PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

29o Ράλλυ Κένταυρος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 00:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να και ένα incar και από εμάς(Δράκεια ΙΙ), με το ταπεινο 13αρι της διοργάνωσης ελπίζω να σας αρέσει!

http://www.youtube.com/watch?v=Bg2PcuGKWCc
http://www.youtube.com/watch?v=uGxhFj57i4s&feature=user

Μαριλού(δεν ξέρω το κανονικό σου) κρίμα που δεν τα ειπαμε μια και γράφεις στο forum, άντε ανέβα ΔΕΘ!

καλά αυτό με τα νερά πονάει ρε σεις!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 07:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά είσαι άλλο πράμα Σταύρο.
Απλά πήγα να ρίξω τους τόνους μια και τέθηκε θέμα για τα 180 άλογα ρε..
Απότι είδα αν είναι η συνοδηγός του Γάτσου μια χαρά πήγαν ρε συ.
Και δυναμόμετρο ήταν ΜΟΝΟ το τελευταίο κομμάτι στη Δράκεια. Στο Καράβωμα τί να τα κάνεις τα άλογα και που να φανούν!

Ούτε τα κλιο δεν είδα ρε συ στο service...είχα 2 μικροπροβληματάκια που ζητούσαν επίλυση και ήμουν focused.

Αν και πριν την απογευματινή νομίζω σταματήσαμε στον ίδιο ίσκιο Cool Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsosmoulis στις Τετ 18 Ιούν 2008, 07:23:20, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 07:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
να και ένα incar και από εμάς(Δράκεια ΙΙ), με το ταπεινο 13αρι της διοργάνωσης ελπίζω να σας αρέσει!

http://www.youtube.com/watch?v=Bg2PcuGKWCc
http://www.youtube.com/watch?v=uGxhFj57i4s&feature=user

Ωραία την ανακατεύεις την φασολάδα! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Amaxopoulos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 08:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα,

ωραιος αγωνας(απο πλευρας ειδικων διαδρομων) ,κριμα που δεν ειχε τις μηλιες,
τσομουλι θα σου αρεσε περισσοτερο απο τα δρακεια(φανταζομαι το καταλαβες στην απλη!)
οσον αφορα το βολο,και του χρονου(και στη ραμπα τερματισμου οι ατυχοι...χμ,χμ. Laughing Cool )

υγ.κριμα για βατσο και αγγλοπουλο... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 09:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Amaxopoulos έγραψε:
καλησπερα,

τσομουλι θα σου αρεσε περισσοτερο απο τα δρακεια(φανταζομαι το καταλαβες στην απλη!)
οσον αφορα το βολο,και του χρονου(και στη ραμπα τερματισμου οι ατυχοι...χμ,χμ. Laughing Cool )

για αυτό είμαι σίγουρος μια και το έδωσα στον νίκο που του άρεσε πολύ το κομμάτι και μόνο απλή δεν κάναμε! πραγματικά πού ωραίο με τρομερή θέα!(μακρυά απο εμάς Laughing ). Βέβαια το best είναι το Καράβωμα έτσι?
καλά για τις δικές σας επιδόσεις δεν με παίρνει καν να μιλήσω. Θα μαθαίνω για εσάς μέσω διαδικτύου.
Θα σας δούμε πουθενά αλλού στην Ελλάδα φέτος?

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2008, 12:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Amaxopoulos έγραψε:
καλησπερα,

Συγχαρητηρια για τις επιδόσεις Μήτσε, και στον επόμενο καλή ράμπα Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Marily (Marily)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Μάρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 00:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Μαριλού(δεν ξέρω το κανονικό σου) κρίμα που δεν τα ειπαμε μια και γράφεις στο forum, άντε ανέβα ΔΕΘ!

Μαρίλη χάρηκα έστω κι από απόσταση. Πήρα το DVD του αγώνα σήμερα και σας είδα. Ωραίες γραμμές και καλά κρατήματα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά απο μέσα το ράλλυ ήταν όλα τα λεφτά!!!

Άλλωστε όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

Καλό θα ήταν βέβαια να ήταν μέσα και οι Μηλίες, δεν ξέρω πως σου φάνηκαν αλλά εμείς που τις είχαμε τρέξει στο Κένταυρος του 2005 ήταν άλλο πράγμα.
Λέμε να πάμε Χαλκιδική γιατί το ΔΕΘ είναι μέσα στο καλοκαίρι. Εσείς πως το βλέπετε? Θα ανεβείτε?

106 ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 08:07:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε το blog του Μητσάκου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 08:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Marily έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Μαρίλη χάρηκα έστω κι από απόσταση. Πήρα το DVD του αγώνα σήμερα και σας είδα. Ωραίες γραμμές και καλά κρατήματα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά απο μέσα το ράλλυ ήταν όλα τα λεφτά!!!

Άλλωστε όσοι είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

Καλό θα ήταν βέβαια να ήταν μέσα και οι Μηλίες, δεν ξέρω πως σου φάνηκαν αλλά εμείς που τις είχαμε τρέξει στο Κένταυρος του 2005 ήταν άλλο πράγμα.
Λέμε να πάμε Χαλκιδική γιατί το ΔΕΘ είναι μέσα στο καλοκαίρι. Εσείς πως το βλέπετε? Θα ανεβείτε?

τί να ανεβούμε,εμείς εδώ είμαστε Laughing
ΔΕΘ θα είμαστε παρόντες πιστεύω, τώρα για Χαλκιδικής έχω θέμα συνοδηγού, μια και γενάμε τότε Laughing Laughing
μαλλον θα είμαι παρών όμως.
το dvd το περιμένω κι εγώ, άντε να δούμε τί κάναμε Cool
όσο για τις Μηλιές, τις είδα στην "απλή" χαχαχα. και γα** τις ειδικές, κρίμα που δεν την κάναμε Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 13:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:

ΔΕΘ θα είμαστε παρόντες πιστεύω, τώρα για Χαλκιδικής έχω θέμα συνοδηγού, μια και γενάμε τότε Laughing Laughing
μαλλον θα είμαι παρών όμως.

Προσφερομαι Φιλε...
Πάντα στις υπηρεσιες σας...
Αντε να κανουμε κανεναν αγωνα μαζι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 13:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΕΙΑ!!!!μιλάμε Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούν 2008, 02:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι προσωπικές σας "αγαπες" με ΠΜς
Μην το ξεσκισουμε το φορουμ...

Banned

Εκ της mod team
Εγω
Επιστροφή στην κορυφή
Amaxopoulos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούν 2008, 19:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Amaxopoulos έγραψε:
καλησπερα,

για αυτό είμαι σίγουρος μια και το έδωσα στον νίκο που του άρεσε πολύ το κομμάτι και μόνο απλή δεν κάναμε! πραγματικά πού ωραίο με τρομερή θέα!(μακρυά απο εμάς Laughing ). Βέβαια το best είναι το Καράβωμα έτσι?
καλά για τις δικές σας επιδόσεις δεν με παίρνει καν να μιλήσω. Θα μαθαίνω για εσάς μέσω διαδικτύου.
Θα σας δούμε πουθενά αλλού στην Ελλάδα φέτος?

...ε,ναι το μπεστ οφ του πηλιου ειναι το καραβωμα!!!μακραν!αλλα σε συνδυασμο με μηλιες εχουμε τις δυο πιο κοντινες ωραιες ειδικες διαδρομες της Ελλαδος.
ευχαρστω για τα καλα σου/σας λογια(νικο!)
μακαρι να τρεξουμε και καποιον αλλο αγωνα εδω,θα δουμε...!
γεια!
και καλη συνεχεια σε ολους!
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούν 2008, 19:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμαξοπουλε περιμενουμε ακομα περισσοτερα απο σενα φετος στο εξωτερικο... keep in touch Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης