PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μπουζί για 106 rallye 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 14:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω ξερω πια λες αν ειναι αυτα που καταλαβα εχει πιο μακρυ σπειρωμα που φαινεται μονο η ακιδα? εχω βαλει τα c61c που ειναι 0.7 και σαν ψυχροτητα σαν 62αρια αλα δεν ειμαι σιγουρος αν για ασφαλη καθημερινη χρηση(ειναι και racing) se καλοκαιρι δε ταχω δοκιμασει να δω τι λενε

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 14:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONKING έγραψε:
νομιζω ξερω πια λες αν ειναι αυτα που καταλαβα εχει πιο μακρυ σπειρωμα που φαινεται μονο η ακιδα? εχω βαλει τα c61c που ειναι 0.7 και σαν ψυχροτητα σαν 62αρια αλα δεν ειμαι σιγουρος αν για ασφαλη καθημερινη χρηση(ειναι και racing) se καλοκαιρι δε ταχω δοκιμασει να δω τι λενε

Δεν έχει να κάνει με το αν έχει μακρύ ή κοντό σπείρωμα το μπουζί αλλά με το πόσο πρόβολο έχει στο θάλαμο καύσης η ακίδα με το άκρο της.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 15:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Champion της σειρας C ειναι τετοια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 16:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
LIONKING έγραψε:

Δεν έχει να κάνει με το αν έχει μακρύ ή κοντό σπείρωμα το μπουζί αλλά με το πόσο πρόβολο έχει στο θάλαμο καύσης η ακίδα με το άκρο της.

ναι ρε συ απλα σου φαινεται ετσι το σπειρωμα.
στελιο εσυ τι λες κανουν για πολιτικο?

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 17:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα bosch FR7DC+ με τα FR7LDC+

εκτός από το οτι τα πρώτα ειναι μονάκιδα και τα 2α διακιδα, έχουν κάποια αλλη διαφορά?

http://rb-aa.bosch.com/aa-uk/en/static/produkte/zuendkerzen/zuendkerzenkunde/media/Zuendkerzen_Typformeln_WvS_08.08.06.pdf

Το +8 & +7 αντίστοιχα που γράφουν τι είναι και τι σημαίνει?

http://www.carsparkplugs.com/view-product.aspx?productid=1716
http://www.carsparkplugs.com/view-product.aspx?productid=1717

Επίσης το service box δίνει τα BOSCH - FR6KDC!

Question
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 21:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Bosch μετρανε αναποδα σε κλιμακα,δηλαδη 9αρι ειναι το θερμο και 1 το ψυχρο.

Βασιλη περι Champion,εγω βολευτηκα ακομα και με τα 59αρια που ειναι καθαρα αγωνιστικα.
Με τα 61 δεν θα υπαρχει κανενα λειτουργικο προβλημα εκτος και αν το κριτηριο ειναι εντελως εργοστασιακη λειτουργια(χωρις κραδασμους,κλπ,κλπ) οποτε βαζετε τα μαμα και πολυ ασχοληθηκατε... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Ναι οκ με αυτό, αλλά:

1. το service box δίνει τα FR6KDC, δλδ 6αρια = ψυχρότερα
ενώ η bosch στα sites της προτείνει τα FR7DC+, δλδ 7αρια = θερμότερα.
Τελικά τι παίζει?

2. FR7DC+ 8 με τα FR7LDC+ 7 φαίνεται να εχουν ιδια ψυχρότητα, ο συνοδευτικός αριθμός τι παριστάνει?
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:21:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bosch Spark Plug Designation Codes

Tο νούμερο μετά το + που το βρήκες να αναφέρεται?

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης, εδώ έχει και cross reference Βosch με ΝGK, Denso και Champ Wink

http://www.sparkplugs.co.uk/pages/technical/Bosch-to-NGK-cross-ref.htm

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Bosch Spark Plug Designation Codes

Tο νούμερο μετά το + που το βρήκες να αναφέρεται?

To είχα το παράρτημα δεν αναφέρει κάτι γι' αυτο που λέω!
Το νουμερο αναφέρεται σαν επιμέρους χαρακτηριστικό στον κωδικό του μπουζί.

δες παρακάτω
http://www.carsparkplugs.com/view-product.aspx?productid=1717
http://www.carsparkplugs.com/view-product.aspx?productid=1716
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

2. FR7DC+ 8 με τα FR7LDC+ 7 φαίνεται να εχουν ιδια ψυχρότητα, ο συνοδευτικός αριθμός τι παριστάνει?

Δεν εχουν ιδια ψυχροτητα τα 7αρια με τα 8αρια.
Τα 8αρια παραειναι θερμα...
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο, για τα Champion τα 61 που λες, ποιά είναι η πλήρης ονομασία τους, θυμάσαι?

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Δεν εχουν ιδια ψυχροτητα τα 7αρια με τα 8αρια.
Τα 8αρια παραειναι θερμα...

Στέλιο νομίζω κατάλαβες κάτι λάθος....

Και τα 2 μπουζί 7αρια ειναι, ιδια μπουζί ειναι, το ενα ειναι μονάκιδο και το αλλο διακιδο! Εχουν εναν συνοδευτικο αριθμό που δεν καταλαβαινω τι ειναι και δεν αναφέρεται στο υπόμνημα της bosch!
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 22:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Βασιλη περι Champion,εγω βολευτηκα ακομα και με τα 59αρια που ειναι καθαρα αγωνιστικα.
Με τα 61 δεν θα υπαρχει κανενα λειτουργικο προβλημα εκτος και αν το κριτηριο ειναι εντελως εργοστασιακη λειτουργια(χωρις κραδασμους,κλπ,κλπ) οποτε βαζετε τα μαμα και πολυ ασχοληθηκατε... Confused

λαθος μου,εννοουσα 62 σε εκεμ η αντιστοιχια των c61c,αλα οπως λες λειτουργεια κραδασμους κλπ τι κανεις?,ασε που παιζει να ειναι πιο ψυχρα και απο τα ik24 που εχω τωρα( παιζει ik27αντιστοιχα με τα c που εχω)

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 23:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 62αρια Eyquem δεν ειναι τοσο ψυχρα οσο τα 61 Champion.
Τα 61 ειναι σε αντιστοιχια σαν 24αρια Denso περιπου...
Λιγο πιο ψυχρα απο τα 27αρια Denso ειναι τα 59αρια Champion,τα οποια ομως γενικα εχουν πολυ καλυτερη αντοχη και ποιοτητα λειτουργιας απο τα 27αρια. Confused

plaketokofths έγραψε:

Στέλιο νομίζω κατάλαβες κάτι λάθος....

Και τα 2 μπουζί 7αρια ειναι, ιδια μπουζί ειναι, το ενα ειναι μονάκιδο και το αλλο διακιδο! Εχουν εναν συνοδευτικο αριθμό που δεν καταλαβαινω τι ειναι και δεν αναφέρεται στο υπόμνημα της bosch!

Οντως,λαθος καταλαβα... Embarassed
Εχω δει και εγω το τελευταιο ψηφιο αλλα νομιζω οτι χαρακτηριζει το ηλεκτροδιο. Confused

RoadRunner122 έγραψε:
Στέλιο, για τα Champion τα 61 που λες, ποιά είναι η πλήρης ονομασία τους, θυμάσαι?

Δυστυχως οχι γιατι βγαζουν αρκετες παραλαγες σε ιδια ψυχροτητα... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 00:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:

Δυστυχως οχι γιατι βγαζουν αρκετες παραλαγες σε ιδια ψυχροτητα... Sad

Ρωτάω γιατί αν πρόκειται για τα C61C ή C61YC, τα έβαλα στο cross ref και τα βγάζει αντίστοιχα με τα ΙΚ27! Shocked που αν είναι έτσι δε μιλάμε για μπουζί αλλά για μπούζι!

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 01:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη νομίζω πως είναι λάθος η αντιστοιχία. Τα 61 πρέπει να ειναι σαν τα 22 denso, ίσως και ελάχιστα ψυχρότερα. Τα C61C νομίζω εχουν στανταρ διάκενο ( non projected) ενω τα C61YC ειναι μεταβαλλόμενο (projected)!
Ξέρεις που τα βρίσκουμε να ρωτήσω τιμή? Το θέμα είναι κατα πόσο έχουν ομαλή λειτουργία... Τα ΙΚ22 πρέπει να ειναι πιο κοντά στο μοτέρ σου αν ψάχνεις τα αμέσως ψυχρότερα από τα μαμά!

edit: τώρα ειδα που ο Στέλιος λεει οτι τα 61 =~ με 24 denso!
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 15:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω πριν παρω απο γκαγκα τα c61c πηρα και ζητησα c61yc απο εδω και επειδη τα φερνανε μονο με παραγγελια μου λεγαν καποιοι αν ηθελα denso 27αρια που ειναι ιδιας ψυχροτητας και καλα,τι να πω ο καθενας Rolling eyes

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 21:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Champion C59R και QC61YC

Τα μεν με την ακιδα μεσα απο το σπειρωμα,τα δεν με projected ακιδα.

http://www.saxosportclub.gr/Community/download/file.php?id=1154&mode=view

http://www.saxosportclub.gr/Community/download/file.php?id=1153&mode=view
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106 (Σωτήρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 gti 1.6 (16V) (1998)

Ένταξη: 26 Οκτ 2010
Τόπος: Εδώ και εκεί..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 13:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καμια προταση για μπουζι με PS εγκεφαλο εκκεντρα σρικ εξατμιση απο χταποδι μεχρι πισω χωρις καταλυτη και σκουπα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης