PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ"...Σε ποιά φυλή ανήκει τελικά???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 16:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
καγκουρας ειναι αυτος που εχθες το βραδυ κορναρε σε κοπελιτσα που προσπαθουσε να παρκαρει, ενω της ειχε κολλησει στον ποντο και ειχε αναψει και τα προβολακια, γιατι τον καθυστερουσε επειδη ειχε βαλει στην διαπασων καποιο ξενο κομματι και ηθελε να κανει φιγουρα μπροστα απο τις καφετερειες...
Evil Exclamation

Αυτος ειναι μαλ**ας με περικεφαλαια κι ολας και οχι καγκουρας!

Αλλα για να λες προβολακια ηχοσυστημα τσιτα και ποιος ξερει τι αλλο και καγκουρας ειναι! Laughing Laughing Laughing Laughing

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 12:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη καλο ειναι πρωτα να κοιταμε τα χαλια μας και μετα να κραζουμε τους αλλους, ακουστε σκηνικο...
χθες το βραδυ, φλοκαφε Νεας Μακρης, λευκο 207(νομιζω, στην αρχη το περασα για μαζντα 2), ο τυπος περα το οτι παρκαρει μπροστα απο ραμπα αναπηρων, εχει βαλει αυτην την μκλ που εχουν τα μερσεντες, δλδ τα φωτα και τα προβολακια να μενουν αναμεννα για ενα-δυο λεπτα...
αυτα βολευουν στο να βλεπεις τον δρομο για να πας σπιτι σου??? Evil
σημ: ο τυπος εχει παρκαρει με την οπισθεν και μας εχει στραβωσει... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 13:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
...εχει βαλει αυτην την μκλ που εχουν τα μερσεντες, δλδ τα φωτα και τα προβολακια να μενουν αναμεννα για ενα-δυο λεπτα...
αυτα βολευουν στο να βλεπεις τον δρομο για να πας σπιτι σου???...

δεν την εβαλε "εξτρα"
την εχουν και τα 206 αυτη την λειτουργία Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 13:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
επειδη καλο ειναι πρωτα να κοιταμε τα χαλια μας και μετα να κραζουμε τους αλλους, ακουστε σκηνικο...
χθες το βραδυ, φλοκαφε Νεας Μακρης, λευκο 207(νομιζω, στην αρχη το περασα για μαζντα 2), ο τυπος περα το οτι παρκαρει μπροστα απο ραμπα αναπηρων, εχει βαλει αυτην την μκλ που εχουν τα μερσεντες, δλδ τα φωτα και τα προβολακια να μενουν αναμεννα για ενα-δυο λεπτα...
αυτα βολευουν στο να βλεπεις τον δρομο για να πας σπιτι σου??? Evil
σημ: ο τυπος εχει παρκαρει με την οπισθεν και μας εχει στραβωσει... Rolling eyes

Αυτό δεν είναι καγκουριά, είναι το σύστημα "guide me home", όπου για μένα τουλάχιστον είναι πολύ χρήσιμο (φωτα μέχρι να βγω απ το γκαραζ). Τώρα η μαλ***α του είναι ότι ξέχασε να τα σβήσει, εφόσον δεν υπήρχε λόγος να είναι αναμμένα (απλά κάνοντας μια φορά σινιάλο με τον διακόπτη).

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 18:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φερτε μου ενα παραθυρο να πηδηχτω...
να εισαι ολο το πρωι στα νοσοκομεια μεσα στη μιζερια, και ον δε γουει χοουμ προσπαθωντας να συνελθεις, να βλεπεις στα σιδερα χαλανδριου μαυρο bmw με (θελω να πιστευω αυτοκολλητες, οχι βαμμενες) ασημενιες τρυπες απο σφαιρες στις πορτες και στο πορτμπαγκαζ...
Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 20:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Κάγκουρας είναι αυτός που αγοράζει σηματάκι GT-R και το κολλάει στο πορτ-μπαγκάζ του.

Sunny στην Πάτρα παρτάλι στην εμφάνιση, έχει το εν λόγω σηματάκι...
Μόνο που έχει και ένα μοτεράκι skyline....

Τώρα θα μου πεις ότι αυτό ΔΕΝ το κάνει gt-r και δίκιο θα έχεις....

Απλά μοιράζει πολλά κηδειόχαρτα στους δύσπιστους Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης