PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμένο 308(EP6DT). Πως / Γιατί κλπ κλπ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 16:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυσκολη ερωτηση........ Rolling eyes

Σιγουρα υπαρχουν ατομα που να ξερουν αλλα και ταυτοχρονα να σεβονται την μικρη η μεγαλη περιουσια που τους εμπιστευεσαι στα χερια τους.
Δεν τα ισοπεδωνουμε ολα,
αλλα ακομα και αυτοι που ξερουν γιατι να κατσουν να ασχοληθουνε?
ειτε με το δικο σου ειτε με το δικο μου,
παραπανω ωρα τη στιγμη που θα παρουν τα ηδια λεφτα στο τελος...
(ανεξαρτητως αν ειναι αντιπροσωπια η καποιο συνεργειο)

Και το γα**το με τον κλαδο της μηχανολογιας, ειναι πως παντα εισαι "πισω"
οι εξελιξεις τρεχουν τοσο γρηγορα που καλος ειναι ενας μηχανικος που δεν κοιταει να επαναπαυτει σε αυτα που ξερει,
αλλα στρωνει κωλο και διαβαζει για αυτα που δεν ξερει.
Ειδηκα για αυτης της καινουργιας γεννιας κιννητηρων...

Τεσπα.....
(χωρις να θελω να το υποσχεθω)
πρωτα ο Θεος αν τα καταφερω θα περασω αυριο το πρωι απο εκει να δω και απο κοντα το αμαξι του παιδιου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 19:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Για αυτό το τελευταίο σου έχουν πει 3-4 άτομα την λεπτομέρεια για τα χιτώνια. Cool

Ωραια φιλε μου ..και τι να κανω εγω??? Δυστηχως δεν μπορω να ειμαι ο εποπτης της εργασιας τους , ευελπιστω να κανουν το σωστοτερο ..και ξαναεπαναλαμβανω Οκαιρος θα δειξει ..εγω οτι ηταν να κανω το εκανα .. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 19:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic (Θανασης) Εχεις δικαιο σε αυτα που λες και δεν εχω να προσθεσω η να διαφωνησω καπου ....
Οπως ξερεις οι αντιπροσωπειες και ειδικα οι μηχανικοι που ασχολουνται με τα αμαξια του καθενος ..τα βλεπουν ψυχρα επαγγελματικα , δεν θα κατσουν να ψειρισουν το πραμα πως να το κανουμε ετσι ειναι τα πραματα και ειναι γνωστο..Η ζημια εχει γινει και αυτο δεν μπορει να "γυρισει πισω" ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ αυτο αν μπορει να μου το πει καποιος με σιγουρια τοτε θα ηταν ευχης εργον.... Το να λεμε ολοι εδω τα δικα μας , δεν εχει νοημα .
Τεσπα ....το θεμα ειναι να μην ανοιχτει το μοτερ....αν ανοιχτει γα**τα ..εκει παμε στην τυχη και λεμε να εκανε την δουλεια του σωστα ο μηχανικος που το εχει αναλαβει ..Δεν εχω να πω τιποτα παραπανω , τα υπολοιπα "αμα τη παραλαβη του αμαξιου" και εν καιρω που θα γραφω κμ και αποτελεσματα .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 20:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μισό λεπτό γιατί γίνεται το θέατρο του παραλόγου.

Βλέπεις ότι τα παιδιά σου προτείνουν τόσες αιτίες και τεκμηριώνουν την άποψή τους. Καλή ή κακή, ορθή ή παράλογη δεν έχει σημασία γιατί καθένας επιχειρηματολογεί.

Εδώ ο Θανάσης θέλει να έρθει να το δει από κοντά ο άνθρωπος χωρίς να σου χρωστάει τίποτα.

Και μετά από τόσες σελίδες τεχνικής ανάλυσης το μόνο που μπορείς να γράψεις είναι αυτό που έγραψες στην αρχή; 20 σελίδες γράφουν ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.

Στα παλιά σου τα παπούτσια τα έγραψες όλα, σα να μη γράφτηκαν ποτέ.
Με βάση αυτά που γράφεις και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, άδικα το χρονο που αφιερώσαμε όλοι για να σου εξηγήσουμε πράγματα που ούτε λίγο μπήκες στον κόπο να διαβάσεις.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 22:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο, λέει "ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ αυτο αν μπορει να μου το πει καποιος με σιγουρια" και, με το συμπάθειο κι όλας, κανείς δεν πήρε θέση να πεί από μπουζί ή από λάδι ή από βαλβίδες ή ξέρω γω τί. Όλοι μας βγήκαμε και πετάξαμε κάτι στον αέρα και το αφήσαμε να πλανάται.

Δεν είδα ούτε εσένα, ούτε τον Θανάση, ούτε τον τουρλοκώλη (ξέρουμε και σεβόμαστε τις μηχανολογικές σας γνώσεις, όμως ΚΑΝΕΙΣ σας ΔΕΝ έχει την υποχρέωση να το κάνει) να πεί "αυτό έφταιγε, τέλος".

Αυτό είναι το παράπονο του φίλου μας προς το παρόν, αν κατάλαβα καλά Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 22:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Στέλιο, λέει "ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ αυτο αν μπορει να μου το πει καποιος με σιγουρια" και, με το συμπάθειο κι όλας, κανείς δεν πήρε θέση να πεί από μπουζί ή από λάδι ή από βαλβίδες ή ξέρω γω τί. Όλοι μας βγήκαμε και πετάξαμε κάτι στον αέρα και το αφήσαμε να πλανάται.

Δεν είδα ούτε εσένα, ούτε τον Θανάση, ούτε τον τουρλοκώλη (ξέρουμε και σεβόμαστε τις μηχανολογικές σας γνώσεις, όμως ΚΑΝΕΙΣ σας ΔΕΝ έχει την υποχρέωση να το κάνει) να πεί "αυτό έφταιγε, τέλος".

Το αυτό. +1
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 23:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Steve έγραψε:

Το αυτό. +1

+1 και στους δυο σας... Very happy

αλλα ξεχνατε κατι πολυ σημαντικο...

πως σε μια δημοσια συζητηση που θα διαβαστει απο εκατονταδες ατομα
(γιατι εδω δεν ειναι οπως το χτρεμε η αλλα παρομοια φορουμακια που ειμαστε εμεις και εμεις και μιλαμε οπως θα μιλαγαμε αν πιναμε τον καφε μας σε μια καφετερια)
που δεν τους γνωριζουμε ουτε ποιοι ειναι, ουτε πως σκεφτονται ουτε πως μπορει να χρησημοποιησουν τα λεγομενα των Στελιων, τα δικα μου, η και οποιου αλλου παιδιου μετεχει ενεργα στη συζητηση...
Ασε που υπαρχουν και οι ασχετοι, που ειναι πεπεισμενοι ομως οτι ξερουν
και θα αρχισει μια "συζητηση" που μονο συζητηση δεν θα ειναι...
Και στο τελος θα καταληξουμε να προσπαθουμε να τεκμηριωσουμε τις αποψεις μας, σε ενα οχι ευχαριστο κλιμα...

Προσωπικα μπορει να εχω ενα σωρο μειονεκτηματα αλλα οταν εγω σας ειχα πει οτι το μοτερ εχει σπασει, πριν καν ο κινητηρας ανοιχτει... Wink
δεν το ειπα για να ανοιξω κουβεντα, το ειπα για να προλαβει ο ηδιοκτητης τα χειροτερα...
Οποτε οταν λεω και οτι 99,9% ξερω και τις αιτιες που το προκαλεσανε ειμαι σιγουρος σε αυτο που λεω...
αλλα δεν μιλαω γιατι δεν εχω να κανω μονο με σενα, τους Στελιους, το Μανθο,Πανο και τα αλλα παιδια που να με συγχωρουν που δεν τους αναφερω...
Αλλα ειναι και αλλα ατομα που δεν εχουν τη διαθεση/γνωση/επιπεδο αν θες για να καταλαβουνε.
Και επειδη το εργο το εχω ξαναδει (στο μακρυ παρελθον) δεν θελω να μπλεξω παλι...

Αλλα απο την αλλη ουσιαστικα καποιος που εχει πραγματικες γνωσεις εχει καταλαβει σε ποιες παραμετρους αναφερομαι εγω και ο Στελιος...
Αλλα εδω με τα λαδια ξεκινησα να πω κατι και στην πορεια το μετανιωσα οταν ειδα τις αντιδρασεις,
και περιμενετε τωρα να μιλησω δημοσιως εδω? Very happy

Και για να μην παρεξηγηθω...
καποια στιγμη μπορει να βαλω προγραμμα στο αμαξι μου,
αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παω το αμαξι μου στα κεντρικα της πεζω ουτε καν για να αλλαξω λαδια...

(εκφερω προσωπικη μου αποψη οκ?
και μην εχω απο αυριο τηλεφωνα με απειλες για μυνησεις κτλ... γιατι πολυ απλα τοτε ειναι που θα ανοιξω το στομα μου και πολυ ευχαριστως να το τραβηξουμε το θεμα, ωστε να βγουνε ολα στη φορα και προς πασα κατευθυνση)
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 23:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ρε θανάση δεν εχεις δικαίωμα να πεις την γνώμη σου??

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 23:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δικαίωμα έχει, αν καταλαβαίνω καλά δεν θέλει να προκαλέσει μπάχαλο σαν άλλοτε.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 23:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα δεν είναι μπάχαλο που λεει ο καθένας τη παπαρια του??
δε νομίζω οτι εχει αναγκη ο Θανάσης να χαιδευει αυτιά...

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 10:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Δεν τους ειδες να κανουν αυτο σταυρακο γιατι υπαρχουν καποιοι παραμετροι(οι οποιοι αναφερθηκαν καποια στιγμη) που δεν τους γνωριζουν αυτοι παρα μονο ο ιδιοκτητης και η αιτια ισως να ηταν μια απο αυτες τις παραμετρους.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 13:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Μισό λεπτό γιατί γίνεται το θέατρο του παραλόγου.

Βλέπεις ότι τα παιδιά σου προτείνουν τόσες αιτίες και τεκμηριώνουν την άποψή τους. Καλή ή κακή, ορθή ή παράλογη δεν έχει σημασία γιατί καθένας επιχειρηματολογεί.

Εδώ ο Θανάσης θέλει να έρθει να το δει από κοντά ο άνθρωπος χωρίς να σου χρωστάει τίποτα.

Και μετά από τόσες σελίδες τεχνικής ανάλυσης το μόνο που μπορείς να γράψεις είναι αυτό που έγραψες στην αρχή; 20 σελίδες γράφουν ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.

Στα παλιά σου τα παπούτσια τα έγραψες όλα, σα να μη γράφτηκαν ποτέ.
Με βάση αυτά που γράφεις και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, άδικα το χρονο που αφιερώσαμε όλοι για να σου εξηγήσουμε πράγματα που ούτε λίγο μπήκες στον κόπο να διαβάσεις.

Κατσε Στελιο γιατι μαλλον δεν μου τα λες καλα .....και μεχρι τωρα μιλαω απλα και μασαω οτι μου λεει ο καθενας και ειδικα εσυ ...Γιατι στο τηλεφωνο αλλα μου λες και μου ελεγες πριν και εδω πας να καλυψεις τα ακαλυπτα , με τεχνικους ορους και αλλα ακαταλαβηστικα που ο καθενας δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει ...Δεν σου ειπα ΠΟΤΕ οτι εφταιξε το προγραμμα , γιατι αλλωστε δεν μπορω να το αποδειξω , αλλα ουτε καν ολα απο αυτα που λετε εδω μεσα δεν υπαρχει καποια αποδειξη , ολα αυτα ειναι εικασιες και θεωριες που μπορει ολα μαζι λιγο πολυ να δημιουργησαν το σπασιμο .
Στο φιναλε ..Ο θανασης που ουτε καν με γνωριζει ενδιαφερθηκε ο ανθρωπος και πηγε και να δει το αυτοκινητο , εσυ δεν μπορουσες να πηγαινες η να πηγαιναμε παρεα να το εβλεπες απο κοντα να το συζητουσατε με τους μηχανικους κλπ μπας και εβγαζες καποιο πορισμα σαν ειδικος που εισαι?? Οχι βεβαια γιατι δεν εχεις υποχρεωση , αλλα μπορουσες καλιστα να το ειχες κανει μια και αναφερετε το θεμα στο προγραμμα ..ετσι απλα ...για το γα**το ...
Τελος παντων ο γραπτος λογος τις περισσοτερες φορες παρεξηγει το νοημα των γραφομενων , γιαυτο προτιμω να κανω την κουβεντα απο κοντα..

Μην αρχιζετε και με βαρατε ολοι τωρα με αυτα που διαβασατε , απλα οταν προκαλουμαι και με αδικουν ,απαντω..εστω και γραπτα..
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 13:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Αυτο ακριβως ηθελα να πω..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 19:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
εσυ δεν μπορουσες να πηγαινες η να πηγαιναμε παρεα να το εβλεπες απο κοντα να το συζητουσατε με τους μηχανικους κλπ μπας και εβγαζες καποιο πορισμα σαν ειδικος που εισαι?? Οχι βεβαια γιατι δεν εχεις υποχρεωση , αλλα μπορουσες καλιστα να το ειχες κανει μια και αναφερετε το θεμα στο προγραμμα ..ετσι απλα ...για το γα**το ...
Αν ήταν το θέμα το πρόγραμμα που σου πέρασε ο Στέλιος, πίστεψε με, λόγω του ότι ξέρω τί άνθρωπος είναι (όχι μόνο εγώ, όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του και του έχουν εμπιστευτεί τα αμάξια τους), και θα αναλάμβανε την ζημιά, και θα ήταν ο πρώτος που θα έτρεχε πριν από εσένα, για εσένα.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τρι 13 Σεπ 2011, 19:32:38, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 19:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα... +απειρο σε αυτο... αλλα δεν ειναι του παροντος Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 19:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι πραματα που τα εχουμε ακουσει πολλες φορες,οτι ακομακ γνησιο το μοτερ μας,αν δεν εχει τη σωστη συντηρηση,σπαει.νομιζω οτι το ειχα ξαναναφερει οτι οι αντιπροσωπιες,δεν εχουν την παραμικρη ιδεα,οποτε ΑΚΟΜΑ Κ XENON να βαλεις στο αμαξι,ειναι ικανοι να σου πουν οτι εσπασε απο αυτο.
3ον κ σημαντικοτερο,οταν αποφασιζεις να βελτιωσεις το αμαξι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για καθε ενδεχομενο,κ να εισαι 4 φορες πιο σχολαστικος στην συντηρηση αποτι πρωτα.γενικα μιλαω κ τα εχω ξαναπει αυτα.
κ εχει διαφορα να σπαει 1 στα 20 αυτοκινητα που φορανε προγραμμα(που λογικα κατι πηγε στραβα στη συντηρηση η τραβηξε καμια 500κμ πορεια με 200+κμ),απο το να σπανε 19 στα 20 αυτοκινητα που φορανε προγραμμα,κ αυτο μονο σε πατηματα(για να προλαβω καποιους καλοθελητες).
καλως η κακως οταν μπαινουμε στην διαδικασια της βελτιωσης,κανενας δε μπορει να μας εγγυηθει.
σαν εναν μπαρμπα που ακουσα σημερα στο μαγαζι,ειχε παρει απο εναν πλανοδιο κινεζο,ενα ρολοι με 5 ευρω,κ μετα απο 2 μηνες πηγε κ βρηκε τον κινεζο να του το αλλαξει,γιατι σταματησε να δουλευει Laughing Laughing κ μη παρετε το παραδειγμα μου στραβα,αυτο που θελω να πω,ειναι οτι ολοι θελουμε να κανουμε την δουλεια μας,λεγοντας στην αρχη οτι ειμαστε προετοιμασμενη για καθε ενδεχομενο,αλλα τελικα οταν ερθει η στιγμη,ψαχνουμε να ριξουμε σε ολους τους αλλους ευθυνες,εκτος απο εμας που πηραμε την καθε αποφαση Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Σεπ 2011, 23:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:

Κατσε Στελιο γιατι μαλλον δεν μου τα λες καλα .....και μεχρι τωρα μιλαω απλα και μασαω οτι μου λεει ο καθενας και ειδικα εσυ ...Γιατι στο τηλεφωνο αλλα μου λες και μου ελεγες πριν και εδω πας να καλυψεις τα ακαλυπτα , με τεχνικους ορους και αλλα ακαταλαβηστικα που ο καθενας δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει ...Δεν σου ειπα ΠΟΤΕ οτι εφταιξε το προγραμμα , γιατι αλλωστε δεν μπορω να το αποδειξω , αλλα ουτε καν ολα απο αυτα που λετε εδω μεσα δεν υπαρχει καποια αποδειξη , ολα αυτα ειναι εικασιες και θεωριες που μπορει ολα μαζι λιγο πολυ να δημιουργησαν το σπασιμο .

Σωτήρη ακριβώς τα ίδια πράγματα που σου είπα στο τηλέφωνο σου έγραψα κι εδώ. Εκνευρίζομαι σφόδρα γιατί έχασα τον πολύτιμο χρόνο μου και δεν μπήκες στον κόπο να ακούσεις αυτά που σου είπα ή να διαβάσεις αυτά που σου έγραψα.
Ούτε θεωριες, ούτε ανακρίβειες: Κουκιά μετρημένα, πολύ βασικά και κατανοητά με βάση περιπτώσεις προβλημάτων που έχουμε δει στο παρελθόν.
Μάλλον δεν είχες σκοπό ούτε να ακούσεις ούτε να διαβάσεις.

Παράθεση:

Στο φιναλε ..Ο θανασης που ουτε καν με γνωριζει ενδιαφερθηκε ο ανθρωπος και πηγε και να δει το αυτοκινητο , εσυ δεν μπορουσες να πηγαινες η να πηγαιναμε παρεα να το εβλεπες απο κοντα να το συζητουσατε με τους μηχανικους κλπ μπας και εβγαζες καποιο πορισμα σαν ειδικος που εισαι?? Οχι βεβαια γιατι δεν εχεις υποχρεωση , αλλα μπορουσες καλιστα να το ειχες κανει μια και αναφερετε το θεμα στο προγραμμα ..ετσι απλα ...για το γα**το ...
Τελος παντων ο γραπτος λογος τις περισσοτερες φορες παρεξηγει το νοημα των γραφομενων , γιαυτο προτιμω να κανω την κουβεντα απο κοντα..

Καλά έκανε ο Θανάσης και μπράβο του. Προφανώς θα έχει τους λόγους του που θέλει να το δει.
Αν πιστεύεις ότι οφείλω να τρέχω για τον καθένα που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα μετά από 2 χρόνια, θα διαφωνήσω μαζί σου.
Είναι εξακριβωμένο ότι τα αυτοκίνητα δεν σπάνε από πρόγραμμα μετά από 2 χρόνια. Από ατυχία σπάνε, από άγνοια σπάνε και από στιγμιαία χαζομάρα επίσης.

Εκτός από το να σου δώσω μερικές ιδέες τί να κοιτάξεις και τα πιθανότερα ενδεχόμενα με βάση τις συνηθέστερες περιπτώσεις βλάβης, τί άλλο θέλεις να κάνω; Να έρθω να το μοιρολογήσω;
Μέχρι και σενάριο οικονομικότερης επισκευής σου έδωσα που στο τέλος θα είχες κινητήρα σφυρήλατο αντί για εργοστασιακό, με το μισό κοστολόγιο από αυτό που θα πληρώσεις.

Κάτι περισσότερο δεν μπορώ να κάνω.

Κι αν το πήγες τελική με 95άρα μέσα στη ζέστη, το κακομεταχειρίστηκες ή το έβαψες μπλε και το έριξες στη θάλασσα από το Σούνιο, αυτά ήταν επιλογή σου και είσαι για όλα υπεύθυνος. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί έχει προηγηθεί γιατί ο ιδιοκτήτης είναι πάντοτε αθώος, ιδιαίτερα όταν του ζητούν να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη.

Οι τεχνικές οδηγίες που δίνουμε για τη συντήρηση και την ορθή χρήση προγραμματισμένων αυτοκινήτων είναι σαφείς.
Οι λύσεις σε περιπτώσεις βλάβης επίσης και η υποστήριξη που παρέχουμε παντοτε ξεπερνά τα στενά όρια μιας σχέσης πελάτη, όπως θα κατάλαβες από τις ατελείωτες συζητήσεις που είχαμε τηλεφωνικώς.

Όταν όμως κωφεύεις και δεν έχεις καμία όρεξη να ακούσεις ή να μάθεις, όπως χαρακτηριστικά έγινε στην περίπτωσή σου, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα φαίνεται στον λογαριασμό, μόνο εσύ θα μπορείς να κρίνεις αν σε έκαναν ταμείο.

Εύχομαι να πάνε όλα κατευχήν και να μην χρειαστεί να ασχοληθείς ξανα με το αυτοκίνητο μετά την επισκευή.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 17:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανα νέο? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 18:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον..Νεα....χμμμμμ Πηρα το αυτοκινητο και εκανα ηδη 800κμ με χαλαρες ταχυτητες σε επαρχια , εθνικη και πολη ...Ολα πανε κανονικα , δεν εχω να προσθεσω τιποτα ακομα ..μετα που θα κανω τα πρωτα 1000κμ και θα το δουλεψω κανονικα θα πω εντυπωσης και πως θα μου φανει η μαμα εκδοση ..απλως να πω οτι στην τηλεμεταφορα του μαμα προγραμματος ειναι η τελευταια αναβαθμιση , δηλαδη εγω που το πηρα το 2008 ειναι η δευτερη μετα την αγορα αυτοκινητου ..
Αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 19:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοδουλευτο προσεκτικα και προτεινω αμεσα καλωδιακι με obd θυρα και κλεφτες ματιες απο το λαπτοπ σε μειγματα αβανς κλπ λειτουργιες του μοτερ τωρα πο ειναι φρεσκο ακομα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 21 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης