PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

5o Touring 206 Club - H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Πότε πάμε - πότε να φύγουμε
25-26 Οκτωβρίου - Αναχώρηση Παρασκευή βράδυ
37%
 37%  [ 11 ]
25-26 Οκτωβρίου - Αναχώρηση Σάββατο χαράματα
6%
 6%  [ 2 ]
1-2 Νοεμβρίου - Αναχώρηση Παρασκευή βράδυ
55%
 55%  [ 16 ]
Σύνολο Ψήφων : 29

Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2003, 16:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Εχει αποφασηστει ποτε και απο που θα ξεκινησει το convoy απο Αθηνα?

Απ'ότι φαίνεται 20:00 στον Σείριο

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2003, 17:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό δρόμο και ασφαλείς διαδρομές σε οσους πάμε σήμερα και αύριο στο Πήλιο
Πιστεύω να περάσουμε πολύ καλά... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2003, 17:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ!!!!!!
Very happy Very happy Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 03:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ γύρισα ασφαλώς πίσω.. Είναι αυτό που λένε όταν άλλοι πηγαίναν (οι συμμετοχές του Σαββάτου) εγώ γύριζα. Smile

Αχ, για μια μέρα που έκατσα καλά ήταν. Αν και δε πρόλαβα να καλοχαρώ το διαφορικό. Στο πρώτο σοβαρό ζόρι που του έδωσα, έβγαλε πρόβλημα. Και πάνω που είχε αρχίσει να γουστάρει και ο Χάρης να μου διαβάζει το δρόμο... κρίμα, η ατυχία μας το χάλασε, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν απλώς η πρώτη μου συμμετοχή Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 18:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτος γυρισα εγω ε Question Question Question
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad τωρα τι να πω,τι να αναφερω Question
δεν θα πω τιποτα για το πως περασαμε,τα αφηνω ολα στους υπολοιπους.............

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 20:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Εγώ γύρισα ασφαλώς πίσω.. Είναι αυτό που λένε όταν άλλοι πηγαίναν (οι συμμετοχές του Σαββάτου) εγώ γύριζα. Smile

Αχ, για μια μέρα που έκατσα καλά ήταν. Αν και δε πρόλαβα να καλοχαρώ το διαφορικό. Στο πρώτο σοβαρό ζόρι που του έδωσα, έβγαλε πρόβλημα. Και πάνω που είχε αρχίσει να γουστάρει και ο Χάρης να μου διαβάζει το δρόμο... κρίμα, η ατυχία μας το χάλασε, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν απλώς η πρώτη μου συμμετοχή Smile

Νικολα στο αλλο Τουρινγκ αγορι μου.

Ποτε ειπαμε Question Question Question Question ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 21:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Perfect!!!Πραγματικα πολυ ωραιο αν εξαιρεστε ξενοδοχο και καιρο! Very happy

...Και το καταραμενο στρωμα στο κρεββατι.... Mad
...Παντως θελω να ξερω ποιος εβαλε εμενα και τον Τασο στην αλλη ακρη του Πηλιου...Μιση ωρα μεχρι να παμε στην τραπεζαρια... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 22:13:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Perfect!!!Πραγματικα πολυ ωραιο αν εξαιρεστε ξενοδοχο και καιρο! Very happy

...Και το καταραμενο στρωμα στο κρεββατι.... Mad
...Παντως θελω να ξερω ποιος εβαλε εμενα και τον Τασο στην αλλη ακρη του Πηλιου...Μιση ωρα μεχρι να παμε στην τραπεζαρια... Confused

για τον ξενοδοχο θα συμφωνησω αλλα για τον καιρο οχι.
γιατι ρε στελιο τι ειχε ο καιρος?μια χαρα ηταν.ουτε ζεστη ουτε κρυο
γνωρισα και απο κοντα τον ΝΙΚΟ(ολα τα λεφτα) αλλα και τους αθηναιους.
κατα βαθος ειναι καλα παιδια Laughing

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 22:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ναι........ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΑΦΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 22:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο,παει το βουνο στον Μωαμεθ...Ξερει ο Σουρδος... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Νοέ 2003, 23:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τον Πολιτη λιγο μπλεξαμε τα μπουτια μας... Sad
Παντως ξενερωσα ασχημα που το πηρε τοσο προσωπικα το θεμα...Δεν επρεπε!!! Confused Η διαθεση μετραει Νικολη,οχι το τι εγινε!Εγω παντως δεν εχω κανενα παραπονο... Wink Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 00:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ήταν η πιο πετυχημένη εκδρομή του 206Club μέχρι σήμερα και με διαφορά.

Και η παρουσία της Β.Ελλάδος ήταν εντυπωσιακή δε νομίζετε; Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 01:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Νίκος είναι που λένε "Έξω καρδιά". Σπάνιος άνθρωπος...

Πάντως εγώ πέρασα υπέροχα. Όσο κι αν οι επαγγελματίες του Πηλίου σε γενικές γραμμές "την έχουν δει". Τώρα, αν θα μας ξαναδούν είναι άλλη ιστορία. Ο Νίκος και η ταβέρνα του φυσικά θα μας βλέπει συχνά. Όχι γιατί η ταβέρνα είναι ωραία (που ούτως ή άλλως είναι κορυφαία) αλλά γιατί η ταβέρνα είναι του Νίκου! Wink
Νίκο, έχεις την αγάπη μας! Κι αν σε πειράξει κανείς, "σφύρα"! Όπου κι αν είμαστε!

-------
Τον ξενοδόχο (αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό) τον είδε κανείς να χαμογελάει; Έστω να προσποιηθεί ρε παιδί μου... Αγγαρεία κάνανε και βαριά μάλιστα, αφού δεν μπορούσαν να το κρύψουν. Τζάμπα τα λεφτά που τους δώσαμε. Δεν τα άξιζαν. Σιγά τα ωά!
Πάντως, ούτε οι Χαλκιδικιώτες (που οι Θεσσαλονικείς τους κατηγορούμε συχνά) δεν είναι τόσο ψυχροί και στυγνοί. Κι είναι να μην πετάξω μαύρη πέτρα... Κοτρώνα γίνεται!
-------

Η παρέα μας είναι σκέτη μαγεία. Να μιλάμε με τις ώρες. Να γελάμε, να τραγουδάμε. Όνειρο... Αχχ, πρωί-πρωί πώς θα παώ στη δουλειά;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 10:39:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύς κόσμος ρε παιδιά....

Που να προλάβεις να μιλήσεις με όλους....

Ντουμάνι το σαλόνι από τα τσιγάρα....

Ο Νίκος (Poliths) ξαναέγινε χαλί να τον πατήσουμε, και τον πατήσαμε....

Τους κιθαρίστες δεν τους άφησαν να εκφραστούν όπως ήθελαν....

Ο Ελατός περιέργως δε ροχάλισε καμία μέρα....

Έχασα στο τάβλι από τον ένα και μοναδικό LORD CYPHER !!!!!!

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 11:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:

Έχασα στο τάβλι από τον ένα και μοναδικό LORD CYPHER !!!!!!

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον άφησες να κερδίσει λόγω του ότι είχε γενέθλια... Laughing

Νίκο Poliths,ευχαριστούμε για την περιποίηση,το αρνάκι στην λαδόκολλα και τα παϊδάκια... Very happy Very happy

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 12:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον άφησες να κερδίσει λόγω του ότι είχε γενέθλια... Laughing

Ομολογώ πως όχι δεν τον άφησα να κερδίσει λόγω γενεθλίων....

Ο λόγος που κέρδισε είναι, πρώτον, γιατί είναι παιχταράς, και, δεύτερον, γιατί καθόμουν σε καναπέ και όχι σε καρέκλα...... Very happy Very happy Very happy

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (8v) Color Line (2002)

Ένταξη: 12 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Δεκ 2003, 22:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ!!!
ΓΕΛΙΑ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ 206!
ΤΑ 106 ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! Rolling eyes
ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ!!
ΠΟΛΥ ΨΥΧΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΝΙΚΟ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ UPLOAD!!!
ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ TOURING ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΑ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2003, 01:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Φωτογραφίες απο το Πηλιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φρεσκο πραγμα Laughing

εδω η σημαντικη συσκεψη των βορειων με θεμα τι αλλο....που θα φαμε?

και κατ'αποκλειστικοτητα η πρωτη φωτο του νικου(και των Cool γυαλιων του)

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2003, 22:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Νο2... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Confused Confused Confused Sad Sad Sad

ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Νο3... Προσεχώς στο .....νησι Very happy Very happy Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Δεκ 2003, 23:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι προσεχως στο Νησι..........ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Επόμενη
Σελίδα 28 από 29

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης