PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση μπαρόμετρου σε 1.6 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2014, 15:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστω για την απαντηση και θα το ψαξω!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα προτιμω κατι μονιμο στο αυτοκινητο και διακριτικο
γιατι με τα κινητα δε τα παω και ιδιαιτερα καλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2014, 21:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Σε ευχαριστω για την απαντηση και θα το ψαξω!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα προτιμω κατι μονιμο στο αυτοκινητο και διακριτικο
γιατι με τα κινητα δε τα παω και ιδιαιτερα καλα

Καλύτερο και από το scangauge II.... Αλλά και πιο ακριβό...

http://www.pickupspecialties.com/Guages/msd_dash_hawk.htm

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 00:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως πολυ καλο δειχνει αλλα ξεφεύγει λιγο σε λεφτα
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 00:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το scangaugeII... θέλω να το προγραμματίσω να μου δείχνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που παρέχει σαν εργοστασιακό. Στην σελίδα την εταιρείας για να προχωρήσω πρέπει να ξέρω το πρωτόκολο επικαινωνίας της θύρας OBDII. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να διαλέξω?

http://www.scangauge.com/support/x-gauge-commands/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 00:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καρδινάλιος έχει πάρει master στο χειρισμό-καλιμπράρισμα scangauge....!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 09:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος είναι ο σεβασμιότατος??? Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 11:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:
θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το scangaugeII... θέλω να το προγραμματίσω να μου δείχνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που παρέχει σαν εργοστασιακό. Στην σελίδα την εταιρείας για να προχωρήσω πρέπει να ξέρω το πρωτόκολο επικαινωνίας της θύρας OBDII. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να διαλέξω?

http://www.scangauge.com/support/x-gauge-commands/

To πρώτο, CANSF vehicles

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 11:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
καλησπερα,

θελω να τοποθετησω ενα πολυοργανο στο αμαξι μου που να μην πιανει πολυ χωρο και να εχει σιγουρα ενδειξεις μπαρομετρου, πυρομετρου και θερμοκρασια εισαγωγης.
διαβασα ολες τις σελιδες και ειδα οτι το scangauge ειναι παρα πολυ κοντα στα θελω μου (βασικα τα υπερκαλυπτει) και δεν ειναι και απαγορευτικο στη τιμη.

θα ηθελα καποιος που το εχει η που ξερει να μου πει ποια ειναι τα μειων του αν πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο που να ταιριαζει σε πεζο και γενικα τη γνωμη του γιαυτο καθως δεν εχω ιδεα για το θεμα

επισης αν υπαρχουν αλλες εναλακτικες απο αλλες εταιρειες κτλ
τη λυση του λαπτοπ την αποκλειω γιατι δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο για μενα

Ευχαριστω

Βασικά δεν έχει πυρόμετρο απο αυτά που θες. Κατα τα άλλα πολυ χρησιμο και για θερμοκρασία εισαγωγής. Αν ψαξεις εδω μέσα υπαρχουν XGAUGES για να το ρυθμίσεις να δειχνει πίεση σε BAR. Σημαντικό να το ρυθμίσεις στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate), για να σου δείχνει πιο γρήγορες και αξιοπιστες ενδείξεις, ειδικά για την πίεση.
Επισης πολλή χρήσιμη η ένδειξη των LTFT για να βλεπεις αν ειναι οκ ο χρονισμός σου. Ανάγνωση/καθαρισμός βλαβών και πολλες ακόμη ενδείξεις.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 13:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει εδώ μέσα στο φόρουμ το "πρόγραμμα" για να δείχνει την πίεση σε bar ή και κάποια άλλα προγραμματάκια που δεν περιέχονται στα xgauges???

Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 13:02:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17315&postdays=0&postorder=asc&start=0

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 13:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2014, 20:17:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Βασικά δεν έχει πυρόμετρο απο αυτά που θες. Κατα τα άλλα πολυ χρησιμο και για θερμοκρασία εισαγωγής. Αν ψαξεις εδω μέσα υπαρχουν XGAUGES για να το ρυθμίσεις να δειχνει πίεση σε BAR. Σημαντικό να το ρυθμίσεις στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate), για να σου δείχνει πιο γρήγορες και αξιοπιστες ενδείξεις, ειδικά για την πίεση.
Επισης πολλή χρήσιμη η ένδειξη των LTFT για να βλεπεις αν ειναι οκ ο χρονισμός σου. Ανάγνωση/καθαρισμός βλαβών και πολλες ακόμη ενδείξεις.

Φανταζομαι να το ρυθμισω θα ειναι κατι ευκολο γιατι δεν το χω καθολου με τη τεχνολογία
Αρα το σκανγκοτζ ειναι αυτο που ψαχνω
Αυτοσυνδέεται απευθειας στην ομπιντι;
Και κατι τελευταιο ειδα στο σαιτ οτι υπαρχει το σκανγκοτζ 2 το Χ και γενικα διαφορα
Τι αλλαζει; ποιο να επιλεξω;
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2014, 03:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kourlis έγραψε:

O RECELIE ρε.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2014, 13:06:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2014, 14:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Andy'-lag έγραψε:
kourlis έγραψε:

O RECELIE ρε.... Laughing Laughing Laughing

Είσαι και αμόρφωτος Laughing

RESELIE είναι oxi ρετσελιέ

Τώρα το πώς έγινε nickname..μεγάλη και πολύ παλαιά ιστορία...

Απο σήμερα όμως θα με λέτε "Σεβασμιότατο reselie" παρακαλώ πολύ.. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2014, 21:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καρδινάλιος είναι ξενόφερτο... το σεβασμιότατος είναι το πατροπαράδοτο... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
nikolasr200 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Αύγ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2015, 21:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκανα ενα βιαστικο περασμα αλλα δεν εντοπισα αυτο που εψαχνα..
πως βγαινει το ντουλαπακι ωστε να υπαρχει πρπσβαση στη πλατικη ταπα και πως τα καταφερατε να περασετε το σωληνα απο εκει? οσο και αν εχω παιδευτει..ματαια.
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Μάϊ 2015, 22:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε Όλους!
Έχει βάλει κανένας μπαρόμετρο daemon;; Αγόρασα χτες ένα μπαρόμετρο της daemon και δεν ξέρω πως να το βάλω.. Μπορώ να πάρω πίεση από την τάπα αναθυμιάσεων;

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Μάϊ 2015, 11:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο απο εκει μιας και εχει (αναμενομενο)ολη την λαδιλα εκει...καλυτερα με ανταπτωρακι στον μαπ
ς
Οσον αφορα το απο που να περασεις μεσα στο 207 η πιο σιγουρη και ευκολη λυση ειναι ακολουθωντας την ντιζα του καπο και απο το λαστιχο της ανοιγωντας μια μικρι τρυπιτσα να περασει...βγαινει διπλα απο το σεβρο....
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Μάϊ 2015, 12:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai to δικό μου απο εκεί είναι περασμένο, δίπλα στο σεβρό..! βγαίνει εύκολα στην ασφαλειοθήκη

¨Αλλη λύση είναι αριστερά απο το φίλτρο καμπίνας,πίσω απο το ντουλαπάκι και το περνάς απο πίσω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Επόμενη
Σελίδα 23 από 24

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης