Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sod (BASILHS) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
 PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2079 Τόπος: athina - peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 15:30:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να τον καψουν να δει πωs ειναι........αλλα σιγα σιγα.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 08:49:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελικα ειχε δικιο ο κυβερνητικος εκπροσωπος...
τοσα χρονια αναριωτομουν γτ δεν πιανει το ραδιοφωνο σταθμους οταν ανεβαινα Αγ. Στεφανο... την Παρασκευη εκανα μια νυχτερινη αναβαση Λιμνης και επιανα οτι σταθμο ηθελα... τα πευκα φταινε λοιπον...
οποιον δω να τα ξαναφυτευει, θα του κοψω τα χερια...
ασε για το συναισθημα που νιωθεις οταν περνας μεσα απο τα καμμενα...
λες και παιζεις live στο "call of duty", η οπως αλλιως λεγετε αυτη η μλκ που παιζουν οι πιτσιρικαδες στα νετ-καφε...
και δεν μιλαω για σημερα που λογω της χθεσινης βροχης βρωμαει ο τοπος... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 12:00:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stamatis_vts έγραψε: | ...και δεν μιλαω για σημερα που λογω της χθεσινης βροχης βρωμαει ο τοπος...  |
ΓΑ**ΣΕ τα...
εκανα την διαδρομη χθες βραδυ από Μάκρη μέχρι Κηφισσια και η μυρώδια ειναι ...αστα...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 18:48:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδή όλοι στο πληκτρολόγιο είμαστε ευαισθητοποιημένοι, σε λίγες μέρες θα δοθεί η ευκαιρία σε πολλούς να πιάσουν τον κασμά... θα τον πιάσουν άραγε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Σεπ 2009, 14:45:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω το εχω δηλωσει απο καιρο οτι ειμαι κατα του εθελοντισμου...
δεν γινεται στις πλατες των πολιτων να κανουν πολιτικη καποιοι...
η οπως στην ολυμπιαδα που τους εταζαν θεσεις για μετα, και τα λεφτα τα εκανε παρτυ η κυρια "χαλυβουργικη"... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μαριάνα (Mariana) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)
Ένταξη: 22 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 248
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 10:09:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προχθές είχα πάει στον ''Κρεμαστό Λαγό'' πάνω απ' το Πανόραμα της Βούλας
( όσοι των νοτίων, γνωρίζουν ) και επί τη ευκαιρία ποζάραμε και το 207 και το φωτογραφίσαμε.
Αυτό που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ήταν ότι με το που άρχισε να σκοτεινιάζει, ήρθε ένα πυροσβεστικό,
έδιωξε όσους ήμασταν ήδη πάνω και παράλληλα απαγόρευσε τη διέλευση σε όσους ανέβαιναν εκείνη την ώρα.
Το απέδωσα στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά που είχαμε πάλι
στη Γλυφάδα / Βούλα πριν λίγο καιρό αλλά μακάρι να συνεχίσουν να περιπολούν έτσι τα πολύπαθα βουνά της Αττικής...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 14:22:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ας μην ηταν Γλυφαδα/Βουλα και ας μην εμεναν καποια συγκεκριμενα προσωπα εκει και θα σου ελεγα εγω τι θα εκαναν.........
Θυμησε μου τι ηταν το Πανοραμα πριν γεμισει με σπιτια?!?!?!?!?!?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:29:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πάντως πετρούπολη έχει σκοπετάκι πυροσβέστες συν όχημα στην είσοδο του δρόμου προς ποικίλο τα τελευταία 10 χρόνια σίγουρα... κάθε βράδυ τους καλοκαιρινούς μήνες.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:36:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | πάντως πετρούπολη έχει σκοπετάκι πυροσβέστες συν όχημα στην είσοδο του δρόμου προς ποικίλο τα τελευταία 10 χρόνια σίγουρα... κάθε βράδυ τους καλοκαιρινούς μήνες. |
Στον δρομο προς νεκροταφειο δεν λες?
Αυτη η αριστερη στην διασταυρωση προς πετρουπολη στο ανεβα, ειναι οτι πρεπει, ειδικα το καλοκαιρι που γλυστραει... Οι τυποι εχουν δει θεικα περασματα εκει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:39:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 07:11:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεγάλη αναστάστωση έχει δημιουργηθεί σε χιλιάδες πυρόπληκτους της Δυτικής Ελλάδας, μετά την κατάργηση του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων με το νόμο 3895/2010, γνωστό και ως «Ταμείο Μολυβιάτη», που είχε δημιουργηθεί για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων νομών.
Τα χρήματα, που συνολικά αγγίζουν το ποσό των 118 εκατομμυρίων ευρώ και προήλθαν από 92.000 δωρητές από Ελλάδα και εξωτερικό μετά τις πυρκαγιές του 2007, περιήλθαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και κατ’ επέκταση «στην αρμοδιότητα του υπουργού Οικονομικών».
Το θέμα ήρθε πριν λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, βουλευτής Επικρατείας και αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος της Ν.Δ, και με την οποία ανέφερε ότι τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στο «Ταμείο Μολυβιάτη» για τους πυρόπληκτους νομούς της χώρας «δεσμεύτηκαν» από την κυβέρνηση για να καλύψουν άλλες τρύπες του προϋπολογισμού.
Η κ. Αυγερινοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της στην «Ελευθεροτυπία»: «Από την ένταξή τους σε αυτό το Πρόγραμμα και ύστερα, τα χρήματα δεν δύναται να διατεθούν, φέτος τουλάχιστον, για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων νομών, καθώς, μετά το πρόσφατο αίτημα της τρόικας να δαπανηθούν 950 εκατ. λιγότερα από τα 8,5 δισ. που μπορούσε να ξοδέψει το ελληνικό κράτος από το Πρόγραμμα αυτό, η κυβέρνηση έχει ξοδέψει όλα τα κονδύλια που θα μπορούσε και δεν μπορεί πλέον να δώσει ούτε ευρώ παραπάνω για τους πυρόπληκτους».
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε μάλιστα ότι «ο ρυθμός αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών είναι απογοητευτικός. Οχι μόνο στο νομό Ηλείας, αλλά και στους 17 νομούς που τότε επλήγησαν, το 1/3 των πυρόπληκτων κτηρίων δεν έχουν ακόμα και σήμερα επισκευαστεί ή ανακατασκευαστεί και οι δικαιούχοι δεν έχουν λάβει -ούτε πρόκειται για φέτος να λάβουν- την τρίτη δόση των αποζημιώσεων».
Βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν μεταφέρει τις φωνές διαμαρτυρίας της τοπικής κοινωνίας στο υπουργείο Οικονομικών και απαιτούν στον προϋπολογισμό να υπάρξει «ξεχωριστό» κονδύλι με το ποσό που δικαιούνται οι πυρόπληκτοι, ώστε να «διαχωριστεί» πλήρως το υπόλοιπο των χρημάτων, δηλαδή τα 118 εκ ευρω, από το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων.
Κύριος στόχος των αντιδράσεων έχει γίνει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης, ο οποίος ωστόσο «πετάει το μπαλάκι» των ευθυνών στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικαιρη ερώτηση για το μείζον θέμα που έχει δημιουργηθεί αναμένεται να καταθέσουν και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τους πυρόπληκτους νομούς της Ηλείας και της Μεσσηνίας.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 08:51:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UWfUheOdqSA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hHk1kDX_NhI&feature=related
"......Οι γνωστοι δασοκομμαντος.Ενα αφιερωμα σε ενα θεσμο,σε ενα πληρωμα,σε μια ομαδα πρωην καταδρομεων που καταχτηκαν στους δασοκομμαντος και πληρωσαν με την ιδια τους την ζωη την αγαπη για τη φυση και τον συνανθρωπο.Στις 15/09/1994 ενα απο τα Heuy του Βιετναμ που επιχειρουσε κατω απο καυτες συνθηκες κατεπεσε στην περιοχη της Τερψιθεας Δραμας.Μαζι του και το πληρωμα και οι δασοκομμαντος,10 ψυχες στο συνολο ακομα απορουν γιατι αυτοι πετουσαν με μονοκινητηριες σακαρακες ενω τα δικινητηρια ΑΒ212 εκαναν πτησεις VIP στρατιωτικων,πολιτικων ακομα και καλλιτεχνων..
Ενας ελαχιστος φορος τιμης σε εσας και τις οικογενιες σας απο εμας τους εθελοντες,τους φιλους και τους παλιους συναδελφους σας...
Και να ξερετε οτι δεν σας ξεχασαν,τουλαχιστον αυτοι που θα θελατε και εσεις και ειστε παραδειγμα και εμπνευση για πολλους ακομα και σημερα 16 χρονια μετα... ΑΘΑΝΑΤΟΙ"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μαριάνα (Mariana) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)
Ένταξη: 22 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 248
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 09:25:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τιμή στα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Και σε άλλα πολλά που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
106PYRGOS (VASILIS) Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)
Ένταξη: 07 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 198 Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 12:02:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δυστυχως σε αυτη τη χωρα ξεχναμε πολυ ευκολα ανθρωπους ηρωες οπως οι δασοκομαντος η ανθρωπους ταλαιπωρους οπως οι πυροπληκτοι.οταν το καθε θεμα ειναι ζεστο κ παιζει στα καναλια ολοι τους βγαινουν κ υποσχονται,λογια κ μονο λογια.αλλα μολις σβησουν τα φωτα της δημοσιοτητας εξαφανιζονται κ δεν δινουν καμια σημασια στις οικογενειες που υποφερουν.θυμαμαι πριν χρονια που ειχε γινει η εκπομπη απο ολα τα καναλια μαζι για τους πυροπληκτους κ ειχαν υποσχεθει ο παπαδακης η σταη κ καποιοι αλλοι επωνυμοι παρουσιαστες, ζωντανα στον αερα σε μια μανα απο την ηλεια οτι θα ερθουν αυτοι να το βαφτισουν κ να γινουν οι νονοι του.εαν η μανα αυτη τους περιμενε το παιδακι δεν θα ειχε ονομα ακομα γιατι φυσικα δεν εμφανιστηκε κανενας,εαν ειχε εμφανιστει θα το βλεπαμε σε ολα τα καναλια για την μεγαλη πραξη αγαπης του καθε παρουσιαστη.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2011, 12:57:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειλικρινά έχω βαρεθεί πια
Να χάνονται συνέχεια ζωές γι' αυτόν τον γαμημένο και βολεμένο λαό.
Δεν μου αρέσει πια να βλέπω πυροσβεστικά αεροπλάνα να πετάνε γιατί ξέρω πως ότι και να κάνουνε, όσες ζωές κι αν θυσιάσουνε, τα λαμόγια πάλι θα καταπατήσουν και πάλι θα κάψουν αυτή την υπέροχη χώρα
Ποιος μπορεί να νοιώσει τον πόνο αυτών που μένουνε πίσω 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2018, 16:26:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το 'χαμε κανει το 2007...
νομίζω οτι αξιζει να το επαναλαβουμε
ειτε καθενας ατομικά ειτε και οργανωμενα αν θετε
ηδη εχουν ανακοινωθει διαφορες τετοιες κινησεις απο συλλογους δημους κλπ..
αν δεν μπορειτε να πατε προσφερετε ατομικα ο καθενας σε καποια απ αυτες μπορουμε να το κανουμε ολοι μαζι και οτι μαζεψουμε το παραδιδουμε 9αναλαμβανω να το κανω εγω) μαζικα
οτι σας βολευει
υγ...εχοχυν πληγει απ οτι εχω καταλαβει και δικοι μας (του psclu) ανθρωποι - μπορουμε αν θελετε να βοηθησουμε στο "συγκεκριμενα" εκείνους
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
taskom (ΤΑΣΟΣ) Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)
Ένταξη: 18 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 299
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2018, 16:45:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ μέσα Είμαι για να μην στέλνω πράγματα μιας και ειμαι μακρια δώστε μου ένα λογαριασμό τράπεζας σε μήνυμα (Πειραιώς) κατά προτίμηση να βάλω τον οβολό μου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2018, 16:47:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φυσικα και μεσα,,,,,!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|