PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σούξου μούξου μανταλάκια (κουβέντα επί παντός του επιστητού)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 16:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλιό ρε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 21:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://gr.news.yahoo.com/%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF-071631607.html Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nsne (ioannis)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106gti

Ένταξη: 03 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2012, 20:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εντελως πληροφοριακα μια ερωτηση...οταν λες μια κοπελα "θα τα πουμε αυριο δεσποινις",αυτο ειναι προσβολη?!?????? (η κοπελα δεν ειναι παντρεμενη!). μου το περιεγραψε φιλος που την κολλουσε και μου ειπε οτι αυτη τσατιστικε!!!!!!! Very happy

no pain-no gain
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2012, 02:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nsne έγραψε:
εντελως πληροφοριακα μια ερωτηση...οταν λες μια κοπελα "θα τα πουμε αυριο δεσποινις",αυτο ειναι προσβολη?!?????? (η κοπελα δεν ειναι παντρεμενη!). μου το περιεγραψε φιλος που την κολλουσε και μου ειπε οτι αυτη τσατιστικε!!!!!!! Very happy

Καλυτερα να την ελεγε οτι ειναι πουτανα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 02:14:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2011/05/13/is-pippa-s-bum-still-better-than-mine-daubed-across-car-115875-23126351/

Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εψαξα στους συνεργατες σας και δε βρηκα... ψαχνω για ταπετσερη... θελω να ντυσω τις πορτες με μαυρη δερματινη... οποιος ξερει κανεναν ας στειλει τηλ..
σχετικα κοντα μου ε.. δλδ μεσογεια Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
εψαξα στους συνεργατες σας και δε βρηκα... ψαχνω για ταπετσερη... θελω να ντυσω τις πορτες με μαυρη δερματινη... οποιος ξερει κανεναν ας στειλει τηλ..

Σταμ,

ταπετσέρης δεν ειναι αλλά ειναι πολύ καλός σε αυτά κι εχει κι εργαλεία. Γιάννης Βυζακόπουλος - safe'n'loud - μαραθώνος & διονυσου στην σελ. Εχει κλεισει τωρα, καπου αλλου εχει παει, για ρωτα.

Αν δεν βρεις ακρη γενικά, ξερω ενα ταπετσέρη πολύ καλό κοντά στο νέο κόσμο... συνεργάζεται με μαγάζια conolly etc
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτόν στον Νέο Κόσμο πρέπει να ξέρουν και δυο φίλοι μου που έχουν κλασικά αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω να μου πουν, αν είναι.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 19:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο χαμενος αδερφος του STEVE....
http://weirdnews.about.com/od/weirdphotos/ss/Worlds-Biggest-Penis.htm

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε θέλω να ξέρω τι έψαχνες και το βρήκες αυτό Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Laughing

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Αυτόν στον Νέο Κόσμο πρέπει να ξέρουν και δυο φίλοι μου που έχουν κλασικά αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω να μου πουν, αν είναι.

Υμηττού κι εμπεδοκλέους ειναι αυτος που λεω. Κατι παραπάνω δεν θυμάμαι.
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
stamatis_vts έγραψε:

Σταμ,

ταπετσέρης δεν ειναι αλλά ειναι πολύ καλός σε αυτά κι εχει κι εργαλεία. Γιάννης Βυζακόπουλος - safe'n'loud - μαραθώνος & διονυσου στην σελ. Εχει κλεισει τωρα, καπου αλλου εχει παει, για ρωτα.

Αν δεν βρεις ακρη γενικά, ξερω ενα ταπετσέρη πολύ καλό κοντά στο νέο κόσμο... συνεργάζεται με μαγάζια conolly etc

ποτε ξανα... μου ειχε παρει 30ε για την φιμε φασα στο μπαμπριζ... την ωρα που αλλοι την χρεωναν 10-20ε...
ο πιο πανω με τα σκαφη θελει 100ε... ενας στον γερακα με κοννολυ θελει 70, και ενας στο μαρκοπουλο με τελεια δουλεια θελει 120ε...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2012, 20:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτον λεω αθηνα
Κουρής Ανδρέας Ε.
2107013539

Ειχε ντύσει ενός φίλου μου ενα nardi μπομπα, κι εγώ είχα ντύσει παλιότερα μια καμπίνα υπογούφερ που χα φτιάξει για το σπίτι.

ειναι αποκλειστικά ταπετσέρης αλλά ειναι μακριά σου.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2012, 12:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αμαξι οδηγει ενας αλβανος καγκουρας??
Rx-8 με υγραεριο...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2012, 01:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτον τον μηνα αποφασισα να μην δωσω δεκαρα τσακιστη -εκτος των λαδιων του 207- σε αυτοκινητο.
Θα αντεξω? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2012, 07:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Θα αντεξω? Laughing
Απόφαση ζωής είναι, είμαστε μαζί σου! Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2012, 07:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Λεφ μετανόησε όσο είναι νωρίς!! εγώ όσες φορές το σκέφτηκα αυτό , τη πρώτη φορά έσπασε το σασμάν και τη 2η τράκαρα !!!!

( Laughing Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2012, 12:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Φίλε Λεφ μετανόησε όσο είναι νωρίς!! εγώ όσες φορές το σκέφτηκα αυτό , τη πρώτη φορά έσπασε το σασμάν και τη 2η τράκαρα !!!!

( Laughing Laughing Laughing )

+1000 !!! αχαχαχα , εγω οταν το ειπα να το κανω αυτο ξαφνηκα αρχισα να χανω λαδια απο το καρτερ! χρειαστηκε αλαγη φλατζας

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2012, 14:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα πηγα στην πεζο για επισκευη κλειδαριας.
εννοειται λεφτα δεν μ πηραν γιατι την περασμενη φορα μ βαψαν την πορτα με το αυτοκολλητα πανω και τους πηρε και τους σηκωσε σημερα και απο μενα και τον διευθυντη στο φανοπειο ...
μεχρι να ετοιμαστει εκανα τεστ drive to 208 απιστευτο αυτοκινητο και ακομα πιο απιστευτο το τιμονι του αν και πολυ μικρο σε διαστασεις και μετα
πηρα το rcz εκει χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια με το πως στριβει για μαμα ροπατος κινητηρας αιρ κοντισιον που κανει την καμπινα παγακι.
ημονη εντσαση οτι το 208 δεν κανει για ατομο πανω απο 80 κιλα στα καθισματα.
ειμαι 102 κιλα ασχολουμαι με bodybuilding και τα πλαινα στηριγματα οπως και στα ποδια παταγα πανω και δεν χωραγα στο καθισμα.
το ιδιο δεν συνεβει στο rcz το οποιο απλα το εχω ερωτευθει......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Επόμενη
Σελίδα 27 από 28

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης