PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιλογη Αυτοκινητου (τις Γνωσεις σας παρακαλω)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2011, 22:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stratos gti έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/807517/ πιο celica... μεσα στα 10 καλυτερα τιμονια ever....

Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

->

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (ξανα) 2ΛΙΤΡΟ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(οχι οτι συμφωνω και το 100% - αν και με τις Ελληνικές κυβερνησεις πραγματικα δεν μπορείς να κάνεις ενα προγραμματισμό της προκοπής...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2011, 22:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν δεν έχω αντικειμενικά κριτήρια, Στέλιο, απλώς σε κάθε αυτοκίνητο που μπαίνω, προσπαθώ να το κρίνω με βάση το τι θα περίμενα από το συγκεκριμένο. Άλλα πράγματα περιμένω από το 206 - που τα κάνει πολύ καλά - κι άλλα από τη Σέλικα - που επίσης τα κάνει καλά. Με καταλαβαίνεις, νομίζω. Δε μπορώ να κρίνω όλα τα αυτοκίνητα με τα ίδια κριτήρια.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2011, 22:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,δεκτο...
Απλα ισως και τα δικα μου κριτηρια δεν ειναι αναλογα μιας και περιμενω απο ενα Toyota να εχει αισθηση γαλλικου. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 02:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον ας τα πω πιο αναλυτικα...

α) θελω ενα αυτοκινητο να μην ειμαι συνεχεια στο συνεργειο.
δεν με πειραζει να πηγαινω οταν χρειαζεται κατι το αυτοκινητο αλλα οχι δεν θελω
να το κανω στεκι μου. αρκετα...
β)να μην ειναι ψοφιο. η χρηση του θα ειναι βολτισια αλλα θελω λιγο νευρο και ανεβαζει γραμμικα και γρηγορα ...
γ) να ειναι σταθερο , δηλαδη αν πιανω τα 200 να μην ειμαι βαρκα γιαλο , να ειναι σταθερο και να μην νιωθω τρεμολα και ασταθειες στο τιμονι , .... οπως επισης και να μην κοπαναει σαν μαζοχα απο μια λακουβιτσα , μικρα εξογκωματα κτλ κτλ .
δ)η καταναλωση του να μην ειναι πανω απο 9/100
ε) να μου αρεσει εμφανισιακα...σχετικο ξερω...
ζ) μεχρι 1800 κυβικα
η) αν ειναι καμπριο θα το ηθελα χωρις να σημαινει οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση. απλα οδηγησα ενα μκ2 το καλοκαιρι βραδακι και απλα ηταν η μονη φορα που δεν με ενδιαφερε να πατησω γκαζι....

---------------------------------------------------------------------------------

δεν θελω να παω παλι σε γαλλικα διοτι ειχα 3 Χ 206 τα τελευταια 4 χρονια και τα 2 τελευταια απλα με καναν να γνωρισω για τα καλα το συναφη των "μηχανικων".
δεν θελω αλλη γνωριμια μαζι τους...

καποια παιδια γραψατε για το 207 rc,... δεν ξερω αν μπορω να το εμπιστευτω σαν γαλλικο που ειναι ( ειναι ? γιατι ισως να γερμανιζει λιγακι) , απο την αλλη ψαχνω κατι σε japan αλλα ειναι λες και να τα σχεδιασε μεθυσμενος και κακογουστα αλοιθωρος σχεδιαστης... γερμανικα ? αμφιλεγομενα αλλοι λενε μακρια αλλοι λενε super αλλα προσεξε μην αυτο εκεινο το αλλο κτλ κτλ κτλ.
μερικα παραδειγματα... ( δεν ειναι τα μονα απλα διαλεγω καποια)
καλο το 207 gt/rc ? δεν παει μια .... κιβωτιο χαλι μαυρο , και ολο θα εχεις και καποιο προβληματακι για να κανεις την επισκεψη σου στο μηχανικο .. γαλλικα μωρε δεν ξερεις?? ξερω ξερω...
καλο το mr 2? διθεσιο . καλο αλλα καιει λαδια ... παρε και ενα 2ο μοτερ ααα και που σαι ο κωλος σε καθε στροφη παει οπου θελει.
καλο το mini ? παρε 2 σασμαν να εχεις ... καινε τον αμπακο ....ακριβα ανταλακτικα...
να παρω golf η polo ? μακρια , δεν εχεις καμια αισθηση οδηγικη και ειναι ακριβα
corsa opc? λενε 192 αλλα δεν παει ουτε σαν 170αρι... ζημιαρικα , εχει φιλος μου ολο συνεργειο....
ρχ8 ? καλοοοοο !!! αλλα για να πας βολτα θες και 2ο ντεποζιτο ....
alfa romeo ? ιταλικο ? τρελος εισαι μακριααααα.... καλα λεω φευγω και απο εκει...
audi a3/s3? το εχει φιλη μου ολο συνεργειο ειναι και πανακριβα ανταλακτικα , audi ειναι .... παει και αυτο
seat ibiza fr η cupra το παλιο? τρελος εισαι ρε ανδρεα? ηλεκτρολογικα προβληματα στο full , μακρια...

και επειδη ηξερα την απαντηση στο επομενο ερωτημα μου , ειχα ετοιμη και την απαντηση...
toyota yariss??? αξιοπιστο , πολυ καλο δεν καιει....
ναι αλλα δεν μου αρεσει ρε τραχανα... δεν παει μια και το εσωτερικο του ειναι σαν το εφτιαξε ο sport billy !!! ενα ταμπλο που μοιαζει με σαμαρι με ενα ξυπνητηρι απο εκεινα τα παλια που τα κουρδιζαμε για χλμ μετρητη , και καθισματα αναλογης αξιας με εκεινες που καθεσε στα παλια καφενεια με την ψαθα απο κατω... ξερω αυτες οι καρεκλες δεν χαλανε ποτε... αλλα ο κωλος σου πλακε
και μετα μου λεει ο ξανθο απατσι αν ξερω τι ακριβως ψαχνω...

να φτιαξω εγω ενα μηπως ? δυστηχως δεν ειναι πραγματοποιησιμο...

μηπως να παρω εναν γαιδαρο και να του βαζω νευτι στον κωλο οταν θελω να κανω μια προσπεραση?

τεσπα ολα αυτα τα γραφω νυσταγμενος και με σαρκαστικη διαθεση μιας και μια απλη μπομπονιερα αν θελεις να αγορασεις την σημερινη εποχη , πρεπει να γινεις "ειδικος"...

ευχαριστω οπως και να εχει για οσους ασχοληθηκατε με τις "μηχανολογικες μου αναζητησεις"...

viva la vyzi tis petaloudas...

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 09:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(αν ου αρεσει εμφανισιακα)
κανε ενα τεστδριβε μια τσελικα 140αρα ή 190αρα... Wink
(εστω για να εχεις υποψιν σου περι τινος προκειτε)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mitsos84 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xt premium, edition TAFOS+106 1.1

Ένταξη: 18 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 10:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:

δεν θελω να παω παλι σε γαλλικα διοτι ειχα 3 Χ 206 τα τελευταια 4 χρονια και τα 2 τελευταια απλα με καναν να γνωρισω για τα καλα το συναφη των "μηχανικων".
δεν θελω αλλη γνωριμια μαζι τους...

καποια παιδια γραψατε για το 207 rc,... δεν ξερω αν μπορω να το εμπιστευτω σαν γαλλικο που ειναι ( ειναι ? γιατι ισως να γερμανιζει λιγακι) , απο την αλλη ψαχνω κατι σε japan αλλα ειναι λες και να τα σχεδιασε μεθυσμενος και κακογουστα αλοιθωρος σχεδιαστης... γερμανικα ? αμφιλεγομενα αλλοι λενε μακρια αλλοι λενε super αλλα προσεξε μην αυτο εκεινο το αλλο κτλ κτλ κτλ.
μερικα παραδειγματα... ( δεν ειναι τα μονα απλα διαλεγω καποια)
καλο το 207 gt/rc ? δεν παει μια .... κιβωτιο χαλι μαυρο , και ολο θα εχεις και καποιο προβληματακι για να κανεις την επισκεψη σου στο μηχανικο .. γαλλικα μωρε δεν ξερεις?? ξερω ξερω...
καλο το mr 2? διθεσιο . καλο αλλα καιει λαδια ... παρε και ενα 2ο μοτερ ααα και που σαι ο κωλος σε καθε στροφη παει οπου θελει.
καλο το mini ? παρε 2 σασμαν να εχεις ... καινε τον αμπακο ....ακριβα ανταλακτικα...
να παρω golf η polo ? μακρια , δεν εχεις καμια αισθηση οδηγικη και ειναι ακριβα
corsa opc? λενε 192 αλλα δεν παει ουτε σαν 170αρι... ζημιαρικα , εχει φιλος μου ολο συνεργειο....
ρχ8 ? καλοοοοο !!! αλλα για να πας βολτα θες και 2ο ντεποζιτο ....
alfa romeo ? ιταλικο ? τρελος εισαι μακριααααα.... καλα λεω φευγω και απο εκει...
audi a3/s3? το εχει φιλη μου ολο συνεργειο ειναι και πανακριβα ανταλακτικα , audi ειναι .... παει και αυτο
seat ibiza fr η cupra το παλιο? τρελος εισαι ρε ανδρεα? ηλεκτρολογικα προβληματα στο full , μακρια...

και επειδη ηξερα την απαντηση στο επομενο ερωτημα μου , ειχα ετοιμη και την απαντηση...
toyota yariss??? αξιοπιστο , πολυ καλο δεν καιει....
ναι αλλα δεν μου αρεσει ρε τραχανα... δεν παει μια και το εσωτερικο του ειναι σαν το εφτιαξε ο sport billy !!! ενα ταμπλο που μοιαζει με σαμαρι με ενα ξυπνητηρι απο εκεινα τα παλια που τα κουρδιζαμε για χλμ μετρητη , και καθισματα αναλογης αξιας με εκεινες που καθεσε στα παλια καφενεια με την ψαθα απο κατω... ξερω αυτες οι καρεκλες δεν χαλανε ποτε... αλλα ο κωλος σου πλακε
και μετα μου λεει ο ξανθο απατσι αν ξερω τι ακριβως ψαχνω...

πωπω ρε φιλε πραγματικα ψωφισα στο γελιο Laughing

ποιος σου εχει γεμησει το κεφαλι με ολα αυτα τα urban legends???

χωρις πλακα θα μπορουσα να σου πω, χωρις ιχνος ψεματος τα ακριβως αντιθετα απο ολα οσα σου εχουν πει για τις μαρκες αυτες!

ακομα και το 147 που ειχα δεν ειχε παθει το παραμικρο μεσα σε 4 χρονια και 80.000χλμ!

γενικως... παρε οτι γουσταρεις...και ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν...

παρε γνωμες πολες, απειρες, αλλα μη τις δενεις και κομπο.

ειναι τραγικο να σου λεει καποιος "μακρια απο κεινο και ταλλο" απο τη στιγμη που δε το ειχε ποτε για να ξερει τι παιζει απο πρωτο χερι!

και το "μπουρδελο" και "ολο χαλαει" που σου λεει ο καθενας ειναι παντα σχετικο...

δε θα ξεχασω ποτε ενα παλικαρι που μιλοντας για αμαξια με ρωταει τι εχω...

πεζω του λεω. ΠΕΖΩΩΩΩΩΩ??? μα καλα πως πηγες και το πειρες αυτο το πραμα??? αυτα ολο χαλανε!!!

γιατι του λεω, ειχες και ολο χαλαγε?? ναι λεει ειχα ενα 206, και με μαμησε.

δλδ τι επαθε? εκαψε πολλαπλασιαστη λεει. στα ποσα χρονια/χλμ?ρωταω...

ε λεει 10 χρονια..και ειχα περιπου 280.000 χλμ. και απανταω. δλδ ρε φιλαρακι μου γλυκο, για εναν πολαπλασιαστη μετα απο 280.000 απροβληματιστα χλμ, μας εβγαλες τα πεζω μπουρδελα?

φιλε αντρεα δεν αμφισβητω τα σχετικα με το 206 που λες. μπορει να πεσες σε μακακες μαστορες, η σε κακομεταχειρισμενα αμαξια!

ο καθενας εχει τα δικα του μετρα και σταθμα! γιαυτο και εσυ, αγόρασε αμαξι στο τελος με τα δικα σου!

saxo 1.1 -> 106 rallye -> alfa 147 2.0 -> swift sport 1.6 -> 106 1.1 -> 307 1.4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 10:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικα εχω ενετλως διαφορετικα εμπειρια στα Γαλλικα.
Δεν ξερω αν ειναι θεμα δικης μου μεταχειρισης αλλα:

Απο 1999-2003 κατοχος Peugeot 205 1.4 μοντελο 1995 αγορασμενο μεταχειρισμενο απο γυναικα.
Περα απο τα βασικα αναλωσιμα(μπαταριες λαστιχα κτλ.)δεν αλλαξα απολυτως τιοποτα.
Απο 2003-2007 κατοχος ενα saxo 1.4 look vts αγορασμενο καινουργιο απο αντιπροσωπεια.Δεν αλλαξα ουτε βιδα.
Απο 2007-σημερα Peugeot 206 1.6 αγοαραμενο απο γυναικα μεταχειρισμενο 2004 μοντελο και εχω αλλαξει μια μπαταρια,2 λαμπακια της πισω πινακιδας και το εμπρος δεξι πορειας.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 12:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι ψαχνεις το τελειο αμαξι...γελαγα 5λεπτα ειδικα εκει που θες και 9λιτρα καταναλλωση λυθηκα... δυστυχως αντρικο δεν υπαρχουν τετοια αμαξια εκτος αν παρουμε ντισελ Cool

kai sorry ανδρεα τα αμαξια που αγορασες ηταν περιπτωσαρες ειδικα τα διλιτρα...δεν αποτελουν αντιπροσωπευτκο δειγμα 206 ειδικα οταν τοτε ουρλιαζαμε ολοι να μη παρεις προφεισλιφτ 206....

απροβληματιστο αμαξι δεν υπαρχει πλεον...
πιστευω παντως οτι η σελικα ειναι ιδανικη για σενα ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΙΣΛΙΦΤ για να μη τραβηξεις τα ιδια σε υπερθετικο βαθμο με ανοιγμενους κορμους διαλυμενες φλαντζες και καποιες αλλες χοντρες βλαβες που βγαλανε τα πρωτα μοντελα...

το μινι που θες εχει ενα μικρο θεμα. τα ακριβα ανταλλακτικα...αν παθεις τα μισα απο οσα σου εβγαλε το 206 με το μινι θα πρεπει να πουλησεις ενα σπιτι για να το φτιαξεις.......
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 13:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το swift sport και fiesta sport τιμια κ τα δυο...το πρωτο απο μεσα ειναι σα ταξι 10ετιας βεβαια κ το δεφτερο ποιο μοντερνο.Παντως κ εμενα η γνωμη μου ειναι πως αφου ειχες 206 κ 2λιτρο κιολας δε θα σε ικανοποιησει τιποτα αλλο απο το 207rc απ ολες τις αποψεις(μιας κ βαζεις ταβανι στα 1.8).
Ωραια τα mx κ η celica αλλα αποκλεινουν πολυ απο τη γαλλικη αισθηση κ θα σε χαλασουν νομιζω.Αν μπορουσες να παρεις 2λιτρο παλι εγω θα σου ελεγα αυτα τα δυο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/801458/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1116404/
μη πειτε τιποτα για την τιμη ενδεικτικα τα εβαλα. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 14:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου αν καθεσαι και ακους ολες αυτες τις φημες που κυκλοφορουν για την καθε μια μαρκα, τοτε δεν σε βλεπω να παιρνεις αμαξι συντομα. Γιατι ενταξει, δε λεω, καλο ειναι να λαμβανεις υποψιν την γνωμη των αλλωνων πρωτου κανεις κατι, αλλα στο τελος της μερας, η αποφαση ειναι δικη σου.

Πριν παρω το rc ειχαν περασει απο τα χερια μου δυο ιταλικα, και αυτα που λενε για τα ιταλικα εγω προσωπικα δεν τα βιωσα. Τωρα που πηρα το rc παλι δεν εχω προβληματα, ανεξαρτητα απο τις φημες που τα θελουνε τα γαλλικα στο συνεργειο. Η μονη φημη που εχει επιβεβαιωθει ειναι για το accent που τυγχανει να εχω για την δουλεια, το οποιο οντως εχω να του αλλαξω λαδια πανω απο 30χιλιαδες χιλιομετρα και δεν ζητησε ποτε το παραμικρο. Wink

Οταν ειμουν στο "ψαξε" και γω ειμουνα αρκετα μπερδεμενος στο θεμα της επιλογης. Ομως, τα κριτηρια που θετεις στην επιλογη σου, καλυπτουν ενα μεγαλο μερος της αγορας, οποτε κατσε λιγο και δες τι ακριβως θελεις. Ενα καμπριο 2θεσιο διαφερει κατα πολυ με ενα καμπριο 2+2 θεσεων απο αποψη χωρων, επιδοσεων κλπ, ποσο μαλλον με ενα χατσμπακ.. Συγκρινεις αυτοκινητα που ανηκουν σε διαφορες κατηγοριες. Το σ3 πχ, πολυ καλο, δεν λεω, και γω θα ηθελα να επαιρνα ενα, αλλα ενας αισθητηρας λαμδα προσωπικα θα με γονατιζε οικονομικα. Και ασε που δεν μπορεις να το συγκρινεις με τα υπολοιπα αυτοκινητα που ανεφερες.. Βοηθησε μας λιγο, για να σε βοηθησουμε με τη σειρα μας! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 14:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η peugeot με το 207 έχει ανέβει κατακόρυφα σε ποιότητα και αξιοπιστία από το 206 και γενικά τις προηγούμενες γενιές οχημάτων της.
Φυσικά, κάποια μικροπροβλήματα είναι λογικό να παρουσιαστούν, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει εντελώς απροβλημάτιστο αυτοκίνητο στις μέρες μας, οποιασδήποτε εταιρείας και αν είναι.
Άρα κι εγώ θεωρώ ένα 207rc ή έστω rallye σαν μια από τις πλέον ολοκληρωμένες επιλογές γι'αυτό που ζητάς.

Από την άλλη, μιας και ζητάς κυρίως βολτίσιο αυτοκίνητο, πιστεύω πως καλή επιλογή θα ήταν ένα golf 1.8tsi που και αρκετά γρήγορο είναι και γενικά ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο. Σίγουρα η αίσθησή του δεν σε προκαλεί για πολλά, αλλά έτσι κι αλλιώς δε νομίζω πως σ'ενδιαφέρει και ιδιαίτερα.

Καλή επιλογή θεωρώ και το type S το οποίο σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο, αλλά είναι αρκετά φουτουριστικό μέσα έξω (μέσα κάθε φορά που κάθομαι μιας και το έχει ο ξάδερφός μου νομίζω ότι έχω μπει σε αμάξι του μέλλοντος), έχει 7ετή εγγύηση αν θυμάμαι καλά (άρα θα είσαι ακόμα εντός) και από κατανάλωση πραγματικά καίει πολύ λίγο τηρουμένων των αναλογιών. Είναι και πολύ καλό οδηγικά.
Στις τιμές που έχει σαν μεταχειρισμένο, θα του έριχνα μια ματιά.

Όσο για την celica, το αμάξι αυτό το είχα απωθημένο από μικρός (ιδιαίτερα το τελευταίας γενιάς) και το θεωρώ πανέμορφο και πραγματικά αγέραστο σαν σχήμα.
Δεν ξέρω ούτε πως στρίβει, ούτε πόσο γρήγορο είναι (αν και με 192 άλογα δε νομίζω να υπολείπεται κιόλας), αλλά στα λεφτά που έχει πλέον θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την αγορά του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 15:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
νομιζω οτι ψαχνεις το τελειο αμαξι...γελαγα 5λεπτα ειδικα εκει που θες και 9λιτρα καταναλλωση λυθηκα... δυστυχως αντρικο δεν υπαρχουν τετοια αμαξια εκτος αν παρουμε ντισελ Cool

kai sorry ανδρεα τα αμαξια που αγορασες ηταν περιπτωσαρες ειδικα τα διλιτρα...δεν αποτελουν αντιπροσωπευτκο δειγμα 206 ειδικα οταν τοτε ουρλιαζαμε ολοι να μη παρεις προφεισλιφτ 206....

απροβληματιστο αμαξι δεν υπαρχει πλεον...
πιστευω παντως οτι η σελικα ειναι ιδανικη για σενα ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΙΣΛΙΦΤ για να μη τραβηξεις τα ιδια σε υπερθετικο βαθμο με ανοιγμενους κορμους διαλυμενες φλαντζες και καποιες αλλες χοντρες βλαβες που βγαλανε τα πρωτα μοντελα...

το μινι που θες εχει ενα μικρο θεμα. τα ακριβα ανταλλακτικα...αν παθεις τα μισα απο οσα σου εβγαλε το 206 με το μινι θα πρεπει να πουλησεις ενα σπιτι για να το φτιαξεις.......

+1

kai mia pou to paidi den thelei 207 RC (i twinqo RS Cool )

yparxei kai mia alli protasi pou den exei kamia sxesi me GT i GTI
(alla toylaxisto to "palevei" Very happy Very happy Very happy )
Honda CRZ
den to exo odigisei den to ksero...

to mono pou ksero einai to civic to yvridiko pou exei o pateras mou
to opoio einai men poly oikonomiko alla den epalithevei tis katanaloseis pou anaferei o kataskevastis,
(para mono an pigaineis poio arga apo tin kathysterisi)

alla toy exei vgalei kai polla provlimata...
(nai to ksero... ta giaponezika den xalane Very happy )
kai ekei einai kai o logos pou den exo "asxolithei" ligaki mazi tou Twisted evil
giati den thelei na xasei tin eggyisi.

Anyway,
den exeis na xaseis kati (pera apo xrono) me to na pas kai na to kaneis ena test drive
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 15:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:

Anyway,
den exeis na xaseis kati (pera apo xrono) me to na pas kai na to kaneis ena test drive

Αυτο που ανεφερε ο φιλος Θανασης ειναι και το σημαντικοτερο, αν θελεις να εχεις ολοκληρωμενη αποψη! Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 17:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντρεα παρε ενα seat leon sport 1.8 tsi να τελειωνει το θεμα!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 17:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα αφου θελει και εμανιση...σιγα μη παρει και σκοντα τζιπακι...

αντρεα παντως αν σε φτανουν τα λεφτα κοιτα για μχ-5 1.8 το τελευταιο nc...νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για σενα
επιδοσεις ιδιες με το πλιοτερο μχ5
ποιοτητα γρανιτης
μηδεν προβληματα
μουρη
σταθεροτατο και ασφαλες
μονο χωρους δεν εχει
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 18:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μα αφου θελει και εμανιση...σιγα μη παρει και σκοντα τζιπακι...

αντρεα παντως αν σε φτανουν τα λεφτα κοιτα για μχ-5 1.8 το τελευταιο nc...νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για σενα
επιδοσεις ιδιες με το πλιοτερο μχ5
ποιοτητα γρανιτης
μηδεν προβληματα
μουρη
σταθεροτατο και ασφαλες
μονο χωρους δεν εχει

Με προλαβες ρε Πανο Smile
Τις τελευταιες μερες εχω ξανασαρωσει τα διαφορα miatοφορουμς , μιας κ να πω την αληθεια μου , βαρεθηκα πολυ την μπροσθιοκινητη ζωη μου , κ ολο πιανω τον εαυτο μου να βουταει τις πισωκουνες της οικογενειας... . Laughing

Miata 1.8 NC με κ/π κ μπλοκε Laughing (αναρτηση/εξατμιση βαζεις πιο μετα Αντρεα Laughing ) !!!

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 18:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AUDI TT MONO QUATTRO εχει απο 8000 μεχρι οσο θες!!

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1021642/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1022512/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1041624/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1116084/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1108039/

BMW ΣΕΙΡΑ 3 COUPE ΚΑΙ AN ΓΙΝΕΤΑΙ M-PACK

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1148554/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1033300/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/914112/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/139986/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/422885/

Και αυτό και μια 18 vs work xx θα ηταν...

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/569016/

http://www.car.gr/parts/photos/827204/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LIONHEART στις Δευ 24 Ιαν 2011, 18:41:40, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 18:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta sygxrona mprostokinita/mprostovara hothatch
ginan toso "mal**** proof"

(ektos kai an kaneis mal**** me to xeirofreno
kai to esp ektos se 3psifia noumera... alla ekei to "trakarisma" se perimenei gia na se "syneferei" kai na sou apodeiksei oti den prepei na to ksanakaneis Rolling eyes )

pou den sou anevazoun tin adrenalini me ton idio tropo pou stin anevaze
ena GTI i GT palaioteris epoxis...

eno i kali pisokouna exei ton "tropo" tis
na se kanei na paikseis se telios diaforetikous rythmous kai xlm/ana ora

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mechanic στις Δευ 24 Ιαν 2011, 22:17:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρχικα να ευχαριστησω ξανα ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα
και συνεχιζουμε...

Πισωκουνες ....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/885701/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1050713/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1118211/

το αναποδο....

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1057909/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1135943/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1000883/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1075677/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1043390/

ή
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/938481/
(ειμαι τρελος ε?)

τι προτιματε συμφωνα με

α) θελω ενα αυτοκινητο να μην ειμαι συνεχεια στο συνεργειο.
δεν με πειραζει να πηγαινω οταν χρειαζεται κατι το αυτοκινητο αλλα οχι δεν θελω
να το κανω στεκι μου. αρκετα...
β)να μην ειναι ψοφιο. η χρηση του θα ειναι βολτισια αλλα θελω λιγο νευρο και ανεβαζει γραμμικα και γρηγορα ...
γ) να ειναι σταθερο , δηλαδη αν πιανω τα 200 να μην ειμαι βαρκα γιαλο , να ειναι σταθερο και να μην νιωθω τρεμολα και ασταθειες στο τιμονι , .... οπως επισης και να μην κοπαναει σαν μαζοχα απο μια λακουβιτσα , μικρα εξογκωματα κτλ κτλ .
δ)η καταναλωση του να μην ειναι πανω απο 9/100
ε) να μου αρεσει εμφανισιακα...σχετικο ξερω...
ζ) μεχρι 1800 κυβικα
η) αν ειναι καμπριο θα το ηθελα χωρις να σημαινει οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση. απλα οδηγησα ενα μκ2 το καλοκαιρι βραδακι και απλα ηταν η μονη φορα που δεν με ενδιαφερε να πατησω γκαζι....

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως, χωρίς παρεξήγηση, πας και βλέπεις κάτι αυτοκίνητα... Εγώ θα απέκλεια όσα φοράνε 17άρες και 18άρες αφτερμάρκετ κτλ... Είναι σημάδι, δλδ, για εμένα τουλάχιστον, ότι είναι σκαλισμένα και πιθανώς σκισμένα. Δλδ είναι σημάδι για το είδος των ιδιοκτητών τους, αυτό εννοώ. Εγώ γενικώς θα κοιτούσα όσο πιο μαμά.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης