PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πανελλήνια Συνάντηση PSClub...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 13:30:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτό που είπε ο Χρήστος σχετικά με την αργία/τριήμερο δεν θα διαφωνήσω...

Το μέρος λοιπόν βρέθηκε.
Μένει η ημερομηνία.
Οι εξετάσεις των σχολών πότε είναι είπαμε?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 14:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ στα λεγόμενα του Χρήστου και του Μάνθου για την ημερομηνία
θα προτιμούσα να μη "χαλάσω" το τριήμερό μου (άσε δλδ που είναι από τώρα κανονισμένο) και φυσικά δεν θα ήθελα να χάσω με τίποτα την Πανελλήνια...
προτείνω να σκεφτούν οι ηθύνοντες κάποια άλλη ημερομηνία να κάνουμε το δικό μας psclub τριήμερο

α! και κάτι ακόμα. περιόδους εορτών και τριήμερα και τέτοια είναι και άκριβά και έχει και πολύ κόσμο... κάπου κάποιος ανέφερε ότι δεν θα έχει κόσμο.... αυταπάτη

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 15:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην πλατιάζουμε και χανόμαστε, τα Σαββατοκύριακα από τον Γενάρη Μέχρι τον Μάρτη είναι:

Γενάρης

19-20-21

26-27-28

Φεβρουάριος

2-3-4

9-10-11

16-17-18-19 [τριήμερο]

23-24-25

Μάρτιος

2-3-4

Αν υποθέσουμε ότι τα 9-10-11, 16-17-18-19 και 23-24-25 έχουν τις δυσκολίες που έλεγα, δεν έχουμε και πάρα πολλές επιλογές.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 16:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην απορείτε, σας ενημερώνω πως το τριήμερο 2-3-4 θα είμαι εδώ Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 17:24:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ έτσι.Δεν μπορείς με τπτ να κανονίσεις μια ημερομηνία που να βολεύει όλους.Απλά θα κανονίσουμε να βολεύει τους περισσότερους.Αρχές Μαρτίου πιστύευω είναι η καλύτερη ημερομηνία.Εμένα πάντος όποτε και να μου πείτε μέσα είμαι Laughing Εκτός απο Ιανουάριο Sad

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5

Ένταξη: 24 Οκτ 2006
Τόπος: thessaloniki menemeni

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 20:46:20    Θέμα δημοσίευσης: thema Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ......

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ...Κ
ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΟΝΤΑ Cool Cool

ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΖΟ ΟΕΟ

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Δεκ 2006, 16:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

τουρινγκ εχουν γινει πολλα ως τωρα. δε νομιζω οτι προεχει αλλο ενα.
περα απο τη πλακα οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν αρκει μια παρεα και 3-4ατομα για να μεινει ζωντανος και υγιης ο συλλογος.αυτο πρεπει να το καταλαβουν ολοι.

Παναγιώτη, να σου θυμήσω, ότι touring έχει να γίνει από πέρσι το Γενάρη στη Λίμνη Πλαστήρα. Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club! Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να γίνονται τα touring, προκειμένου να γνωριζόμαστε μεταξύ μας και να δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα, προκειμένου ο σύλλογος να μην είναι ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ και να αντιπροσωπεύεται μόνο από τους λίγους γνωστούς. Ας φύγουμε από την οθόνη του Η/Υ και ας βρεθούμε από όλα τα μέρη της Ελλάδας, για να γνωρίσουμε την πραγματική δυναμική μας. Για τους παραπάνω λόγους επικροτώ την άποψη του Τάσου για να γίνει η συγκεντρωση εκτός Αθήνας και αν γίνεται να συνδιαστεί και σαν touring. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Δεκ 2006, 17:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φεβρουάριος

2-3-4

Θα έχω άδεια και θα μπορούσα να παρεβρεθώ. Θα το συνδιάζαμε με τις Απόκριες στο φόρτε τους!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Δεκ 2006, 17:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club!

Συγνώμη Νικόλα αλλά εδώ κάνεις λάθος. Είχαν κλειστεί από το club χώροι σκηνών για 15 άτομα που ήταν να έρθουν σίγουρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Δεκ 2006, 15:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα όλα αυτά, αλλά στρίψιμο θα έχει??? Laughing Laughing
Η΄ μόνο πίτα, κουβεντούλα και χουχουλιάσματα??
Για 3ήμερο δε θα μπορέσω, αλλά για 2 μέρες μέσα στα σίγουρα.Για το μέρος δεν έχω πρόβλημα, αλλά για να δούμε ημερομηνίες που θα βολεύει το πιο πολύ κόσμο.
Μήπως να γίνει 1 poll με ημερομηνίες?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Δεκ 2006, 20:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε παιδιά μια ψηφοφορία κάντε με 5-6 ημερομηνίες και να ψηφίσουμε πιά μας βολεύει περισσότερο.

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Δεκ 2006, 20:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
Η αποτυχία του καλοκαιριού (Αγ. Αννα), δεν πρέπει να υπολογίζεται, γιατί όποιος ήθελε πήγαινε κι από μόνος του, αφού δεν είχε κλειστεί από το club!

Συγνώμη Νικόλα αλλά εδώ κάνεις λάθος. Είχαν κλειστεί από το club χώροι σκηνών για 15 άτομα που ήταν να έρθουν σίγουρα...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ!! Είχαν κλειστεί όλα και δεν ειδοποίησε μάλιστα κανείς από τους απόντες...και οι 3 που πήγαμε εκτεθήκαμε κιόλας στο camping... Αλλά έπρεπε να είχαμε πάρει προκαταβολές να γελάσουμε...
Off topic, απλά να μην λέμε οτι θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Δεκ 2006, 00:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
........είναι εύκολα προσβάσιμο και από βόρειους και από νότιους

Αυτή η φράση μου φέρνει στο μυαλό "πεδίο για μάχη" Crying or Very sad

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Δεκ 2006, 00:10:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
xrisa-xs έγραψε:
........είναι εύκολα προσβάσιμο και από βόρειους και από νότιους.......

Αυτή η φράση μου φέρνει στο μυαλό "πεδίο για μάχη" Crying or Very sad

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
manolis (Μανώλης)
Μέλος
Μέλος

306 gti-6 octavia rs

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 18:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ προτείνω 2-3 Μαρτίου Wink

www.aokritis.gr
www.soaave.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 22:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ θα είμαι εδώ λέμε Razz

Επιστροφή στην κορυφή
manolis (Μανώλης)
Μέλος
Μέλος

306 gti-6 octavia rs

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 21:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην λέει ο ένας το κοντό του και το μακρύ του ας ψηφίσουμε
όλοι κάποιες ημερομηνίες να τελειώνουμε

www.aokritis.gr
www.soaave.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 10:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manolis έγραψε:
για να μην λέει ο ένας το κοντό του και το μακρύ του ας ψηφίσουμε
όλοι κάποιες ημερομηνίες να τελειώνουμε

Οταν μιλαει ο θειος Λεφ . . . Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 16:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Όλο μαλ***ες λέει... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 17:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Όλο μαλ***ες λέει... Wink

Steve, βγες να πεις τα καλαντα αγορι μου, αυτος ειναι ενας τροπος να σε ανεχτουν οι συνανθρωποι σου εστω για μια μερα, οχι γιατι ξαφνικα σε συμπαθησαν, αλλα επειδη θα τηρησεις το εθιμο!
(για τις υπολοιπες 364 μερες του χρονου δεν εχω κατι να προτεινω εκτος του να μας αφησεις στη ησυχια μας οπως ειχες κανει μια περιοδο, αλλα δυστυχως τα ωραια τελειωνουν γρηγορα! Laughing )

Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

ΥΓ. μην ξεχνας οτι ο θειος Λεφ εχει γενικα τεντωμενα νευρα, προσεξε με ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ, οχι πειραγμενα σαν τα δικα σου! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης