και τα 2 τα πληρώσαμε κιόλας και χωρίς αποτέλεσμα...  |
Τώρα σε κατάλαβα. Thanks.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 15:43:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | Το δικό μ περιεργος ακόμη δεν έχει θέμα η αντλία νερού.. μια φορά το καλοκαίρι μου έκανε μετά από ταξίδι/ σκισημο το γνωστό κελαιδημα στο ρελαντί κ από τότε πότε ξανά.. κ εχω κ 49.000κμχ.
Άλλο πρόβλημα που εχω ειναι με την w/g που τρίζει αλλά όχι πάντα. Πέρνει τπτ αυτό? |
Σε όλα έτσι κάνει, σε άλλα λιγότερο σε άλλα περισσότερο, δεν θεωρείται πρόβλημα αυτό. Περιέργως με το πρόγραμμα μειώνετε στο ελάχιστο ο θόρυβος αυτός, με το μαμά γίνεται πολύ πιο έντονος.
Κάποτε συζητάγαμε (στο club) για γρασάρισμα στο κλαπέτο της w/g. Ένας φίλος πήγε και την έσφιξε αλλά σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να έχεις πρόγραμμα για να το ρυθμίσεις μετά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Οκτ 2012, 16:23:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι κανει δλδ το κλαπετο της w/g?
Κολλαει?
Μην πειραζεται την w/g γιατι θα τρελαθειται στα λαμπακια.Αν την κουνησετε θελει καλιμπραρισμα απο την αρχη μεσω προγραμματος,κατι που ειναι αγκαρια μεγιστη για τον εκαστοτε προγραμματιστη.τυφλα να χουν οι σκαπανείς του στρατού
Δημοσθενη απο που εισαι?
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 09:23:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
N207r έγραψε: | και προφανος αυτο που σου εκανε ηταν να σκορτσαρει οταν ξεκιναγες?? |
Έτσι ακριβώς...
Κι ακόμη το κάνει μιας και δεν άλλαξα και 4η φορά δισκοπλατώ, απελπίστηκα...
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 09:24:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Τι κανει δλδ το κλαπετο της w/g?
Κολλαει?
Μην πειραζεται την w/g γιατι θα τρελαθειται στα λαμπακια.Αν την κουνησετε θελει καλιμπραρισμα απο την αρχη μεσω προγραμματος,κατι που ειναι αγκαρια μεγιστη για τον εκαστοτε προγραμματιστη.τυφλα να χουν οι σκαπανείς του στρατού |
Τρίζει στο άφημα του γκαζιού, όταν χαλαρώνει ο βραχίονας.
recife_rallye έγραψε: | Δημοσθενη απο που εισαι? |
Λευκάδα, μη δίνεις σημασία στο Basse Terre της υπογραφής! Διακαής πόθος! 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 11:33:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | recife_rallye έγραψε: | Τι κανει δλδ το κλαπετο της w/g?
Κολλαει?
Μην πειραζεται την w/g γιατι θα τρελαθειται στα λαμπακια.Αν την κουνησετε θελει καλιμπραρισμα απο την αρχη μεσω προγραμματος,κατι που ειναι αγκαρια μεγιστη για τον εκαστοτε προγραμματιστη.τυφλα να χουν οι σκαπανείς του στρατού |
Τρίζει στο άφημα του γκαζιού, όταν χαλαρώνει ο βραχίονας.
Λευκάδα, μη δίνεις σημασία στο Basse Terre της υπογραφής! Διακαής πόθος!  |
Εμενα τριζει απο τη 1η βδομαδα εδω και 50.000 km χωρις να χει χειροτερεψει ! Ε αφου δεν ακουγεται η σκαστρα ειπανε τα παιδια στη peugeot να βαλουν το τριξιμο
Καλα εισαι απο τη καραιβικη του Ιονιου, προσωπικα και τι δε θα δινα να ζουσα Λευκαδα και θες να πας στο Basseterre ?
δε πιανει μια μπροστα στη ΛΕΥΚΑΔΑ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 12:40:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: |
Λευκάδα, μη δίνεις σημασία στο Basse Terre της υπογραφής! Διακαής πόθος!  |
Είσαι πολύ τυχερός, έχει τρελές στροφοδιαδρομές!
Πήγα Σεπτέμβριο για διακοπές, απλά τέλεια. Απο που να ξεκινήσω..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 17:57:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
driver7 έγραψε: | Για δευτερη φορά σε ένα χρόνο, κόλλησε το αριστερό φως στροφής αναμμένο. Μόνο αν βγάλω τον πόλο της μπαταρίας σβήνει. Ακόμα και χωρίς ασφάλεια, αναμμένο είναι!! Την πρώτη φορά περάσαμε στην εγγύηση την ασφαλειοθήκη και έφτιαξε. Τώρα θα δείξει τι είναι...εγγύηση πάντως δεν υπάρχει ούτε σαν ανταλλακτικό και ας είναι λιγότερο από χρόνο η αλλαγή... |
Kαι πάλι ασφαλειοθήκη...η 2η σε 1 χρόνο και κάτι ψιλά...135 € έκανε...τώρα το ανταλλακτικό έχει 1 χρόνο εγγύηση αφού το πλήρωσα...κλασσικά για όλα φταίνε τα xenon, όπως λένε όλες οι αντιπροσωπείες... Αληθεια έχει αλλάξει κανείς άλλος ασφαλειοθήκη? Εξαιρετικά σπάνιο μου είπαν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Οκτ 2012, 09:41:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | Είσαι πολύ τυχερός, έχει τρελές στροφοδιαδρομές!
Πήγα Σεπτέμβριο για διακοπές, απλά τέλεια. Απο που να ξεκινήσω.. |
Είχα δει το Λεμανάκι σου και το είχα γράψει στο "ποιος μάγκας ήταν" αλλά όχι τον Σεπτέμβρη!
Δες εδώ : http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=486962#486962
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Οκτ 2012, 11:34:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: | Είσαι πολύ τυχερός, έχει τρελές στροφοδιαδρομές!
Είχα δει το Λεμανάκι σου και το είχα γράψει στο "ποιος μάγκας ήταν" αλλά όχι τον Σεπτέμβρη!
Δες εδώ : http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=486962#486962 |
Μπα εγω ημουν σιγουρα τον Σεπτεμβρη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Οκτ 2012, 11:34:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: | Είσαι πολύ τυχερός, έχει τρελές στροφοδιαδρομές!
Δες εδώ : http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=486962#486962 |
Μπα εγω ημουν σιγουρα τον Σεπτεμβρη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pipis (Spiros) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D
Ένταξη: 28 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 294
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Νοέ 2012, 04:57:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω. Αισθάνομαι καμιά φορά κατι μικρά (εώς ανεπαίσθητα) κοψίματα όταν πατάω μισό γκάζι από χαμηλά (δηλαδη όταν έχει υψηλό φορτίο). Είναι κάποιο πρόβλημα ή το κάνουν όλα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Άπορος (Προγραμματισμένος) Μέλος

207 rallye
Ένταξη: 15 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Νοέ 2012, 10:04:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα το κανουν,αρκει να εχουν καποιο προβλημα(χρονισμος,μπουζι,σκατεμενο καυσιμο κτλ.).
Δες αυτα κ αν ειναι οκ,τοτε θα πρεπει να εμβαθυνεις.
Γενικα κανε βολτα με διαγνωστικο για να δεις τι γινεται στη φαση που περιγραφεις κ σε ολο το φασμα λειτουργιας.Εννοειται να δεις κ τα long trims |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|