PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γρατσουνιές...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2005, 18:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
Στελλιο, μου εχουν διορθωσει γραζτουνιες στο καπο στο Μr. Car Wash με μολις 30 ευρω κοστος ΑΛΛΑ οι γρατζουνιες δεν ηταν βαθιες, δεν ειχε φυγει δηλαδη ολο το χρωμα απο την χαρακια και δεν φαινοταν "ασπρο" απο μεσα. Η επιδιορθωση δεν ηταν τοπικη επανω μονο στα σημεια που ηταν χαραγμενο , αλλα τριφτικε ολο το καπο με βουρτσα και αλοιφες. Το αποτελεσμα πολυ καλο, το καπο σαν καινουργιο.

Εμενα προκειτε για χαρακιες οχι γρατζουνιες, θα το ψαξω και στο Car Wasη να δω τι θα μου πουν αλλα γενικα εχω αρχισει να απογοητευομαι, μαλλον θα χρειαστει βαψιμο.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2005, 21:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:
BUBA έγραψε:
Στελλιο, μου εχουν διορθωσει γραζτουνιες στο καπο στο Μr. Car Wash με μολις 30 ευρω κοστος ΑΛΛΑ οι γρατζουνιες δεν ηταν βαθιες, δεν ειχε φυγει δηλαδη ολο το χρωμα απο την χαρακια και δεν φαινοταν "ασπρο" απο μεσα. Η επιδιορθωση δεν ηταν τοπικη επανω μονο στα σημεια που ηταν χαραγμενο , αλλα τριφτικε ολο το καπο με βουρτσα και αλοιφες. Το αποτελεσμα πολυ καλο, το καπο σαν καινουργιο.

θα μας πεις και την διεύθυνση του Mr. CarWash???

Αγιας Παρασκευης 127 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Τηλ. 210 6838918

Επισης εχει ενα στο Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ και αλλο ενα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αλλα δεν εχω στοιχεια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 01:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο ηράκλειο είναι στην Μαρίνου Αντύπα. Κάθετη της κύμης και προέκταση της Σπύρου Λούη (Ολυμπιακό στάδιο)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2005, 22:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Με έγδαραν... (κυριολεκτικά) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατεβηκα σημερα στο αυτοκινητακι μου και βλεπω μια γρατζουνια στο καπο απ ακρη σ ακρη+ βαθεια + χοντρη . Εβαλα κι αλοιφη κι εγινε χειροτερο...

υπαρχει καμια φτηνη λυση εκτος απ το να το βαψω ολοκληρο ;

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2005, 22:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν δυο μαγαζια που βαφουν τοπικα φιλε μου. (2 ξερω εγω τουλαχιστον).

Το ενα ειναι το chips away (www.chipsaway.gr πρεπει να ναι το site.)

Tο αλλο ειναι το Dent Genie που βρικσεται στη Γρ. Λαμπρακη 318 στη Νικαια. τηλ, 210 4924410 και 6972 362093. Εχω ακουσει καλα λογια παντως!

Ελπιζω να βοηθησα.

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Οκτ 2005, 22:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ Bill ευχαριστω θα τους παρω να ρωτησω τιμες...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Οκτ 2005, 01:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

Tο αλλο ειναι το Dent Genie που βρικσεται στη Γρ. Λαμπρακη 318 στη Νικαια. τηλ, 210 4924410 και 6972 362093. Εχω ακουσει καλα λογια παντως!

Ελπιζω να βοηθησα.

ξερεις τι τιμες παιζουν στο Dent genie ; για να συγκρινουμε με του chipsaway ?

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2005, 16:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

Ελπιζω να βοηθησα.

Ξεχνα το chips away, δεν φτιαχνει καπο. Τοσο καιρο το ψαχνω εγω για το ΠΑΟΚ που μου εχουν χαραξει στο καπο και το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα βαθη. Ειναι περιοχη που θελει βαψιμο ΟΛΟΚΛΗΡΗ, δεν φτιαχνει. Πιστεψτε με το εχω ψαξει μηνες τωρα, η μονη λυση ειναι βαψιμο εξ'αρχης. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2005, 16:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μονη λυση ειναι carbon γιαννακη Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2005, 17:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ΚΑΠΟ δεν μπορεί να βαφτεί με την τεχνική της ChipsAway ... λόγω των θερμοκρασιών του κινητήρα (Θα σπάσει αμεσως το χρώμα)... πάντως για άλλα χτυπήματα ή γρατζουνιές σε φτερά , οροφές κτλ... ειναι καταπληκτικοί....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2005, 19:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έγδαραν... (κυριολεκτικά) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
Κατεβηκα σημερα στο αυτοκινητακι μου και βλεπω μια γρατζουνια στο καπο απ ακρη σ ακρη+ βαθεια + χοντρη . Εβαλα κι αλοιφη κι εγινε χειροτερο...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Έχω κάτι κατά νου. Την Τρίτη που θα έρθω θα σου πω. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2005, 23:53:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω απο τιμες το Dent Genie αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλυτερο απτο ChipsAway.

Στελιο, ρωτησες και στο dent genie για το καπο?

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 00:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έγδαραν... (κυριολεκτικά) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Έχω κάτι κατά νου. Την Τρίτη που θα έρθω θα σου πω. Wink

ανυπομονω ... μου σπαραζει η καρδια να το βλεπω ετσι...

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 07:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
δεν ξερω απο τιμες το Dent Genie αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλυτερο απτο ChipsAway.

Δεν ειναι θεμα καλητερου. Η Dent Away και ChipsAway απλα σου φτιαχνουν ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ με λογικο κοστος. Εχουν απλα μερικες τεχνικες για να αποφηγεις την ολικη αντικαταστση ή ολικη βαφη καποιου μερους. Το καπο ομως ειναι ΑΛΛΗ περιπτωση λογο (οπως ειπε και ο Tomcat παραπανω) υψηλων θερμοκρασιων. Θελει επανηλημενες στρωσεις χρωματος για αντωχη, το γεμισμα των χαρακιων δεν κανει τιποτα.

giannis_cc έγραψε:

Εγω να δεις που καθε μερα βλεπω το ΠΑΟΚ στο καπο μου. Και δεν ασχολουμαι καν με το ποδοσφαιρο....

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 16:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έγδαραν... (κυριολεκτικά) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 17:18:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Chip away ειναι λιγο ακριβο.Και στο καπο δεν βαφει γιατι οπως ειπαν τα παιδια ειναι η θερμοκρασια που παιζει ρολο.Ειχα και εγω γρατσουνιες στο καπο και το ειχα ρωτησει.Φιλε καλο φανοποιο χρειαζεσε.Και αν ειναι και φιλος σου ακομα καλυτερα.Θα στο κανει με πιο λιγα λεφτα.Παντως μην το αφηνεις ετσι.Θα γινει χαλια και σκεψου οτι ερχεται χειμωνας.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 19:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Tiesto έγραψε:

Δεν ειναι θεμα καλητερου. Η Dent Away και ChipsAway απλα σου φτιαχνουν ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ με λογικο κοστος. Εχουν απλα μερικες τεχνικες για να αποφηγεις την ολικη αντικαταστση ή ολικη βαφη καποιου μερους. Το καπο ομως ειναι ΑΛΛΗ περιπτωση λογο (οπως ειπε και ο Tomcat παραπανω) υψηλων θερμοκρασιων. Θελει επανηλημενες στρωσεις χρωματος για αντωχη, το γεμισμα των χαρακιων δεν κανει τιποτα.

giannis_cc έγραψε:

Εγω να δεις που καθε μερα βλεπω το ΠΑΟΚ στο καπο μου. Και δεν ασχολουμαι καν με το ποδοσφαιρο....

lol Dent Genie εννοεις!

Ασε τα bold καλο μου παιδι. Τα διαβαζω τα σημεια αυτα και χωρις τα bold Smile :p

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2005, 22:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

lol Dent Genie εννοεις!

Ασε τα bold καλο μου παιδι. Τα διαβαζω τα σημεια αυτα και χωρις τα bold Smile :p

Στις 08:57 το πρωι τα Dent Away και Dent Genie ειναι το ιδιο πραγμα Very happy

Αντε ρε SLAKER θα μου πεις για τα Bold Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 07:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To topic "Με εγδαραν κανονικα" μεταφερθικε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod Team

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Νοέ 2005, 01:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελω βοηθεια παιδες!ενος φιλου το 206 εχει μια γρατζουνια σε ολο το καπο του Sad το παιδι τρελαθηκε οταν το ειδε σημερα Sad μπορει κανεις να μου πει τιμη για βαψιμο η καπιο καλο μαγαζι(θεσσαλονικη) που μπορει να το διορθωσει.1000ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 4 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης