PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Και οι Γερμανοι ξαναρχονται....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 07:30:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς Dany:

Φίλε στο καινούργιο τεύχος του Drive, στο ένθετο που έχει DRive Power, έχει δοκιμή, το Leon το 1.8 ΤSport, με το νέο πρόγραμμα εξελιγμένο από την Seat Sport , το οποίο έβγαζε 204 αλογάκια & ήταν και σε ρεπρίζ αλλά και σε μπαμ κατά κάτι γρηγορότερο από το Cupra R!!!

Μάλιστα το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και σε demo, όπου στο βάζουν στον εγκέφαλο, ισχύει για 5 λεπτά, πάς το αμάξι μια βόλτα και αν σου αρέσει το βάζεις, αλλοιώς την κάνεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά, δεν είναι άπεχτο;;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 08:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demo?????Άκου να δείς τι κάνουν!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 12:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Προς Dany:

Φίλε στο καινούργιο τεύχος του Drive, στο ένθετο που έχει DRive Power, έχει δοκιμή, το Leon το 1.8 ΤSport, με το νέο πρόγραμμα εξελιγμένο από την Seat Sport , το οποίο έβγαζε 204 αλογάκια & ήταν και σε ρεπρίζ αλλά και σε μπαμ κατά κάτι γρηγορότερο από το Cupra R!!!

Μάλιστα το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και σε demo, όπου στο βάζουν στον εγκέφαλο, ισχύει για 5 λεπτά, πάς το αμάξι μια βόλτα και αν σου αρέσει το βάζεις, αλλοιώς την κάνεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά, δεν είναι άπεχτο;;

κατα 90% εχω καταληξει φιλε πεζομανια και αυτο δεν ειναι αλλο απο το λεον CUPRA-R και αυτο για πολλους και διαφορους λογους :
1)πολυ καλυτερο στησιμο απο πλευρας αναρτησης με το 180αρι LEON (αυτο φανηκε και σε πιστα οπου εγραψε ακριβως τον ιδιο χρονο με το GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ to ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R οντας 160 κιλα βαρυτερο!!!
2) εχει τις τετραπιστονες και καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο!!να μου πεις μπορεις να τις βαλεις και μετα αλλα πρεπει να αλλαξεις ζαντες να βαλεις τα 18αρια για να χωρεσουν οποτε μια η αλλη ερχεται συν του οτι εχει και αυτο το καταπληκτικο body-kit!!
3)o κινητηρας εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες βελτιωσης γιατι εχει οπως μου ειπαν και μηχανικοι της SEAT SPORT που εχω μιλησει πολυ καλυτερη υποδομη απο το 180αρι!!δυο intercooler,ανασχεδιασμενη πολλαπλη εισαγωγης ,μεγαλυτερο downpipe και παρα πολλα ακομα!!!!
για να καταλαβεις με εγκεφαλο μονο απο MTM Ή ABT εταιρειες εγγυηση στο χωρο τους παιρνει πολυ ευκολα 40-45 αλογα!!!!!
Η ΑΒΤ με 1 χρονο εγγυση επισης τοποθετει φιλτρο ξηρου τυπου,ελευθερο συρματινο καταλυτη και συστημα εξατμισης ΟΛΑ REMUS με 1200 ευρω και αυξηση ιπποδυναμης κατα 30 αλογα με δυναμομετρηση πριν και μετα τις μετατροπες!!!
μιλαμε με ενα κοστος 2800 ευρω ανεβαινει κατα 75 αλογα!!! 285 αλογα με ροπη στα 38 κιλα!!!
αυτα ειναι!!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 16:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βρουμε κανενα crack να το κανουμε δωρο στον Dani.Για να δουλευει το demo επ'αοριστον

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 17:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
1)πολυ καλυτερο στησιμο απο πλευρας αναρτησης με το 180αρι LEON (αυτο φανηκε και σε πιστα οπου εγραψε ακριβως τον ιδιο χρονο με το GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ to ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R οντας 160 κιλα βαρυτερο!!!

Τι σε ενδιαφερει το στησιμο Question Question Αφου στις στροφες δεν τρεχεις.Ετσι και αλλιως το οσο τρεχεις πιστευω οτι και το 180 αρι κραταει.Μηπως τελικα ολα ειναι για ψυχολογικο λογο Question Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2003, 21:39:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Τι σε ενδιαφερει το στησιμο Question Question Αφου στις στροφες δεν τρεχεις.Ετσι και αλλιως το οσο τρεχεις πιστευω οτι και το 180 αρι κραταει.Μηπως τελικα ολα ειναι για ψυχολογικο λογο Question Rolling eyes

Στο Δίστομο άφηνε απόσταση από τον μπροστινό και γκάζωνε στις στροφές. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και τον ενδιαφέρουν οι ευθείες. Άβυσος η ψυχολογία του Danielou. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 08:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Στο Δίστομο άφηνε απόσταση από τον μπροστινό και γκάζωνε στις στροφές. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και τον ενδιαφέρουν οι ευθείες. Άβυσος η ψυχολογία του Danielou. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχε χάρη που το "πλήρωμα" μου είχε μόλις φάει... Very happy

Αν θυμάσαι, έβαλα βενζίνη, καθάρισα τα τζάμια, έλεγξα τα λάστιχα, φόρεσα άλλα παπούτσια και παρ'όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά (μόλις φτάσαμε στις στροφές) σας έφτασα και τους 2 παρά το πρόβλημα στην ανάρτηση και ιδιαίτερα στο δεξί αμορτισέρ που ακόμα με τυραννά....

Τελικά "έμεινα" από στομάχι του πληρώματος και αναγκάστηκα να κόψω γιατί αλλιώς θα έτρωγα κανένα κάθισμα στο κεφάλι! Very happy Very happy

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 14:03:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Τασο δεν αγοραζεις ενα 106 Ν1 1300 με 1.500.000 δρχ να πας να κανεις την Κ.....α σου και να μην σε γκρινιαζει κανενας Question Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 14:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που θα βρεί ρε Νίκο 1,5 εκατομμύριο ο άνθρωπος?????

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 14:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιός είπε ότι δεν το σκέφτομαι;

Σκέφτομαι όμως ή για Ν2 ή για Α6 Wink

Αααααχχχχ κι αμα σου κάτσει;

(Υ.Γ. πρέπει να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι υπάρχει λόγος να βρίσκομαι ανάμεσα στα άξια παλικάρια που το κάνουν αυτό. Ακόμα δεν μου το έχω αποδείξει... Δεν είναι μόνο ένα ακριβό όνειρο... είναι κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. ΠΡΩΤΑ θα μου αποδείξω ότι έχω τις δυνατότητες και μετά θα το αποφασίσω ή όχι...)

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Απρ 2003, 15:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια σχεση αυτα που λες.Δεν χρειαζετε να αποδηξεις σε κανεναν και ειδικα στον εαυτο σου αν θε πρεπει να εισαι εκει αναμεσα τους ή οχι.Γιατι δηλαδη αυτοι θα σε πληρωσουν Question Εσυ θα τα βαλεις απο την τσεπη σου και πιστευω οτι θα πας και καλυτερα απο μερικους μερικους βλεπε PORCHE MARTINI.Στην αρχη ανεβαινεις για χαβαλε οσο μπορεις καιμετα ερχωντε και οι χρονοι Wink Γλυτωνεις και τα εξοδα για να φτιαξεις το 206 Wink

Αντε και εγω υποστιρηξη.

Πας πρωτα με Ν1 να το μαθεις καλα και μετα σιγα σιγα ανεβαινεις και στα Α6.

Βεβαια στην αρχη θα κατα ανχωθεις λογο και του σνομπαριζματος που θα σου ριχνουν οι αλλοι...αλλα εσυ θα τους γραψεις στα........(ξερεις).
Εδω ρε ετρεχε γυναικα..πλακα κανεις τωρα Question Και αυτην το γουστο της εκανε.

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 03:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

για να απαντησω και στα δυο σας!!!!!!
εγω οπως ειδες chris τρεχω και στις στροφες (οσο με παιρνει βεβαια).δεν ειπα ποτε οτι δεν με ενδιαφερει να εχει οσο καλυτερο στησιμο γινεται το αυτοκινητο.μπορει να μην ειναι στησιμο impreza αλλα ουτε να πηγαινει βαρκα γιαλο.τρεχω και στις στροφες αλλα με πορωνουν πολυ τα γκαζια στην ευθεια!!!! δεν θα εβαζα ποτε τα ημισλικ λαστιχα για να τα λιωνω στο φαναρι!!! αλλη χρησιμοτητα εχουν!!
δεν εχει ποτε κανεις σας βολτα μαζι μου για να μπορει να ξερει πως λειτουργω πισω απο το τιμονι!!!
chris αν θυμασαι καλα μπορει στις στροφες να χωνομουν αλλα και στο γυρισμο εκεινη τη θρασυτατη τζαγκουαρ την πηρα στο κυνηγι στη μεγαλη ευθεια του γυρισμου πριν το Δομοκο.οποτε δεν ειμαι ουτε ευθειακιας ουτε στροφακιας οπως μερικοι επειμενουν να λενε!!!!
το οτι μου αρεσει και θεωρω περισσοτερο ασφαλη την ευθεια απο την στροφη δεν με κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο!!!!!![/u][/b]

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 08:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε Ντανι απο τα μουτρα με πηρες.Αυτα που λεμε παντα φιλικα ετσι Question Για πες μου τωρα μετα απο τοσο καιρο τα λαστιχα πως πανε Question Εχουν φανει σημαδια γυαλαδας κτλ Question

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 14:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Βρε Ντανι απο τα μουτρα με πηρες.Αυτα που λεμε παντα φιλικα ετσι Question Για πες μου τωρα μετα απο τοσο καιρο τα λαστιχα πως πανε Question Εχουν φανει σημαδια γυαλαδας κτλ Question

ρε νικολη δεν σε πηρα απο τα μουτρα!!
απλα καποιος που του αρεσει η ευθεια δεν παει να πει οτι δεν στριβει κιολας και το αντιθετο.
δεν μπορεις να πεις επισης καποιον οτι ειναι ευθειακιας επειδη πιστευει οτι η στροφη ειναι πιο επικινδυνη απο την ευθεια!!!
τωρα για τα λαστιχα: εχουν διανυσει 10000 χιλιομετρα εχουν παρει μια γυαλαδα αλλα ελα ομως που κρατανε υπεροχα!!!!!
δεν γλιστρανε καθολου!!!!!
τα ΤΕΛΕΙΑ λαστιχα!!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 16:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια.............Οποτε επειδη ο Τασος με εβαλε στα φυτιλια για τις 15αρες και τελικα θα τις βαλω (ΜΠΡΑΒΩ ΑΡΧΗΓΕ) και λογο οτι ο Ντανι δεν αλλαξε γνωμη μετα απο τοσα χιλιομετρα για τα λαστιχα......Πειτε μου κυριοι αν τα Α-032 βγαινουν για 15αρες και σε τι διασταση.(Α και το βασικο....ποσο κανουν).Δεδομενου παντα οτι αν παμε σε 15αρες η ποιο σωστη διασταση ειναι 6*15 ή και 6.5*15 (ποια απο τις 2 ρε παιδια για καλυτερα Question )και λαστιχα 195-45-15.(βεβαια Α 0-32 σε 45 αρι δεν εχει)οποτε τα Α/6 τι διασταση φορανε στις 15αρες Question

(τελικα θα αρχισω να εχω προβλημα γιατι θα με χωρισει η μανα μου απο παιδι της Very happy .Ο πατερας μου ετσι και αλλιως εχει καταθεση τα οπλα Very happy )

Ουφ καλα που χωρισα...........ΑΚΟΥΣ BYRON Question ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΩΝ Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 02:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ford Focus RS (225 νούμερο τα μπροστινά παπουτσάκια και μόνο μπροστινή κίνηση να ψοφάν για λιώσιμο!!!)

Mercedes CLK 200 Kompressor (Η αναμφισβήτητη υπεροχή του κομπρέσσορα! Wink )

That's all! Rolling eyes Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 11:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι οι Γερμανοί ξανάρχονται ???
Είσαι σίγουρος Dani ??
Mήπως θα είναι ποιο αργοί ... Shocked Confused Confused

Σήμερα έμαθα ότι μέχρι τέλος του 2004, αρχές του 2005 καταργούνται όλοι οι κινητήρες 1800turbo και γενικά όλοι οι κινητήρες turbo του Group VAG (Audi - Skoda - VW - SEAT κλπ...) λόγω των νέων Ευρωπαικών νόμων για ρύπους και μόλυνση ... και δυστυχώς από ότι λέει το GROUP τελικά δεν πληρούν τους κανόνες αυτούς

Μήπως η μπάλα θα πάρει και άλλα ευρωπαικά Turbo εργοστασιακά ?? Confused

Βλέπω την προηγμένη Ιαπωνία να αντεπιτίθεται με γοργούς ρυθμούς ... Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 11:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Σήμερα έμαθα ότι μέχρι τέλος του 2004, αρχές του 2005 καταργούνται όλοι οι κινητήρες 1800turbo και γενικά όλοι οι κινητήρες turbo του Group VAG (Audi - Skoda - VW - SEAT κλπ...) λόγω των νέων Ευρωπαικών νόμων για ρύπους και μόλυνση ... και δυστυχώς από ότι λέει το GROUP τελικά δεν πληρούν τους κανόνες αυτούς

Νίκο, αυτό "ακούγεται" εδώ και κάποιους μήνες...από τότε που ανακοινώθηκε το νέο TT με τον V6. Κρίμα γιατί μου άρεσε Wink ο συγκεκριμένος 1800άρης...

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 12:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά αυτο πλέων δεν ακούγετε μόνο, αλλά έγεινε και πράξη, με το νέο Α3!! Πλέον θα βγαίνει 1.6 8v (και όχι με τον νέο 1.6 16v Shocked Shocked ) & αντί για 1.8Τ θα είναι 2.0cc με 150hp.

Στις μετρήσεις που έγειναν ο 2.0 είναι λίγο πιο αργός από τον 1.8Τ.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 12:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε τους νέους κανονισμούς της EE (νομίζω ότι ονομάζεται Euro III ) πολλοί νέοι κινητήρες θα μπούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας....

Ακόμα και ο γνωστός 1,6 16v της PSA (ναι αυτός που φοράμε) θα πάει στην άκρη.... Ετοιμάζεται νέος με απ'ευθείας ψεκασμό.

Την ίδια ιστορία είχε παλαιότερα και ο γνωστός 2 λιτρος με τους 167 ίππους...

Θα γίνουν πάρα πολλές αλλαγές με τους κινητήρες των αυτοκινήτων...!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης