Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2009, 23:33:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | Μάλλον ο Σταύρος εννοούσε να χρησιμοποιήσεις το nero για μετατροπή του audiocd σε mp3 και να το περάσεις σε usb flash. Αλλά και πάλι είναι μανούρα αν βιάζεσαι... | Όχι, δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Είναι σαφές το τί είπα.
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 00:14:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | 1) να πάρεις τα συγκεκριμένα cd που θα είναι δίπλα ακριβώς από την στοίβα με τα data cd
2) να πατήσεις ένα κλικ για την αλλαγή σε audio στο nero ή σε όποιο πρόγραμμα άλλο χρησιμοποιείς,
τί το κουραστικό έχει αυτή η διαδικασία, δεν μπορώ να καταλάβω... |
Σαφέστατος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis27 (Σερραίος) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 1033 Τόπος: serres
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 01:22:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αθηνά παίρνεις αυτό το ζευγαράκι διαιρούμενα
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7262
κ μια καλή πηγή με usb κ είσαι ο.κ.!
συμβουλή αν θες δώσε κάτι παραπάνω για την πηγή!
those who can Do
those who can't teach or that they think.............. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 12:39:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Άμα δεν παρακολουθείς όλη την συζήτηση, δε σου φταίω εγώ  |
Μάλιστα Κύριε! Δεν θα το ξανακάνω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:02:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αθηνα...
υπάρχουν αρκετοι και καλοι λόγοι για να ακουσεις την αποψη μου περι του θέματος...
1ον, εχω το ιδιο αμαξι με σενα (καμια σχεση το στησημο του ήχου σε cc με κανονικο 206, τα πισω ηχεια ειναι νομίζω μικροτερα σε μας αλλα και να μην ειναι ειναι τοποθετημενα σε σημειο παπ***α)
2ον εχω αλάξει ολα τα ηχεία μου
3ον εχω καλουτσικη πηγή pioneer
4ον ειμαι επαγγελματιας dj οποτε εχω μια γενικη αποψη περι ήχου
ΛΟΙΠΟΝ καταρχας να σου πω κατι το οποιο κανενας δεν το αναφερει! ουτε σε αυτο το thread αλλα και γενικα. Ο ΗΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. και τι εννοώ? εμενα μπορει να μου αρεσει να ακούω την μουσική μου στα 40+ volume με τα bassa να σπανε τζαμια! αλλον μπορει να του αρεσει να ακουει σε νορμαλ ενταση με καθόλου μπασα αλλα κρισταλινα μεσαια για να εχει καθαρα φωνιτικα. ΒΕΒΑΙΑ παντα εχει σχεση και το κομματι. αλλα κομματια -ηδη μουσικης ακουγοντε με πολλα μπασα και αλλα με ψηλα-μεσαια...
Παμε παρακατω.
ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ για να εχεις τα μπασα +8 ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΟ!
ε ξεχνα το! καταρχας +8 μπασα ειναι λαθος απο μονο του. και το super ηχοσυστημα να ειχες δεν γινεται να δινεις +8 μπασα, γιατι μετα τα μεσαια και τα ψηλα που τα εχεις στα 0 -+1 θα πνιγονται!
ετσι κιαλλιος χωρις ξερχωριστη μασοκαμπιινα (αρα και ενισχυτη) και με μια απλη πηγη που εχεις το cc μας δεν μπορει να βγαλει καλα μπασα.
για αρχη βάλε ολα στο φλατ (0) και το πολυ να παιξεις +1 αντε 2 εκει που σου αρεσει.
τωρα για το στησημο των ηχειων σου, εχω εχω βαλει διαιρουμενα (ξεχωριστα μπασαμεσαια και ξεχωριστα τweeter) και μπρωστα και πισω. και με μια pioneer πηγη που βγαζει 50Wat ανα ηχειο (4χ50) εχω ικανοποιητικό ηχο αλλα και παλι πανω απο 38 δεν μπορω να παω την ενταση γιατι τριζουν τα πλαστικα του αμαξιου (και με το μπασο στο +2! αν το εβαζα + 8 σαν και σενα θα ετριζαν ολα απο χαμηλα). Αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις. αλλιος μετα χρειαζεται να πας σε ενυσχυτες και μπασοκαμποινες
Τελος παιξε και λιγο με το balance (οχι δεξια αριστερα ηχεία αλλα με το forward-back) εμενα τα μπροστα παιζουν καλύτερα (ποιο καθαρα και δυνατα) απο τα πίσω οποτε εχω δώσει λιγο forward..
ΑΥΤΑ 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 14:37:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχεις μπολικα λαθη μπορω να πω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Athens (Αθηνά) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6
Ένταξη: 11 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 570 Τόπος: Αιγάλεω
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 15:54:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: |
|
ρε c δεν είπα ότι έχω τα μπάσα +8! για τα treble είπα ότι το έχω +8 ! τα μπάσα τα ρυθμίζω ανάλογα με το κομμάτι!
που το είδες το bass+8??
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2009, 23:28:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Athens έγραψε: | AlienHack έγραψε: |
|
ρε c δεν είπα ότι έχω τα μπάσα +8! για τα treble είπα ότι το έχω +8 ! τα μπάσα τα ρυθμίζω ανάλογα με το κομμάτι!
που το είδες το bass+8?? |
sory, πηγα πισω κ το ειδα ξανα , οχι +8 ΑΛΛΑ και +5 πολλα ειναι..
τεσπα αυτη ειναι η γνωμη μου . 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sergio (stelios) Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)
Ένταξη: 18 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 19
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 20:34:03 Θέμα δημοσίευσης: ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ |
|
|
Παιδιά δηλαδή εγώ που ΄εχω καπως περισσοτερεσ απαιτησεις ας πουμε σκεφτηκα να βαλω 2 tweeter μπροστα(επειδη τα μπροστα ηχεια ειναι προσφατα αλλαγμενα,hertz με πολυ καλες εντυπωσεις) κ μια μοωαδα διαιρουμενη πισω!!Ολα αυτα πλαισιωμένα απο ενισχυτη 4καναλο!!!κ το κοστολογιο 400!!!Αξιζει λετε??θα μεινω ικανοποιημενοσ απο ενταση κ πεισοοτερο μπασο γιατι τωρα δεν εχω τιποτα απο τα 2!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206cc 1.6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 20:38:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξεχασα να αναφερω οτι το αμαξι ειναι 206cc και μπροστα παιζω με μια πηγη pioneer πολυ καλη!!!Ακουω σχολια και προτασεις........ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 20:47:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ |
|
|
sergio έγραψε: | Παιδιά δηλαδή εγώ που ΄εχω καπως περισσοτερεσ απαιτησεις ας πουμε σκεφτηκα να βαλω 2 tweeter μπροστα(επειδη τα μπροστα ηχεια ειναι προσφατα αλλαγμενα,hertz με πολυ καλες εντυπωσεις) κ μια μοωαδα διαιρουμενη πισω!!Ολα αυτα πλαισιωμένα απο ενισχυτη 4καναλο!!!κ το κοστολογιο 400!!!Αξιζει λετε??θα μεινω ικανοποιημενοσ απο ενταση κ πεισοοτερο μπασο γιατι τωρα δεν εχω τιποτα απο τα 2!!!!!!!!!!!!!!!! |
δεν μας ειπες ομως:
μαρκα τουιτερ????
μαρκα-watt-ohm διαιρουμενων???
watt-ohm-μαρκα 4καναλου ενισχυτη???
για woofer???
τα μπασα που θες απο που θα τα βγαζεις???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206cc 1.6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 20:54:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω μαρκες απο ολα αυτα που ρωτας αλλα επειδη θα τα περασω σε ενα καλο μαγαζι στη θεσ/νικη(δε λεω ονομα μη θεωρηθει διαφημιση) εχω εμπιστοσυνη στον τυπο που μου ειπε οτι θα ειναι top!!Απο κει και περα για μπασο δεν εχο τρελεσ απαιτησεις(ξερω οτι για να εχο αποδοση μπασου πρεπει να βαλω woofer) αλλα το ηδη υπαρχον μπασο που εχο δε θα βελτιωθει με τα tweeter και τον ενισχυτη που θα κανει τα hertzakia να παιζουν πιο δυνατα και στιβαρα???????θα δω διαφορα???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2009, 23:40:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sergio έγραψε: | Δεν ξερω μαρκες απο ολα αυτα που ρωτας αλλα επειδη θα τα περασω σε ενα καλο μαγαζι στη θεσ/νικη(δε λεω ονομα μη θεωρηθει διαφημιση) εχω εμπιστοσυνη στον τυπο που μου ειπε οτι θα ειναι top!!Απο κει και περα για μπασο δεν εχο τρελεσ απαιτησεις(ξερω οτι για να εχο αποδοση μπασου πρεπει να βαλω woofer) αλλα το ηδη υπαρχον μπασο που εχο δε θα βελτιωθει με τα tweeter και τον ενισχυτη που θα κανει τα hertzakia να παιζουν πιο δυνατα και στιβαρα???????θα δω διαφορα???? |
οκ μολις πας στο εν λογω μαγαζι στη θεσσαλονικη παρε μαζι σου ενα χαρτακι, ρωτα τον τυπο αυτον που μας λες αυτα που σου εγραψα παραπανω και μετα ποσταρε τα εδω αυτα που θες να παρεις (χωρις να πεις μαγαζι ).... να ξερεις ομως οτι απο τα 400 τα 50 minimum θα πανε σε καλωδιωσεις ενισχυτων+ηχειων,ασφαλειες κλπ κλπ...
με 350 ευρω λοιπον αν θες να πας σε ενισχυτες-woofer κλπ κλπ μην περιμενεις τιποτα το τρελο..... καλυτερα να βαλεις πιο ποιοτικα ηχεια στις εργοστασιακες θεσεις και με λιγοτερα λεφτα, παρα να προσπαθησεις με 400 ευρω να βαλεις οτι να ναι για ηχο και μετα να τρεχεις και να μη φτανεις με οτι συνεπαγεται αυτο και στην τελικη να μην εχεις τον ηχο που περιμενες.....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206cc 1.6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 01:36:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστω για το post φιλος!!!θα κοιταξω και θα σας πω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Φεβ 2009, 01:42:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sergio έγραψε: | Ευχαριστω για το post φιλος!!!θα κοιταξω και θα σας πω |
my pleasure.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 206cc 1.6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 04:08:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον παιδια δεν αντεξα κ πηρα το ρισκο,το περασα το ηχοσυστηματακι κ φυσαει...ο ενισχυτησ δεν ξερο ποσα watt ειναι αλλα ειναι jbl τετρακαναλος κ μαζι με τα 2 τουιτερακια μπροστα κ 2 ηχεια hertz,2 ηχεια πισω κ 2 τουιτερακια παιζει σε μεγαλη ενταση κ το μπασο ειναι ικανοποιητικο!!!οχι οπως θα ηταν me to sub βεβαια αλλα μια χαρα!!παρεμπιπτοντως αλλαξα και την πηγη μπροστα κ εβαλα την auduiovox vme 9112 για ηχο και εικονα!!!τι εχετε να πειτε????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 07:16:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sergio έγραψε: | Λοιπον παιδια δεν αντεξα κ πηρα το ρισκο,το περασα το ηχοσυστηματακι κ φυσαει...ο ενισχυτησ δεν ξερο ποσα watt ειναι αλλα ειναι jbl τετρακαναλος κ μαζι με τα 2 τουιτερακια μπροστα κ 2 ηχεια hertz,2 ηχεια πισω κ 2 τουιτερακια παιζει σε μεγαλη ενταση κ το μπασο ειναι ικανοποιητικο!!!οχι οπως θα ηταν me to sub βεβαια αλλα μια χαρα!!παρεμπιπτοντως αλλαξα και την πηγη μπροστα κ εβαλα την auduiovox vme 9112 για ηχο και εικονα!!!τι εχετε να πειτε????? |
δηλαδη συνοψιζοντας......
4 τουιτερ???
ενας 4καναλος....
πηγη.....
και καλωδιωσεις....
400 ευρω?????????????????
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|