PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιθεώρηση μεταχειρισμένου 106 προς αγορά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2013, 15:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες αυτό πως το βλέπετε ...(απο της φωτο...)

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3519602/

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούλ 2013, 17:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι μπλε gti σχετικα σπανιο με αλλαγμενα καθισματα και door cards. Τα καθισματα ειναι απο ραλλυ και τα door cards απο gti μεταγενεστερο, κανονικα θα επρεπε να εχει βελουδινο σαλονι (οχι δερματινο) .
Κατι αλλο δεν μπορω να διακρινω γιατι δεν ειναι πολυ καθαρες οι φωτος .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2013, 20:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από 4,5 χρόνια... αποτοξίνωσης Sad , ξανακύλισα και επέστρεψα στη μεγάλη αγάπη. Αγόρασα ένα μονόφυσο του 2000. Very happy

Χιλιόμετρα: 95000 περίπου ( πραγματικά όχι μουσι).Το ¨κυκλοφορούσε¨ ένας... 76χρονος Wink συμπαθέστατος κύριος , τα τελευταία χρονια
σχεδόν σε ακινησία ( το έβλεπα καθε μερα παρκαρισμένο πηγαινοερχόμενος για δουλεια). Επειδή το είχε σε ψιλοσκια,το χρώμα είναι σε καλή κατάσταση ( μονο ο ουρανός έχει θαμπωμα, πιστεύω με ένα γυαλισμα να αναβάλω το ολικο βάψιμο).

Μοτέρ:εντελώς μαμά όλη τη ζωή του, πλην μιας... σκουπας που τη φόρεσε για άγνωστο διάστημα ( είναι και σπασμένη).
Σήμερα φορά τα μαμά φιλτροκουτια κομπλε. Απο τα ψευτοκάπακα των εκκεντροφόρων δακρυζει λιγο λαδι ( το οποίο μάλλον δεν έχει σκουπιστεί ποτέ ως σήμερα Embarassed . Χάνει και το πίσω προς την καμπίνα).
Από κάτω κιβώτια,διαφορικά και λοιπά δεν χάνει σταγόνα. Εκεί που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι, είχε μείνει και από μπαταρία και έσκυψα να δω τιποτα ίχνη. Κιβώτιο οκ, τσεκάρισα οδηγώντας με γρηγορες
αλλαγες, κατεβάσματα συγχρονιζέ δεν ακουγεται κιχ.

Ανάρτηση: μαμά από την αρχή και παραμένει. Εχουν αλλαχτεί αμορτισέρ μονο με μαμα.

Τα ηχητικά τα είχε βάλει ο υιός του 76χρονου, που οδηγούσε το αμάξι το καλοκαίρι.

Σήμερα κατάφερα να καθαρίσω λιγάκι το εσωτερικό ( ήταν μέσα στη βρώμα και λεω να κάνω πλήρη καθαρισμό με ατμούς και λοιπά, σε επαγγελματία).

Μερικές πολύ πρόχειρες φωτό ( ο φακός μου πρέπει να είναι λερωμένος).
Η μεγάλη μου κορη, οταν πούλησα το πρώτο ραλύ, ήταν 4 χρονών. Το ψιλοθυμόταν. Στο "δοκιμαστικό" πριν αγοράσω το δεύτερο, την είχα... συνοδηγό. Όταν έκανα μια πρώτη - δευτέρα κόφτες να δούμε το σασμάν, ενθουσιάστηκε και αρχισε να φωνάζει "οοοοοοοο ωραίααααα!" Thumbs Up (συνήθως πέφτει κράξιμο στις ταρζανιές!).
Στο πρώτο καθάρισμα λοιπόν επέμενε να βοηθήσει (σε πρώτο πλάνο) !

Εντελώς αδιάφορο σε μένα, έχει και ψιλοήχο

Το καντράν έχει αλλαχτεί με ένα από GTi. ( ανάβει λαμπάκι αερόσακου και ABS που δεν έχει...)

...περιτά βάρη!

Ο χώρος του κινητήρα είναι πολύυυυυυ βρώμικος. Πως να τον καθαρίσω?? HELP!

Το πήρα 2200...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alfasud στις Κυρ 20 Οκτ 2013, 04:48:42, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2013, 22:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλοριζικος!
στεγανοποιεις τα ψευτοκαπακα, βαζεις τις ζαντες που πρεπει (αν και σε τετοιο θα εβαζα απο Gti) και μετα πας σε επαγγελματια για πλυσιμο πανω κατω μεσα εξω και γυαλισμα.
Θα γινει οπως πρεπει!
Αν δεν συνελθει ο ουρανος με αλοιφη απλα θα βαψεις μονο αυτον .
Το καντραν δεν ειναι απαραιτητα απο Gti.
Εβγαιναν και ραλλυ με τετοιο καντραν .

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Οκτ 2013, 22:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υγ βαζεις παλι τα αυτοκολλητα του πολεμου που λογικα τολμησε να βγαλει ο γιος και φυσικα πετας ολη τη ντισκο που εχουν βαλει σε εταζερα και πορτμπαγκαζ.

Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 09:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χεχε από σχέδια άλλο τίποτα! Για το καντράν, έτσι είπανε στον γεράκο... Να ρωτήσω κάτι. Τη στάθμη λαδιού αυτό το καντράν δεν τη δείχνει στο δεξί όργανο όταν γυρίσεις το διακόπτη, αλλά στην οθονίτσα αριστερά έτσι? ( το πρώτο μου ήταν 8v του 97).

Λέω μετά τα καθαρίσματα, να το βάλω συνεργείο για γενικό σερβις. Ο γεράκος έκανε καθε χρόνο τα βασικά και απο κει και πέρα, οτι χαλούσε το άλλαζε. Να φανταστείτε άλλαξε κρεμαγιέρα όχι με καινουριο ανταλακτικό, όχι μεταχειρισμένο ( οι μεγάλοι άνθρωποι ειναι λιγάκι παράξενοι με αυτά).

Από ανάρτηση, επειδή πλέον είμεθα και κάποιας.... ηλικίας Rolling eyes , σκέφτομαι να το αφήσω στο μαμά υψος, αλλάζοντας μονο αμορτισέρ με... αυτά που θα προτείνει η πλειοψηφία του κλαμπ! Laughing ( πεζοσπορίσια ίσως??).
Είδα οτι τα σινεμπλοκ powerflex δεν τα πολυσυμπαθείτε γενικά. Τα ειχα βάλει στο παλιο μου και μου άρεσε. Έχετε γνώμη για την μαύρη σειρα (powerflex black series) που έχουν βγάλει? Τα δίνουν για χρήση πίστας, αλλά πιστεύω σε σχέση με τα... μεταλικά που έχω δει οτι βάζετε, θα ειναι πιο μαλακά σίγουρα. Γενικα΄σκεφτομαι εναν συνδυασμό μαμά ελατηρίων/χχχ αμορτισέρ και σκληρότερων σινεμπλοκ all around ( πλην βάσης μηχανής σασμάν που θα βάλω πεζο σπορ, η powerflex ήταν μ@λ@κι@).

Για το μοτέρ, να... σιγουρέψω την κατάσταση του πρώτα και μετά την πατέντα με το εργοστασιακό φιλτροκούτι, ενα τελικό για αρχή και μετά βλέπουμε Cool .

Στα ψευτοκάπακα μπαίνει φλαντζόκολλα νομίζω ετσι? Δεν υπάρχει κάποιο ανταλακτικό φλάντζα πεζό αν θυμαμαι καλα. Υπάρχει συγκεκριμένη φλαντζόκολλα που θα προτείνατε???

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 09:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Υγ βαζεις παλι τα αυτοκολλητα του πολεμου που λογικα τολμησε να βγαλει ο γιος και φυσικα πετας ολη τη ντισκο που εχουν βαλει σε εταζερα και πορτμπαγκαζ.

Μα τι ντίσκο!! Shocked Πρέπει να είχε και sub κάποια στιγμή, υπάρχει μια μικρή τρύπα στο μεσο της εταζερας, κλεισμένη με αυτοσχεδια τάπα. Προς το παρόν μια χαρά πήρε ενα.. αρωματικό καμπίνας να... ξεβρωμίσει λίγο! Very happy

Ζητείται εταζιέρα ατρύπητη! Cool

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωω φιλε παιζει να ειναι το πιο βρωμικο μηχανοστασιο 106 που εχω δει (σε πολιτικο αμαξι)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ το ίδιο!

Από Δευτέρα παει σε "ειδικό" για... απολύμανση! Very happy

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 10:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τζωρτζ,η σταθμη λαδιου,εμφανιζεται στην οθονιτσα του κοντερ οταν γυρισεις το διακοπτη,στη δευτερη σκαλα,6 κουτακια δειχνει οταν ειναι γεματο,αν δειχνει μονο παυλες,πιθανον εχεις χαλασμενη βαλβιδα Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 13:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, δείχνει κανονικά Γιώργη. Έξι κουτάκια όπως λες, συμφωνεί με το δείκτη λαδιού της μηχανής ( βέργα), το τσεκάρισα χτες Very happy
Δείχνει τίποτα άλλο η οθονίτσα αυτή, ή μόνο λάδια ( και χιλιόμετρα )?

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2013, 13:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alfasud έγραψε:
Όχι, δείχνει κανονικά Γιώργη. Έξι κουτάκια όπως λες, συμφωνεί με το δείκτη λαδιού της μηχανής ( βέργα), το τσεκάρισα χτες Very happy
Δείχνει τίποτα άλλο η οθονίτσα αυτή, ή μόνο λάδια ( και χιλιόμετρα )?

Ωρα( Laughing ) επομενο σερβις και μερικο χιλιομετρητη Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Οκτ 2013, 17:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο υιός κάτι μου είχε πει για μια σκούπα που είχε φορέσει το αμάξι, χρόνια πριν. Τη ζήτησα και την βρήκαν ( μοναδική προίκα του αυτοκινήτου).
Το φίλτρο μέσα είναι ITG (μάλλον ήταν όταν μπήκε κάποτε, γιατί τώρα ήταν εντελώς σάπιο). Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αυτός που την είχε βάλει, έκανε πατέντα για να την τοποθετήσει, αφού η διάμετρος που είχε το στόμιο της χοάνης, ήταν ακριβώς το ίδιο με τη διάμετρο του σωλήνα της σκουπας, με συνέπεια να μην μπορεί να εφαρμόσει. Έβαλε λοιπόν το καμματι χαρτοσωλήνα που φαίνεται, στερεώνοντάς το με δυο σφικτήρες.

Που μπορώ να βρώ μια παρόμοια χοανίτσα να την προσαρμόσω μέσα στη σκούπα?? Το μήκος της χοάνης ήταν περίπου 16 εκατοστά, ενώ η διάμετρος του στομίου της περίπου 6,7 εκατοστά...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Οκτ 2013, 18:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aνοιξε ενα τοπικ αν θελεις σχετικα με το αυτοκινητο σου ή κανε τις ερωτησεις σου στα ηδη υπαρχοντα τοπικς να κρατησουμε αυτο ως εχει.

Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Οκτ 2013, 20:50:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ, έχεις δίκιο Very happy

Ανοίγω κανούρια Thumb Left

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Δεκ 2015, 19:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπα να το γράψω στις αγγελίες που αναζητούν/πουλάνε αρκετοί από δω μέσα, αλλά τελικά το γράφω εδώ.

Εντελώς πληροφοριακά, καθώς δε με ενδιαφέρει να προβώ σε κάποια αγορά, αλλά τι γνώμη έχετε για αυτούς ως προς το θέμα της επιθεώρησης;

http://www.sport24.gr/genika/advertorial/h-agora-enos-metaxeirismenoy-aytokinhtoy-pauei-na-exei-risko.3820308.html

Το είδα εντελώς τυχαία και είπα να ρωτήσω. Ή αξίζει να τα πηγαίνουμε σε επίσημη αντιπροσωπεία για ελέγχους και να δίνουμε 20-30-40 ευρώ; Κι αν το αμάξι είναι πχ 10ετίας; Συμφέρει;

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Δεκ 2015, 20:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε γνωριζω την τεχνικη τους καταρτιση, ξερω ομως οτι χρεωνουν αρκετα,45€ νομιζω. Η αντιπροσωπεια εχει το πλεονεκτημα του ηλεκτρονικου ελεγχου και ισως τελικα βγαινει φθηνοτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Δεκ 2015, 20:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Δε γνωριζω την τεχνικη τους καταρτιση, ξερω ομως οτι χρεωνουν αρκετα,45€ νομιζω. Η αντιπροσωπεια εχει το πλεονεκτημα του ηλεκτρονικου ελεγχου και ισως τελικα βγαινει φθηνοτερα.

Το ρώτησα έτσι απλά κουβέντα να γίνεται...

Γιατί θυμάμαι, ψάχναμε μεταχειρισμένο για τον αδερφό μου το 2010 και πήγαμε σε 2-3 αντιπροσωπείες Opel (ήθελε Corsa). Αποδείχθηκε ένα είχε γυρισμένα χιλιόμετρα (έλεγε 45.000, είχε 90.000 και ρωτώντας έναν υπάλληλο κάτι εντελώς τυχαία, βρήκαμε μέσω κομπιούτερ, ότι σε άλλο συνεργείο έχει κάνει το μεγάλο σέρβις), ένα άλλο είχε μια διαρροή σε λάδια κτλ κτλ. Εν τέλει, αυτό που αγόρασε, αποδείχθηκε ότι το πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο που το είχε καλός φίλος ενός μπάρμπα μας (και μετά έγινε και δικός μας).

Από κόστος νομίζω μας ζητούσαν περίπου 35 ευρώ.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Δεκ 2015, 19:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη τυγχανει να γνωριζω εκ των εσω για
αυτο το start up (spotmechanic)
η καταρτιση τους ειναι υπεραρκετή για αυτο που κανουν.

Σορυ αλλα 45 τελικη τιμη με φπα σημαινει κατω απο 25προ φορων καθαρη τιμη....αν αυτό σςς φαινεται πολυ τοτε δεν
ειστε στο target group τους
Επιστροφή στην κορυφή
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 106 1.3 RALLYE..the REAL Rallye!

Ένταξη: 10 Νοέ 2009
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Δεκ 2015, 19:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνεργαζονται με κατα τοπους επαγγελματιες δεν ανηκουν εξαρχης και μονο στην εταιρεία. [/u]

INSANE IN THE ///MIDBRAIN...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης