PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Τάπα βενζίνης αλουμινίου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 00:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George4 έγραψε:
εχεις καμια foto να την δουμε γιατι νομιζω οτι αυτη του 206 GT ειναι απο τις πιο ωραιες (βεβαια γουστα ειναι αυτα)

πολυ ομορφη οντως, αυτην φοραω και εγω....Onfire
αντε Πετρο να δουμε καμια φωτο.... Arrow

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Απρ 2004, 13:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τελικα ειχα αγορασει ενα καπακι περιπου 45 ευρο ασημι με ασημι γυρο-γυρο βιδες και ενα αυτοκολλητακι,"και καλα" ανθρακονηματα στυλ,απο μια εταιρια που κανει ταπες οχι ομως εξωτερικες αλλα μηχανησμους που βρισκοντε πισω απο τα καπακια βενζινης...

Δεν εχω το ιδιο κλειδι αλλα οπως προειπα ο μηχανισμος που ειναι απο πισω ειναι συγκριτικα με τις peugeot καλητερος....

Ειναι ολοιδια με αυτην της sparco! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line

Ένταξη: 07 Μάϊ 2004
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 09:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς που βρήκα το club και ενημερώνομαι σε πολλά πράγματα. Πήγα πριν καιρό να βρω τάπα βενζίνης και δεν μου άρεσαν, ορισμένοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν αλλά μόνο αυτοκόλλητα. Τελικά χθες πήγα στην αντιπροσωπία και παράγγειλα του 206cc είναι πολύ ωραία και φτηνότερη από αυτήν που βρήκα στο εμπόριο 42 ευρώ με την έκπτωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 10:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:
Ευτυχώς που βρήκα το club και ενημερώνομαι σε πολλά πράγματα. Πήγα πριν καιρό να βρω τάπα βενζίνης και δεν μου άρεσαν, ορισμένοι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν αλλά μόνο αυτοκόλλητα. Τελικά χθες πήγα στην αντιπροσωπία και παράγγειλα του 206cc είναι πολύ ωραία και φτηνότερη από αυτήν που βρήκα στο εμπόριο 42 ευρώ με την έκπτωση.

εκπτωση ;; ποια εκπτωση ;; Question 49Ε εχει η αλουμινενια και ουτε κουβεντα για εκπτωση

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 11:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ότι έχω αγοράσει απ' την Peugeot μου έχουν κάνει έκτωση, νομίζω 15%.
Στα πατάκια, στους μασπιέδες κτλ
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 13:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε μας λες και εμας το μυστικο που εχεις και περνεις την εκτωση?

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 19:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω μυστικό. Απ την πρώτη μέρα που πήρα το 206 μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:
Δεν έχω μυστικό. Απ την πρώτη μέρα που πήρα το 206 μου είπαν ότι δικαιούμαι έκπτωση.

χμμμ.....

παντως εδω ντεν εχει εκπτωση Evil

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 06:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εδώ έχει έκπτωση. €47 τάπα από GTi (μαύρες βίδες) Wink

Και η τάπα φίλτατοι/φίλτατες, γ Cussing out άει Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Και εδώ έχει έκπτωση. €47 τάπα από GTi (μαύρες βίδες) Wink

Και η τάπα φίλτατοι/φίλτατες, γ Cussing out άει Wink

γουστα ειναι αυτα...εμενα δε μ'αρεσει... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 10:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
smaraghi έγραψε:

χμμμ.....

παντως εδω ντεν εχει εκπτωση Evil

εδω ειναι εβραιοι γι' αυτο..... Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 13:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smaraghi έγραψε:

Ρε παιδια στις μικρες αντιπροσωπιες φαινετε ο ενας ανθρωπος που το εχει και οχι ενα σορο κουστουματοι τυποι που δουλευουν για καποιον!

Σαφως ποτε καποιος υπαλληλος δεν μπορει να σου κανει εκπτωση οσοι θα σου κανει ο ιδιοκτητης!!! Very happy

Γι αυτο να προτειματε παντα τις μικρες προσωποπαγης επειχηρησεις!! Wink

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 14:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
smaraghi έγραψε:

Ρε παιδια στις μικρες αντιπροσωπιες φαινετε ο ενας ανθρωπος που το εχει και οχι ενα σορο κουστουματοι τυποι που δουλευουν για καποιον!

Σαφως ποτε καποιος υπαλληλος δεν μπορει να σου κανει εκπτωση οσοι θα σου κανει ο ιδιοκτητης!!! Very happy

Γι αυτο να προτειματε παντα τις μικρες προσωποπαγης επειχηρησεις!! Wink

Εννοείται.Εμένα μου έδωσαν και εκπτωτική καρτούλα (10-15%),άσχετα αν δεν την χρησιμοποίησα γιατί όσες φορές χρειάστηκε μου έκαναν μεγαλύτερη έκπτωση!

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 17:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ επειδή τους είχα πρήξει με το 205 μου, πλέον έχω όσο μεγαλύτερη έκπτωση σε οτιδήποτε ζητήσω... Wink

Skull πως το είπες αυτό το πρασινο... πρασωπο... προσωπο... τέλοσπαντων? Rolling eyes

Έχε εσύ καλές φιλικές σχέσεις με τον πωλητή και θα σου κάνει τιμές ιδιοκτήτη... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 06:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Ρόδο δεν την έχει ιδιοκτήτης αλλά η LION

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 11:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλη την Ελλάδα, την Peugeot την διαχειρίζεται η LION (Δίκτυο Peugeot Ελλάδας). Σε κάθε αντιπροσωπεία, υπάρχει και ένας ιδιοκτήτης. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2004, 12:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν είναι πλέον ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης από ότι έμαθα έγινε διευθυντής τους λόγους;

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 20:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία διόρθωση θα ήθελα να κάνω για την peugeot.
Δεν την έχει ιδιοκτήτης αλλά εταιρεία condor rodos car a.e.
Sorry τελευταία είμαι Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2004, 22:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΘΕ εταιρία έχει και έναν ιδιοκτήτη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης